- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
menu güzelmiş tatlım afiyet olsun bende yazayımBugünkü menüm:
Kahvaltı:
Peynir
Yumurta
Kaymak
Cay
Öğle:
2 top cevizli dondurma
Akşam:
Haşlanmış içli köfte ben yuvarlak yassı yapıyorum küçük 3 tAne
1 kase dolusu yogurt
Bol bol zeytin :)
Spor şimdilik yok yapamamda heralde
Su şimdilik 1 bucuk litre
Iphone dan gönderildi
Senin menüde güzel cnm sporda yapmışsın ne güzelmenum
sabah tam bi kkk kahvaltısı
ara yoğurt şeeftali yoğurtlu semiz
akşam az badem az kıymalı bezelye ve blgur pilav az yoğurt
spor sabah 30 dk lesli ve plates
akşam 15dk yuzme
Menün güzelmiş cnm ne güzel sporda yapmışsın ohhkalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
2 dilim karpuz
2 parmak kalınlığı keçi peyniri
3 adet ceviz
1 saat spor
(50 mekik-60 squat) ve daha bi sürü egzersiz))
spor sonrası yeşil çay
ÖĞLE
bir kase kelloggs special k kırmızı meyveli
içine 3-5 fındık ve 1 tatlı kaşığı bal eklendi
(başım döndüğünden bal koydum )
ARA ÖĞÜN
1 avuç badem 2 dilim karpuz
AKŞAM
yeşil fasulye akşamdan kalma
bulgur pilavı
haydari
2 LT SU
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
2 dilim karpuz
3 adet ceviz
1 saat spor
spor sonrası yeşil çay
ÖĞLE
ARA ÖĞÜN
AKŞAM
bulgur pilavı
haydari
2 LT SU
menum
akşam 15dk yuzme
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Peynir
Yumurta
Kaymak
Cay
Öğle:
2 top cevizli dondurma
Akşam:
1 kase dolusu yogurt
Iphone dan gönderildi
kizlar birazdan yola cikicam simdilik menumu yaziyim gece ya da yarin Sabah gecmis yaparim
bugun pek bir sey yiyemedim midem kotuydu dunden oturu
Sabah
2 domates peynir zeytin
ara
1 top cikolatali dondurma
aksam
1 kase yogurt
su 3 lt 1 br yesilcay 1 sise maden suyu
hadi hepiniz kendinize iyi bakin ben cikiyorum simdilik
tesekkurler :) yani kaptanimiz kizar gibi geldi hamur sonucta ama ince hamurla falan durum kurtulur heralde :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dunku menum:
kahvalti:
2 yumurtali omlet
mozarella
vee sonunda favorim eksi visne recelim bitti
ogle:
1 dondurma
aksam:
1 firinda tavuk but
bol salata
1 parca haslanmis et
1 avuc ici kadar cips (simdi ben zayifladim ya avucumun ici de zayiflamistir kuculmustur onuda hesaba katin kizlar)
bir avuc antep fistigi
selam kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir..
dun yakinlarimizi ziyarete gittik isvicrenin bayrami vardi her yer tatil gecede orda kaldik iki saat once eve geldik camasir kartimda gelmis sonunda binadan gorevliler tatilden donmusler ve camasirlarimi yikiyorum bi yandan ev temizligi....
yarinda lunaparka gitcez yine akrabalarla erken uyancam o nedenle islerimi halledim diyorum..
bu arada sonunda bu sabah regl oldumben hafta basinda olmak istedim insallah tartiya yansimaz..
bugun tartilamadim tanidigin evinde tarti yoktu...
esimle doktora gitmistik sonucu yazmayi unuttum.. cok sukur ameliyata gerek yokmus simdilik.. ilac verdiler 1 ay sonra tekrar kontrolu var...ama iyi simdilik hersey "tiptop" buradakilerin deyimiyle
bu arada bende carsamba gunu ayran detoksuna baslicam yapmak isteyen olursa bana eslik edebilirzaten ayda 1 kere yapilmasi sakincali degil..
