Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyetolsun cnmmm sabahları çok az yemeye başlamadınmı tatlım:26: bir parçayla durduysan nmesele yok ama atmasan iyiydi ağrıların hafişfleyince yaparsın anlaşılan send eptsi başlayacaksın spora cnm

Haydi bakalım uyku zamanı kaptanınız kaçar allah rahatlık versin hepinize iyi geceler menümü yazamadım yarın yazarım artık

sabah istesem de yiyemiyorum kotu bisi galba düzelticem kaptanim :) iyi geceleer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ınsallah bende mezun olabılırım olsamda gıtmıycem burdan söz ama artık mezun olmak ıstıyorum

bayram öncesı dolaptakı domates salatalık falan bıtırdık bayram donusu alısverıs yapamadım malesef yarın alıyımda baslıyım.yabben ekmeksız aylarca doydum ve cook guzel kılo verdım sımdı bı alıstım yedıkce yıyesım gelıyoogalıba bagımlılık yaptıgı dogru sporada baslayayım buısolcak ınanıyorum detoksada baslıycam kesın olcak ınsallah

günaydın 6. mıntıkanın güzelleri
bayrama rağmen kilo verenler bile olmuş tebrik ederim böyle zamanlar sollama haftaları işte hem almadınız hemde verdiniz

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz
Ben tatil modundan çıkamadım ancak uğradım şöyle bi geçmiş yaptım kaynatmissiniz. OH faturada eksileri tebrik ederim kilolar verilmis

Bu gün de sabah erkenden kalkıp sporumu yaptım ben 6.30 da kalkmaya bayılıyorum o saatte spor daha bi zevkli oluyor. Akşam sporu yapamam herhalde gene bakalım artık hafif bişiy secerim
Ayyuzlum iyi eğlenceler canim
Bende havuzbasindan yazıyorum size hepinize selamlar

Eklentiler

• $1406973686512.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 39
Senin menüde güzel cnm sporda yapmışsın ne güzel
sende ayran detoksu yapacaksın sanırım cnm gel beraber yapalım sen hangi gün yapacaksın ben salı günü yapmayı düşünüyorum

Bu gün annem detoks çorbası yaptı birlikte onu yapacağız aksam ole karar verdik. Salı da sizinle yaparım

Bu fatura fena oldu kızlar bu hafta asilalim spora bari

Son düzenleme:
kizlar nasilsiniz. moralim cok bozuldu hicbisey yokken tam 1 kilo fazla çıktım bu sabah dune gore. yaptigim tek sey fazladan 1 parca cikolataydi yani. regl olmama bir iki gün kaldi. bu sebeple 1 kilo sisme ihtimalim var mi sizce. cok üzüldüm

Döktük döktük ama aynı zamanda bittim milet evlenip sefasını çekiyor bizse cefasını
Tutmadı zaten süt sabah karnımın guruldamasına uyandım 8 de zaten 3 te ayaktaydım

Sabah çok az olmuş canım yumurtada ekle

Ohh benim içinde güneşlen şekerim bembeyazım ben

Normal canım benim 1 hafta varken şişiyorum direk

Kızlar nasılsınız?? Bende şimdi nikahtan geldim daha makyajımı silmeden oturdum kaldım koltukta Halim kalmadı artıkk. Menülerimde 2 gündür iğrenç ama neyse pazartesi yeni bir başlangıç yapicimmm

ay insallah öyledir cnm ya sok oldum valla

Kızlar nasılsınız?? Bende şimdi nikahtan geldim daha makyajımı silmeden oturdum kaldım koltukta Halim kalmadı artıkk. Menülerimde 2 gündür iğrenç ama neyse pazartesi yeni bir başlangıç yapicimmm

ben de spor filan yapamıyorum kac gundur cnm pazartesi hepimiz yeniden dogcaz anlaşılan :))

Kızlar düğündeyim
Menü yazayim
Sabah kkkahvalti
Öğle az bezelye pilav bi lokma gozleme
aksam düğünden dolayı yemek yemedim az çerez az karpuz kavun yedim gecistiriyom
Spor 35dk yürüme 20dk yüzme

Afiyet olsun canım kurtlarını dök Düğünler öyle ya bir bitsin de kurtulsak

menumu de yazayım bari

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kup beyaz peynir
5 zeytin
1 corba kasigi kisir
domates, maydanoz
sekersiz cay

öğlen
1seftali
1 sekersiz turk kahvesi

aksam
haslanmis tavuk
1 corba kasigi pilav
ayran

yine spor yok, 3 litre su

Kızlar menülerim düzensiz 2 gündür ama yarın süper bir menü olacak inşallah

Sabah:
Köfte
Azıcık ucundan böldüm simit tereyağı sürüp yedim
Domates salatalık peynir zeytin ceviz

Gelin almaya gitmeden annem zorla yemek yedirdi açlıktan zafiyet geçireceksin diye
Az ezogelin çorbası
Az hindi sote

Yine nikaha gitmeden ağzıma şu ülkerin bayram çikolataları varya ondan attı bir tane

Akşam:
Bulgur pilavı
Az patlıcan yemeği annemin tabağından tırtıkladım
Boll yoğurt
Domas salatalık

Spor:9 saat topuklu ayakkabıyla ayaktaydım sayılıyor muuu
Su:3 litre olur ayrıca şekersiz sütlü kahve

Son düzenleme:
spor yapmadığım gunler kacamak artıyor sanki kizlar. motive olamıyorum tam

Afiyet olsun şekerim

spor yapmadığım gunler kacamak artıyor sanki kizlar. motive olamıyorum tam

Boşver canım stres yapma sakınn. Sen doğru düzgün kahvaltını yap o seni 6 km yürümüş gibi etki yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…