Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar tekrar benim su hastaliklardan zar zor kurtulmaya calistim ama olmadi gibi tam neyse onu bunu atlatim derken pazar gunu oglusu havuza goturdum pesinde kosturmaktan oyle bi yandimki doktorluk oldum dusunun yani nasil yandiysam kremde surmemistim hani cocugun pesindeyim yanmam zaten diye oma malesef omuz ve goguz kismim feci bi sekilde kizardi doktordan krem fln aldim ve hala kizariklik gecmedi ama daha iyi oldu neyse ins daha bisey olmazda artik aranizda olurum benim normalde pek telefonla isim olmadigi icin pek girmiyorum boyle seylerde olunca hic giremiyorum birde internetim kiaitli bittigi zaman internete giremiyorum birde o problem oldu neyseki gunum geldide internet paketimde yuklendi

Ben hedef belirlememistim ama belirlemis olsaydimda 64 olurdu bu ara bi duraklama oldu neden anlamadim ama vucut dinlenmeye gecti sanirim

5.ayin 30 da 73.1dim gecen hafta 64.4 olmustum nerdeyse 9 kilo gitti normal sanirim surda hedefime 6 kilo kaldi ins kilo vermeye devam edebilirsen 55te durcam tabbi giderse 52ye kadar yolu var:)

Ben hedef belirlememistim ama belirlemis olsaydimda 64 olurdu bu ara bi duraklama oldu neden anlamadim ama vucut dinlenmeye gecti sanirim

leylacım hoşgeldin cnmm merak etmeye başlamıştık :26: geldimi üst süte gelir derler hakikaten çok doğru bitanem bırak havuzu dışarıya bile korumz faktörsüz krem kullanmadan çıkmamak lazım çok geçmiş olsun çok şükür aramıza döndün ya paketinde yenilenmişş inş bundan sonra aksilikler yakanı bırakır cnm benim bitanemm menüleirni görmeden birşey diyemeyeceğim:26:

Menüm Sahur

1 tatlı kaşığı çörek otu
2 yumurtalı çılbır
ceviz ve yer fıstığı 1 çay bardağı
1 tabak salata
1 nektarin bir avuç kiraz

İFTAR
yaz çorbası
ızgara balık
bol salata
1 minik dilim helva

Spor
sabah 21x5 tibet yogası

iftardan önce
30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany

Sıvı
2.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su yatana kadar 2.5 olur
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak çay
1 maden suyu düşünüyorum:44:

Cnm yaprak sarma mı yazmak istedin acaba :)
ne güzel enişteyle yürüyüş keyfide yapmışsın tebrikler :)
evet canım yaprak sarma yazmak ıstedım
Kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi bu hafta hedefe ulaşacak gibi hissediyo musunuz??
malesef hıssetmıyorum ama ben haftada 1 tartılıyorum oyuzden bı fıkrım yook platesı duzenlı hergun yapıyorum oyuzden tartıya cook takılmıycam yeterkı ınceleyım belkı kas yapıp artı cıkıyoprumdur dıye avunucamsen yapmıyosun galıba duzenlı ınsan alısıyo eskısı kadar agrım olmuyo ama her hareketıde yapmıyorum zorlayanları atlıyorum hep

Neslim şimdi gördüm de bu hafta listeni yapmamışız cnm kilo çizelgeni niye söylemedin cnm yapardık unutmuşum bende
kız yapabılıyosan banada yapsana sana zahmet ben beceremedım bı turlu
Günaydın kızlar
Banucugum msj atti bolgede net arızası varmış ne telden nede pcden giremiyor bilginiz olsun birsey lazim olursa ben buralardayım
sagol canım bızı haberdar ettıgın için
arada olur oyle neslım utanma.bende fıtıktan ve bel agrısından muzdarıbım hangı vıdeoyu yaptıgını yada lınkını yazsana bızahmet bende yapayım

sagol canım hepımızın kandılı mubarek olsun

Bize yoresel bi yemek diyelim yogurt kabak patlican domates sogan ve bulgurlu soguk yeniliyo bikac gundur ondan yiyorum gunde nerdeyse 4 kse fln yaninda arada tavuk gogsu arada meyveli yogurt fln yiyorum meyve fln aksamlarida cay su kahve yarindan itibaren tam menu yazmaya calisicam

Cok ozlemissim burayi hepinizi motivasyonunuzu herseyi ya keske sanal degilde gercekten yanyana bi dostlugumuz olsaydi daha degisik olurdu neysekki bunada sukur

