- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selam kızlar pide kuyruğundaydım valla şimdi geldim
ben tam hedefime ulaştım 72.7
miss_wong (73,5 /72,7 /0.8 /1.1% )
yine yanlış mı heapladım şu yüzdeyi acaba
6 kilom var daha iddiali hanimlar istiyorlar galba :) hosbulduk kizlar tesekkur ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim çok yanmadı kaptan merak etme
tamam deniycem zeytinyağını biliyodumda yumurta akını duymamıştım :)
ben isterim şahsen kendimi dizginlemek için annenanem ve babaannem söz konusu olunca korkuyorum :18:
aldın sıcacık pideleri değilmiii en cezbedici dayanılmaz kokutebrik ederimmm Fatmacım harikasınnnn yüzden %1,09 bitanemm takma kafanı sen kilocukları ver yeterki ben seve seve hesaplarımmm
bitanemm 2 hafta düzenli paylaşımda bulunur ve kilo verirsen söz takıma alacağım seni vemen gereken kilo az olsa bile yarışmak seninde en doğal hakkın 2 kişilik yerim kalmıştı o yüzden paylaşımın güzel olursa biri senindirilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen ve şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar için buıraya yazman gerekli tatlım
selam fıstığım hoşgeldinkıyamam bende susadım baya
canım hedefini aynı yazmışsın yanlış oldu heralde :)
maşallah güzelim sana
bende yüzdeyi hep karıştırıyorum
hoşgeldin canım
ay yaylada mıı dikkat et canım bende bir keresinde fena üşütmüştüm yaylada
Geçmiş olsun Fatmacımmm inş çok yanmamıştır yanıkta en korktuğum şey zeytinyağı ve yumurta akı sür bitanem hem acısını alır hem iz kalmaz:26:
bayramda isterseniz yaparım cnmm
yazmamakta haklısınnn Gülayımmm cadalozun menüsünü mü yazdın yoksa:44::44: akşam makarna olmasa iyiymişşş çokokrem birde bolllllllll öylemiii allahımmmm tutmayın beniiiiicezanı sana bırakıyorum kuzummm
hanımlar becerikli olunca erkeklerin çoğu şeysden haberi olmuyor sağol canım arkadaşını yalnız bırakmamışsınn ayrıca gitmediğinize çok sevindimsanırım yarın sabah çıkacaksınız bu durumda:26:
Slm Sindimm evet dün bekledim ama gelemedin gerçi bende çok kalamadım gece iyi alışverişler bitanemm
sevdim bu lafııı almamışsın ya canım benim az olsun öz olsun tbrk ederim
hoşgeldin prensesimm yeni ciciler alındı o zaman oruçluyken alışverişi sevmiyorum benyok bitanemm bu gün iki apartman birlikte iftar yapacağız onu hazırlıklarını bitirdim iki tepsi arnavut böreği yaptım bana düşen oydu şimdi meraktan geldim bir bakayım diye masalar sandalyeler herşey hazır güzel bir iftar olacak bayram temizliği olayı bana çok ters geliyor zaten her allahın günü düzenli yapıyoruz
oyyy kıyamam ben sanakilon az olduğu için bitanemm birde 2 hafta deneme süresi oluyor o süre zarfında zaten vermen gereken kilonun yarısını verirsin takım kadrosu sınırlı olduğu için tercih edilmiyor peki hoşgeldin o zaman aramıza yalnız öyle misafirlik filan anlamam ilk sayfadaki kuralları oku tüm kurallar senin içinde geçerlii sanki takımdaymışsın gibi yarışacaksın anlaştıkmı
inşallah hemen biterde banyon yaylaya kalmaz kuzumm
wuuuuuuuuuuuuuuuu maşallah prensesimmm coşmuşsunnntrbk ederimmm ortalama 1,79 cnmm süpersinnn
aldın sıcacık pideleri değilmiii en cezbedici dayanılmaz kokutebrik ederimmm Fatmacım harikasınnnn yüzden %1,09 bitanemm takma kafanı sen kilocukları ver yeterki ben seve seve hesaplarımmm
bitanemm 2 hafta düzenli paylaşımda bulunur ve kilo verirsen söz takıma alacağım seni vemen gereken kilo az olsa bile yarışmak seninde en doğal hakkın 2 kişilik yerim kalmıştı o yüzden paylaşımın güzel olursa biri senindirilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen ve şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar için buıraya yazman gerekli tatlım
hoşgördüm canım bu mesajından önce bak ben sana ne yazmışımMorcadı hoşgeldin kuzummm bak son bir kişilik yerim kaldı onu da sana ayırdım ona göre
olsun sen yinede sürüver ne olur olmaz iz kalmasıntamam canım zor birşey değilki seve seve yaparım anneanne deyince bizede annaennem gelecek mutlaka tıkıştırır 40 yaşındayım onun gözünde hala büyüyemedim
merhaba cınım
bende takıma katılmak istiyorum
fakat bayramda 3-4 günlük olmayabilirim
ağutosun ortasında da mini bi tatil durumumuz olucak
daha öncesinde bahsetmiştim:44:
şimdi takıma katılabilmek için naapmam lazım??
