Afiyet olsun şekerim
Boşver canım stres yapma sakınn. Sen doğru düzgün kahvaltını yap o seni 6 km yürümüş gibi etki yapıyor
spor yapmadığım gunler kacamak artıyor sanki kizlar. motive olamıyorum tam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar menülerim düzensiz 2 gündür ama yarın süper bir menü olacak inşallah
Sabah:
Köfte
Azıcık ucundan böldüm simit tereyağı sürüp yedim
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
Gelin almaya gitmeden annem zorla yemek yedirdi açlıktan zafiyet geçireceksin diye
Az ezogelin çorbası
Az hindi sote
Yine nikaha gitmeden ağzıma şu ülkerin bayram çikolataları varya ondan attı bir tane
Akşam:
Bulgur pilavı
Az patlıcan yemeği annemin tabağından tırtıkladım
Boll yoğurt
Domas salatalık
Spor:9 saat topuklu ayakkabıyla ayaktaydım sayılıyor muuu
Su:3 litre olur ayrıca şekersiz sütlü kahve
Kızlar düğündeyim
Menü yazayim
Sabah kkkahvalti
Öğle az bezelye pilav bi lokma gozleme
aksam düğünden dolayı yemek yemedim az çerez az karpuz kavun yedim gecistiriyom
Spor 35dk yürüme 20dk yüzme
Döktük döktük ama aynı zamanda bittim milet evlenip sefasını çekiyor bizse cefasını
Tutmadı zaten süt sabah karnımın guruldamasına uyandım 8 de zaten 3 te ayaktaydım
Sabah çok az olmuş canım yumurtada ekle
Ohh benim içinde güneşlen şekerim bembeyazım ben
Normal canım benim 1 hafta varken şişiyorum direk
kizlar nasilsiniz. moralim cok bozuldu hicbisey yokken tam 1 kilo fazla çıktım bu sabah dune gore. yaptigim tek sey fazladan 1 parca cikolataydi yani. regl olmama bir iki gün kaldi. bu sebeple 1 kilo sisme ihtimalim var mi sizce. cok üzüldüm
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz
Ben tatil modundan çıkamadım ancak uğradım şöyle bi geçmiş yaptım kaynatmissiniz. OH faturada eksileri tebrik ederim kilolar verilmis
Bu gün de sabah erkenden kalkıp sporumu yaptım ben 6.30 da kalkmaya bayılıyorum o saatte spor daha bi zevkli oluyor. Akşam sporu yapamam herhalde gene bakalım artık hafif bişiy secerim
Ayyuzlum iyi eğlenceler canim
Bende havuzbasindan yazıyorum size hepinize selamlar
günaydın 6. mıntıkanın güzelleri
bayrama rağmen kilo verenler bile olmuş tebrik ederim böyle zamanlar sollama haftaları işte hem almadınız hemde verdiniz
ınsallah bende mezun olabılırım olsamda gıtmıycem burdan söz ama artık mezun olmak ıstıyorum
bayram öncesı dolaptakı domates salatalık falan bıtırdık bayram donusu alısverıs yapamadım malesef yarın alıyımda baslıyım.yabben ekmeksız aylarca doydum ve cook guzel kılo verdım sımdı bı alıstım yedıkce yıyesım gelıyoogalıba bagımlılık yaptıgı dogru sporada baslayayım buısolcak ınanıyorum detoksada baslıycam kesın olcak ınsallah
sabah istesem de yiyemiyorum kotu bisi galba düzelticem kaptanim :) iyi geceleer
İyi akşamlar meleklerimmm bugün hayatımın en tuhaf gününü yaşadım diyebilirim sabah kahvaltı yaparken bitişik apartmandan feryat çığlık ağlama hemen fırladık 30 yıllık komşumuz rahmetli olmuş eşi perişan sonrasında çocukları geldi öğle namazında ebedi yerine intikal etti gelenlere hizmet helvası filan derken 3 gibi ordan çıktım bir baktım sokağa bayrak asılmış cenazenin bitişiğindeki apartmandada sünnet düğünü var hayat ne garip dedim şu an hala mahalle müzik sesiyle inliyor ne düğün bekler ne cenaze diye boşa dememişler ama sokakta düğün yapmanın kötü yanları bu sanırım düğün salonunda olsa cenaze evi de üzülmezdi bilemedim ne düşüneceğimi sünnet sahibi de çağırmış annem bir görün gel ayıp olur dedi önceden haberim yoktu ama gidemedim
yarında yemekli bir düğüne gitmem lazım bilmiyorum nasıl olacak
a aa cok guzel demissin kaptancim hayat cok tuhaf topragi bol olsun vefat eden kisinin. tanıyor muydun bari? :/
yemekli dugunler de tam bir dusman ya :))
evet bitanemmm tanımazmıyım 30 yıllık komşumuzdu rahmetliamin cnm mekanı cennet olsun inş zor günler geçiriyordu rabbim yanına aldı işte ben yemeğimi yerde giderim cnmm hiç gideism yok ama düğün sahibi de çok sevdiğimiz bir aile dostu olunca mecbur gidilecek
allah rahmet eylesin.
