Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sey he menuyu cadolozdan aldim:))) dun malum sinirliydim esime. ben sinirliyken kendimi yemege veriyorum malesef. kotu bir huy biliyorum. elime de cokokrem gecti. kasikla yemedigime sukrediyorum. yoksa bi kiloluk kutu biterdi. cezayi kendi kendime verdim zaten bu gun tek totomun yer gormesi dilayi uyuturken oldu onun disinda cok calistim ve hala da islerim bitmedi. en son toparlamalari yapmam lazim. biz bu sabaha karsi kismetse yolcuyuz canim. rabbim tum yolcularin yolunu acik etsin. amiiiin. firsat buldukca gelmeye calisirim ama yaylada olursak net cekmeyebilir. sanirim bu hafta kilo ve menu bildirimi yok demi. ben mi yanlis anladim banucum.

*** 6. TAKIM 371. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 / / /% )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Kız Ayyüzlüm bizim vücutlar sözleşmiş mi cnm anlamadım sadece 100 gr gitti bende birde ben henüz wc ye çıkamadım onunda etkisi olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Geldimmmm cümbür cemaat çok güzel bir iftar oldu etrafı topladık kaçtım hemen kahve içmeye onlar çay faslında birazdan herkes dağılır zaten

Bitanem deneme süremiz 2 hafta fakat senin katılımın paylaşımın iyi olursa ilk haftadan da listeye girebilirsin yalnız haftaya yarışma yok yani ben ilk hafta listeye almak istesem bile haftaya değil ondan sonraki haftaya listede olacaksın fakat bu demek değilki motivasyonu düşecek çünkü ben bayramda evdeyim isteyen arkadaşlarımız düzenli menü paylaşımı zaten yapacak sende evdeysen bir sorun yok cnm benim kabul etttiğine göre şu anki kilonu ve hedef kilonu bugün itibariyle kayıtlar için yazmalısın cadıcımmm

tahmin etmiştim nurayın menüsü olduğunu aman kuzum enişte lütfen seni sinirlendirmesin o zaman evet akşama kadar durmamışsın kendi hazırlığın yetmiyor bir de armine yardım etmişsin allah razı olsun senden armin senin gibi bir dostu olduğu için çok şanslı Güle güle gidin gelin canım benimm lütfen yediklerine dikkat et edebildiğin kadar artık arada iyi haberlerini alalım inş haftaya cuma kilo bildirimi yok cnm dolayısı ile evde olmayanlar menü ve mesajdan izinli sayılacaklar doğru anlamışsın cnmm

neden biliyormusun Sindicimmm çünkü sahularını çok az yaptın ve vucudun kıtlık moduna girdi oruç süresi uzun olunca enerjiyi mümkün olduğu kadar az harcadı kuzumm neyseki ramazanı uğurluyoruz çok şükür en azından artı çıkmadın bitanemm bayram sonu toparlanırız sakın sıkma canını az da olsa gitmiş önemli olan bu

bu arada ben de 800 gr vermişim tam üniversitedeki kiloma geldimmmm

*** 6. TAKIM 371. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /%0,12 )
EYLÜL SILA ( 66,5 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 /80,1 /0,1 /%0,12)
Tekaskim( 64,5/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Dünkü menümü yazayım kızlar:

sahur:
1 meyveli yogurt
(iftarda cok kaçırınca sahurda bişey yiyemiyorum )

iftar:
2 peynirli gözleme ama cok ince açtım :)
3 koca bardak ayran
alabaş

Afiyet olsun canım ama nolur sahurlarını artır menünü ben görünce benim bile karnım acıkıyor

ne demek tatlım sende hedefi yerle bir etmişsin maşallah

Senin de benden hiçbir farkın yok kuzum

Tabikide giyince hemen kk ya koyacağım :)) S bedeni oluyordu ama annem ya kilo alırsen dedi m beden aldırttı

ahdi ben gidiyorum mahllaede iftar beni bekliyor kaçmış gibi olmayayım görüşürüz meleklerimm iyi iftarlar hepimize

Afiyet olsun kaptanım

İyi yolculuklar şekerim kazasız belasız gidin gelin inşallah

En azından vermişsin kuzum ona da şükretmek lazım

Kaptanım maşallah sana

o zaman en sağlıklısı ben sadece bugün kilomu ve hedef kilomu bildireyim
1 i itibariyle tam teşekküllü bi programla devam edeyim
bayramda evde olmama durumumuz söz konusu
ama yediklerime dikkat etmeye çalışırım
yani bu bahsettiğin süreyi kapsamasın ayın 1 ine kadar ki süre olmaz mı?

