- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Tesekkur ederim banucum ceza ocin :) bendende 30 ardan 60 dk eliptik cezasi gelsin bana. :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kuyruklu bi atom bombası var desem :)) çok hareketli ve yaramaz :))
ekmek yemeyeyim mi artık onun yerine yumurta hmmm sıcakta pek gitmio diye tercih etmiodum..
ara ara paylaşırım böyle :))
bu arada ip atlayamam belimde platin var
yok zaten öğlen ve akşam yemiyorum ekmeğicadıcımmm öğlenleri ve akşamları ekmek yememeye çalışsan birde menülerini toplu olarak yazarsan öğünler arasındaki dengeyi görebiliriz kuzumm
yok zaten öğlen ve akşam yemiyorum ekmeği
sadece sabahları yiyorum
menüleri toplu yazmak isterim ama belli olmuyor
yani hangi öğünde ne yiyeceğim belli değil o an belli oluyor onu nasıl yapsak ki
olmadı onun planınıda yapmaya çalışayım
yada akşam yemeğinden sonra günün özeti ile yazayım öylesi daha mantıklı gibi:26:
detttt kaptana yalan yokkk
öğlen menüsü
zeytinyağlı taze fasulye 1 porsiyon
yoğurtlu semiotu
1 dilim t.buğday ekmeği
bol su
bitanem bugün tüm yediklerinii akşam veya ertesi gün yazabilirsin cnmm hepimiz öyle yapıyoruz
normalde yemiyordum ama bugün spor yapınca acıktım baya bundan sonra söz kaptan
akşam hepsini yazcam ben artık evimin işlerine döneyim
hepinizi öpüyoruz köpüşümünde selamı var sizleri öpüyormuş
görüşmek üzereeeeeeeeeee:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
bu günkü menümü de yazayım yarına allah kerim
sahur: sucuklu yumurta, zeytin az pide çok az da tahin helvası
öğlen bir bardak kola, 1 kupa sütlü kahve
akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık, 2 muş köftesi (bizim içli köfte gibi ama çok küçük)
az önce de dayanamadım 1 armut yedim sonra pişman oldum 1 kase yoğurt yedim dengelesin diye
kizlar yesil cay iciyo musunuz? Lipton falan icsem poşet cay yani. faydasi olur dimi 😞 bi de kayisili filan form caylari kalorili midir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
menum
sahur peynır zeytın azcık pıde az yemısım bugun acıktım baya
ıftar
1tabak semızotu yemeyı
1kepçe mercımek corbası salata 3kasık yagsız sade makarna
1top dondurmaa 2ısırık elma
2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
2.5 lıtre su
yarımsaat yuruyus yarımsaat pilates 50 mekık
klar ıftardan sonra tam gecmısı bıtırdım esım hadı bıraz yuruyelım dedı canıma mınnet az yuruyuse cıktık yarımsaat olmustukı abım aradı benım ufak kız uyanmıs gerı donduk bırazda hasta mızmızlıgı ustundeydı. onu hallettım buseferd e mıdem tuttu hala cook kötuyum pilatesımı yenı bıtırdım yaparken nerdeyse kusacaktımda okadar yanı.ne oldu anlamadım mıdem hem bulanıyo hem yanıyo kuscak gıbı oluyorum ama olmuyo neden bılmem.sut ıcsem ıyı gelır dıye dusunup durdum ama sevmedıgımden erteledım ama ımsak gırmeden ıceyım ballı sut yoksa yarın durumum felaket olur.ıftardan once tartılmıstım yazamadan yuruyuse cıkınca kaldı sımdı eklıycem ama yıne gr gıtmıs pilatesımıde duzenlı yapıyorum nıye anlamıyorum.ramazanda hep kılo alırım ondan galıba busene almamıs olmam hatta 1kılo falan vermemde süper aslında.takım ın genel durumu adına uzgunum kızlar az kılo verdıgım için ama ramazan bıttı zaten bayramdan sonra hersey daha ıyı olcak ınanıyorum.
