Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günün sporu:
toplamda 45 dk
basen eritme için 50 sağ 50 sol bacak çalıştırması
hafif egzersizler 5 hareket her biri 10 kez sağ sol çalışması
squat çalışması 50 adet
:124::124::124:

Son düzenleme:
zeytinyağı müsli bunlar bildiğim kadarıyla etkili yöntemler bol üzüm ye şeftali yada kayısı da etkili diye biliyorum

*** 6. TAKIM 371. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 /66.3 /0.2 /0.30% )
ferideei ( 76,4 /76,4 / 0/%0,0 )
lisbeth93 (75,8/74,4 /1,4 /%1,85 )
merinetya (76,4/75,3 /1,1 /%1,44 )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ 81/0,2 /%0,25 )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5 / 63,8 / 0,7 /% 1,09 )

6. Takım Ortalaması : % 0,81

kizlar 900 gram azalmisim cok mutlu oldum :)
55.6 dan dusup 54.7 oldum lazim degil ama yuzdem de 1.6

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne demek lazım değil cemremmm süpersinnnn yüzden 1,62 harikasın cnm tbrk ederimmm devam bebişimmm

günaydın kaptan
gün bize çoktan aydın oldu

cadıcımmm ben işler bitmeden pek gelmek istemiyorum çünkü burdan kopamıyorum sonra

günün sporu:
toplamda 45 dk
basen eritme için 50 sağ 50 sol bacak çalıştırması
hafif egzersizler 5 hareket her biri 10 kez sağ sol çalışması
squat çalışması 50 adet
:124::124::124:

maşallahın var cnmmm süpersinnn ben sadece tibet hareketlerini yapabiliyorum sabah

neden böyle olduki neslimmm:26::26: çörekotunu bıraktınmı sen akşamdan kuru kayısı ıslat sabah hem suyunu iç hem de ye cnm belki fayda eder:44:

cadıcımmm ben işler bitmeden pek gelmek istemiyorum çünkü burdan kopamıyorum sonra

maşallahın var cnmmm süpersinnn ben sadece tibet hareketlerini yapabiliyorum sabah
aslında bende işlerimi bitirmeden girmesem fena olmaz bende kopamıyorum çünkü
teşekkür ederim bu arada bende tibet hareketlerini yapabilirim aslında ne yapcağımı bilemedim bugün
ama sonrasında yazdıklarımı yaptım
tibet hareketlerinden örnek teşkil edecek hareketli görsel video vs varsa verir misin kaptan

canım selamlar. evde benim uyguladigim bir program var. 10 günde pantolonlar bollasti inan :) youtubedan izleyerek yapiyorum jillian michaels 30 day shred:level 1. belki biliyosundur ama dene canım harika bu ☺

süper faydalanabilirim canım çok saol

bol enerji diliyorum hepimize
halimiz duman

öğlen menüsü

zeytinyağlı taze fasulye 1 porsiyon
yoğurtlu semiotu
1 dilim t.buğday ekmeği
bol su

gün bitiminde kaç lt su içtiğimi yazıcam canlar

ellerin dert görmesin

zeytinyağı müsli bunlar bildiğim kadarıyla etkili yöntemler bol üzüm ye şeftali yada kayısı da etkili diye biliyorum
çok sağool canım

tebrikler başlangıç iyi

yok canım bırakmadım kefir çörekotu devam ama kabız oldum ki ben hayatta olmam günde 4 sefer çıkarım sıkıntısız. kabız olduğumu çok hatırlamamda ama neden oldu inan bilemedim. sanki tıkandım karnım taş dokunamıyorum bile. sabah minicik çıktım katı değil aslında ama neden devamı gelmiyor anlamadım gaz da var omu tıkadı acaba ki diye düşünüyom.bakalım akşama sabun fitil denicem arrtık

Slm Ayçacımm ilk menündeki akşam meyve yemen olmamış hemde g i si en yğksek muz sabah yiyoruz yumurta yerine ama akşam cıs kuzumm en azından muzu eydin 3 armut yemeseydin bitanemm hadi onları da yedin zararı en aza indirmek açısından süt veya yoğurt tüketseydin:26::26: geceki limonata hele hiç yakışmamış sana bol bol ayran iç böyle durumlarda cnm benim zaten hatalarını biliyorsunn ama okkalı bir ceza gelsin sana her menü için 250 şere mekikten 500 mekikk kolay gelsin kuzummm

kuyruklu meleğinmi var seninnn çok kıskandım şimdi seniii şanslısın kuzummm bitanem evde leslie sensone videolarını yapabilirsin 1 milden 5 mile kadar videoları var jillian michales yapabilirsin en güzeli ip atlayabilrisin zaten bayram sonrasında ortak spor olarak 600 ip atlayacağız pilates inceltir senin zaten fazla kilon yok kardiyo ağırlıklı videolar çalışabilirsin bitanemm

sağlık olsun kuzum rahatsızsın sonuçta kahvaltına bayıldım ekmekler yerine yumurta olsaymış tam karatay görsel olarak paylaştığın için ayrıca tşkler

