- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
zeytinyağı müsli bunlar bildiğim kadarıyla etkili yöntemler bol üzüm ye şeftali yada kayısı da etkili diye biliyorumKIZLAR BANA Bİ AKIL VERİN KABIZLIK İÇİN karnım patlşamak üzre miğdemde bulanıyor şimdi. akşam acıçehre yuttum ki beni ishal yapardı fayda etmedi.sabah kefir içtim fayda etmedi.şimdi form çay içtim tık yok fitilmi yapsam akıl verin ne olur
günaydın kaptanGünaydın meleklerimmmmbu haftada süperizzz listeyi paylaşayım geçmiş yapayımm
kizlar 900 gram azalmisim cok mutlu oldum :)
55.6 dan dusup 54.7 oldum lazim degil ama yuzdem de 1.6
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar 900 gram azalmisim cok mutlu oldum :)
günaydın kaptan
gün bize çoktan aydın oldu
günün sporu:
toplamda 45 dk
basen eritme için 50 sağ 50 sol bacak çalıştırması
hafif egzersizler 5 hareket her biri 10 kez sağ sol çalışması
squat çalışması 50 adet
:124::124::124:
KIZLAR BANA Bİ AKIL VERİN KABIZLIK İÇİN karnım patlşamak üzre miğdemde bulanıyor şimdi. akşam acıçehre yuttum ki beni ishal yapardı fayda etmedi.sabah kefir içtim fayda etmedi.şimdi form çay içtim tık yok fitilmi yapsam akıl verin ne olur
aslında bende işlerimi bitirmeden girmesem fena olmaz bende kopamıyorum çünkücadıcımmm ben işler bitmeden pek gelmek istemiyorum çünkü burdan kopamıyorum sonra
maşallahın var cnmmm süpersinnn ben sadece tibet hareketlerini yapabiliyorum sabah
sabah sporumu yapıcam kızlar ,
biraz geç kaldım ama köpeği dışarı çıkardım biraz
öncesinde de malum kahvaltı sonrası
neyse; spor olarak evde ne yapabilirim başlangıç olarak??
pilates için erken diye düşünüyorum
nasıl neyle başlayayım?
süper faydalanabilirim canım çok saolcanım selamlar. evde benim uyguladigim bir program var. 10 günde pantolonlar bollasti inan :) youtubedan izleyerek yapiyorum jillian michaels 30 day shred:level 1. belki biliyosundur ama dene canım harika bu ☺
ne demek lazım değil cemremmm süpersinnnnyüzden 1,62 harikasın cnm tbrk ederimmm devam bebişimmm
ayy cok tesekkur ederim 54 u hic gormuyordum bayadir 😇
süper faydalanabilirim canım çok saol
10 gun sonra level 2ye geciyorsun. onu da yapınca 3e.. ben 2ye cesaret edemedim gerci daha. bikac gun daha level 1 ile oyalanirimhadi bakalim incecik olalim 😇
ellerin dert görmesin*** 6. TAKIM 371. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 /66.3 /0.2 /0.30% )
ferideei ( 76,4 /76,4 / 0/%0,0 )
lisbeth93 (75,8/74,4 /1,4 /%1,85 )
merinetya (76,4/75,3 /1,1 /%1,44 )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ 81/0,2 /%0,25 )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5 / 63,8 / 0,7 /% 1,09 )
6. Takım Ortalaması : % 0,81
çok sağool canımzeytinyağı müsli bunlar bildiğim kadarıyla etkili yöntemler bol üzüm ye şeftali yada kayısı da etkili diye biliyorum
tebrikler başlangıç iyikizlar 900 gram azalmisim cok mutlu oldum :)
yok canım bırakmadım kefir çörekotu devam ama kabız oldum ki ben hayatta olmam günde 4 sefer çıkarım sıkıntısız. kabız olduğumu çok hatırlamamda ama neden oldu inan bilemedim. sanki tıkandım karnım taş dokunamıyorum bile. sabah minicik çıktım katı değil aslında ama neden devamı gelmiyor anlamadım gaz da var omu tıkadı acaba ki diye düşünüyom.bakalım akşama sabun fitil denicem arrtıkne demek lazım değil cemremmm süpersinnnnyüzden 1,62 harikasın cnm tbrk ederimmm devam bebişimmm
cadıcımmm ben işler bitmeden pek gelmek istemiyorum çünkü burdan kopamıyorum sonra
maşallahın var cnmmm süpersinnn ben sadece tibet hareketlerini yapabiliyorum sabah
neden böyle olduki neslimmm:26::26: çörekotunu bıraktınmı sen akşamdan kuru kayısı ıslat sabah hem suyunu iç hem de ye cnm belki fayda eder:44:
Selam kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum. Menuleri takip edemedim cok yogundum . Benim bu hafta 1. Lige oynicam iddam suya dustuyapamadim. Karatay yapiyodum ben meyve kacagimi bile yapmicam demistim yapamadim. Simdi cezalarimi almak icin buraya geldim. Arkadasim ile iddam vardi iddayi kazanmak icin 1,5 kilo vermem lazimdi hafta badinda hic kacamak tapmadan guzelce spirumuda taptim ben ama son 2 gun bozdum. Menulerimi sizlede payladip cezami alayim sizlerden .