Perşembenin menüsü
sahur:
yok cünkü yine iftarda fazla kaçırdım
iftar:
yeşil soğan
yarım gözleme
3 koca bardak ayran
2 ince dilim fırında patates
(aslında ben balık yaptım onu yicektim ama ayranı içtikten sonra zehirlenirim diye yiyemedim sonra eşime kızdım niye ayran yapmama izin verdin söyleseydin ben unuttum dedim oda bana kızdı kendini ayranla doyuruyosun takmışsın ayrana diyenapim cok susayınca öyle oluyo 1 litre ayran içmiş oldum neyseki sahurda telafi ettim diye düşünüyorum yarınki menüde görürsünüz artık sahurumu :) o canım balıklarda kaldı öyle )
bugun giydim spor ayakkabılarımı cıktım oğlumla bi 15 dakika hızlı tempoda yürüdüm içinde koştumda trene yetişmek için suan kalcam popom ağrıyo resmen ilk defa popo agrısı yaşıyorum sanırım yokuşu koşarak inerken böyle oluyobirde bebek arabasıyla koşuyorum ama iyi geldi bana sonra çarşıda baya yürüdüm o sıcakta dilim damağım kurudu bi arkadasa rasladım onla yaptım alışverişimi sonra bi yerde oturduk Ali yemek yiyip oynadı bizde baya sohbet ettik öyle gecti bugun
birde bugun canım acayip enerji içeceği çekti ki sormayın gitsin şöyle soguk soğuk aldım eve gelirken küçüklerden 6 lı buzdolabına koydum ala içmedim hala içersem bayramda içicem gündüz daha iyi diye düşündüm zaten cıs :)
gram gramda olsa gidiyor sindim :) teşekkürlerTebrikler cnm bu hafta gram gram ilerliyoruz :)
sena sevval cnm senimtebrik ederim cok güzel vermişsin bu hafta
miss wongcum cnm senide tebrik ederim sende bu hafta cok güzel vermişsin
tebrikler canımmGecen haftaki kilom 64.5
Bu haftaki kilom 63.8
Yuzdesi 1.09
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.4
giden 1.4
yüzde 1.85
ya rica etsem biri benim yerime ekleyebilir mi yoldayım tekefondan yapmaya çalılıyorum beceremedim tüm listeyi bozuyorum her seferinde :/
tebrikler canımm
haftalık menü notları canım kaptanın ifadeli yorumlarıbu tablo nedir şimdi ben anlamadım :26::26:
canımmm hoşbuldum umarım hepimiz istediğimize ulaşırız
inş canım benim
Sveetdeemple cnm kilom sabit malesef ...sıkıldım iyice ,neden veremiyorum ben anlamıyorum ,bu hafta cidden dikkat etmiştim
Çok moralim bozuk
Sporuda abaşladım ,çok olmasada hergun yapıyorum az çok
sporu arttırırsan bence kilo vermen de artacak canım :)
Kızlar ben rahatsız olduğum için oruç tutamıyorum
şimdi öğün öğün menümü yazıcam size
Sabah kalkar kalkmaz ballı limonlu ılık su içildi
Kahvaltı:
2 dilim t.buğday kızarmış ekmek
maydonoz
nane
salatalık
keçi peyniri
ceviz
Yeşil çay
görselini ekledimEki Görüntüle 1201046
resminide çekmişsin canım :)
afiyet olsun ama ekmek acıktırabilir kahvaltıda yumurta tüketmelisin :)
*** 6. TAKIM 371. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 /66.3 /0.2 /0.30% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/74,4 /1,4 /%1,85 )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ 81,00/0,2 /%0,24 )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5 / 63,8 / 0,7 /% 1,09 )
6. Takım Ortalaması : %
günaydın kızlar son listeyi ekledim lisbeth senide ekledim canım
ben 2 gündür kabızım kızlar artı değilim ama sanırım 200-300gr da içimde kaldı( ama olsun bayram sonrası herşey yoluna girecek
canım geçmiş olsun kuru erik öneririm kabızlık için
KIZLAR BANA Bİ AKIL VERİN KABIZLIK İÇİN karnım patlşamak üzre miğdemde bulanıyor şimdi. akşam acıçehre yuttum ki beni ishal yapardı fayda etmedi.sabah kefir içtim fayda etmedi.şimdi form çay içtim tık yok fitilmi yapsam akıl verin ne olur
