- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ben nedense acikmiyorum cnm susuzluk beni zorluyo ama iftar sofrasinda da kitliktan cikmis gibi yemeye basliyorumafiyet olsun canım :) bence lahmacun gibi oda ceza gerektirmez gibi :)
afiyet olsun canım sahurun az diil mi acıkmadınmı :)
afiyet olsun canımm
ben hissediyorum inş verebilirim :)
oyuncağa bak maşallah
afiyet olsun canım :)
Allah kavuştursun canım sağ salim tezkeresini alsın gelsin çabucak inş canım :)
aleykümselam, kolay gelsin :)
Kızlar ben rahatsız olduğum için oruç tutamıyorum
şimdi öğün öğün menümü yazıcam size
Sabah kalkar kalkmaz ballı limonlu ılık su içildi
Kahvaltı:
2 dilim t.buğday kızarmış ekmek
maydonoz
nane
salatalık
keçi peyniri
ceviz
Yeşil çay
görselini ekledimEki Görüntüle 1201046
kizlar yesil cay iciyo musunuz? Lipton falan icsem poşet cay yani. faydasi olur dimi 😞 bi de kayisili filan form caylari kalorili midir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkur ederim canimmasallah sana cnm tebrik ederim
hosgeldin aramiza cnm
bence o iki dilim ekmek yerine haslanmis yumurta yapsan cok daha iyi olur cnm seni ekmekten daha cok tok tutacaktir
ayy sende mi cnm gram gram gidiyoruz bu hafta
kayisi ye cnm yada bir tane form cayi ic
neslim cnm nasilsin ozledim valla ya
bu senin bu haftaki kilo cetvelin cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvhOpFl/weight.png
ayrani ben de cok severimsagol cnm
artik ayran=sindi oldu hakikaten esimde diyo nedir senin bu ayran sevdan bu aralar diye
ay evet taktim mi takiyorum valla annemde soruyo hamile misin bu kadar ayran iciyosun canin cekiyo diye ama ben cok severim zaten ayrani ama bu sicak gunlerde corba icmek istemiyorum iftarda o nedenle bol bol ayran iciyorum birde yogurt gobek yaglarini da eritiyo serinletiyo tok tutuyo ee daha ne olsun cnmseviyorum yogurdun her halini ben
sagol kaptanimSlm Ayçacımm ilk menündeki akşam meyve yemen olmamış hemde g i si en yğksek muz sabah yiyoruz yumurta yerine ama akşam cıs kuzumm en azından muzu eydin 3 armut yemeseydin bitanemm hadi onları da yedin zararı en aza indirmek açısından süt veya yoğurt tüketseydin:26::26: geceki limonata hele hiç yakışmamış sanabol bol ayran iç böyle durumlarda cnm benim zaten hatalarını biliyorsunn ama okkalı bir ceza gelsin sana her menü için 250 şere mekikten 500 mekikk kolay gelsin kuzummm
kuyruklu meleğinmi var seninnnçok kıskandım şimdi seniii şanslısın kuzummm bitanem evde leslie sensone videolarını yapabilirsin 1 milden 5 mile kadar videoları var jillian michales yapabilirsin en güzeli ip atlayabilrisin zaten bayram sonrasında ortak spor olarak 600 ip atlayacağız pilates inceltir senin zaten fazla kilon yok kardiyo ağırlıklı videolar çalışabilirsin bitanemm
sağlık olsun kuzum rahatsızsın sonuçta kahvaltına bayıldım ekmekler yerine yumurta olsaymış tam karataygörsel olarak paylaştığın için ayrıca tşkler
bitanem moralini bozma en azından gelen yok ramazanda bu bile mğüthiş çünkü yiyip yatıyoruz sıkma canını bitirdik şükür bayram sonu vermeye başlarsın
bu tablo günlük menü paylaşım tablosu cadıcımmm kim paylaştı kim paylaşmadı toplu olarak görüyoruz
Bızıdkımmm maşallahın var yine harika gitmişş
hasta olmana rağmen verebilmişsin cnm benim tbrk ederimmm
afiyetolsun sindimmm ama sahurda yememen kilo vermeni durduruyor bitanem:26: ne olur olmaz balık yememn iyi olmuş çok canın çektiyse yarım bardağı geçmemeye çalış kuzum tam bir kalori bombası o içecekler