en iyisi tok gitmek öyle yerlere :)
500 gr nedir hemen gidergünaydın kızlar ben bildirim yapayım korktuğum kadar olmadı çok mutluyum
gecen hafta 81
bu gün 81,5
3 gun dikkat etmeye çabaladım sonuç iyi valla 1 kilodan fazlavardı bayram bounca uzerimde hepsiinmiş
moral bozucak ne var canim cok guzel gitmisgeçen hafta 25 Temmuz Cuma : 52,3
bu hafta 1 Ağustos Cuma : 51,3
vay arkadaş gramajım hiç değişmiyor:44:
yalnız 2 gündür wc problemim var çıkamıyorum :18:
onunda etkisi vardır diye düşünüyorum ama:26:
neyse moral bozmak yok alıcaz bu maçı
gecen cuma 54.7 idim simdi 54.1 olmusum.. kar kardir napalım
selamlar herkese ben geldim
ben bir gecmis okiyim sonar menumu yazarim
ya bu ayran detoksunu bir ben mi yapamadim ya ilk gunun aksaminda dayanamayip kebap yedimbu arada ayran detoksunu merak edenleer icin hemen tarif vereyim
bana eslik etmek isteyen olursa diye ben carsamba gunu baslicam kizlar yada sali mi yapsam sali yapayim evet
sali gunu baslicam kizlar
malzemeler:
yogurt (ben kedim biraz koyu kivamli seviyorum sizde sevidiginiz sekilde yapabilirsiniz o nedenle olcusu size kalmis)
4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bugday (bulgurda kullanilabilir)
isteyen salatalik, nane ve reyhan da ekleyebilir
tum malzemeler haslanir karistirilir ve iki saat arayla kaselerde yenir yani her kaseye iki kepce yada 1 bucuk yeterli kepcenin buyuklugune bagli sizde goz karari ayarlarsiniz artik..
once sabah guzel bi kahvalti yapilir normal karatay kahvaltisi olabilir mesela:
1 yada 2 haslanmis yumurta
peynir
bol sebze
zeytin
kahvalti en gec 10 da yapilmali ve iki saat sonra hazirladigimiz ayrani icicez..en gec 8 e kadar iki saat arayla bunu yicez butun gun..
iki gun yapiliyo sadece..ve iki gunde 2 kilo verenler bile var..
iste bu kadar kizlar
iyi menu bence afiyet olsunmenum
sabah tam bi kkk kahvaltısı
ara yoğurt şeeftali yoğurtlu semiz
akşam az badem az kıymalı bezelye ve blgur pilav az yoğurt
spor sabah 30 dk lesli ve plates
akşam 15dk yuzme
spor cok guzel canim tebrikler biraz suyu artirip ara ogunleri de azaltsan cok daha hizli verirsinkalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
2 dilim karpuz
2 parmak kalınlığı keçi peyniri
3 adet ceviz
1 saat spor
(50 mekik-60 squat) ve daha bi sürü egzersiz))
spor sonrası yeşil çay
ÖĞLE
bir kase kelloggs special k kırmızı meyveli
içine 3-5 fındık ve 1 tatlı kaşığı bal eklendi
(başım döndüğünden bal koydum )
ARA ÖĞÜN
1 avuç badem 2 dilim karpuz
AKŞAM
yeşil fasulye akşamdan kalma
bulgur pilavı
haydari
2 LT SU
sen ne kilolar vermissin 1.2 kg den mi kurtulamiycan :13: bozma moraliniselam kızlar yarıs olmıycanı bıldıgım için bıldırım yapmadım bugun ama durum kötu zaten bayramda kıcı bası dagıttım sonuc 67.5 yanı artı 1.2
tatlı fazla yemedım ama cook karpuz yedım ee bırazda cıkolataokadar ıltıfat aldım benı aylardır görmeyen akrabalardan dıyet formulu bıle ıstedıler ona ragmen nasıl bogazımı tutamadım bılmem.kaynımda oturuyoduk aksamustu cay ve cekırdek getırdı eltım ben cekırdek aldım avucuma esım aa cekırdek yıyosun kıyamet kopcak sen agzına surmezdın dedı guldu oan dank ettı ama malesef son geceydı olan olmustu.ben karpuza dayanamıyorum eve bıle fazla almıyorum kendımı tutamadıgımdan cunkı en sevdıgım meyve.bayramdada cook ıkram ettıler kötu oldu olan oldu toparlamaya calıscam ınsallah detoks dusunuyorum sındıyle baslarım heralde bıde spor tamamdır.banucum cok özur dılerım ama bugun spora baslayamadım cunkı cook halsızım bogazım siş aıle hekımıne gıttım antıbıyotık basladım bugun oyuzden halım yoktu yarın nolur bılemem ama söz pazartesı hem yuruyuslerıme dönucem hem pilatesıme hem ortak sporlarımızı yapıcam
aksamki karpuz disinda gayet iyi bencemenum
sabah haslanmıs yumurta kasar zeytın 1dılım ekmek
öğlen 5 ızgarada köfte salata 1bardak ayran
aksam 7tane sarma bıraz karpuz
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak rezene
200mekık
ohh kinaniz mi vardi tatlim ne guzel kurtlarini dokmussundurMenumu yazayim bende yatayim artik leptini kacirmamak lazim
Sabah:
Tereyagda yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Ceviz
Cok az ekmek
Kuaforden sonra vakit bulamadim kinada cerezlerden yedim ama leblebi ve kuru kayisidan(
Simdi gelincede sut ictim 1 bardak.