günün sporu:
toplamda 45 dk
basen eritme için 50 sağ 50 sol bacak çalıştırması
hafif egzersizler 5 hareket her biri 10 kez sağ sol çalışması
squat çalışması 50 adet
:124::124::124:
Günaydın meleklerimmmmbu haftada süperizzz listeyi paylaşayım geçmiş yapayımm
kizlar 900 gram azalmisim cok mutlu oldum :)
55.6 dan dusup 54.7 oldum lazim degil ama yuzdem de 1.6
öğlen menüsü
yoğurtlu semiotu
1 dilim t.buğday ekmeği
bol su
gün bitiminde kaç lt su içtiğimi yazıcam canlar
evet beğendim çok iyi geldi tekrar teşekkürler kaptanım
hihi tamam
belli olmaz kaptanım gider niye gitmesin
masallah sana cnm tebrik ederimgeçen hafta 75.8
bu hafta 74.4
giden 1.4
yüzde 1.85
ya rica etsem biri benim yerime ekleyebilir mi yoldayım tekefondan yapmaya çalılıyorum beceremedim tüm listeyi bozuyorum her seferinde :/
hosgeldin aramiza cnmcanımmm hoşbuldum umarım hepimiz istediğimize ulaşırız
bence o iki dilim ekmek yerine haslanmis yumurta yapsan cok daha iyi olur cnm seni ekmekten daha cok tok tutacaktirKızlar ben rahatsız olduğum için oruç tutamıyorum
şimdi öğün öğün menümü yazıcam size
Sabah kalkar kalkmaz ballı limonlu ılık su içildi
Kahvaltı:
2 dilim t.buğday kızarmış ekmek
maydonoz
nane
salatalık
keçi peyniri
ceviz
Yeşil çay
görselini ekledimEki Görüntüle 1201046
ayy sende mi cnm gram gram gidiyoruz bu hafta*** 6. TAKIM 371. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 /66.3 /0.2 /0.30% )
ferideei ( 76,4 / / /% )
lisbeth93 (75,8/74,4 /1,4 /%1,85 )
merinetya (76,4/ / /% )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ 81,00/0,2 /%0,24 )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5 / 63,8 / 0,7 /% 1,09 )
6. Takım Ortalaması : %
günaydın kızlar son listeyi ekledim lisbeth senide ekledim canım
ben 2 gündür kabızım kızlar artı değilim ama sanırım 200-300gr da içimde kaldı( ama olsun bayram sonrası herşey yoluna girecek
kayisi ye cnm yada bir tane form cayi icellerin dert görmesin
çok sağool canım
tebrikler başlangıç iyi
yok canım bırakmadım kefir çörekotu devam ama kabız oldum ki ben hayatta olmam günde 4 sefer çıkarım sıkıntısız. kabız olduğumu çok hatırlamamda ama neden oldu inan bilemedim. sanki tıkandım karnım taş dokunamıyorum bile. sabah minicik çıktım katı değil aslında ama neden devamı gelmiyor anlamadım gaz da var omu tıkadı acaba ki diye düşünüyom.bakalım akşama sabun fitil denicem arrtık
cnm baslangic olarak leslie 2 mil ile baslayabilirsin seni cok zorlamaz sonra yavas yavas baska sporlar eklersin onun yanindasabah sporumu yapıcam kızlar ,
biraz geç kaldım ama köpeği dışarı çıkardım biraz
öncesinde de malum kahvaltı sonrası
neyse; spor olarak evde ne yapabilirim başlangıç olarak??
pilates için erken diye düşünüyorum
nasıl neyle başlayayım?
cnm noldu sana boyle masallah 3 armutu nasil yedin kizSelam kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum. Menuleri takip edemedim cok yogundum . Benim bu hafta 1. Lige oynicam iddam suya dustuyapamadim. Karatay yapiyodum ben meyve kacagimi bile yapmicam demistim yapamadim. Simdi cezalarimi almak icin buraya geldim. Arkadasim ile iddam vardi iddayi kazanmak icin 1,5 kilo vermem lazimdi hafta badinda hic kacamak tapmadan guzelce spirumuda taptim ben ama son 2 gun bozdum. Menulerimi sizlede payladip cezami alayim sizlerden .
