- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
gunaydin cnmkızlar günaydın ben bu sabah tartıldım detoks yapacağım için vallahi bayramın tüm kalıntılarıda gitmiş hatta eksideyim çok mutluyum.bu gün yeni işime başladım bismillah dedim.sabah evden çıkarken dolaptan ayran detoks çorbasını almayı unuttumgene niyet ettiğim gibi çarşambaya kaldı detoks artık.
ee kimseler gelmemiş ne var ne yok bakalım
gunaydin uykusuz annecikgunaydin kizlar. cok uykum var ya gozlerim yaniyo. ama cocuklarin hepsi ayaktaaaa
ohhh iyi eglenceler sana ve fistiklara cnmsagol canım yarın kızlarımı denıze götürcem sözum var barı bende bı dalayımda rahatlayayım.ibrahım saracoglunun papatya kurunu yapıyorum ondanda fayda gördum bıde denızsuyunu denıyeyım
aaa nedeen goremedin ki acaba direk benim profile girip "iste ben" adli albumde fotolar:26: baska zaman denersin yine gormek istersen cnm nasilsa hep oradalarsindim fotoları göremedim pc den de baktım yok kız
çorba bamyalıymış malesef yapamadım canım hiç sevmem bamyayı ama tarifi anamdan ister yazarım
bu arada ben sabah tartıldım baya incelmişim çok mutluyum :)) ağzım kulaklarımda
yaa evet cok tatli geliyo ogle uykusu ama kilo yapiyomus cnm yanlis bilmiyosam ama bi yarim saat kestirmekten zarar gelecegini sanmiyorumöğlen uykusu bildiğim kadarıyla faydalı
ama rejim ve yemek düzeni konusunda nasıl etkisi olur bilemedim
sizce bedeni zorlamasam mı ?
öğlenleri çok uykum geliyor
öğlen uykusu bildiğim kadarıyla faydalı
kızlar günaydın ben bu sabah tartıldım detoks yapacağım için vallahi bayramın tüm kalıntılarıda gitmiş hatta eksideyim çok mutluyum.bu gün yeni işime başladım bismillah dedim.sabah evden çıkarken dolaptan ayran detoks çorbasını almayı unuttumgene niyet ettiğim gibi çarşambaya kaldı detoks artık.
ee kimseler gelmemiş ne var ne yok bakalım
kaptaaaaaaanyokluğunda çok eksiklik yaşadım hep gözüm seni ve yorumlarını aradı
-tarçınlı süt daha ideal ama diğer türlüsüde olabilir krizler için acil çözüm abartmamak kaydıyla tabi
-kahvaltım az gibi görüncesede tutuyor alıştım sanırım :)
-regl olmadan 1 saat önce spor yaptım spor bitti regl oldum ama bugün bu halime rağmen kendimi çok yormadan devam etmeyi düşünüyorum
-bahsettiğimiz program hakikaten etkili dışarı çıkınca bile unutturmaz çünkü telefon sürekli elimizin altında
-ay kaptancıııım nickimi beğenmene sevindim ayrıca eşim hamarat hemde her iştefakat bugün itibari ile iş için şehir dışına gitti
- yeşil çay konusunda da dediğin gibi regl nedeni ile olabilir limonlu deneyeyim bugün
-sucuk güvenilir yerden almıştık kaptan hiç bu kadar lezzetli ve kalitelisini yememiştim
-pudingten sonra hurma harici tatlı yemedim haa regl olmama rağmen yemedimama hep istiyor canım tatlı bişiler
gunaydin kizlar. cok uykum var ya gozlerim yaniyo. ama cocuklarin hepsi ayaktaaaa
sagol canım yarın kızlarımı denıze götürcem sözum var barı bende bı dalayımda rahatlayayım.ibrahım saracoglunun papatya kurunu yapıyorum ondanda fayda gördum bıde denızsuyunu denıyeyım
aman tanriim tabi isterim daham cok gaza gelirim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay evet cnm sonucta onunda cani var yani allah korumus gercekten
ayy evet bende 100 defa atladigimda bile cok terliyorum gerisinde de sirilsiklam oluyo insan bende kendime ip aldim atlamalik zaten ince kirmizi bi kablodan yapilmis valla co rahat atladim hic dolanmadi birde ben biraz kisalttim keni boyuma gore ohhh cok keyifliydi turkiyeye gidince yanima alcam zaten
bu arada evet bende ortak sporlari sadece 600 ip atlamayi biliyorum cnm
hosgeldin kaptancim ne guzel dugune gidilmis ohh kurtlar dokulmustur benim yerimede dokturuverseydin
boyle konustuguma bakmayin ben aslinda utangacimdir en iyi oldugum alan halaydirmalum memleketten dolayi ama digerlerinide utangacligim gecince oooo pistlerin tounu attiririm
insallah cnm annecigin hayirlisiyla ameliyatini olup cikacak hepimiz rahat bir nefes aliriz artik gercekten bekleme suresi cok stressli geciyo cunku..