Spor:2 saat yuruyus
Su:2 litre olmustur ayrica sut, ayran ve maden suyu
Selam kizlar biraz gec oldu menumu yazayim
sabah
5 zeytin
3 ceviz
peynir
yesil biber
maydanoz
sekersiz cay
oglen
1 kase kisir
aksam
4 izgara kofte
bol salata
az once tatli krizim tuttu bir parca bitter attim agzima. nolucak bu halim bilmem
su 2 bucuk litre ictim, hic spor da yapamadim agrilarimdan dolayi.
İyi akşamlar meleklerimmm bugün hayatımın en tuhaf gününü yaşadım diyebilirim sabah kahvaltı yaparken bitişik apartmandan feryat çığlık ağlama hemen fırladık 30 yıllık komşumuz rahmetli olmuş eşi perişan sonrasında çocukları geldi öğle namazında ebedi yerine intikal etti gelenlere hizmet helvası filan derken 3 gibi ordan çıktım bir baktım sokağa bayrak asılmış cenazenin bitişiğindeki apartmandada sünnet düğünü var hayat ne garip dedim şu an hala mahalle müzik sesiyle inliyor ne düğün bekler ne cenaze diye boşa dememişler ama sokakta düğün yapmanın kötü yanları bu sanırım düğün salonunda olsa cenaze evi de üzülmezdi bilemedim ne düşüneceğimi sünnet sahibi de çağırmış annem bir görün gel ayıp olur dedi önceden haberim yoktu ama gidemedim
yarında yemekli bir düğüne gitmem lazım bilmiyorum nasıl olacak
bitanemm reglken spor yapman zor olur cnmcım ama sen süpe rbir kahvaltı yaparak 5 km koşmuş olabilirsin
ah ahhh anneciğin tıkıştırıp duruyor demekkk9 saat topukluyla durduysan bravo prensesim eminim ayakların şişmiştir
hayat sana güzel neslim havuz sefaları düğünler düğünde pistten inme sakınnn
akşam öğününü dün atladığın için sütün tutmaması normal prensesimmm
tamamen regleden dolayı 1 kilodan fazla şiştiğim olurdu benimde sakın moralini bozma reglin bitince normale döneceksin
sefan olsun neslimmmm d v,itaminini depoluyorsun bakıyorummm gerçi güneş koruyucusu kullanınca d vitaminini alamıyormuşuz
hoşgeldin şirinemmmmm
elbette olacaksın Eylülümmmama mezun olunca kaçmak yok tabikiii ekmeğe bir başladınmı öyle uzak dur cnm benim alışverişiniz yapmışsındır bugün nasılsa
mutlaka yemelisin kuzum zorla kendini hemd ekrallar gibi yapki oturduğun yerden spor yapmış ol böyle bir güzellik varmı
benim de canim havuz kenarinda guneslenmek istiyor banana yaaaaaMerhaba arkadaşlar nasilsiniz
Ben tatil modundan çıkamadım ancak uğradım şöyle bi geçmiş yaptım kaynatmissiniz. OH faturada eksileri tebrik ederim kilolar verilmis
Bu gün de sabah erkenden kalkıp sporumu yaptım ben 6.30 da kalkmaya bayılıyorum o saatte spor daha bi zevkli oluyor. Akşam sporu yapamam herhalde gene bakalım artık hafif bişiy secerim
Ayyuzlum iyi eğlenceler canim
Bende havuzbasindan yazıyorum size hepinize selamlar
regl oncesinde ve doneminde cok fark eder canim feci odem topluyoryz sonucta bozma moralini :13:kizlar nasilsiniz. moralim cok bozuldu hicbisey yokken tam 1 kilo fazla çıktım bu sabah dune gore. yaptigim tek sey fazladan 1 parca cikolataydi yani. regl olmama bir iki gün kaldi. bu sebeple 1 kilo sisme ihtimalim var mi sizce. cok üzüldüm
pilavla gozleme beraber olmasaymis keskeKızlar düğündeyim