23.07.2014
Sabah : 4 kuru kayisi 6 badem 1 yumurta haslanmis, domates , 8 yesil zeytin, bol maydonoz
Oglen : izgra tavuk salata, yogurt
Aksam( 17.30) 1 tane muz , 3 armut
Aksam (18.30) doner et , ayran, salata
Gece ( 4.00) 1 bardak limonata ( buyuk bardak )
24.07.2014
Sabah(11.00) 3 yumurtadan omlet , 1 avuc tel penir 1 domates
Oglen ( 15.00) 1 avuc uzum 1 adet muz
Aksam ( 19.30) soya soslu et , 1 bardak salgam
Bakinca aslinda tatli fln yemedim ama o meyveleri yememeliydim cok abartim isteyim gece calisiyorum diye stres oldum ne meyve geldiyse yedimgecede limonata ictim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
rezene cayi cnm yada tohumu mu denir onlardan at agzinaKIZLAR BANA Bİ AKIL VERİN KABIZLIK İÇİN karnım patlşamak üzre miğdemde bulanıyor şimdi. akşam acıçehre yuttum ki beni ishal yapardı fayda etmedi.sabah kefir içtim fayda etmedi.şimdi form çay içtim tık yok fitilmi yapsam akıl verin ne olur
ne guzel tebrik ederim cnm bu 900 gr bir haftalik sonuc mu yoksa birkac gunde bi oldukizlar 900 gram azalmisim cok mutlu oldum :)
55.6 dan dusup 54.7 oldum lazim degil ama yuzdem de 1.6
cnm menulerini her aksam artik yemek yemicegin zamanda toplu olarak yaz senin icinde bizim icinde daha rahat olur yada ikinci gun de yazabilirsinöğlen menüsü
yoğurtlu semiotu
1 dilim t.buğday ekmeği
bol su
gün bitiminde kaç lt su içtiğimi yazıcam canlar
sweetcim masallahSlm Ayçacımm ilk menündeki akşam meyve yemen olmamış hemde g i si en yğksek muz sabah yiyoruz yumurta yerine ama akşam cıs kuzumm en azından muzu eydin 3 armut yemeseydin bitanemm hadi onları da yedin zararı en aza indirmek açısından süt veya yoğurt tüketseydin:26::26: geceki limonata hele hiç yakışmamış sanabol bol ayran iç böyle durumlarda cnm benim zaten hatalarını biliyorsunn ama okkalı bir ceza gelsin sana her menü için 250 şere mekikten 500 mekikk kolay gelsin kuzummm
kuyruklu meleğinmi var seninnnçok kıskandım şimdi seniii şanslısın kuzummm bitanem evde leslie sensone videolarını yapabilirsin 1 milden 5 mile kadar videoları var jillian michales yapabilirsin en güzeli ip atlayabilrisin zaten bayram sonrasında ortak spor olarak 600 ip atlayacağız pilates inceltir senin zaten fazla kilon yok kardiyo ağırlıklı videolar çalışabilirsin bitanemm
sağlık olsun kuzum rahatsızsın sonuçta kahvaltına bayıldım ekmekler yerine yumurta olsaymış tam karataygörsel olarak paylaştığın için ayrıca tşkler
bitanem moralini bozma en azından gelen yok ramazanda bu bile mğüthiş çünkü yiyip yatıyoruz sıkma canını bitirdik şükür bayram sonu vermeye başlarsın
bu tablo günlük menü paylaşım tablosu cadıcımmm kim paylaştı kim paylaşmadı toplu olarak görüyoruz
Bızıdkımmm maşallahın var yine harika gitmişş
hasta olmana rağmen verebilmişsin cnm benim tbrk ederimmm
afiyetolsun sindimmm ama sahurda yememen kilo vermeni durduruyor bitanem:26: ne olur olmaz balık yememn iyi olmuş çok canın çektiyse yarım bardağı geçmemeye çalış kuzum tam bir kalori bombası o içecekler
