- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
herkese iyi akşamlar
kötü bir haberim var netim bitmiş dün eşim video izlemiş
kilo bildirimim
geçen hafta:76,4 idim
bu hafta:75,3 giden 1,1kg
çok mutlu oldum
yüzdemi hesaplayamıyorum şu an misafirlikteyim
hoşçakalın öpüyorum hepinizi
ay yok ayol üzülmüyorum ki
aksine ben bu halimi çok seviyorum
ayrıca evet minyonum hiç yaşımı göstermiorum
kilolarda gitti miydi ooh mis
herkese iyi akşamlar
kilo bildirimim
çok mutlu oldum
*** 6. TAKIM 371. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /%0,12 )
EYLÜL SILA ( 66,5 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ 75,3/ 1,1/% 1,44)
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 /80,1 /0,1 /%0,12)
Tekaskim( 64,5/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
Kaptanım bu arada söylemeyi unuttum yeni cetveline bayıldım
Oh canim tebriklerselaaaaamm kizceleriiiimmmçalışkan talebeniz bozok universitesi okul oncesini kazandiiiii
artik hem ogretmen hem ogrenci hem anne hem de es olacagiiiiiimmmmm
Hosgeldin aramiza :)merhaba kizlar :) hicbir takim kabul etmedi benisweetdimple saolsun misafir ol bizim gruba dedi. araniza katilmak isterim sevgiler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 / / /% )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5/ / /% )
Kız Ayyüzlüm bizim vücutlar sözleşmiş mi cnm anlamadım sadece 100 gr gitti bende birde ben henüz wc ye çıkamadım onunda etkisi olabilir
Geldimmmm cümbür cemaat çok güzel bir iftar oldu etrafı topladık kaçtım hemen kahve içmeyeonlar çay faslında birazdan herkes dağılır zaten
bu arada ben de 800 gr vermişimtam üniversitedeki kiloma geldimmmm
Senin de benden hiçbir farkın yok kuzum
Tabikide giyince hemen kk ya koyacağım :)) S bedeni oluyordu ama annem ya kilo alırsen dedi m beden aldırttı
Menümü de yazayım
Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar ekmek
Domates salatalık peynir zeytin
1 bardak süt ve ceviz
İftar:
Bulgur pilavı
Taze fasulye
2 bardak tuzlu ayran
Domates salatalık zeytin peynir
Spor:4-5 saat alışveriş
Su:2,5 olur inşallah 2 gündür zar zor buluyor
mevcut kilom 52,3
hedef kilom 45
:)))
herkese iyi akşamlar
kilo bildirimim
çok mutlu oldum
ben geldim
koluma yumurta akı sürmekle meşguldüm ama acayip etkili şimdiden yanması azaldı
teşekkürler kaptanım 10 parmağında 10 dan fazla marifet
menümü yazayım
Sahur
2 yumurtadan geranmali, peynir,zeytin,salata
İftar
patlıcan oturtma,salata,yoğurt,2 hurma,yarım kandil simidi
spor:45 dk yürüyüşpide kuyruğunda kokulu bekleyiş
su:3 lt den fazla
sindim wcye çıkamadğın içindir bence bende 1 kilo farkediyor mesela :)
tebrikler kaptanım süpersiniyice çıtır olcan bu gidişle
inş hepimiz vermeye devam ederiz
s alsaydın ya kuzum daha kilo vereceksin nasılsa :)
afiyet olsun canım su içmeye çalış bak kaç saat alışveriş çok su kaybetmişsindir
aramıza hoşgeldin canım hedefine keyifle ulaşman dileğiyle
tebrikler canımm
Oh canim tebrikler
Hosgeldin aramiza :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsun canım ama geranmali nasıl bişi
Suyu içmeye çalıştıkça midem artık yeter diye bağırıyor
ayyy ne çok sevindim bilemezsin
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/ / /% )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 / / /% )
neslihank4 (81,2/ / /% )
senasevval(55,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5/ / /% )
Kız Ayyüzlüm bizim vücutlar sözleşmiş mi cnm anlamadım sadece 100 gr gitti bende birde ben henüz wc ye çıkamadım onunda etkisi olabilir
