- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
benim de canim havuz kenarinda guneslenmek istiyor banana yaaaaa
zaten iyice beyaz peynire dondum
regl oncesinde ve doneminde cok fark eder canim feci odem topluyoryz sonucta bozma moralini :13:
pilavla gozleme beraber olmasaymis keske
afiyet olsun
o spor sayilmaz mi ya ne bicim kalori yakilir dugunlerde oyna et oraya buraya kos
ay ben de dugun ozledim ne zamandir tanidik birinin dugunu olmadi dur eve donunce kuzenlerimi darliyim evlenin diye
uzun suredir taninan birinin kim olursa olsun olumu cok etkiliyor kaptanim o hissi biliyorum
mekani cennet olsun ne diyelim
Başın sağolsun kaptanım çok zor bir durum benimde babanem dedem vefat edince bağıra bağıra mahalleyi ayağa kaldırmıştı.
Evet 9 saat ayakta şiştimm sırf 5 dakikalık nikah için
ayy hayir abla berbat bir yolculuktu yanimdaki kadin cocuguna tokat atip durduben artik dayanamadim yahu kucucuk cocuk diye bana takti sana ne oluyor diye sagolsun arka taraftan bir kadin yer degistirmeyi onerdi de kurtuldum
Hoşgeldin canım benimBizde de hep 30 yaş üstü kalmıştı hepsi de bu sene evlendi gitti şu 8 ayda Şimdi sıra ablamda artık
Fırsat bulabildiğim kadar döktürdüm valla yakın akraba olunca oraya git buraya git yok çerez dağıt derken anca oldu
ben de menumu yaziyim
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 6 zeytin domates peynir ceviz 1 cb ye yakin
ara
1 magnum mininin yarisiiyi alistim dondurmaya
aksam
4 kofte 4 yk bulgur salata bir bardak salgam suyu
spor leslie 4 mile 100 mekik
su 3 lt 1 bardak yesilcay 2 sise madensuyu
aksami abrttim mi ya hep dondurma yuzunden oldu
ohh valla dugune doymussun desene
ablanin dugunu yakin mibizde evlenmiyor kimse ya 30 yas ustu kuzenler de evlenmiyor sevgilileri de var dur hepsinin yuzune vurucam tek tek
Düğüne de kuaföre de doydum artık kuaför yüzü görmek istemiyorumAblamın daha çokk var. Bizimkiler 2 ayda sevgili olup 15 günde evleniyorlar
Düğüne de kuaföre de doydum artık kuaför yüzü görmek istemiyorumAblamın daha çokk var. Bizimkiler 2 ayda sevgili olup 15 günde evleniyorlar
ben cikiyorum simdilik cok uykusuzum
gidip yatiyim :103:
hadi herkese iyi geceler
sizinki en guzeliymis benim halamin kiziyla sevgilisi neredeyse 5 yildir birlikteler nisanliligi bile dusunmuyorlar birbirlerini tam anlamiyla tanimalari gerekirmis
ben eski sevgilimle 3. ayda dugun hayali kuruyordum ya
umarım hep böyle gider canımcımmoral bozucak ne var canim cok guzel gitmis
öğlenden beri misafirlerimiz var üstelik yatılı
o nedenle çok giremedim kızlar affedin
bugün ki menüm gecikti
bildirim için girdim görüşelim yarın öpüyorum hepinizi
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
1 haşlanmış yumurta
2 parmak kalınlığı keçi peyniri
3 adet ceviz
3 adet yeşil zeytin
1 saat spor
(90 mekik) ve daha bi sürü egzersiz))
ÖĞLE
bir kase kelloggs special k kırmızı meyveli
içine 3-5 fındık
ARA ÖĞÜN
5-6 badem
2 adet hurma
AKŞAM
2 adet marullu tantuni
2,5 LT SU
hepinizi seviyorum iyi geceler