Geçmiş olsun Eylülümm aklında olsuyn sadece 3 yudum süt iç ne fazla ne eksik mide ağrını geçirir hemen az olsun öz olsunn bence almaman bile süper genel durumumuz süper kuzumm bayramdan sonra daha güzel olacak inş
afiyetolsun cnmmm menüde sporda güzel
bundan fazla veremem sanırım bakalım artık
yeşilçayı ben demleyip 2 fincan kadar 2,5 lt lik şişeye koyuyorum cnm su olarak tüketiyorum içine limon karanfil çubuk tarçın ve taze zencefil de ekliyorum biraz demleme daha faydalı cnm
Gülayım bu kola sevdası nerden geldiiiarmutta olmamış ama yemişsin bir kere
böyle dostluk olduktan sonra akrabaya gerek yok gerçekten ikinizde şanslısınıztşkler cnmm benim hedefim 65 ti gülayım 2 kilo altına indim joker kilo olacak artık
yumurta akı süperdir pamuk gibi yapar ve acıyı alır kuzum iyi gelmesine sevindim afiyetolsun cnmm spor da menüde süper hurmayı ve kandil simidini görmedim sanmaama ceza yok
tşkler fatmacım bakalım artık fazla gitmez herhalde:44::44:
ne kadar karmaşık olursa olsun yazmalısın neslimmm
cok tatlisin kaptanim bak morcadicim bizden birsey kacmaz ona goredetttt kaptana yalan yokkk
öğlen menüsü
yoğurtlu semiotu
1 dilim t.buğday ekmeği
bol su
bitanem bugün tüm yediklerinii akşam veya ertesi gün yazabilirsin cnmm hepimiz öyle yapıyoruz
canım kahveyle kolayı birlikte mi içtin dikkat et midene
afiyet olsun canım :)
ben çaykur yeşilçay alıyorum poşetlere güvenmiyorum fabrikasyon olduğu içinform çayını duydum hiç içmedim canm
afiyet olsun canım :)
geçmiş olsn canm :/
bencede bayramdan sonra düzene gireceğiz :)
balıkla ayran ben hep tüketirim sende zehirlenmemi yapıyo canım ?
enerji içeceği çok zararlı canım bence sağlığın için tüketmemelisin ama canın çekmişse üzerine spor yap bari :)
afiyet olsun
cnm netten baktim taze balik ise bir mahsuru yok yazilmis ama bayat ise zehirlenme yapabilirmisgram gramda olsa gidiyor sindim :) teşekkürler
tebrikler canımm
tebrikler canımm
haftalık menü notları canım kaptanın ifadeli yorumları
inş canım benim
sporu arttırırsan bence kilo vermen de artacak canım :)
resminide çekmişsin canım :)
afiyet olsun ama ekmek acıktırabilir kahvaltıda yumurta tüketmelisin :)
canım geçmiş olsun kuru erik öneririm kabızlık için
ben dondurulmus almistim baligi o yuzden nolur nolmaz yemedim
gram gram da olsa demissin ama masallah sana cnm seninki neredeyse bir kilo gitmis asil gram gram veren benim
demek ki bayram sonrasi bizi tam bir maraton bekliyo artik ayyuzlumayyy ne çok sevindim bilemezsinmerakla bekliyordum kilonu. neslihan ne yaptı acaba sabah kısmetse onu da görürüz inşallah
afiyet olsun canım
vallahi oda şanslı bende şanslıyım sağolsunlar sıla 20 günlük bebekti onlar da bana yardım etmişlerdi. hem küçük bebek hem de sezeryanlıydım. elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz o da gurbette sayılır. muş ta hiç akrabaları yok.