Geçmiş olsun Eylülümm aklında olsuyn sadece 3 yudum süt iç ne fazla ne eksik mide ağrını geçirir hemen az olsun öz olsunn bence almaman bile süper genel durumumuz süper kuzumm bayramdan sonra daha güzel olacak inş
afiyetolsun cnmmm menüde sporda güzel
bundan fazla veremem sanırım bakalım artık
yeşilçayı ben demleyip 2 fincan kadar 2,5 lt lik şişeye koyuyorum cnm su olarak tüketiyorum içine limon karanfil çubuk tarçın ve taze zencefil de ekliyorum biraz demleme daha faydalı cnm
Gülayım bu kola sevdası nerden geldiiiarmutta olmamış ama yemişsin bir kere
böyle dostluk olduktan sonra akrabaya gerek yok gerçekten ikinizde şanslısınıztşkler cnmm benim hedefim 65 ti gülayım 2 kilo altına indim joker kilo olacak artık
yumurta akı süperdir pamuk gibi yapar ve acıyı alır kuzum iyi gelmesine sevindim afiyetolsun cnmm spor da menüde süper hurmayı ve kandil simidini görmedim sanmaama ceza yok
tşkler fatmacım bakalım artık fazla gitmez herhalde:44::44:
ne kadar karmaşık olursa olsun yazmalısın neslimmm
canım kahveyle kolayı birlikte mi içtin dikkat et midene
ben çaykur yeşilçay alıyorum poşetlere güvenmiyorum fabrikasyon olduğu içinform çayını duydum hiç içmedim canm
geçmiş olsn canm :/
bencede bayramdan sonra düzene gireceğiz :)
balıkla ayran ben hep tüketirim sende zehirlenmemi yapıyo canım ?
enerji içeceği çok zararlı canım bence sağlığın için tüketmemelisin ama canın çekmişse üzerine spor yap bari :)
afiyet olsun
tesekkurler canim ben de seni tebrik ederimgram gramda olsa gidiyor sindim :) teşekkürler
tebrikler canımm
tebrikler canımm
haftalık menü notları canım kaptanın ifadeli yorumları
inş canım benim
sporu arttırırsan bence kilo vermen de artacak canım :)
resminide çekmişsin canım :)
afiyet olsun ama ekmek acıktırabilir kahvaltıda yumurta tüketmelisin :)
canım geçmiş olsun kuru erik öneririm kabızlık için
KIZLAR BANA Bİ AKIL VERİN KABIZLIK İÇİN karnım patlşamak üzre miğdemde bulanıyor şimdi. akşam acıçehre yuttum ki beni ishal yapardı fayda etmedi.sabah kefir içtim fayda etmedi.şimdi form çay içtim tık yok fitilmi yapsam akıl verin ne olur
canim ilik suya geceden kuru kayisi ve erik birak Sabah kalkip ilk is o suyu icip icindeki meyveleri ye bende ise yariyor boyle
ama devam ederse doktora git bence belki laktasif bi ilac falan kullanman gerekir :26:
bu günkü menümü de yazayım yarına allah kerim
sahur: sucuklu yumurta, zeytin az pide çok az da tahin helvası
öğlen bir bardak kola, 1 kupa sütlü kahve
akşam: 1 servis kaşığı patlıcan musakka 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık, 2 muş köftesi (bizim içli köfte gibi ama çok küçük)
az önce de dayanamadım 1 armut yedim sonra pişman oldum 1 kase yoğurt yedim dengelesin diye
sagol canım ben bakınıyım bıraz ozamantatlım videodan değil kendim iyi gelen plates esneme hareketlerini yapıyorum. belki plates esneme yazsan çıkar videosu sana nasıl tarif ederim bilemedim
canım galıba meyveler vurdu senı saglık olsun ama benım aklıma ceza deyınce banu gıbı mekık gelıyo sadeceSelam kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum. Menuleri takip edemedim cok yogundum . Benim bu hafta 1. Lige oynicam iddam suya dustuyapamadim. Karatay yapiyodum ben meyve kacagimi bile yapmicam demistim yapamadim. Simdi cezalarimi almak icin buraya geldim. Arkadasim ile iddam vardi iddayi kazanmak icin 1,5 kilo vermem lazimdi hafta badinda hic kacamak tapmadan guzelce spirumuda taptim ben ama son 2 gun bozdum. Menulerimi sizlede payladip cezami alayim sizlerden .
