- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
merhaba arkadaşlar
canım çatkapı geldim bensevgili moninin malum tatlı telaşeleri var takımdada kimseler kalmadı:44:bende de 3-5 kilo fazlalık var
ooo süper o zamannn bu tarif aklımızda olsun
derisiz yenmiş bugünkıyamam sana korkudan azıcıkmı yedinnn afiyetolsun bitanemm ayran içebilirsin prenses istediğin kadar sorun yok
inşallah nasip cnmm hayalsiz yaşanmıyor işteo zaman sindi sen ben burdayız demektir misafirlerden zaman kalırsa benim tabiii
merhaba arkadaşlar
canım çatkapı geldim bensevgili moninin malum tatlı telaşeleri var takımdada kimseler kalmadı:44:bende de 3-5 kilo fazlalık var
Simdi cuma gunu bildirim oluyor dimi gelecek haftada olcak dimi yani hersey normal?
Yarın artı günü şimdi eksi çıkmak varken artı çıkmayayım
İlk gün bizde annemlerle gezeriz sonradan evde misafir bekleriz. Tabi gelirlerse artık
Hoşgeldin canım her zaman beklerizSen hangi takımdaydın? Bu arada 3-5 kilo verilir hiç dert etme sen
merhaba fıstığımişte bööyle ne iyi ettin sefalar getirdinnn her zaman bekleriz evet bitanem Monicik biraz yoğunnn ama en kısa zamanda toparlanırsınız takımınızdaki kızların hepsi çok tatlı zamanla kaynaşırsınız baktın orda kimse yok at kendiniz bize ne ikram edelim
teşekkürler canımmmmmevet muhakkak öylede kimseyle tanışma fırsatı olmadı henüz malum bayram telaşeside olabilir bakalım bayram sonrası toparlanırız inşallah...
hepiniz toplanınca tanışırsınız bitanemm aynen telaşeler çok bugünlerde Damlacım sen menülerini 8, takıma yazmayı unutma bitanem moni gelince paylaşımlarına bakarak karar verecek takım listesi için menülerini yazıp burda sohbet edebilirsin ayrıca fazladan burayada yazabilirsin hep birlikte inceleriz büyüteç fazla olur
Hoşgeldin canım her zaman beklerizSen hangi takımdaydın? Bu arada 3-5 kilo verilir hiç dert etme sen
hoşbuldum canımçok teşekkür ederim
bakalım biraz dikkat etsem vericemde aburcuburdan vazgeçemiyorum
umarım canım ...moni bir an önce gelir de takımımız toparlanır...cuma günü geldim takıma ama şanş o ki kimsecikler kalmadı...1-1.5 ay gibi sürede kilo almaya başladım ben abur cubur biraz dengesiz ve düzensiz beslenme ,sonrası +5 kg
hoşbuldum canımçok teşekkür ederim
bakalım biraz dikkat etsem vericemde aburcuburdan vazgeçemiyorum
Bende şimdi 8.takıma baktım da bomboş kalmış canım ne zaman sıkılırsan gel buraya da
Kim abur cuburu sevmez kiBenimde canım çok isterdi hatta haftada 1 mutlaka burgera giderdim ama şimdi görsem aa bu ne ya dicek hale geldim
aynen kızlar aburcuburu kim sevmezkio abur cuburlar maelesef hemen etkisini gösteriyor sanki bir start çizgisi varmış gibi en ufak kaçamakta o çizgiyi aşıp hop hop hop kilo olarak yerleşiyorlardamlacım spor yapabiliyormusun bence az kalmış hedefine spora yüklenirsen hedefe ulaşman çabuk olur
Hoşgeldin Eylülümm bitanemm evet düzenli spor yapıbnca incelsen bile kastan dolayı tartıya yansımıyor bunu önlemek için spor saatlerini ve yapılan sporları ara ara değiştirmek lazım
4 kase yiyorsan şuracıkta pat diye bayılırım çünkü hiçbirşey yemez olmuştun son zamanlarda meyveyi akşamları yemediğin sürece sorun yok leylacım
bizde senii özledik yalnız hakikaten buraya menü yazma korkusu insanı durduruyor hakikaten ne güzel olurdu aslına her şehirde kk mahallesi kurulsa
aynen kızlar aburcuburu kim sevmezkikilo almadan önce 46 kg yi görmüştüm ama akşam gezmeleride yemeler gecenin bir yarısı kaymaklı ekmek kadayıfı yemeler burgerde çift menü yemeler bildiğiniz gibi değil.hop geliverdi kilolar...
canım 15.5 aylık bir pıtırcanımvar...bazen küçük çakim diye seviyorum hatta ..anladın sen onu
gün boyu zaten koşuşturmayla geçiyor her gün olmasada haftada 4-5 gün kızımla sahilde geziyoruz böyle spor aktivitelerim....
napsam acaba hangı sporları yapsam bılemedım buara ebruyla duzenlı pılates yapıyorum bıde mekık cekıyorum.bayramdan sonra duzenlı yuruyuslerıme devam ınsallah bıde bayramdan sonra ıp atlama seruvenımız baslıycak ınsallah tum takım ya ben ıncelıp 38 40 beden olıyım da tartı ısterse 70 desıntavsıye edecegın sporlarada acıgım banucum
46 kilomuuuen son ortaokulda 46 idim sanırımmm
alah bağışlasın prensesini cnmm prenses zaten oturtmaz seni
menum
sahur 3catal patates kızartması domates salatalık peynır 5 zeytın 1parca pıde
ıftar
1tabak turlu bol salata 3 kasık yogurt 5yaprak sarma
1kandıl sımıdı 1 ısırık çikolata :26::26:
2lıtre su
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
100mekık 30 dk pılates
pılatesımı yapmadım ama sahura kadar mutlaka yapıcam sahura yakın yapıp dus aklıp yatıyorum hergun ıyı oluyo
amiinnnn canım,cümlemizin inşallah....
boyla orantılarsak normal aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?