- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Akşam bildirim yaparım kızlar bilmiyorum kimse bildirim yaptı mı
Iphone dan gönderildi
Tünaydın meleklerimmmmmşükür işler azaldı biraz nefes alayım dedimm nerdesiniz kimse gelmemişş:44::44::44:
selaaaaamm kizceleriiiimmmçalışkan talebeniz bozok universitesi okul oncesini kazandiiiii
artik hem ogretmen hem ogrenci hem anne hem de es olacagiiiiiimmmmm
dünkü menüyü yaziyorum:
sahur:
1avuc ici kadar pide
yarim haslanmis misir
10 zeytin
salatalim domates
1 avuc yer fistigi
iftar:
1 kucuk borek avuc ici kadar
1 kepce domates corbaxi
2 kepce etli bamya yemegi
bol salata
3 lt su 1 maden suyu
2 mile leslie
menümü yazmamışmıyım
sabah: sahanda yumurta, zeytin tereyağ pide ve fıstık
öğleden sonra: bir dilim tost ekmeği üzeri booool çokokrem
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, bir tabak booool tereyağlı makarna, salata
akşamdan sonra bir kaç tane antep fıstığı maden suyu
*** 6. TAKIM 371. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 / / /% )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,2 / / /%)
Tekaskim( 64,5/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
ilk bildirimi ben yapayım bari. şükür ödemlerden kurtuldum da giden de çok görünmüyor şimdilik
Bende unutmadan bildirimimi yapıyım
Geçen hafta:55.9
Hedef:55.9
Yeni kilo:54.9
Yüzdesi:Ya 1.79 ya da 1.78 emin olamadım bir türlü :18:
merhaba kizlar :) hicbir takim kabul etmedi benisweetdimple saolsun misafir ol bizim gruba dedi. araniza katilmak isterim sevgiler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kizlar :) hicbir takim kabul etmedi benisweetdimple saolsun misafir ol bizim gruba dedi. araniza katilmak isterim sevgiler :)
bu gun adetimin altinci gunu. gece banyo yapacam yarin da oruca niyetlenecem. insallah bozulmaz orucum da tutarim. genelde yediye sarkiyo ama bakalim. yoksa muhtemelen yaylada banyo yapmam gerekecek. ben ne zaman yaylada banyo yapmaya kalkissam agir gribe yakalaniyorum. bu yuzden de korkuyorum.
neden kabul edilmedinki:44:
selaam
iyi yapmışsın kaptan ben kolumu sakatladım azcık poliklinikten geldim yattım yeni kalktım ciddi bir şey yok ama ufak bi yanık
sakarım biraz ben hep sakatlarım kendimi
ayy çok heycanlıı
ben tartılacağım birazdan kaptan
ayy canım maşallah sanaahayırlı olsun
afiyet olsun canımm
eline sağlık kaptan bu listeyi bayramda yapmayacaksın di mi? :)
menümü yazmamışmıyım
sabah: sahanda yumurta, zeytin tereyağ pide ve fıstık
öğleden sonra: bir dilim tost ekmeği üzeri booool çokokrem
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, bir tabak booool tereyağlı makarna, salata
akşamdan sonra bir kaç tane antep fıstığı maden suyu
kızlar dün üniverste sınav sonuçları yüzüsuy hürmetine gidemedikmalum benimki dershaneci. onlar için önemli bir konu. bu günde arkadaşım ev taşıdı ona yardıma gittim. sabahtan beri mutfak yerleştirdik. şükür biraz kolayladık mutfağı da geldim. boyacı falan girmiş eve çok kötüydü ortalık. birde ilk defa taşındılar neyin nasıl yapılacağını bilmiyolarda. elektirik kesik diye öylece bekliyolardı. dedimki sakın çıkan kiracı aboneliğini almış olmasın. sonuçta asansörün falan elektiriği vardı. sordular ki aynı dediğim gibi. eşi soruyo yenge ne yapmamız lazım diye. vallahi o konuları eşim biliyor ona sorun dedim. ki eşimin eski ortağı. öğretmendi hemşirelik okudu şimdi hemşir oldu her işi karısı yapar kedi bişe bilmez şimdi zor geldi işlere koşturmak
Slm kızlar kusura bakmayın giremedim dün cok yoruldum tam girecekkende oğlumu yatırdım bende uyudum dayanamadım şimdide çarşıdayım öyle bişeyler aldım bi arkadasla denk geldim onunla Migros'un restorant bölümünde oturduk ali oyun alanında oynuyo biz oruçlu oruçlu sohbet ediyoruz :)
Iphone dan gönderildi
ben yaptım gülüm topiğin acele bacısı olarak. bu hafta belki yapmam diyodum ama baktım ki azıcık ta olsa vermişim hemen yaptım
Ben geldimm :)) Alışverişe çıkalım dedik annemle halim kalmadı dilim damağıma yapıştı resmen
Hoşgeldin ablacım bayram temizliği mi yapıyordun?
Ooo süper bir haber bu tebrik ederim canım benim
Afiyet olsun
Hem çokokrem hem makarna olmamış sanırımSon kararı kaptanımız versin
bu gun adetimin altinci gunu. gece banyo yapacam yarin da oruca niyetlenecem. insallah bozulmaz orucum da tutarim. genelde yediye sarkiyo ama bakalim. yoksa muhtemelen yaylada banyo yapmam gerekecek. ben ne zaman yaylada banyo yapmaya kalkissam agir gribe yakalaniyorum. bu yuzden de korkuyorum.
Ben geldimm :)) Alışverişe çıkalım dedik annemle halim kalmadı dilim damağıma yapıştı resmen
Geçmiş olsun Fatmacımmm inş çok yanmamıştır yanıkta en korktuğum şey zeytinyağı ve yumurta akı sür bitanem hem acısını alır hem iz kalmaz:26:
bayramda isterseniz yaparım cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?