23.07.2014
Sabah : 4 kuru kayisi 6 badem 1 yumurta haslanmis, domates , 8 yesil zeytin, bol maydonoz
Oglen : izgra tavuk salata, yogurt
Aksam( 17.30) 1 tane muz , 3 armut
Aksam (18.30) doner et , ayran, salata
Gece ( 4.00) 1 bardak limonata ( buyuk bardak )
24.07.2014
Sabah(11.00) 3 yumurtadan omlet , 1 avuc tel penir 1 domates
Oglen ( 15.00) 1 avuc uzum 1 adet muz
Aksam ( 19.30) soya soslu et , 1 bardak salgam
Bakinca aslinda tatli fln yemedim ama o meyveleri yememeliydim cok abartim isteyim gece calisiyorum diye stres oldum ne meyve geldiyse yedimgecede limonata ictim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bende nıyetlı oldugumdan ıyı oldu banucum sagol ama zor gıbı geldı hareketler.aslında zor demıyımde belımı dusundum sanı zorlıycakmıs gıbı geldı bana ama denıycem mutlakane demek neslimmmhareketli olmasan onadndır diyeceğim ama eydiğin birşey yaptı mutlaka kuzumm sabun konusunda iyi düşün bence
cadıcımmm öğlenleri ve akşamları ekmek yememeye çalışsan birde menülerini toplu olarak yazarsan öğünler arasındaki dengeyi görebiliriz kuzumm
takımımız uğur getirsin inş cemrecim sana
[video=youtube;RtXwMAIbLWo]http://www.youtube.com/watch?v=RtXwMAIbLWo&list=PLyM7xn1mfaWIfb5j9uiXYsrpWgGgJb1Uu[/video]
bu videodan faydalanabilrisin cnmm
http://kozmikbakim...............tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html
ayrıca hareketler ilgili detaylar var bu linktede sevgili kedinin hazırladığı birde kk da topiğimiz var orayı da inceleyebilirsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075 topiğimizde burada sevgili püsküüt ve kedicikin paylaştığı püf noktalar bulunuyır cnm
ben çaykur yeşilçay alıyorum poşetlere güvenmiyorum fabrikasyon olduğu içinform çayını duydum hiç içmedim canm
enerji içeceği çok zararlı canım bence sağlığın için tüketmemelisin ama canın çekmişse üzerine spor yap bari :)
afiyet olsun
ısallah canım ya bayramdan sonra duzenımız oturcak ıyı kılolar verıcez ınsallah hep berabergram gramda olsa gidiyor sindim :) teşekkürler
tebrikler canımm
tebrikler canımm
haftalık menü notları canım kaptanın ifadeli yorumları
inş canım benim
sporu arttırırsan bence kilo vermen de artacak canım :)
resminide çekmişsin canım :)
afiyet olsun ama ekmek acıktırabilir kahvaltıda yumurta tüketmelisin :)
canım geçmiş olsun kuru erik öneririm kabızlık için
sagol canım hemen yazayımvalla rmazan miskinligi bende dedim esim ameliyat olsun su bayram telaslari haftasi da bitsin ziyaretler de bitsin oyle adam gibi baslicam o zaman
yaparim tabi cnm sen bana ozelden:
baslangic kilonu
hedefini
simdiki kilonu
boyunu yaz ben sana yaparim ozelden yazarsan mesajini daha cabuk bulurum
sagol canım ben bakınıyım bıraz ozaman
canım galıba meyveler vurdu senı saglık olsun ama benım aklıma ceza deyınce banu gıbı mekık gelıyo sadecebende de meyve ve kuru meyvelerı kacırınca kılo gıtmıyo hos ramazanda kaplumbağa mısalı yavas yavas gıttı ama onada sukur
bende nıyetlı oldugumdan ıyı oldu banucum sagol ama zor gıbı geldı hareketler.aslında zor demıyımde belımı dusundum sanı zorlıycakmıs gıbı geldı bana ama denıycem mutlaka
afiyet olsun
ısallah canım ya bayramdan sonra duzenımız oturcak ıyı kılolar verıcez ınsallah hep beraber
sagol canım hemen yazayım
cnm cizelgen hazir umarim begenirsin
kullanici kontrolpaneline gir
profili duzenle
cizlegeye tikla yapistir
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMjqFp7/weight.png
tesekkur ederim canim
benim bir hafta gidiyor bir hafta gitmiyor bunye boyle demek ki