sanirim neslim yapcak gel neslim carsamba yapalim cnm cumaya bakalim nasil sonuclar alcaz
henuz alinti yapmadim isleri halledim onuda yaparim..
komsum taze borulce getirdi bana acaba onu yogurtlayip yesem mi ne etsem..
pazartesi spora start vercem insallah..aslinda bugun yapcaktim ama ev isleri ile ugrasiyorum birde sirt agrim var biraz reglden dolayi, zaten yarin cok hareket ederim kesin..ama yiyecegim seylere dikkat etmem gerek gerci pogaca yapcam yol iicn yol uzun cunku..insallah kendime hakim olabilirim gerci dun cok guzel hakim oldum sonunda sapittim arkadaslaarakadasta baya kilo vermisisn dedi..kisin oraya gitmistim o zaman kollar gogus bolgen daha siskin gorunuyodu simdi eskisi gibi yeniden zarif durmaya basladin dedi
baska ne yazcaktim hatirlamiyorum ama aklima gelirse yine yazarim artik
hepinizi seviyorum kizlarrrr...
bisi demez heralde yiyeyim bari tesekkur ederim cnm :) mantikli dedin bulgur yiyoruz ahah
dun yakinlarimizi ziyarete gittik isvicrenin bayrami vardi her yer tatil gecede orda kaldik iki saat once eve geldik camasir kartimda gelmis sonunda binadan gorevliler tatilden donmusler ve camasirlarimi yikiyorum bi yandan ev temizligi....
yarinda lunaparka gitcez yine akrabalarla erken uyancam o nedenle islerimi halledim diyorum..
bu arada sonunda bu sabah regl oldumben hafta basinda olmak istedim insallah tartiya yansimaz..
esimle doktora gitmistik sonucu yazmayi unuttum.. cok sukur ameliyata gerek yokmus simdilik.. ilac verdiler 1 ay sonra tekrar kontrolu var...ama iyi simdilik hersey "tiptop" buradakilerin deyimiyle
bu arada bende carsamba gunu ayran detoksuna baslicam yapmak isteyen olursa bana eslik edebilirzaten ayda 1 kere yapilmasi sakincali degil..
sanirim neslim yapcak gel neslim carsamba yapalim cnm cumaya bakalim nasil sonuclar alcaz
pazartesi spora start vercem insallah..aslinda bugun yapcaktim ama ev isleri ile ugrasiyorum birde sirt agrim var biraz reglden dolayi, zaten yarin cok hareket ederim kesin..ama yiyecegim seylere dikkat etmem gerek gerci pogaca yapcam yol iicn yol uzun cunku..insallah kendime hakim olabilirim gerci dun cok guzel hakim oldum sonunda sapittim arkadaslaarakadasta baya kilo vermisisn dedi..kisin oraya gitmistim o zaman kollar gogus bolgen daha siskin gorunuyodu simdi eskisi gibi yeniden zarif durmaya basladin dedi
slm kizlar kusura bakmayin gelemedim kac gondur. dun kozakli kaplicalarina geldik. cocuklar cok egleniyorlar. hele dila yi gorseniz ne mutlu havuzda. termal suya bile giriyoruz beraber. ama yavrum dun gunesten kollari yandi. urgup goreme dolaylarini gezerken bir bakik kollar kipkirmizi olmus. hos biz de cok farkli degiliz. burda net dogru duzgun cekmiyor. bilmiyorum bu hafta bildirim yapildimi ya da yapilacakmi. ben cok sistim ya da kilo aldim su an iki kilo artida gorunuyorum. bir hafada mumkunmu ki. sabah tartildim seksen iki gordum. iki saat havuzda egzersiz yaptim. hos dunde yapmistim. aksam ustu yine havuzda egzersiz dusunuyorum. bakalim :)))
karatay diyet listelerini inceledim
fakat dikkatimi çeken bir şey var
