Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menum

sahur peynır zeytın azcık pıde az yemısım bugun acıktım baya

ıftar

1tabak semızotu yemeyı
1kepçe mercımek corbası salata 3kasık yagsız sade makarna
1top dondurmaa 2ısırık elma

2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
2.5 lıtre su

yarımsaat yuruyus yarımsaat pilates 50 mekık

klar ıftardan sonra tam gecmısı bıtırdım esım hadı bıraz yuruyelım dedı canıma mınnet az yuruyuse cıktık yarımsaat olmustukı abım aradı benım ufak kız uyanmıs gerı donduk bırazda hasta mızmızlıgı ustundeydı. onu hallettım buseferd e mıdem tuttu hala cook kötuyum pilatesımı yenı bıtırdım yaparken nerdeyse kusacaktımda okadar yanı.ne oldu anlamadım mıdem hem bulanıyo hem yanıyo kuscak gıbı oluyorum ama olmuyo neden bılmem.sut ıcsem ıyı gelır dıye dusunup durdum ama sevmedıgımden erteledım ama ımsak gırmeden ıceyım ballı sut yoksa yarın durumum felaket olur.ıftardan once tartılmıstım yazamadan yuruyuse cıkınca kaldı sımdı eklıycem ama yıne gr gıtmıs pilatesımıde duzenlı yapıyorum nıye anlamıyorum.ramazanda hep kılo alırım ondan galıba busene almamıs olmam hatta 1kılo falan vermemde süper aslında.takım ın genel durumu adına uzgunum kızlar az kılo verdıgım için ama ramazan bıttı zaten bayramdan sonra hersey daha ıyı olcak ınanıyorum.

Perşembenin menüsü
sahur:
yok cünkü yine iftarda fazla kaçırdım

iftar:
yeşil soğan
yarım gözleme
3 koca bardak ayran
2 ince dilim fırında patates
(aslında ben balık yaptım onu yicektim ama ayranı içtikten sonra zehirlenirim diye yiyemedim sonra eşime kızdım niye ayran yapmama izin verdin söyleseydin ben unuttum dedim oda bana kızdı kendini ayranla doyuruyosun takmışsın ayrana diye napim cok susayınca öyle oluyo 1 litre ayran içmiş oldum neyseki sahurda telafi ettim diye düşünüyorum yarınki menüde görürsünüz artık sahurumu :) o canım balıklarda kaldı öyle )
bugun giydim spor ayakkabılarımı cıktım oğlumla bi 15 dakika hızlı tempoda yürüdüm içinde koştumda trene yetişmek için suan kalcam popom ağrıyo resmen ilk defa popo agrısı yaşıyorum sanırım yokuşu koşarak inerken böyle oluyo birde bebek arabasıyla koşuyorum ama iyi geldi bana sonra çarşıda baya yürüdüm o sıcakta dilim damağım kurudu bi arkadasa rasladım onla yaptım alışverişimi sonra bi yerde oturduk Ali yemek yiyip oynadı bizde baya sohbet ettik öyle gecti bugun
birde bugun canım acayip enerji içeceği çekti ki sormayın gitsin şöyle soguk soğuk aldım eve gelirken küçüklerden 6 lı buzdolabına koydum ala içmedim hala içersem bayramda içicem gündüz daha iyi diye düşündüm zaten cıs :)

Geçmiş olsun cnm neden acaba miden kötü oldu yediğin bişey mi dokundu ki acaba yada yeğenimiz mi olacak
iç cnm süt sevilmez mi yaa kızın içinde geçmiş olsun hastaymıs
Üzülme cnm gram gram gitsin gelmesinden yada yerinde saymandan daha iyidir bence bu hafta bende de sadece 100 gr gitti Ayyüzlüm de aynı şekilde sanki bünyelerimiz anlaşmış gibiler
plates kilo verdirmiyor cnm sadece sıkılaştırıyo daha ince görünmeni sağlıyo kilo vermek istiyosan kardiyo yapman lazım cnm