Sveetdeemple cnm kilom sabit malesef ...sıkıldım iyice ,neden veremiyorum ben anlamıyorum ,bu hafta cidden dikkat etmiştim
Çok moralim bozuk
Sporuda abaşladım ,çok olmasada hergun yapıyorum az çok

bitanem moralini bozma en azından gelen yok ramazanda bu bile mğüthiş çünkü yiyip yatıyoruz sıkma canını bitirdik şükür bayram sonu vermeye başlarsın

bu tablo nedir şimdi ben anlamadım :26::26:

bu tablo günlük menü paylaşım tablosu cadıcımmm kim paylaştı kim paylaşmadı toplu olarak görüyoruz

geçen hafta 75.8
bu hafta 74.4
giden 1.4
yüzde 1.85

ya rica etsem biri benim yerime ekleyebilir mi yoldayım tekefondan yapmaya çalılıyorum beceremedim tüm listeyi bozuyorum her seferinde :/

Bızıdkımmm maşallahın var yine harika gitmişş

Gecen haftaki kilom 64.5
Bu haftaki kilom 63.8
Yuzdesi 1.09

hasta olmana rağmen verebilmişsin cnm benim tbrk ederimmm

afiyetolsun sindimmm ama sahurda yememen kilo vermeni durduruyor bitanem:26: ne olur olmaz balık yememn iyi olmuş çok canın çektiyse yarım bardağı geçmemeye çalış kuzum tam bir kalori bombası o içecekler

Geçmiş olsun Eylülümm aklında olsuyn sadece 3 yudum süt iç ne fazla ne eksik mide ağrını geçirir hemen az olsun öz olsunn bence almaman bile süper genel durumumuz süper kuzumm bayramdan sonra daha güzel olacak inş

afiyetolsun cnmmm menüde sporda güzel

süpersın 800gr off ıyıce cıtır olcan masallah

bundan fazla veremem sanırım bakalım artık

kizlar yesil cay iciyo musunuz? Lipton falan icsem poşet cay yani. faydasi olur dimi 😞 bi de kayisili filan form caylari kalorili midir?

yeşilçayı ben demleyip 2 fincan kadar 2,5 lt lik şişeye koyuyorum cnm su olarak tüketiyorum içine limon karanfil çubuk tarçın ve taze zencefil de ekliyorum biraz demleme daha faydalı cnm

Gülayım bu kola sevdası nerden geldiii armutta olmamış ama yemişsin bir kere

böyle dostluk olduktan sonra akrabaya gerek yok gerçekten ikinizde şanslısınız tşkler cnmm benim hedefim 65 ti gülayım 2 kilo altına indim joker kilo olacak artık

yumurta akı süperdir pamuk gibi yapar ve acıyı alır kuzum iyi gelmesine sevindim afiyetolsun cnmm spor da menüde süper hurmayı ve kandil simidini görmedim sanma ama ceza yok

tşkler fatmacım bakalım artık fazla gitmez herhalde:44::44:

ne kadar karmaşık olursa olsun yazmalısın neslimmm

Tesekkur ederim banucum ceza ocin :) bendende 30 ardan 60 dk eliptik cezasi gelsin bana. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ne demek neslimmm hareketli olmasan onadndır diyeceğim ama eydiğin birşey yaptı mutlaka kuzumm sabun konusunda iyi düşün bence

öğlen menüsü

zeytinyağlı taze fasulye 1 porsiyon
yoğurtlu semiotu
1 dilim t.buğday ekmeği
bol su

gün bitiminde kaç lt su içtiğimi yazıcam canlar

cadıcımmm öğlenleri ve akşamları ekmek yememeye çalışsan birde menülerini toplu olarak yazarsan öğünler arasındaki dengeyi görebiliriz kuzumm

ayy cok tesekkur ederim 54 u hic gormuyordum bayadir 😇

takımımız uğur getirsin inş cemrecim sana

[video=youtube;RtXwMAIbLWo]http://www.youtube.com/watch?v=RtXwMAIbLWo&list=PLyM7xn1mfaWIfb5j9uiXYsrpWgGgJb1Uu[/video]

bu videodan faydalanabilrisin cnmm

http://kozmikbakim...............tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html

ayrıca hareketler ilgili detaylar var bu linktede sevgili kedinin hazırladığı birde kk da topiğimiz var orayı da inceleyebilirsin cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075 topiğimizde burada sevgili püsküüt ve kedicikin paylaştığı püf noktalar bulunuyır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…