23.07.2014
Sabah : 4 kuru kayisi 6 badem 1 yumurta haslanmis, domates , 8 yesil zeytin, bol maydonoz
Oglen : izgra tavuk salata, yogurt
Aksam( 17.30) 1 tane muz , 3 armut
Aksam (18.30) doner et , ayran, salata
Gece ( 4.00) 1 bardak limonata ( buyuk bardak )
24.07.2014
Sabah(11.00) 3 yumurtadan omlet , 1 avuc tel penir 1 domates
Oglen ( 15.00) 1 avuc uzum 1 adet muz
Aksam ( 19.30) soya soslu et , 1 bardak salgam
Bakinca aslinda tatli fln yemedim ama o meyveleri yememeliydim cok abartim isteyim gece calisiyorum diye stres oldum ne meyve geldiyse yedimgecede limonata ictim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sabah sporumu yapıcam kızlar ,
biraz geç kaldım ama köpeği dışarı çıkardım biraz
öncesinde de malum kahvaltı sonrası
neyse; spor olarak evde ne yapabilirim başlangıç olarak??
pilates için erken diye düşünüyorum
nasıl neyle başlayayım?
Kızlar ben rahatsız olduğum için oruç tutamıyorum
şimdi öğün öğün menümü yazıcam size
Sabah kalkar kalkmaz ballı limonlu ılık su içildi
Kahvaltı:
2 dilim t.buğday kızarmış ekmek
maydonoz
nane
salatalık
keçi peyniri
ceviz
Yeşil çay
görselini ekledimEki Görüntüle 1201046
Sveetdeemple cnm kilom sabit malesef ...sıkıldım iyice ,neden veremiyorum ben anlamıyorum ,bu hafta cidden dikkat etmiştim
Çok moralim bozuk
Sporuda abaşladım ,çok olmasada hergun yapıyorum az çok
bu tablo nedir şimdi ben anlamadım :26::26:
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.4
giden 1.4
yüzde 1.85
ya rica etsem biri benim yerime ekleyebilir mi yoldayım tekefondan yapmaya çalılıyorum beceremedim tüm listeyi bozuyorum her seferinde :/
Gecen haftaki kilom 64.5
Bu haftaki kilom 63.8
Yuzdesi 1.09
Perşembenin menüsü
sahur:
yok cünkü yine iftarda fazla kaçırdım
iftar:
yeşil soğan
yarım gözleme
3 koca bardak ayran
2 ince dilim fırında patates
(aslında ben balık yaptım onu yicektim ama ayranı içtikten sonra zehirlenirim diye yiyemedim sonra eşime kızdım niye ayran yapmama izin verdin söyleseydin ben unuttum dedim oda bana kızdı kendini ayranla doyuruyosun takmışsın ayrana diyenapim cok susayınca öyle oluyo 1 litre ayran içmiş oldum neyseki sahurda telafi ettim diye düşünüyorum yarınki menüde görürsünüz artık sahurumu :) o canım balıklarda kaldı öyle )
bugun giydim spor ayakkabılarımı cıktım oğlumla bi 15 dakika hızlı tempoda yürüdüm içinde koştumda trene yetişmek için suan kalcam popom ağrıyo resmen ilk defa popo agrısı yaşıyorum sanırım yokuşu koşarak inerken böyle oluyobirde bebek arabasıyla koşuyorum ama iyi geldi bana sonra çarşıda baya yürüdüm o sıcakta dilim damağım kurudu bi arkadasa rasladım onla yaptım alışverişimi sonra bi yerde oturduk Ali yemek yiyip oynadı bizde baya sohbet ettik öyle gecti bugun
birde bugun canım acayip enerji içeceği çekti ki sormayın gitsin şöyle soguk soğuk aldım eve gelirken küçüklerden 6 lı buzdolabına koydum ala içmedim hala içersem bayramda içicem gündüz daha iyi diye düşündüm zaten cıs :)
klar ıftardan sonra tam gecmısı bıtırdım esım hadı bıraz yuruyelım dedı canıma mınnet az yuruyuse cıktık yarımsaat olmustukı abım aradı benım ufak kız uyanmıs gerı donduk bırazda hasta mızmızlıgı ustundeydı. onu hallettım buseferd e mıdem tuttu hala cook kötuyum pilatesımı yenı bıtırdım yaparken nerdeyse kusacaktımda okadar yanı.ne oldu anlamadım mıdem hem bulanıyo hem yanıyo kuscak gıbı oluyorum ama olmuyo neden bılmem.sut ıcsem ıyı gelır dıye dusunup durdum ama sevmedıgımden erteledım ama ımsak gırmeden ıceyım ballı sut yoksa yarın durumum felaket olur.ıftardan once tartılmıstım yazamadan yuruyuse cıkınca kaldı sımdı eklıycem ama yıne gr gıtmıs pilatesımıde duzenlı yapıyorum nıye anlamıyorum.ramazanda hep kılo alırım ondan galıba busene almamıs olmam hatta 1kılo falan vermemde süper aslında.takım ın genel durumu adına uzgunum kızlar az kılo verdıgım için ama ramazan bıttı zaten bayramdan sonra hersey daha ıyı olcak ınanıyorum.