afiyet olsun canımGeldimmmm cümbür cemaat çok güzel bir iftar oldu etrafı topladık kaçtım hemen kahve içmeyeonlar çay faslında birazdan herkes dağılır zaten
Bitanem deneme süremiz 2 hafta fakat senin katılımın paylaşımın iyi olursa ilk haftadan da listeye girebilirsin yalnız haftaya yarışma yok yani ben ilk hafta listeye almak istesem bile haftaya değil ondan sonraki haftaya listede olacaksın fakat bu demek değilki motivasyonu düşecek çünkü ben bayramda evdeyim isteyen arkadaşlarımız düzenli menü paylaşımı zaten yapacak sende evdeysen bir sorun yok cnm benim kabul etttiğine göre şu anki kilonu ve hedef kilonu bugün itibariyle kayıtlar için yazmalısın cadıcımmm
tahmin etmiştim nurayın menüsü olduğunuaman kuzum enişte lütfen seni sinirlendirmesin o zaman evet akşama kadar durmamışsın kendi hazırlığın yetmiyor bir de armine yardım etmişsin allah razı olsun senden armin senin gibi bir dostu olduğu için çok şanslı Güle güle gidin gelin canım benimm lütfen yediklerine dikkat et edebildiğin kadar artık arada iyi haberlerini alalım inş haftaya cuma kilo bildirimi yok cnm dolayısı ile evde olmayanlar menü ve mesajdan izinli sayılacaklar doğru anlamışsın cnmm
neden biliyormusun Sindicimmm çünkü sahularını çok az yaptın ve vucudun kıtlık moduna girdi oruç süresi uzun olunca enerjiyi mümkün olduğu kadar az harcadı kuzumm neyseki ramazanı uğurluyoruz çok şükür en azından artı çıkmadın bitanemm bayram sonu toparlanırız sakın sıkma canını az da olsa gitmiş önemli olan bu
bu arada ben de 800 gr vermişimtam üniversitedeki kiloma geldimmmm
Afiyet olsun canım ama nolur sahurlarını artır menünü ben görünce benim bile karnım acıkıyor
Senin de benden hiçbir farkın yok kuzum
Tabikide giyince hemen kk ya koyacağım :)) S bedeni oluyordu ama annem ya kilo alırsen dedi m beden aldırttı
Afiyet olsun kaptanım
İyi yolculuklar şekerim kazasız belasız gidin gelin inşallah
En azından vermişsin kuzum ona da şükretmek lazım
Kaptanım maşallah sana
geldimmmm cümbür cemaat çok güzel bir iftar oldu etrafı topladık kaçtım hemen kahve içmeyeOnlar çay faslında birazdan herkes dağılır zaten
bitanem deneme süremiz 2 hafta fakat senin katılımın paylaşımın iyi olursa ilk haftadan da listeye girebilirsin yalnız haftaya yarışma yok yani ben ilk hafta listeye almak istesem bile haftaya değil ondan sonraki haftaya listede olacaksın fakat bu demek değilki motivasyonu düşecek çünkü ben bayramda evdeyim isteyen arkadaşlarımız düzenli menü paylaşımı zaten yapacak sende evdeysen bir sorun yok cnm benim kabul etttiğine göre şu anki kilonu ve hedef kilonu bugün itibariyle kayıtlar için yazmalısın cadıcımmm
Tahmin etmiştim nurayın menüsü olduğunuAman kuzum enişte lütfen seni sinirlendirmesin o zaman Evet akşama kadar durmamışsın kendi hazırlığın yetmiyor bir de armine yardım etmişsin allah razı olsun senden armin senin gibi bir dostu olduğu için çok şanslı Güle güle gidin gelin canım benimm Lütfen yediklerine dikkat et edebildiğin kadar artık arada iyi haberlerini alalım inş haftaya cuma kilo bildirimi yok cnm dolayısı ile evde olmayanlar menü ve mesajdan izinli sayılacaklar doğru anlamışsın cnmm
Neden biliyormusun sindicimmm çünkü sahularını çok az yaptın ve vucudun kıtlık moduna girdi oruç süresi uzun olunca enerjiyi mümkün olduğu kadar az harcadı kuzumm neyseki ramazanı uğurluyoruz çok şükür en azından artı çıkmadın bitanemm bayram sonu toparlanırız sakın sıkma canını az da olsa gitmiş önemli olan bu
Bu arada ben de 800 gr vermişimTam üniversitedeki kiloma geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?