ayrani ben de cok severimnaneli daha da guzel oluyor bence
sagol kaptanim
aslinda taze nanemde var oyle de bi denim cnm kesin guzel oluyodurcanım kahveyle kolayı birlikte mi içtin dikkat et midene
afiyet olsun
tesekkurler canim ben de seni tebrik ederim
canim ilik suya geceden kuru kayisi ve erik birak Sabah kalkip ilk is o suyu icip icindeki meyveleri ye bende ise yariyor boyle
ama devam ederse doktora git bence belki laktasif bi ilac falan kullanman gerekir :26:
kizlar hosgeldiniz ikiniz de
cemre form cayi kullanma bence icinde sinameki var
sagol canım ben bakınıyım bıraz ozaman
canım galıba meyveler vurdu senı saglık olsun ama benım aklıma ceza deyınce banu gıbı mekık gelıyo sadecebende de meyve ve kuru meyvelerı kacırınca kılo gıtmıyo hos ramazanda kaplumbağa mısalı yavas yavas gıttı ama onada sukur
bende nıyetlı oldugumdan ıyı oldu banucum sagol ama zor gıbı geldı hareketler.aslında zor demıyımde belımı dusundum sanı zorlıycakmıs gıbı geldı bana ama denıycem mutlaka
cnm valla o kadar cok yiyorum ki iftarda sahura mecalim kalmiyo
birde nedense ben hep menulerimde yeedigim yesillikleri sebzeleri yazmayi unutuyorum
ay ne guzel yaa iki apartman beraber toplu iftar
ben ilk diger topige gelince ilk haftalar kahvaltimda baya yiyordum cnm seviyorum ben tadini kitir kitir guzel oluyo
tavsiye ederim
ay masallah sana cnm yaa valla bende cok mutlu oldum senin hedefi gecmene
evet cnm sahuru yapamiyorum iste neyse bitti sayilir ramazan son iki gun artik (ben bugunu saymiyorum)
cnm baslangic olarak leslie 2 mil ile baslayabilirsin seni cok zorlamaz sonra yavas yavas baska sporlar eklersin onun yaninda
cnm noldu sana boyle masallah 3 armutu nasil yedin kizafiyet olsun yaramasin insallah kaptancim cezani vermis sende kendine ceza kesmissin cnm
ama dikkat et valla meyveler cok etkiliyo bu arada benimde dikkat etmem gerek meyvelere
rezene cayi cnm yada tohumu mu denir onlardan at agzina
ne guzel tebrik ederim cnm bu 900 gr bir haftalik sonuc mu yoksa birkac gunde bi oldu
cnm menulerini her aksam artik yemek yemicegin zamanda toplu olarak yaz senin icinde bizim icinde daha rahat olur yada ikinci gun de yazabilirsin
sweetcim masallahsana 63 olmussun tebrikler darisi bizim basimiza artik
cok tatlisin kaptanim bak morcadicim bizden birsey kacmaz ona gore
[
cnm netten baktim taze balik ise bir mahsuru yok yazilmis ama bayat ise zehirlenme yapabilirmis
ben dondurulmus almistim baligi o yuzden nolur nolmaz yemedim
gram gram da olsa demissin ama masallah sana cnm seninki neredeyse bir kilo gitmis asil gram gram veren benim
ay ne desem bilemedimki evin içinde hareket etsen canım çok kötüysen fitil yap bence
süpersin canm :)
günaydınn
tebrikler canımm
bence menünü akşam toplu halde yaz canım :)
afiyet olsn :)
evet beğendim çok iyi geldi tekrar teşekkürler kaptanım
hihi tamam
belli olmaz kaptanım gider niye gitmesin
Bugün pek bi hüzünlüyümRamazan'da bitti ..çok çabuk geçti ya değilmi ,bu arada dünkü menümü yazayım
Dünkü menüm ;sahur;kkk
Iftar;1tavuk but,5kaşık k fasulye ,salata cacık ,2çatal tatlı
Akşama misafirim var iftara ;menüm ;tava(sveet canım elebasan değil galiba :44:,tepsin
N en altına kuşbaşı et,üstüne küp patlıcan biber domates sarımsak koyup sıfırına verıyırsun )
Tava,içli köfte,bulgur pilavı,tarhana çorbası ,salata ,karpuz ,
Tatlı olarakta kremli muzlu kek yaptım
Hepsi bitti bir pilav kaldıbird evi süpürücem 2odayı falan
Ama burası okadar sıcakkigeçen yıl bukadar değildi ,elazığdayım ben ,
Eridim bugün resmen ..