normalde uzmanlar kırmızı et ile süt ve süt ürünlerini tüketmeyin der
özellikle kadınlar
çünkü vücudun etten aldığı demiri proteinli ürünler değer olarak azaltıyormuş
karatayda da sürekli yanyana görmekteyim kafam karıştı
bızde senı sevıyoruz sekerım bende detoks dusunuyorum banu duymasın daha ıtıraf edemedım ama 1.2 artıdayımama salıgunumu baslasam bılemedım
selam kızlar yarıs olmıycanı bıldıgım için bıldırım yapmadım bugun ama durum kötu zaten bayramda kıcı bası dagıttım sonuc 67.5 yanı artı 1.2
tatlı fazla yemedım ama cook karpuz yedım ee bırazda cıkolataokadar ıltıfat aldım benı aylardır görmeyen akrabalardan dıyet formulu bıle ıstedıler ona ragmen nasıl bogazımı tutamadım bılmem.kaynımda oturuyoduk aksamustu cay ve cekırdek getırdı eltım ben cekırdek aldım avucuma esım aa cekırdek yıyosun kıyamet kopcak sen agzına surmezdın dedı guldu oan dank ettı ama malesef son geceydı olan olmustu.ben karpuza dayanamıyorum eve bıle fazla almıyorum kendımı tutamadıgımdan cunkı en sevdıgım meyve.bayramdada cook ıkram ettıler kötu oldu olan oldu toparlamaya calıscam ınsallah detoks dusunuyorum sındıyle baslarım heralde bıde spor tamamdır.banucum cok özur dılerım ama bugun spora baslayamadım cunkı cook halsızım bogazım siş aıle hekımıne gıttım antıbıyotık basladım bugun oyuzden halım yoktu yarın nolur bılemem ama söz pazartesı hem yuruyuslerıme dönucem hem pilatesıme hem ortak sporlarımızı yapıcam
menum
sabah haslanmıs yumurta kasar zeytın 1dılım ekmek
öğlen 5 ızgarada köfte salata 1bardak ayran
aksam 7tane sarma bıraz karpuz
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak rezene
200mekık
1 kasecik yedim bile. baska yemem doydum zaten oldukca :)
dunku menum:
kahvalti:
2 yumurtali omlet
mozarella
vee sonunda favorim eksi visne recelim bitti
ogle:
1 dondurma
aksam:
1 firinda tavuk but
bol salata
1 parca haslanmis et
1 avuc ici kadar cips (simdi ben zayifladim ya avucumun ici de zayiflamistir kuculmustur onuda hesaba katin kizlar)
bir avuc antep fistigi
kizlar birazdan yola cikicam simdilik menumu yaziyim gece ya da yarin Sabah gecmis yaparim
bugun pek bir sey yiyemedim midem kotuydu dunden oturu
Sabah
2 domates peynir zeytin
ara
1 top cikolatali dondurma
aksam
1 kase yogurt
su 3 lt 1 br yesilcay 1 sise maden suyu
hadi hepiniz kendinize iyi bakin ben cikiyorum simdilik
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Peynir
Yumurta
Kaymak
Cay
Öğle:
2 top cevizli dondurma
Akşam:
1 kase dolusu yogurt
Iphone dan gönderildi
menum
akşam 15dk yuzme
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
2 dilim karpuz
3 adet ceviz
1 saat spor
spor sonrası yeşil çay
ÖĞLE
ARA ÖĞÜN
AKŞAM
bulgur pilavı
haydari
2 LT SU
Menumu yazayim bende yatayim artik leptini kacirmamak lazim
Sabah:
Tereyagda yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Ceviz
Cok az ekmek
Kuaforden sonra vakit bulamadim kinada cerezlerden yedim ama leblebi ve kuru kayisidan(
Simdi gelincede sut ictim 1 bardak.
Spor:2 saat yuruyus
Su:2 litre olmustur ayrica sut, ayran ve maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?