menum
sahur peynır zeytın azcık pıde az yemısım bugun acıktım baya
ıftar
1tabak semızotu yemeyı
1kepçe mercımek corbası salata 3kasık yagsız sade makarna
1top dondurmaa 2ısırık elma
2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
2.5 lıtre su
yarımsaat yuruyus yarımsaat pilates 50 mekık
süpersın 800gr off ıyıce cıtır olcan masallah
kizlar yesil cay iciyo musunuz? Lipton falan icsem poşet cay yani. faydasi olur dimi 😞 bi de kayisili filan form caylari kalorili midir?
bu günkü menümü de yazayım yarına allah kerim
sahur: sucuklu yumurta, zeytin az pide çok az da tahin helvası
öğlen bir bardak kola, 1 kupa sütlü kahve
akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık, 2 muş köftesi (bizim içli köfte gibi ama çok küçük)
az önce de dayanamadım 1 armut yedim sonra pişman oldum 1 kase yoğurt yedim dengelesin diye
ayyy ne çok sevindim bilemezsinmerakla bekliyordum kilonu. neslihan ne yaptı acaba sabah kısmetse onu da görürüz inşallah
afiyet olsun canım
vallahi oda şanslı bende şanslıyım sağolsunlar sıla 20 günlük bebekti onlar da bana yardım etmişlerdi. hem küçük bebek hem de sezeryanlıydım. elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz o da gurbette sayılır. muş ta hiç akrabaları yok.
bu arada çooook sevindim kilo vermişsin hedefe kaç kaldı
allah razı olsun canım
ben geldim
koluma yumurta akı sürmekle meşguldüm ama acayip etkili şimdiden yanması azaldı
teşekkürler kaptanım 10 parmağında 10 dan fazla marifet
menümü yazayım
Sahur
2 yumurtadan geranmali, peynir,zeytin,salata
İftar
patlıcan oturtma,salata,yoğurt,2 hurma,yarım kandil simidi
spor:45 dk yürüyüşpide kuyruğunda kokulu bekleyiş
su:3 lt den fazla
sindim wcye çıkamadğın içindir bence bende 1 kilo farkediyor mesela :)
tebrikler kaptanım süpersiniyice çıtır olcan bu gidişle
inş hepimiz vermeye devam ederiz
s alsaydın ya kuzum daha kilo vereceksin nasılsa :)
afiyet olsun canım su içmeye çalış bak kaç saat alışveriş çok su kaybetmişsindir
aramıza hoşgeldin canım hedefine keyifle ulaşman dileğiyle
tebrikler canımm
Kizlar selam ben geldim. Ugrayamadim affedin beni. Kuzenle gezdik 2 gundur aksam da gec geldik cok yorulduk.kaptanim dun menu yazamadim ama gene cok karmasikti bugunde oyle onume gelen herseyden tadimlik yedim vallahi hic yazmayayim.yarinda tartilip yazarim ama cook korkuyorum sporsuz kacamakli bu hafta daha gecti. Ama son misafirimde gitsin tam motive devam bayram sonrasi optum hepunizi
kuyruklu meleğinmi var seninnnçok kıskandım şimdi seniii şanslısın kuzummm bitanem evde leslie sensone videolarını yapabilirsin 1 milden 5 mile kadar videoları var jillian michales yapabilirsin en güzeli ip atlayabilrisin zaten bayram sonrasında ortak spor olarak 600 ip atlayacağız pilates inceltir senin zaten fazla kilon yok kardiyo ağırlıklı videolar çalışabilirsin bitanemm
sağlık olsun kuzum rahatsızsın sonuçta kahvaltına bayıldım ekmekler yerine yumurta olsaymış tam karataygörsel olarak paylaştığın için ayrıca tşkler
bu tablo günlük menü paylaşım tablosu cadıcımmm kim paylaştı kim paylaşmadı toplu olarak görüyoruz
/QUOTE] kuyruklu bi atom bombası var desem :)) çok hareketli ve yaramaz :))
ekmek yemeyeyim mi artık onun yerine yumurta hmmm sıcakta pek gitmio diye tercih etmiodum..