Hoşgeldin Eylülümm bitanemm evet düzenli spor yapıbnca incelsen bile kastan dolayı tartıya yansımıyor bunu önlemek için spor saatlerini ve yapılan sporları ara ara değiştirmek lazım

4 kase yiyorsan şuracıkta pat diye bayılırım çünkü hiçbirşey yemez olmuştun son zamanlarda meyveyi akşamları yemediğin sürece sorun yok leylacım

Cok ozlemissim burayi hepinizi motivasyonunuzu herseyi ya keske sanal degilde gercekten yanyana bi dostlugumuz olsaydi daha degisik olurdu neysekki bunada sukur

bizde senii özledik yalnız hakikaten buraya menü yazma korkusu insanı durduruyor hakikaten ne güzel olurdu aslına her şehirde kk mahallesi kurulsa

4 kase evet sabah 8 11 14 17 gibi ama kucuk kase yani bir kepce fln aliyo birde bu dedigim yogurdu ayran seklinde oldugundan tanesi az ama suyu fazla oyuzden yanindada biseyler yiyorum aksam 5ten sonra acikinca yarim kepcede 7yada 8 gibi yiyip gunu bitiriyorumtabbi aksam yaninda bisey yemiyorum ama iyi boyle kaptanim herseyden vitamini aliyoruz tabbi gunesin vitaminini fazla almissiz yakti gecti:)

Ben geldim :)

Her zaman boluya bekleriz kuzum

Her zaman beklerim ablacım sen geliyorum de yeter

Afiyet olsun canım ben bunları yesem açlıktan ölürdüm heralde

İyi olmuş tatilde kaçıranlar için

Afiyett olsun canım

3 er saat arayla yiyorsunnn buda patlıcan ve kabaklı ayran detoksu gibi olmuş bir nevi :44::44: afiyetolsun cnm güneş eski güneş değilki leylacım 20 dk dan fazla güneşte kalmak çok zararlı :26:

Hoşgeldin prensesimmmm canımsın tşk ederimm zaten benim hayalim var bir gün türkiye turuna çıkacağım nasip olursa hem üniversite arkadaşlarımı hem kk daki arkadaşlarımı gezeceğimm hayal olarakta kalabilir tabiiii

kaçıranlardan ziyade çoğunluk ailelerinin yanına gideceği için internet ve bildirim sorunu gündeme geliyor prensesim

3 er saat arayla yiyorsunnn buda patlıcan ve kabaklı ayran detoksu gibi olmuş bir nevi :44::44: afiyetolsun cnm güneş eski güneş değilki leylacım 20 dk dan fazla güneşte kalmak çok zararlı :26:

Aynen kaptan ama acayip odemi fln aldi ve bagirsaklari fln iyi calistiriyo onceden muz yesem kabiz ediyordu simdi yiyorum yanindada yada sonra bunu yiyorum ixi calisiyo :)

Gelmişken menümü de yazayım

Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar ekmek
Domates salatalık peynir zeytin
1 bardak süt ceviz

İftar:
Azıcıkk bol yoğurtlu ve acılı mantı
2 but(derisiz)
Domates salatalık zeytin peynir
2 küçük dilimlenmiş kavun

Spor:30 dakika bacak hareketleri
Su:2,5 litre olur da 3 litre için zorlayacağım birde canım ayran çok çekti ama mantıda yedim diye kararsızım

İnşallah bütün dileklerini gerçekleştirebilirsin ablacım :))

Evet o durumda var tabi ben bayram boyunca oturup duracağım için o konu hiç aklıma gelmiyor

Aynen kaptan ama acayip odemi fln aldi ve bagirsaklari fln iyi calistiriyo onceden muz yesem kabiz ediyordu simdi yiyorum yanindada yada sonra bunu yiyorum ixi calisiyo :)

ooo süper o zamannn bu tarif aklımızda olsun

derisiz yenmiş bugün kıyamam sana korkudan azıcıkmı yedinnn afiyetolsun bitanemm ayran içebilirsin prenses istediğin kadar sorun yok

İnşallah bütün dileklerini gerçekleştirebilirsin ablacım :))

Evet o durumda var tabi ben bayram boyunca oturup duracağım için o konu hiç aklıma gelmiyor

inşallah nasip cnmm hayalsiz yaşanmıyor işte o zaman sindi sen ben burdayız demektir misafirlerden zaman kalırsa benim tabiii

merhaba arkadaşlar
canım çatkapı geldim bensevgili moninin malum tatlı telaşeleri var takımdada kimseler kalmadı:44:bende de 3-5 kilo fazlalık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…