bu arada çooook sevindim kilo vermişsin hedefe kaç kaldı
allah razı olsun canım
valla ben hep iftardan sonra cikiyorum ve o halimle bile 500 gr farkediyosindim wcye çıkamadğın içindir bence bende 1 kilo farkediyor mesela :)
tebrikler kaptanım süpersiniyice çıtır olcan bu gidişle
inş hepimiz vermeye devam ederiz
s alsaydın ya kuzum daha kilo vereceksin nasılsa :)
afiyet olsun canım su içmeye çalış bak kaç saat alışveriş çok su kaybetmişsindir
aramıza hoşgeldin canım hedefine keyifle ulaşman dileğiyle
tebrikler canımm
ya sanirim o bol bol ictigim ayranlar beni tikiyo bende cok yedigimi hissediyorum ama gercekten cok yiyorum iftardaAfiyet olsun canım ama nolur sahurlarını artır menünü ben görünce benim bile karnım acıkıyor
Senin de benden hiçbir farkın yok kuzum
Tabikide giyince hemen kk ya koyacağım :)) S bedeni oluyordu ama annem ya kilo alırsen dedi m beden aldırttı
Afiyet olsun kaptanım
İyi yolculuklar şekerim kazasız belasız gidin gelin inşallah
En azından vermişsin kuzum ona da şükretmek lazım
Kaptanım maşallah sana
ay masallah sana cnm yaa valla bende cok mutlu oldum senin hedefi gecmeneGeldimmmm cümbür cemaat çok güzel bir iftar oldu etrafı topladık kaçtım hemen kahve içmeyeonlar çay faslında birazdan herkes dağılır zaten
Bitanem deneme süremiz 2 hafta fakat senin katılımın paylaşımın iyi olursa ilk haftadan da listeye girebilirsin yalnız haftaya yarışma yok yani ben ilk hafta listeye almak istesem bile haftaya değil ondan sonraki haftaya listede olacaksın fakat bu demek değilki motivasyonu düşecek çünkü ben bayramda evdeyim isteyen arkadaşlarımız düzenli menü paylaşımı zaten yapacak sende evdeysen bir sorun yok cnm benim kabul etttiğine göre şu anki kilonu ve hedef kilonu bugün itibariyle kayıtlar için yazmalısın cadıcımmm
tahmin etmiştim nurayın menüsü olduğunuaman kuzum enişte lütfen seni sinirlendirmesin o zaman evet akşama kadar durmamışsın kendi hazırlığın yetmiyor bir de armine yardım etmişsin allah razı olsun senden armin senin gibi bir dostu olduğu için çok şanslı Güle güle gidin gelin canım benimm lütfen yediklerine dikkat et edebildiğin kadar artık arada iyi haberlerini alalım inş haftaya cuma kilo bildirimi yok cnm dolayısı ile evde olmayanlar menü ve mesajdan izinli sayılacaklar doğru anlamışsın cnmm
neden biliyormusun Sindicimmm çünkü sahularını çok az yaptın ve vucudun kıtlık moduna girdi oruç süresi uzun olunca enerjiyi mümkün olduğu kadar az harcadı kuzumm neyseki ramazanı uğurluyoruz çok şükür en azından artı çıkmadın bitanemm bayram sonu toparlanırız sakın sıkma canını az da olsa gitmiş önemli olan bu
bu arada ben de 800 gr vermişimtam üniversitedeki kiloma geldimmmm
ben ilk diger topige gelince ilk haftalar kahvaltimda baya yiyordum cnm seviyorum ben tadini kitir kitir guzel oluyoevet cnm ister akşam paylaşabilirsin ister ertesi gün nasıl istersen
afiyetolsun cnmmm bak bak ince açmış tamam kızmıyorummmalabaşı beğendinmi feride de seviyordu hala alıp denemedim ben:44:
bu sefer anladım :)
aynen öyle oldu acıktım bayaben kesin anneanem gibi olcam hissediyorum
afiyet olsun sindim hamarat sindi :) ayran görünce aklıma sen geliyosun kız
sen tartılmadın mı kız
ay ne guzel yaa iki apartman beraber toplu iftarGeçmiş olsun Fatmacımmm inş çok yanmamıştır yanıkta en korktuğum şey zeytinyağı ve yumurta akı sür bitanem hem acısını alır hem iz kalmaz:26:
bayramda isterseniz yaparım cnmm