kizlar yesil cay iciyo musunuz? Lipton falan icsem poşet cay yani. faydasi olur dimi 😞 bi de kayisili filan form caylari kalorili midir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin cnm aramıza
yeşilçay günde maksimum 3 fincan
kayısımı form cayı haftada 1 defa öneririm daha fazlası bağırsaklarını tembelleştiriyo ve o çayı bıraktığın zaman wc de çok acı çekersin sonra ben yaşadım cünkü
bende hazır yeşilçay içiyorum cnm limonlu zencefilli portakallı olanlardan

geçen hafta 75.8
bu hafta 74.4
giden 1.4
yüzde 1.85

ya rica etsem biri benim yerime ekleyebilir mi yoldayım tekefondan yapmaya çalılıyorum beceremedim tüm listeyi bozuyorum her seferinde :/

bu tablo nedir şimdi ben anlamadım :26::26:

Sveetdeemple cnm kilom sabit malesef ...sıkıldım iyice ,neden veremiyorum ben anlamıyorum ,bu hafta cidden dikkat etmiştim
Çok moralim bozuk
Sporuda abaşladım ,çok olmasada hergun yapıyorum az çok

Kızlar ben rahatsız olduğum için oruç tutamıyorum
şimdi öğün öğün menümü yazıcam size

Sabah kalkar kalkmaz ballı limonlu ılık su içildi
Kahvaltı:
2 dilim t.buğday kızarmış ekmek
maydonoz
nane
salatalık
keçi peyniri
ceviz
Yeşil çay
görselini ekledim

*** 6. TAKIM 371. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 /66.3 /0.2 /0.30% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/74,4 /1,4 /%1,85 )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ 81,00/0,2 /%0,24 )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5 / 63,8 / 0,7 /% 1,09 )
6. Takım Ortalaması : %

günaydın kızlar son listeyi ekledim lisbeth senide ekledim canım
ben 2 gündür kabızım kızlar artı değilim ama sanırım 200-300gr da içimde kaldı ( ama olsun bayram sonrası herşey yoluna girecek

Son düzenleme:

tatlım videodan değil kendim iyi gelen plates esneme hareketlerini yapıyorum. belki plates esneme yazsan çıkar videosu sana nasıl tarif ederim bilemedim

sabah sporumu yapıcam kızlar ,
biraz geç kaldım ama köpeği dışarı çıkardım biraz
öncesinde de malum kahvaltı sonrası

neyse; spor olarak evde ne yapabilirim başlangıç olarak??
pilates için erken diye düşünüyorum
nasıl neyle başlayayım?

Selam kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum. Menuleri takip edemedim cok yogundum . Benim bu hafta 1. Lige oynicam iddam suya dustu yapamadim. Karatay yapiyodum ben meyve kacagimi bile yapmicam demistim yapamadim. Simdi cezalarimi almak icin buraya geldim. Arkadasim ile iddam vardi iddayi kazanmak icin 1,5 kilo vermem lazimdi hafta badinda hic kacamak tapmadan guzelce spirumuda taptim ben ama son 2 gun bozdum. Menulerimi sizlede payladip cezami alayim sizlerden .

23.07.2014

Sabah : 4 kuru kayisi 6 badem 1 yumurta haslanmis, domates , 8 yesil zeytin, bol maydonoz

Oglen : izgra tavuk salata, yogurt

Aksam( 17.30) 1 tane muz , 3 armut

Aksam (18.30) doner et , ayran, salata

Gece ( 4.00) 1 bardak limonata ( buyuk bardak )

24.07.2014

Sabah(11.00) 3 yumurtadan omlet , 1 avuc tel penir 1 domates

Oglen ( 15.00) 1 avuc uzum 1 adet muz

Aksam ( 19.30) soya soslu et , 1 bardak salgam

Bakinca aslinda tatli fln yemedim ama o meyveleri yememeliydim cok abartim isteyim gece calisiyorum diye stres oldum ne meyve geldiyse yedim gecede limonata ictim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

KIZLAR BANA Bİ AKIL VERİN KABIZLIK İÇİN karnım patlşamak üzre miğdemde bulanıyor şimdi. akşam acıçehre yuttum ki beni ishal yapardı fayda etmedi.sabah kefir içtim fayda etmedi.şimdi form çay içtim tık yok fitilmi yapsam akıl verin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…