hazır yarın cuma iken
menüleri sizler mi belirliyorsunuz yoksa kendimiz mi??
neler yapmam konusunda, diyete başlama ve devam ettirme durumlarında
herşeyi ya işte herşeyi anladın sen onu hepsiyle ilgili 4/4 lük bilgi bekliyorum
hemen okuyorumMerhaba canımm bende şimdi yazmıştımsenin yerin hazır cnmm haftaya bildirim olmayacak o yüzden haftaya mesajlardan menülerden muafsınız
ilk önce ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen lazım cadıcımm menülerini kendin belirliyorsun her gün ne yedin ne için aldığın nefesi bileyazmalısın yaptığın sporlarıda eklemelisin bizler menülerini inceleyip ne yapman konusunda uyarıyoruz kuzumm
sen kurallarımızı oku anlamadığın yer olursa açıklarım bitanemmm
Aaa evet hedef 55.5 olucaktı çok sağol canım uyardığın için
eveet ya ne güzel koktu eve gelene kadar tinerci gibi kokladım
aa doğru yaa 1.08.... filan çıktı yuvarladığımız için peki ben %1.1 i nerden çıkardım acaba
teşekkürler kaptanım sayenizde
tamam sürücem doktorun koyduğu gazlı bezi kaldırcam yarın zaten :)
aynen kaptan bende anneanemin gözünde 5 yaşında bi deri bi kemik kızım
hoşgördüm canım bu mesajından önce bak ben sana ne yazmışım
kalp kalbe karşıymış
misafirlik de iyi canim :) burda muhabbet etsek ben yine bulurum motivasyon. en son dun tartildim 56.6 kiloyum. 49u gormek istiyorum :)
bildirimler cuma mi oluyor simdi 😇
Aaa evet hedef 55.5 olucaktı çok sağol canım uyardığın için
Evet bayram alışverişine çıktık ama annemle üzümün çöpü üzümün sapı derken gittdik düğüne elbise aldıkAlışveriş yaparken bir de yağmur yağdı serin serin iyi oldu bunalmadık ama eğil kalk yaparken başım çok döndü
Teşekkür ederim ablacımm
bölüm sonucu 1,088 olduğu için virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olunca yuvarlıyorduk ya kuzum o yüzden 1,09 oluyor iftara az kaldı birde pidenin kokusu sarhoş etmiştir kesin ondandır cnmmbelki bizde ilerde anneannelerimiz gibi olacağız kimbilir
Dünkü menümü yazayım kızlar:
sahur:
1 meyveli yogurt
(iftarda cok kaçırınca sahurda bişey yiyemiyorum )
iftar:
2 peynirli gözleme ama cok ince açtım :)
3 koca bardak ayran
alabaş
:) neler yedigimizi nasil paylasiyoruz kizlar 1 gun oncesini mi söylüyoruz
Dünkü menümü yazayım kızlar:
sahur:
1 meyveli yogurt
(iftarda cok kaçırınca sahurda bişey yiyemiyorum )
iftar:
2 peynirli gözleme ama cok ince açtım :)
3 koca bardak ayran
alabaş
deneme süresi varmış 2 hafta , önümüzdeki hafta muaf olucaksak benim deneme süremi nasıl kontrol ediceksiniz??Merhaba canımm bende şimdi yazmıştımsenin yerin hazır cnmm haftaya bildirim olmayacak o yüzden haftaya mesajlardan menülerden muafsınız
ilk önce ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen lazım cadıcımm menülerini kendin belirliyorsun her gün ne yedin ne için aldığın nefesi bileyazmalısın yaptığın sporlarıda eklemelisin bizler menülerini inceleyip ne yapman konusunda uyarıyoruz kuzumm
sen kurallarımızı oku anlamadığın yer olursa açıklarım bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?