yazmamakta haklısınnn Gülayımmm cadalozun menüsünü mü yazdın yoksa:44::44: akşam makarna olmasa iyiymişşş çokokrem birde bolllllllll öylemiii allahımmmm tutmayın beniiiiicezanı sana bırakıyorum kuzummm
hanımlar becerikli olunca erkeklerin çoğu şeysden haberi olmuyor sağol canım arkadaşını yalnız bırakmamışsınn ayrıca gitmediğinize çok sevindimsanırım yarın sabah çıkacaksınız bu durumda:26:
Slm Sindimm evet dün bekledim ama gelemedin gerçi bende çok kalamadım gece iyi alışverişler bitanemm
sevdim bu lafııı almamışsın ya canım benim az olsun öz olsun tbrk ederim
hoşgeldin prensesimm yeni ciciler alındı o zaman oruçluyken alışverişi sevmiyorum benyok bitanemm bu gün iki apartman birlikte iftar yapacağız onu hazırlıklarını bitirdim iki tepsi arnavut böreği yaptım bana düşen oydu şimdi meraktan geldim bir bakayım diye masalar sandalyeler herşey hazır güzel bir iftar olacak bayram temizliği olayı bana çok ters geliyor zaten her allahın günü düzenli yapıyoruz
oyyy kıyamam ben sanakilon az olduğu için bitanemm birde 2 hafta deneme süresi oluyor o süre zarfında zaten vermen gereken kilonun yarısını verirsin takım kadrosu sınırlı olduğu için tercih edilmiyor peki hoşgeldin o zaman aramıza yalnız öyle misafirlik filan anlamam ilk sayfadaki kuralları oku tüm kurallar senin içinde geçerlii sanki takımdaymışsın gibi yarışacaksın anlaştıkmı
inşallah hemen biterde banyon yaylaya kalmaz kuzumm
wuuuuuuuuuuuuuuuu maşallah prensesimmm coşmuşsunnntrbk ederimmm ortalama 1,79 cnmm süpersinnn
ben yaptım gülüm topiğin acele bacısı olarak. bu hafta belki yapmam diyodum ama baktım ki azıcık ta olsa vermişim hemen yaptım
valla rmazan miskinligi bende dedim esim ameliyat olsun su bayram telaslari haftasi da bitsin ziyaretler de bitsin oyle adam gibi baslicam o zamanevet canım yaprak sarma yazmak ıstedım
malesef hıssetmıyorum ama ben haftada 1 tartılıyorum oyuzden bı fıkrım yook platesı duzenlı hergun yapıyorum oyuzden tartıya cook takılmıycam yeterkı ınceleyım belkı kas yapıp artı cıkıyoprumdur dıye avunucamsen yapmıyosun galıba duzenlı ınsan alısıyo eskısı kadar agrım olmuyo ama her hareketıde yapmıyorum zorlayanları atlıyorum hep
kız yapabılıyosan banada yapsana sana zahmet ben beceremedım bı turlu
sagol canım bızı haberdar ettıgın için
arada olur oyle neslım utanma.bende fıtıktan ve bel agrısından muzdarıbım hangı vıdeoyu yaptıgını yada lınkını yazsana bızahmet bende yapayım
sagol canım hepımızın kandılı mubarek olsun
cnm valla o kadar cok yiyorum ki iftarda sahura mecalim kalmiyoSlm meleklerimmmmşükür gelebildimmm bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri neyse şükür kavuştum dün bir ara geldi sindiye yazar yazmaz yine gitti ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki sizler ne yaptınız bakalımm
allah korusun sindim ama hakikaten çok kaçırmışsınoh baklavayı unutman ne güzel olmuş cnm bu hafta tüm kaptanlar kabul ederse bildirim yapılmayacak ama 1. takım bildirim yapılmasını istemiş bekleyeceğiz bakalım sonuçlansın ona göre hareket ederiz
olsun Sindim gerçi ben de bayramda evdeyim ama yoğun olacağım anneannem ve istanbuldaki teyzem gelecek annem kardeşlerin en büyüğü anneannem de bizde olacağı için herkes bize gelri ama yine de geceler bizimmçocuklarımmız gezsin eğllensin sağ salim gelsin inş
bitanemm sahurlarını malesef yasak savma gibi yaptığın için iftarda patlama yaşıyorsunnsalatayı bol bol tüketki diğerleirne az yer kalsınn
Slm bızdıkımm evet bir menün eksik yorgunluktan unutman kötü olmuş afiyetolsun cnm kuruyemiş süt iyi bri seçim aç uyumaktan iyidir
