Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba arkadaşlar
canım çatkapı geldim bensevgili moninin malum tatlı telaşeleri var takımdada kimseler kalmadı:44:bende de 3-5 kilo fazlalık var

merhaba fıstığım işte bööyle ne iyi ettin sefalar getirdinnn her zaman bekleriz evet bitanem Monicik biraz yoğunnn ama en kısa zamanda toparlanırsınız takımınızdaki kızların hepsi çok tatlı zamanla kaynaşırsınız baktın orda kimse yok at kendiniz bize ne ikram edelim

Yarın artı günü şimdi eksi çıkmak varken artı çıkmayayım

İlk gün bizde annemlerle gezeriz sonradan evde misafir bekleriz. Tabi gelirlerse artık

Simdi cuma gunu bildirim oluyor dimi gelecek haftada olcak dimi yani hersey normal?

evet cnm bu cuma her zamanki gibi haftaya bildirim olmayacak fakat biz yapacağız

Yarın artı günü şimdi eksi çıkmak varken artı çıkmayayım

İlk gün bizde annemlerle gezeriz sonradan evde misafir bekleriz. Tabi gelirlerse artık

aman dilin sürçtü sanırım ne artısı tartı günü bencede kuzum kar kardır gelene kapımız açık prenses herkesin başımızın üstünde yeri var

teşekkürler canımmmmmevet muhakkak öylede kimseyle tanışma fırsatı olmadı henüzmalum bayram telaşeside olabilir bakalım bayram sonrası toparlanırız inşallah...

teşekkürler canımmmmmevet muhakkak öylede kimseyle tanışma fırsatı olmadı henüzmalum bayram telaşeside olabilir bakalım bayram sonrası toparlanırız inşallah...

hepiniz toplanınca tanışırsınız bitanemm aynen telaşeler çok bugünlerde Damlacım sen menülerini 8, takıma yazmayı unutma bitanem moni gelince paylaşımlarına bakarak karar verecek takım listesi için menülerini yazıp burda sohbet edebilirsin ayrıca fazladan burayada yazabilirsin hep birlikte inceleriz büyüteç fazla olur

umarım canım ...moni bir an önce gelir de takımımız toparlanır...cuma günü geldim takıma ama şanş o ki kimsecikler kalmadı...1-1.5 ay gibi sürede kilo almaya başladım ben abur cubur biraz dengesiz ve düzensiz beslenme ,sonrası +5 kg

hoşbuldum canımçok teşekkür ederim

bakalım biraz dikkat etsem vericemde aburcuburdan vazgeçemiyorum

Bende şimdi 8.takıma baktım da bomboş kalmış canım ne zaman sıkılırsan gel buraya da

Kim abur cuburu sevmez ki Benimde canım çok isterdi hatta haftada 1 mutlaka burgera giderdim ama şimdi görsem aa bu ne ya dicek hale geldim

hoşbuldum canımçok teşekkür ederim

bakalım biraz dikkat etsem vericemde aburcuburdan vazgeçemiyorum

o abur cuburlar maelesef hemen etkisini gösteriyor sanki bir start çizgisi varmış gibi en ufak kaçamakta o çizgiyi aşıp hop hop hop kilo olarak yerleşiyorlar damlacım spor yapabiliyormusun bence az kalmış hedefine spora yüklenirsen hedefe ulaşman çabuk olur

aynen kızlar aburcuburu kim sevmezki kilo almadan önce 46 kg yi görmüştüm ama akşam gezmeleride yemeler gecenin bir yarısı kaymaklı ekmek kadayıfı yemeler burgerde çift menü yemeler bildiğiniz gibi değil.hop geliverdi kilolar...

canım 15.5 aylık bir pıtırcanımvar...bazen küçük çakim diye seviyorum hatta ..anladın sen onu
gün boyu zaten koşuşturmayla geçiyor her gün olmasada haftada 4-5 gün kızımla sahilde geziyoruz böyle spor aktivitelerim....

napsam acaba hangı sporları yapsam bılemedım buara ebruyla duzenlı pılates yapıyorum bıde mekık cekıyorum.bayramdan sonra duzenlı yuruyuslerıme devam ınsallah bıde bayramdan sonra ıp atlama seruvenımız baslıycak ınsallah tum takım ya ben ıncelıp 38 40 beden olıyım da tartı ısterse 70 desıntavsıye edecegın sporlarada acıgım banucum

46 kilomuuu en son ortaokulda 46 idim sanırımmm

alah bağışlasın prensesini cnmm prenses zaten oturtmaz seni

menum

sahur 3catal patates kızartması domates salatalık peynır 5 zeytın 1parca pıde
ıftar
1tabak turlu bol salata 3 kasık yogurt 5yaprak sarma
1kandıl sımıdı 1 ısırık çikolata :26::26:

2lıtre su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye

100mekık 30 dk pılates

pılatesımı yapmadım ama sahura kadar mutlaka yapıcam sahura yakın yapıp dus aklıp yatıyorum hergun ıyı oluyo

benim yaptılarım belli Eylülümmm sabahları tibet koşu bandı mekik ve squat twist ve tiffany bunlar vazgeçilmezlerim bayramdna sonra da ip atlayacağız hep birlikte daha ne olsun şınavmı çekelim geçen tae boo nun videolrıını izledimmm kollar için süper geldi ama denemedim haftada bir gün değişik spor deneriz herkes en beğendiğini önerir sen ameliyata kadar dikkatli yap cnm benim bi terslik çıkmasın

afiyetolsun cnmm sahurdaki pide miktarı 1 parçaysa mutlaka acıkmışsındır:26:

iftar süper pilatesini de yaparsın 4*4 lük kandil simidi ve 1 ısırık çikolataya ceza yok kararında ama ramazandan sonra yandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…