Menümü de yazayım

Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar ekmek
Domates salatalık peynir zeytin
1 bardak süt ve ceviz

İftar:
Bulgur pilavı
Taze fasulye
2 bardak tuzlu ayran
Domates salatalık zeytin peynir

Spor:4-5 saat alışveriş
Su:2,5 olur inşallah 2 gündür zar zor buluyor

s beden alsaydın keşke cnmm çünkü büyük bedenler elimizde olunca kilo alırsak nasılsa kıyafetimiz var psikolojisine giriyoruz

afiyetolsun prensesimm menün süper yine su içmek hakikaten bira zor oluyor ama mutalak bitiriyorum ben de su candır

bugün buraya mevcut kilonu ve hedef kilonu yazdığın an yarışma sürecin başlıyor birtanemm haftaya dikkaet etmen önemli çünkü iki haftada verdiğin kilonun yüzdesi alınacak o yüüzden yarından itibaren başlayabilirsin cnm benim kuzucum bu benim elimde değil tüm takımlar haftaya bildirim yapmayacak ve dolayısı ile yarışma olmayacağı için sitesemde haftaya seni takım listesine alamamış oluyorum :26::26:

fakat takıma bugün itibariyle girdin unutma

Öyle malesef bende aynı pantolondan 3 beden var Bugün yine o pantolonun yeni bedenini alıcaktım da annem boşver daha zayıfla o zaman alırız dedi

Su içmek zorluyor çünkü midem o kadar dolu ki yeter artık bir şey yollama diye bağırıyor adeta

mevcut kilom 52,3
hedef kilom 45

:)))

aynı pantolonu neden alıyorsunki bitanemmm :44::44: sanırım çok beğeniyorsunn hedefine ulaş ondan sonra hiç büyük beden alma artık birde ulaşana dek alışverişi yasaklıyorum artık sana prensesimm

mevcut kilom 52,3
hedef kilom 45

:)))

allahımmmmm 7,3 kilo vereceksinnn 2 ayda mezun ederiz seni innşallahhhh

O kotu çok seviyorum bir ara 65 e kadar ulaştım o zaman aldım büyük bedenini sonra 8 kilo verdim yeniden aldım tekrardan 2 kilo alınca olmadı derken 3 beden var elimde. Bende zaten alışverişe çıkmak istemiyorum ama bayram alışverişi yapmadık ondan sonra yasaklasak

peki bayram aşlışverişinden sonra yasaklayalım ama büyük beden almak yok

ay inşalllaaaaaaaa

hoşgördüm canlar
boyum 1,53

boyuna göre aşırı kilon yok bitanemm ne güzel minyon tiplisindir o yüzden neden utandın bakim sen

Kaptanımızın bir bildiği vardır verirsin o kiloları sağsalim 2 ayda

Üzülme boyunun kısalığından canım minyon tipliler yaşını hiç göstermez sevinebilirsin
ay yok ayol üzülmüyorum ki
aksine ben bu halimi çok seviyorum
ayrıca evet minyonum hiç yaşımı göstermiorum
kilolarda gitti miydi ooh mis

boyuna göre aşırı kilon yok bitanemm ne güzel minyon tiplisindir o yüzden neden utandın bakim sen
utandım herkesten kısa olduğumu düşündüm çünkü
ama ben bu halimi seviyorum
çok aşırı kilom yok esasında evet ama bölgesel fazlalıklarım var
sporlada destekleyince bişiyim kalmicak inşalla
bu arada bana müsade arkadaşlar eşim yoldan geldi onunla ilgileneyim
öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere

kizlaar yapan vardir ama ilk kez denedim super oldu. meyveli yoğurt yemiyordum katki maddeleri var cokca, tatlandirici da ekliyorlar hem. yarim seftaliyi biraz yogurdun icine doğradim karistirdim harika olduu kalorisi de dusuk. hem tok tutuyor hem tatli krizi icin ilac gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayramdan sonra hepimiz düzenli spora başlıyoruz kuzumm elbette gr fazlalık kalmayacak inşallah görüşürüz cnm iyi akşamlar

evet bitanem bizler genelde meyveyi sabah kahvaltıda veya aralarda süt veya yoğurtla tüketiriz birazda tarçın eklersen süper olur afiyetolsun çok güzle yapmışsın meyvenin insülinini zıplatmasını engellemiş oldun böylece:13:

ay yok ayol üzülmüyorum ki
aksine ben bu halimi çok seviyorum
ayrıca evet minyonum hiç yaşımı göstermiorum
kilolarda gitti miydi ooh mis

nazar edeceksin kendine maşallah de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…