Menü yazayim
Sabah kkkahvalti
Öğle az bezelye pilav bi lokma gozleme
aksam düğünden dolayı yemek yemedim az çerez az karpuz kavun yedim gecistiriyom
Spor 35dk yürüme 20dk yüzme
afiyet olsunmenumu de yazayım bari
sabah
1 haslanmis yumurta
1 kup beyaz peynir
5 zeytin
1 corba kasigi kisir
domates, maydanoz
sekersiz cay
öğlen
1seftali
1 sekersiz turk kahvesi
aksam
haslanmis tavuk
1 corba kasigi pilav
ayran
yine spor yok, 3 litre su
o spor sayilmaz mi ya ne bicim kalori yakilir dugunlerde oyna et oraya buraya kosKızlar menülerim düzensiz 2 gündür ama yarın süper bir menü olacak inşallah
Sabah:
Köfte
Azıcık ucundan böldüm simit tereyağı sürüp yedim
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
Gelin almaya gitmeden annem zorla yemek yedirdi açlıktan zafiyet geçireceksin diye
Az ezogelin çorbası
Az hindi sote
Yine nikaha gitmeden ağzıma şu ülkerin bayram çikolataları varya ondan attı bir tane
Akşam:
Bulgur pilavı
Az patlıcan yemeği annemin tabağından tırtıkladım
Boll yoğurt
Domas salatalık
Spor:9 saat topuklu ayakkabıyla ayaktaydım sayılıyor muuu
Su:3 litre olur ayrıca şekersiz sütlü kahve
evet bitanemmm tanımazmıyım 30 yıllık komşumuzdu rahmetliamin cnm mekanı cennet olsun inş zor günler geçiriyordu rabbim yanına aldı işte ben yemeğimi yerde giderim cnmm hiç gideism yok ama düğün sahibi de çok sevdiğimiz bir aile dostu olunca mecbur gidilecek
hoşgeldin bızdıkımşükür evine kavuştun yolculuğun güzel geçmiştir umarım
benim de canim havuz kenarinda guneslenmek istiyor banana yaaaaa
zaten iyice beyaz peynire dondum
regl oncesinde ve doneminde cok fark eder canim feci odem topluyoryz sonucta bozma moralini :13:
pilavla gozleme beraber olmasaymis keske
afiyet olsun
o spor sayilmaz mi ya ne bicim kalori yakilir dugunlerde oyna et oraya buraya kos
ay ben de dugun ozledim ne zamandir tanidik birinin dugunu olmadi dur eve donunce kuzenlerimi darliyim evlenin diye
uzun suredir taninan birinin kim olursa olsun olumu cok etkiliyor kaptanim o hissi biliyorum
mekani cennet olsun ne diyelim
ya bu ayran detoksunu bir ben mi yapamadim ya ilk gunun aksaminda dayanamayip kebap yedim
bakalim ben de gelecek hafta yaparim belki
iyi menu bence afiyet olsun
spor cok guzel canim tebrikler biraz suyu artirip ara ogunleri de azaltsan cok daha hizli verirsin
sen ne kilolar vermissin 1.2 kg den mi kurtulamiycan :13: bozma moralini
aksamki karpuz disinda gayet iyi bence
ohh kinaniz mi vardi tatlim ne guzel kurtlarini dokmussundurmenu de guzel
agrin varsa kendini zorlama canim :13: menu de guzelmis afiyet olsun
Hoşgeldin canım benimBizde de hep 30 yaş üstü kalmıştı hepsi de bu sene evlendi gitti şu 8 ayda Şimdi sıra ablamda artık
Fırsat bulabildiğim kadar döktürdüm valla yakın akraba olunca oraya git buraya git yok çerez dağıt derken anca oldu
ohh valla dugune doymussun desene
ablanin dugunu yakin mibizde evlenmiyor kimse ya 30 yas ustu kuzenler de evlenmiyor sevgilileri de var dur hepsinin yuzune vurucam tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?