sagol canım moral oldu vallahı dimı a ben 27 kilo verdım bu nekiya bu ayran detoksunu bir ben mi yapamadim ya ilk gunun aksaminda dayanamayip kebap yedim
bakalim ben de gelecek hafta yaparim belki
iyi menu bence afiyet olsun
spor cok guzel canim tebrikler biraz suyu artirip ara ogunleri de azaltsan cok daha hizli verirsin
sen ne kilolar vermissin 1.2 kg den mi kurtulamiycan :13: bozma moralini
aksamki karpuz disinda gayet iyi bence
ohh kinaniz mi vardi tatlim ne guzel kurtlarini dokmussundurmenu de guzel
agrin varsa kendini zorlama canim :13: menu de guzelmis afiyet olsun
aynen öyle kaptancııığım berekettir valla ..Hoşgeldin cadıcım misafir berekettir kuzumm yatılı olunca düzen biraz bozuluyor gerçi ama geçici bitanemayrıcaaa lavaşsız tantuni yediğin için tşk ederim cnm benimmmmm marullu daha güzel değilmiydi öğle ve akşam arasındakileri öğle yesen bitanem ara yapmamış olursun spor harika
Merhabaaaaa hoşgeldinn topiğiimizeeee :79::79:Merhaba cici kardeş takımcığım .
Umarım hepiniz iyisinizdir ve keyifler de yerindedir.
Takımda kimler var pek bilmiyorum geçmiş mesajlara bakma şansım olmadı. Ama saolsun Swetcim bizi hiç boş bırakmıyor . Danışman diyetisyenizmiz oldu sanki maşalahhHer türlü soru ve sorunlarımızda yanımızda inşallah bizden de sizlere öyle bir destek gelir. Yıllar önceki deneyimimden biliyorum sıkı bir kardeş takım çok işe yarayabiliyor.
Yine görüşmek dileği ile
merhabaaaaa hoşgeldiiiiiiin:80:selam kızlar
kımsecıkler kalmamıs ama ben yenı gelebıldım.bugun kahvaltıdan snra halsızlık bastırdı hep uyuukladım.antıbıyotıklerdenmı bılmıyorum ama hep halsızlık uyku halı yorgunluk off aksamustude sahıle cıktık esım ve cocuklarla 10da geldık kızlarla ılgılenırken ugrayamadım.menumude yazayım unutmadan pek ıc acıcı degıl ama
Merhaba cici kardeş takımcığım .
Takımda kimler var pek bilmiyorum geçmiş mesajlara bakma şansım olmadı. Ama saolsun Swetcim bizi hiç boş bırakmıyor . Danışman diyetisyenizmiz oldu sanki maşalahhHer türlü soru ve sorunlarımızda yanımızda inşallah bizden de sizlere öyle bir destek gelir. Yıllar önceki deneyimimden biliyorum sıkı bir kardeş takım çok işe yarayabiliyor.
Yine görüşmek dileği ile
oyyyyyyy en sonunda gelebildiiiimmmsizden ayri kalmak yaramadi bana kacamaklar artti ama artik geldiiiimmmm internet paketim hala yok ama 2- 3 gun sonra gelir.
umarim keyifler yerindedir
sagol canım moral oldu vallahı dimı a ben 27 kilo verdım bu neki
selam kızlar
kımsecıkler kalmamıs ama ben yenı gelebıldım.bugun kahvaltıdan snra halsızlık bastırdı hep uyuukladım.antıbıyotıklerdenmı bılmıyorum ama hep halsızlık uyku halı yorgunluk off aksamustude sahıle cıktık esım ve cocuklarla 10da geldık kızlarla ılgılenırken ugrayamadım.menumude yazayım unutmadan pek ıc acıcı degıl ama
menüm
sabah peynır zeytın domates salatalık 2tatlıkasıgı recel 1dılım ekmek 1haslanmıs yumurta
öğlen 1tane halleybıraz karpuz
aksam saat 7de 1tane kumpir cok az cekırdek
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus 100 yarım mekık
aynen öyle kaptancııığım berekettir valla ..
