Iyi aksamlar tekrar benim su hastaliklardan zar zor kurtulmaya calistim ama olmadi gibi tam neyse onu bunu atlatim derken pazar gunu oglusu havuza goturdum pesinde kosturmaktan oyle bi yandimki doktorluk oldum dusunun yani nasil yandiysam kremde surmemistim hani cocugun pesindeyim yanmam zaten diye oma malesef omuz ve goguz kismim feci bi sekilde kizardi doktordan krem fln aldim ve hala kizariklik gecmedi ama daha iyi oldu neyse ins daha bisey olmazda artik aranizda olurum benim normalde pek telefonla isim olmadigi icin pek girmiyorum boyle seylerde olunca hic giremiyorum birde internetim kiaitli bittigi zaman internete giremiyorum birde o problem oldu neyseki gunum geldide internet paketimde yuklendi
Ben hedef belirlememistim ama belirlemis olsaydimda 64 olurdu bu ara bi duraklama oldu neden anlamadim ama vucut dinlenmeye gecti sanirim
Offff ben girdim kimse kalmamis neyse bi gecmis yapip geleyim:)
evet canım yaprak sarma yazmak ıstedımCnm yaprak sarma mı yazmak istedin acaba :)
ne güzel enişteyle yürüyüş keyfide yapmışsın tebrikler :)
malesef hıssetmıyorum ama ben haftada 1 tartılıyorum oyuzden bı fıkrım yook platesı duzenlı hergun yapıyorum oyuzden tartıya cook takılmıycam yeterkı ınceleyım belkı kas yapıp artı cıkıyoprumdur dıye avunucamKızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi bu hafta hedefe ulaşacak gibi hissediyo musunuz??
kız yapabılıyosan banada yapsana sana zahmet ben beceremedım bı turluNeslim şimdi gördüm de bu hafta listeni yapmamışız cnm kilo çizelgeni niye söylemedin cnm yapardık unutmuşum bende
sagol canım bızı haberdar ettıgın içinGünaydın kızlar
Banucugum msj atti bolgede net arızası varmış ne telden nede pcden giremiyor bilginiz olsun birsey lazim olursa ben buralardayım
arada olur oyle neslım utanma.bende fıtıktan ve bel agrısından muzdarıbım hangı vıdeoyu yaptıgını yada lınkını yazsana bızahmet bende yapayımkızlar günaydın
yağ savar değil sadece bel fıtığı savar plates egzersizleri ( plates esneme) sayesinde bu gün çok daha iyiyim. şükrolsun.
dün menu yazamadım utandım.yazmaya elim varmaz mümkün değil yazamam. o kadar berbat banum.ama söz bidaha asla olmayacak. sen dünki menumuolarak işaretleyebilirsin :)
Kızlar ben geldim çok sıcak yine bunaldım iyice
Bu arada unutmadan söyleyeyim herkesin Kadir gecesi mübarek olsun
Afiyet olsun canım ekmek dilimleri azalmış
Bende dün fazla su içememiştim
Geçmiş olsun canım iftarda yemek yemeden önce aç karna bir hap al istersen rahatlatır
600 tl mi maşallah
Ohh afiyet olsun
Afiyet olsunn
Bence ceza yoktur canım afiyet olsun :))
evet canım yaprak sarma yazmak ıstedım
malesef hıssetmıyorum ama ben haftada 1 tartılıyorum oyuzden bı fıkrım yook platesı duzenlı hergun yapıyorum oyuzden tartıya cook takılmıycam yeterkı ınceleyım belkı kas yapıp artı cıkıyoprumdur dıye avunucamsen yapmıyosun galıba duzenlı ınsan alısıyo eskısı kadar agrım olmuyo ama her hareketıde yapmıyorum zorlayanları atlıyorum hep
kız yapabılıyosan banada yapsana sana zahmet ben beceremedım bı turlu
sagol canım bızı haberdar ettıgın için
arada olur oyle neslım utanma.bende fıtıktan ve bel agrısından muzdarıbım hangı vıdeoyu yaptıgını yada lınkını yazsana bızahmet bende yapayım
sagol canım hepımızın kandılı mubarek olsun
Bize yoresel bi yemek diyelim yogurt kabak patlican domates sogan ve bulgurlu soguk yeniliyo bikac gundur ondan yiyorum gunde nerdeyse 4 kse fln yaninda arada tavuk gogsu arada meyveli yogurt fln yiyorum meyve fln aksamlarida cay su kahve yarindan itibaren tam menu yazmaya calisicam
Cok ozlemissim burayi hepinizi motivasyonunuzu herseyi ya keske sanal degilde gercekten yanyana bi dostlugumuz olsaydi daha degisik olurdu neysekki bunada sukur
Hoşgeldin Eylülümm bitanemm evet düzenli spor yapıbnca incelsen bile kastan dolayı tartıya yansımıyor bunu önlemek için spor saatlerini ve yapılan sporları ara ara değiştirmek lazım
4 kase yiyorsan şuracıkta pat diye bayılırım çünkü hiçbirşey yemez olmuştun son zamanlarda meyveyi akşamları yemediğin sürece sorun yok leylacım
bizde senii özledik yalnız hakikaten buraya menü yazma korkusu insanı durduruyor hakikaten ne güzel olurdu aslına her şehirde kk mahallesi kurulsa
yazın boluya kaçmak lazım o zaman