6.Takım 2 Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 372. Ve 373.Etap
Gülay :80,3 ---------------------->
Nura : 80,1-------------------->
Fatma :72,7-------------------->
Eylül :66,3----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81------------------------>
Leyla :63,8------------------------>
Özge :74,4------------------------------>
Ayten :75,3------------------------------>
Senasevval :54,9----------------------------->
Morcadı :52,3------------------------------------>
cemreq :54,7---------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954
hedeflerimiz 2 haftalık meleklerim müsait olduğunuz zaman yazarsanız sevinirim
Tatlim ben 80 diyom isallah bu sefer olur.fazlasida bonus olur :
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6.Takım 2 Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 372. Ve 373.Etap
Gülay :80,3 ---------------------->
Nura : 80,1-------------------->
Fatma :72,7-------------------->
Eylül :66,3----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81------------------------>80
Leyla :63,8------------------------>
Özge :74,4------------------------------>
Ayten :75,3------------------------------>
Senasevval :54,9----------------------------->
Morcadı :52,3------------------------------------>
cemreq :54,7---------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954
hedeflerimiz 2 haftalık meleklerim müsait olduğunuz zaman yazarsanız sevinirim
cnm netten baktim taze balik ise bir mahsuru yok yazilmis ama bayat ise zehirlenme yapabilirmis
ben dondurulmus almistim baligi o yuzden nolur nolmaz yemedim
gram gram da olsa demissin ama masallah sana cnm seninki neredeyse bir kilo gitmis asil gram gram veren benim
ben hem sahur hem iftardan sonravalla ben hep iftardan sonra cikiyorum ve o halimle bile 500 gr farkediyo
sagol cnm
artik ayran=sindi oldu hakikaten esimde diyo nedir senin bu ayran sevdan bu aralar diye
ay evet taktim mi takiyorum valla annemde soruyo hamile misin bu kadar ayran iciyosun canin cekiyo diye ama ben cok severim zaten ayrani ama bu sicak gunlerde corba icmek istemiyorum iftarda o nedenle bol bol ayran iciyorum birde yogurt gobek yaglarini da eritiyo serinletiyo tok tutuyo ee daha ne olsun cnmseviyorum yogurdun her halini ben
ben nedense acikmiyorum cnm susuzluk beni zorluyo ama iftar sofrasinda da kitliktan cikmis gibi yemeye basliyorum
tesekkurler canim ben de seni tebrik ederim
ısallah canım ya bayramdan sonra duzenımız oturcak ıyı kılolar verıcez ınsallah hep beraber
:
Bugün pek bi hüzünlüyümRamazan'da bitti ..çok çabuk geçti ya değilmi ,bu arada dünkü menümü yazayım
Dünkü menüm ;sahur;kkk
Iftar;1tavuk but,5kaşık k fasulye ,salata cacık ,2çatal tatlı
Akşama misafirim var iftara ;menüm ;tava(sveet canım elebasan değil galiba :44:,tepsin
N en altına kuşbaşı et,üstüne küp patlıcan biber domates sarımsak koyup sıfırına verıyırsun )
Tava,içli köfte,bulgur pilavı,tarhana çorbası ,salata ,karpuz ,
Tatlı olarakta kremli muzlu kek yaptım
Hepsi bitti bir pilav kaldıbird evi süpürücem 2odayı falan
Ama burası okadar sıcakkigeçen yıl bukadar değildi ,elazığdayım ben ,
Eridim bugün resmen ..
Yok cnm hani aşerme oluyo ya o yüzden normal değil gibi gelmiş anneme çok içmem :)anladım canım dondurulmuşlar riskli haklısın
olsun canım sende 1 kilo verirsin bir sonraki hafta bakarsın hatta daha fazla hep birlikteyiz bu yolda o yüzden öyle dedim
ben hem sahur hem iftardan sonraçok hareketli içim tam wcye çıkamadığım zaman 1 kilo artıda olurum genelde
hamileler çok mu içerki? :)
e yani canım sağlıklı olduğu sürece iç tabiiki
bende son saatlerde acıkıyorum bu ara susama her saat başı
inş canım :)
evet çok çabuk geçti :) afiyet olsun canım eline sağlık
[
Ay ne guzelMeleklerim 3, oldukkkhepinize çok tşk ederimmm harikasınız
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328 sonuç listelerine buradan bakabilirsiniz
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 371.Etap
Gülay :80,4 ------------------->79,4 ---80,3
Nura : 80,2----------------->79,2----80,1
Fatma :73,5-------------------->72,7-----
Eylül :66,5----------------------->66------66,3
Feride :76,4----------------------->76-----76,4
Nesli :81,2------------------------>80-----81
Leyla :64,5------------------------>64---63,8
Özge :75,8------------------------------>74,8---74,4
Ayten :76,4------------------------------>75,9----75,3
Senasevval :55,9----------------------------->55,5----54,9
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954
Feridecimm hiç veremediğin için mesaj sayma işi yine sana kaldı bitanemm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?