ara ara paylaşırım böyle :))
bu arada ip atlayamam belimde platin var
Slm Ayçacımm ilk menündeki akşam meyve yemen olmamış hemde g i si en yğksek muz sabah yiyoruz yumurta yerine ama akşam cıs kuzumm en azından muzu eydin 3 armut yemeseydin bitanemm hadi onları da yedin zararı en aza indirmek açısından süt veya yoğurt tüketseydin:26::26: geceki limonata hele hiç yakışmamış sanabol bol ayran iç böyle durumlarda cnm benim zaten hatalarını biliyorsunn ama okkalı bir ceza gelsin sana her menü için 250 şere mekikten 500 mekikk kolay gelsin kuzummm
kuyruklu meleğinmi var seninnnçok kıskandım şimdi seniii şanslısın kuzummm bitanem evde leslie sensone videolarını yapabilirsin 1 milden 5 mile kadar videoları var jillian michales yapabilirsin en güzeli ip atlayabilrisin zaten bayram sonrasında ortak spor olarak 600 ip atlayacağız pilates inceltir senin zaten fazla kilon yok kardiyo ağırlıklı videolar çalışabilirsin bitanemm
sağlık olsun kuzum rahatsızsın sonuçta kahvaltına bayıldım ekmekler yerine yumurta olsaymış tam karataygörsel olarak paylaştığın için ayrıca tşkler
bitanem moralini bozma en azından gelen yok ramazanda bu bile mğüthiş çünkü yiyip yatıyoruz sıkma canını bitirdik şükür bayram sonu vermeye başlarsın
bu tablo günlük menü paylaşım tablosu cadıcımmm kim paylaştı kim paylaşmadı toplu olarak görüyoruz
Bızıdkımmm maşallahın var yine harika gitmişş
hasta olmana rağmen verebilmişsin cnm benim tbrk ederimmm
afiyetolsun sindimmm ama sahurda yememen kilo vermeni durduruyor bitanem:26: ne olur olmaz balık yememn iyi olmuş çok canın çektiyse yarım bardağı geçmemeye çalış kuzum tam bir kalori bombası o içecekler
Geçmiş olsun Eylülümm aklında olsuyn sadece 3 yudum süt iç ne fazla ne eksik mide ağrını geçirir hemen az olsun öz olsunn bence almaman bile süper genel durumumuz süper kuzumm bayramdan sonra daha güzel olacak inş
afiyetolsun cnmmm menüde sporda güzel
bundan fazla veremem sanırım bakalım artık
yeşilçayı ben demleyip 2 fincan kadar 2,5 lt lik şişeye koyuyorum cnm su olarak tüketiyorum içine limon karanfil çubuk tarçın ve taze zencefil de ekliyorum biraz demleme daha faydalı cnm
Gülayım bu kola sevdası nerden geldiiiarmutta olmamış ama yemişsin bir kere
böyle dostluk olduktan sonra akrabaya gerek yok gerçekten ikinizde şanslısınıztşkler cnmm benim hedefim 65 ti gülayım 2 kilo altına indim joker kilo olacak artık
yumurta akı süperdir pamuk gibi yapar ve acıyı alır kuzum iyi gelmesine sevindim afiyetolsun cnmm spor da menüde süper hurmayı ve kandil simidini görmedim sanmaama ceza yok
tşkler fatmacım bakalım artık fazla gitmez herhalde:44::44:
ne kadar karmaşık olursa olsun yazmalısın neslimmm
ellerin dert görmesin
çok sağool canım
tebrikler başlangıç iyi
yok canım bırakmadım kefir çörekotu devam ama kabız oldum ki ben hayatta olmam günde 4 sefer çıkarım sıkıntısız. kabız olduğumu çok hatırlamamda ama neden oldu inan bilemedim. sanki tıkandım karnım taş dokunamıyorum bile. sabah minicik çıktım katı değil aslında ama neden devamı gelmiyor anlamadım gaz da var omu tıkadı acaba ki diye düşünüyom.bakalım akşama sabun fitil denicem arrtık
öğlen menüsü
zeytinyağlı taze fasulye 1 porsiyon
yoğurtlu semiotu
1 dilim t.buğday ekmeği
bol su
gün bitiminde kaç lt su içtiğimi yazıcam canlar
ayy cok tesekkur ederim 54 u hic gormuyordum bayadir 😇
aslında bende işlerimi bitirmeden girmesem fena olmaz bende kopamıyorum çünkü
teşekkür ederim bu arada bende tibet hareketlerini yapabilirim aslında ne yapcağımı bilemedim bugün
ama sonrasında yazdıklarımı yaptım
tibet hareketlerinden örnek teşkil edecek hareketli görsel video vs varsa verir misin kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?