çok tatlısın canım ya güldürdün beni :)
lisanslı oyuncaklar öyle gerçekten bizde az para harcamadık kardeşime öyle :) babam benzerini alıyo çocuk anlıyo lisanslı olmadığını
Hoşgeldin fatmacımmm evet çok şükür kavuştum kuzumm ooo tam tekmil gideceksen sorun yokk
gayet iyi cnm benim kolay gelsinn
hoşbuldum Gülayımmm hakikaten enişte sabrını deniyor sanırımm:18: plansız oldumu bende hiç sevmem ona göe yapacağın alacağın şeyler vardır erkek milleti anlamıyoki bayanlar herşeyi düşünmek zorunda sen intikam için enişteyi götür en iyisi oyuncakçıyabayram üstü tartışmayın cnm benim nasılsa gidilecek haksızlık etme marifetli hatun olduğunu biliyorummmm kremalı tavuk çorbasının kralını yaparsın yeterki iste ama kremalı çorbalara bize yasak ya ondan yapmıyorsun biliyorum ben
burdur da da soba yanıyormuş komşumuzun kardeşi orda oturuyor bir an uçasım geldi ya boluya ya burdura
selamlar herkesemenu yazip gecmis okiyim
Sabah 9
1 kayisi 2 kuru kayisi bir kutu activia
ogle-aksam 15.00
1 tabak tavuk gogus haslama 1 tabak yogurtlu semizotu
su 3 lt 1 sise maden suyu 1 br yesilcay da icecem
spor yok maalesef bugun cok yogundum 2 sunum yaptim 1 sinava girdim okuldan yeni ciktim aynen susekildeyimdim bir dus alip dizi izliycem
Eki Görüntüle 1199667
Meleklerimmm duyduk duymadık demeyinn bu cuma aynı şekilde yarışmaya devam ediyoruz buda demek oluyor ki oruç tutanlar yarın akşam iftardan önce veya öğlen tartılıp bildirim yapmalı oruçlu olmayanlarımız cuma öğlen 12 ye dek bildirim yapmayı unutmayalım haftaya bildirim yapılmayacak tatilini uzatanlar açısından haftaya cuma olarak kabul gördü :26: haftaya cuma bildirim yapmayacağız ertesi hafta yüzdeler ikiye bölünecek fakat haftaya bildirim yapabilecek durumda olanlar aynen devam ediyoruzz kilomuzu kontrol açısından gevşemeyelim
Eki Görüntüle 1199667
Menüm Sahur
1 tatlı kaşığı çörek otu
2 yumurtalı çılbır
ceviz ve yer fıstığı 1 çay bardağı
1 tabak salata
1 nektarin bir avuç kiraz
İFTAR
yaz çorbası
ızgara balık
bol salata
1 minik dilim helva
Spor
sabah 21x5 tibet yogası
iftardan önce
30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany
Sıvı
2.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su yatana kadar 2.5 olur
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak çay
1 maden suyu düşünüyorum:44:
4 kase evet sabah 8 11 14 17 gibi ama kucuk kase yani bir kepce fln aliyo birde bu dedigim yogurdu ayran seklinde oldugundan tanesi az ama suyu fazla oyuzden yanindada biseyler yiyorum aksam 5ten sonra acikinca yarim kepcede 7yada 8 gibi yiyip gunu bitiriyorumtabbi aksam yaninda bisey yemiyorum ama iyi boyle kaptanim herseyden vitamini aliyoruz tabbi gunesin vitaminini fazla almissiz yakti gecti:)
Ben geldim :)
Her zaman boluya bekleriz kuzum
Her zaman beklerim ablacım sen geliyorum de yeter
Afiyet olsun canım ben bunları yesem açlıktan ölürdüm heralde
İyi olmuş tatilde kaçıranlar için
Afiyett olsun canım
3 er saat arayla yiyorsunnn buda patlıcan ve kabaklı ayran detoksu gibi olmuş bir nevi :44::44: afiyetolsun cnm güneş eski güneş değilki leylacım 20 dk dan fazla güneşte kalmak çok zararlı :26:
Hoşgeldin prensesimmmm canımsın tşk ederimm zaten benim hayalim var bir gün türkiye turuna çıkacağım nasip olursa hem üniversite arkadaşlarımı hem kk daki arkadaşlarımı gezeceğimmhayal olarakta kalabilir tabiiii
kaçıranlardan ziyade çoğunluk ailelerinin yanına gideceği için internet ve bildirim sorunu gündeme geliyor prensesim
Aynen kaptan ama acayip odemi fln aldi ve bagirsaklari fln iyi calistiriyo onceden muz yesem kabiz ediyordu simdi yiyorum yanindada yada sonra bunu yiyorum ixi calisiyo :)
Gelmişken menümü de yazayım
Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar ekmek
Domates salatalık peynir zeytin
1 bardak süt ceviz
İftar:
Azıcıkk bol yoğurtlu ve acılı mantı
2 but(derisiz)
Domates salatalık zeytin peynir
2 küçük dilimlenmiş kavun
Spor:30 dakika bacak hareketleri
Su:2,5 litre olur da 3 litre için zorlayacağım birde canım ayran çok çekti ama mantıda yedim diye kararsızım
İnşallah bütün dileklerini gerçekleştirebilirsin ablacım :))
Evet o durumda var tabi ben bayram boyunca oturup duracağım için o konu hiç aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?