çok yoğunsun bızdıkım sanırım bu ara bitanem bildirim işi henüz belli değil oylama sürüyor şayet bildirim yapılmaayack olsa bile müsait olanlar bildirimini yapsa iyi olur en azından durumumuzu kontrol altında tutarız neden garip olsun cnmcımm önce de yazmıştım isteyen bildirim yapabiliri diye yarın belli olur sanırım git tabi değişiklik olur yemezsen teyzene ayıp olur günlük bir dilime izin veriyorum cnmcımmm kuzen çıtaysa işin zor
bziler evdeyiz bızdıkımmm fırsat buldukça gireriz
bildirim işi yarın belli olacak Gülayımmm pillerin ucuzları da var cnm ama dayanıklı olmuyor çabuk bitiyor tartını götürmen iyi olmuş
voltaren jel ameliyat öncesi tek dostumdu neslimm spor herşeye iyi geliyor işleyen demir pas tutmaz misali iyi olmana sevindim cnmm
girebilenleri beklerizfakat bayram haftası mesajdan muafsınız ben söyleyeyim bildirim yapman iyi olur cnm düzenimiz bozulmaz
gördüm neslim tam tabloyu işaretlemiştim sonradan değiştirdimcezalarını biriktiriyorum haberin olsun
evet bir ara bende ucuzlardan aldım ama çabuk bitti Eylülcümmm bizim bütün apartman bizde tartıldığı için dayanmıyo o tatlılar sırf cuma günü tırmalasa iyi kene gibi yapışıyorlar
afiyetolsun bızdıkımmm ama hem muz hem üzüm hem kayısı fazla glukoz olmamışmı bitanemm
slm prensesimmm şükür kavuşmuşsun yumurtanabenim taktiğimde odur yemekten önce sırayla su çorba ve salata yer kalırsa ana yemek yerim genelde çeyrek porsiyon olur
güzel bilgi Sindim paylaştığın için tşkler
yarım ideal cnmmmm
güle güle giysin cicilerini yeğenlerim cnmmmdiloşa ne aldınki
afiyetolsun Gülayımmm haızr çorba değilse tabiii
inşallah bitanemm belli olmaz dur bakalım kv lerde yapacağın tek şey çok minik lokmalar ve çok yavaş yemek olsun Gülayım yoksa yandın
yarım pideye ceza yok bebişimm afiyetolsunn
Sindim sahurlarını neden böyle yapıyorsun bebişim canın yemek istemiyor olabilir ama iftar çok geç doğru seçimler yapmazsan hem leptin çalışmaz hem de vucudun enerji harcamaz kuzumm hadi karpuz eydin ama yanında süt veya yoğurt tüketmen lazım:26:baklavayı unutmamışsın bugün
Afiyetolsun Eylülcümmm 1 topa ceza yok ki utanma
geçmiş olsun bitanemmm dün sahurda ne yedinki:26:
bencce halanın kızı kendine almıştır o eviiihakikaten çok güzel oluyorlar çok pahalı değilmi :26:
afiyetolsun cnmmm herşey kararında tadımlık tşklerişte bu kadar herşeyin bir çaresi var kırmada kibarca hayır demek
oooo çok güzel cnmm gözün aydın güle güle gidip gelsin inşşş1,5 ay yanında daha süper
yeğenlerimle sizi oyuncakçıda düşünemiyorum enişteyi eksin batırırlar
şirinemmm tşk ederim bitanemmm
sahur yapamadın o zaman inş zorlanmazsın:26: menün güzel cnmmm elbasan tavamı acaba tava yazıp kalmışsın
güzel fikir fırında pişirtmek yılbaşında ben de hindi vermiştim süper pişmişti tatlı iki çatalda durabilmişsinnn
geldim feridemmm
ne yedinnn inan böyle deyince daha çok merak ettimtamam dediğin gibi işaretledim cnmm
slm tatlımmmm ceza olmaz olurmu elbette var 3 tane cıs var hem hurma hem güllaç hem dondurma miktar az da olsa toplamda çok :26:
cezayı sana bırakıyorum çünkü tam ölçüleri sen biliyorsunkolay gelsin cnmmm
tşkler bitanem hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşşş
hoşgeldin prensess inan burasıda öyle korkumdan pazara gitmedim bugün sabah erkenden hastahaneye kontrole gidip geldik annem için o zaman iyiydi ama sonra gözüm yemedi yumurtamda yok mecbur gitmem lazım amcam bekler 7 den sonra gider alırım artık beş dk herşey var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?