Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 6. TAKIM 371. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 / / /% )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,2 / / /%)
Tekaskim( 64,5/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

ilk bildirimi ben yapayım bari. şükür ödemlerden kurtuldum da giden de çok görünmüyor şimdilik

menümü yazmamışmıyım
sabah: sahanda yumurta, zeytin tereyağ pide ve fıstık
öğleden sonra: bir dilim tost ekmeği üzeri booool çokokrem
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, bir tabak booool tereyağlı makarna, salata
akşamdan sonra bir kaç tane antep fıstığı maden suyu

kızlar dün üniverste sınav sonuçları yüzüsuy hürmetine gidemedik malum benimki dershaneci. onlar için önemli bir konu. bu günde arkadaşım ev taşıdı ona yardıma gittim. sabahtan beri mutfak yerleştirdik. şükür biraz kolayladık mutfağı da geldim. boyacı falan girmiş eve çok kötüydü ortalık. birde ilk defa taşındılar neyin nasıl yapılacağını bilmiyolarda. elektirik kesik diye öylece bekliyolardı. dedimki sakın çıkan kiracı aboneliğini almış olmasın. sonuçta asansörün falan elektiriği vardı. sordular ki aynı dediğim gibi. eşi soruyo yenge ne yapmamız lazım diye. vallahi o konuları eşim biliyor ona sorun dedim. ki eşimin eski ortağı. öğretmendi hemşirelik okudu şimdi hemşir oldu her işi karısı yapar kedi bişe bilmez şimdi zor geldi işlere koşturmak

Slm kızlar kusura bakmayın giremedim dün cok yoruldum tam girecekkende oğlumu yatırdım bende uyudum dayanamadım şimdide çarşıdayım öyle bişeyler aldım bi arkadasla denk geldim onunla Migros'un restorant bölümünde oturduk ali oyun alanında oynuyo biz oruçlu oruçlu sohbet ediyoruz :)

Iphone dan gönderildi

Ben geldimm :)) Alışverişe çıkalım dedik annemle halim kalmadı dilim damağıma yapıştı resmen

Tünaydın meleklerimmmmm şükür işler azaldı biraz nefes alayım dedimm nerdesiniz kimse gelmemişş:44::44::44:

Hoşgeldin ablacım bayram temizliği mi yapıyordun?

selaaaaamm kizceleriiiimmm çalışkan talebeniz bozok universitesi okul oncesini kazandiiiii
artik hem ogretmen hem ogrenci hem anne hem de es olacagiiiiiimmmmm

Ooo süper bir haber bu tebrik ederim canım benim

Afiyet olsun

Hem çokokrem hem makarna olmamış sanırım Son kararı kaptanımız versin

Bende unutmadan bildirimimi yapıyım

Geçen hafta:55.9
Hedef:55.9
Yeni kilo:54.9
Yüzdesi:Ya 1.79 ya da 1.78 emin olamadım bir türlü :18:

merhaba kizlar :) hicbir takim kabul etmedi beni sweetdimple saolsun misafir ol bizim gruba dedi. araniza katilmak isterim sevgiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu gun adetimin altinci gunu. gece banyo yapacam yarin da oruca niyetlenecem. insallah bozulmaz orucum da tutarim. genelde yediye sarkiyo ama bakalim. yoksa muhtemelen yaylada banyo yapmam gerekecek. ben ne zaman yaylada banyo yapmaya kalkissam agir gribe yakalaniyorum. bu yuzden de korkuyorum.

merhaba kizlar :) hicbir takim kabul etmedi beni sweetdimple saolsun misafir ol bizim gruba dedi. araniza katilmak isterim sevgiler :)

Hoşgeldin canım

Yaylada üşütür insan inşallah 7.gün sürmez ablacım ya

selam kızlar pide kuyruğundaydım valla şimdi geldim

ben tam hedefime ulaştım 72.7

miss_wong (73,5 /72,7 /0.8 /1.1% )

yine yanlış mı heapladım şu yüzdeyi acaba

eline sağlık kaptan bu listeyi bayramda yapmayacaksın di mi? :)

Geçmiş olsun Fatmacımmm inş çok yanmamıştır yanıkta en korktuğum şey zeytinyağı ve yumurta akı sür bitanem hem acısını alır hem iz kalmaz:26:
bayramda isterseniz yaparım cnmm

yazmamakta haklısınnn Gülayımmm cadalozun menüsünü mü yazdın yoksa:44::44: akşam makarna olmasa iyiymişşş çokokrem birde bolllllllll öylemiii allahımmmm tutmayın beniiiii cezanı sana bırakıyorum kuzummm

hanımlar becerikli olunca erkeklerin çoğu şeysden haberi olmuyor sağol canım arkadaşını yalnız bırakmamışsınn ayrıca gitmediğinize çok sevindim sanırım yarın sabah çıkacaksınız bu durumda:26:

Slm Sindimm evet dün bekledim ama gelemedin gerçi bende çok kalamadım gece iyi alışverişler bitanemm

ben yaptım gülüm topiğin acele bacısı olarak. bu hafta belki yapmam diyodum ama baktım ki azıcık ta olsa vermişim hemen yaptım

sevdim bu lafııı almamışsın ya canım benim az olsun öz olsun tbrk ederim

hoşgeldin prensesimm yeni ciciler alındı o zaman oruçluyken alışverişi sevmiyorum ben yok bitanemm bu gün iki apartman birlikte iftar yapacağız onu hazırlıklarını bitirdim iki tepsi arnavut böreği yaptım bana düşen oydu şimdi meraktan geldim bir bakayım diye masalar sandalyeler herşey hazır güzel bir iftar olacakbayram temizliği olayı bana çok ters geliyor zaten her allahın günü düzenli yapıyoruz

oyyy kıyamam ben sana kilon az olduğu için bitanemm birde 2 hafta deneme süresi oluyor o süre zarfında zaten vermen gereken kilonun yarısını verirsin takım kadrosu sınırlı olduğu için tercih edilmiyor peki hoşgeldin o zaman aramıza yalnız öyle misafirlik filan anlamam ilk sayfadaki kuralları oku tüm kurallar senin içinde geçerlii sanki takımdaymışsın gibi yarışacaksın anlaştıkmı

inşallah hemen biterde banyon yaylaya kalmaz kuzumm

wuuuuuuuuuuuuuuuu maşallah prensesimmm coşmuşsunnn trbk ederimmm ortalama 1,79 cnmm süpersinnn

Ben geldimm :)) Alışverişe çıkalım dedik annemle halim kalmadı dilim damağıma yapıştı resmen

selam fıstığım hoşgeldin kıyamam bende susadım baya

canım hedefini aynı yazmışsın yanlış oldu heralde :)

maşallah güzelim sana

bende yüzdeyi hep karıştırıyorum

hoşgeldin canım

ay yaylada mıı dikkat et canım bende bir keresinde fena üşütmüştüm yaylada

tabi canim :) okuyayim kurallari ben

Geçmiş olsun Fatmacımmm inş çok yanmamıştır yanıkta en korktuğum şey zeytinyağı ve yumurta akı sür bitanem hem acısını alır hem iz kalmaz:26:
bayramda isterseniz yaparım cnmm

teşekkür ederim çok yanmadı kaptan merak etme

tamam deniycem zeytinyağını biliyodumda yumurta akını duymamıştım :)

ben isterim şahsen kendimi dizginlemek için annenanem ve babaannem söz konusu olunca korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…