paylaştıkça artıyor maşalladaim olsun
lavaşsız tantuni itiraf edeyim ki hiç lezzetli değildi lavaşın yerini tutmadı ama olsun
nefsimi bastırdım
ara öğünlerimi yavaş yavaş atıyorum zaten
diyetimin tam oturmadığını düşünüyorum o nedenle
tam oturunca beslenme açısından, ara öğün tamamen kalkacak
spor hemde nasıl harika anlatamam, bildiğin kalça göbek kaslarım normal reaksiyonlarımla yanıyor
bu da spor işe yarıyor demektir
bacaklarımda inceden inceye sıklaşma ve incelme görünüyor
çok mutluyum
teşekkürler desteğiniz için
yalnız evde dün arkadaşlarımızın aldığı hazır pudingler gözümün önünde duruyor
zor tutuyorum kendimi
1 kaşık yasak dimi
ayrıca sütlü tatlılarda mı yasak ya o kadar olmasın dimi ama kaptan:111::111:
selam kızlaar çok özledim siziii
ben çok hasta oldum sormayınyaylada internette yoktu hiç giremedim kusuruma bakmayın
3 gündür hastanede yatıyorum gıda zehirlenmesi dediler ama midem çok kötü 3 gündür serumla besleniyorum
bugün normal yemeye başladım yavaş yavaş :)
hastanede wifi varken gireyim dedim sıkıldım hemde sizlere bir merhaba diyim
ikindiye doğru hastaneden çıkacağım yarında biletimizi aldık dönüyoruz inş
istanbula dönünce tekrar yazacağım
hepinizi öptümm
ben çok hasta oldum sormayınyaylada internette yoktu hiç giremedim kusuruma bakmayın
3 gündür hastanede yatıyorum gıda zehirlenmesi dediler ama midem çok kötü 3 gündür serumla besleniyorum
hepinizi öptümm
menüm
sabah peynır zeytın domates salatalık 2tatlıkasıgı recel 1dılım ekmek 1haslanmıs yumurta
öğlen 1tane halleybıraz karpuz
aksam saat 7de 1tane kumpir cok az cekırdek
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus 100 yarım mekık
selam kızlar
oyyyyyyy en sonunda gelebildiiiimmmsizden ayri kalmak yaramadi bana kacamaklar artti ama artik geldiiiimmmm internet paketim hala yok ama 2- 3 gun sonra gelir.
aynen öyle kaptancııığım berekettir valla ..
paylaştıkça artıyor maşalladaim olsun
lavaşsız tantuni itiraf edeyim ki hiç lezzetli değildi lavaşın yerini tutmadı ama olsun
nefsimi bastırdım
ara öğünlerimi yavaş yavaş atıyorum zaten
diyetimin tam oturmadığını düşünüyorum o nedenle
tam oturunca beslenme açısından, ara öğün tamamen kalkacak
spor hemde nasıl harika anlatamam, bildiğin kalça göbek kaslarım normal reaksiyonlarımla yanıyor
bu da spor işe yarıyor demektir
bacaklarımda inceden inceye sıklaşma ve incelme görünüyor
çok mutluyum
teşekkürler desteğiniz için
yalnız evde dün arkadaşlarımızın aldığı hazır pudingler gözümün önünde duruyor
zor tutuyorum kendimi
1 kaşık yasak dimi
ayrıca sütlü tatlılarda mı yasak ya o kadar olmasın dimi ama kaptan:111::111:
Herzaman bekleriz bizdeMerhaba cici kardeş takımcığım .
Yine görüşmek dileği ile
Selam iyiyiz tatlimoyyyyyyy en sonunda gelebildiiiimmmsizden ayri kalmak yaramadi bana kacamaklar artti ama artik geldiiiimmmm internet paketim hala yok ama 2- 3 gun sonra gelir.
hepinizi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?