cumleyi begenmene sevindim hatirlamiyorum bu soz birine mi ait, yoksa bana miama aniden yaziverdim iste
senin sevidigin cumleye katilamicam canim cunku; bazen hayat biz ne kadar isteyip cabalasak bile, insani tam tersi bir yone savurabiliyo iste ben o zamanlara kader diyorum cnmpeki sence? mesela senin suan yasadigin hayat hayalindeki hayat mi benim ki yer degistirmis zamanlama hatasi var da
yaa ben bizim gunluk yapmamiz gerekn sporlari sadeece 600 ip atlama diye biliyodum baska bisey daha mi vardi ki bi kac gun uzak kaldim alinti hala yapamadim
ben istanbula gelince bir hafta izin almadan bi kendimi denemek istiyorum
eger rahat yapabilirsem izin kullanmam ama eger yapamazsam izin alirim artik..ama ben sonra kilomun bolunmesini istemiyorum gerci neyse zamani gelsin allah kerim artik ne diyeyim
bu arada oglum sagolsun benim cemberi kirdi yani yuvarlaktan goz sekline donustu rahmetli artik sonra yenisini alirim ama uzuldum ne guzel onunla yapmaya calisinca cok efor harciyodumgule gule cemberim
ayy yarin detoksa baslicam bende zor dayancam eminim ama yapcam bu sefer insallah gerci her seferinde oyle diyip berbat ediyorum ama bakalim bu sefer nasil olqak hadi ben yatayim artik saat 00:20 oldu leptin kacmadan yakalayayim dimi iyi geceler
bugunku menum:
kahvalti:
1 elma
2 ceviz
2 ucgen peynir
ogle:
oglumdan 1 catal firinda makarna tirtikladim
2 dilim ananas
aksam:
1 tabak bamya yemegi icine 2 kasik pirinc pilavi
yarim domates
salatalik
bol yesil sogan kari-kca muptelasi olduk bu ara
spor:
ip atlamalar tamam
benim gunluk yapacagim sporlarim vardi onlari yaptim hani her sabah yapcam dediklerim
sirt agrim hala gecmedi daha cok spor yapmak istedim ama kendimi illk gunden zorlamak istemedim yarin artiracagim insallah
2 bardak yesilcay limonlu
su 2 litre
tamam o zaman cemrem cuma listedesinsneinle takımımız fulll oluyor hadi bakalım ilk kimi mezun edeceğiz
ay panik yaptim yahu ilk haftadan arti cikmam umarim :) aldigin gibi kovmayasin beni kaptancim
erken kalkıyorum valla kaptancııııııım, bugün reglimin 2. günü ve spor ağır gelicek diye yapamadım ve o ağırlığı 2 saatlik siesta ile geçiştirdimcadıcım erken kalkıyorsan siesta yapabilirsin öğle uykusu hakikaten çok faydalı
oyy canımsınbitanem bende buradan ayrı kaldığım zaman inan bir eksiklik hissediyorum ama bazen oluyor işte evet o programı su içmeyi unutan çevremdeki pek çok insan kurdu alarm her yerde ötüyor çünkü afiyetolsun o zaman bitanemmm limonlu bence seveceksin yeşilçayı regl dönemi biraz tehlikeli ama sen başarıyla atlatacaksın cnmm
panik yok kuzummm her zaman yaptığını yapacaksın sadece ayrıca gerçekten çok istikrarlı ve azimlisin bazen alırız bazen veririz moral bozmak yok asla kovmam bitanem seni
erken kalkıyorum valla kaptancııııııım, bugün reglimin 2. günü ve spor ağır gelicek diye yapamadım ve o ağırlığı 2 saatlik siesta ile geçiştirdim
bilirsiniz işte regll zamanlarında insan hastaymış gibi hisseder, uykusuz yorgun olur
benim zaten normal rahatsızlığımdan ötürü hiç bişi yapmasam bile zaman zaman yorgunluğum oluyor
neyseki uyudum biraz daha iyi hissediyorum
öğle öğünümü yemem lazımm hazırlayıp
hahha cok tesekkur ediyorum
afiyet olsun cnm. benim menum
sabah
5 ceviz
5 zeytin
peynir
2 dilim sucuk
maydanoz
domates
yesil biber
oglen
1 seftali
1 bardak süt
aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
4 adet makarna
jillian yaptim +45 dk yurudum. 2 bucuk litre su ictim. kahveleri çayları saymıyorum tabi
uzuuuun bir aradan sonra menum.
sahur: 1haslanmis yumurta, 15 kadar zeytin, 1salatalik, 1 yemek kasigi kadar tereyag, az bise yerfistigi, cok az pide
aksam: bir kase kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavi, roka salatasi
spor: 200 mekik, 600 trambolinde ziplama, 100 tekrara kadar kalca hareketi, 15 dk tifany 50 ser tane bacak hareketi
sanirim buna benzer bir seyler icin karar alinmisti. ip atlama falan denilmis ama ben dizimi yine agrittim o yuzden de trambolini kullandim squash da yapamadigim icin bacak ve kalca hareketlerini yerde yaptim.
BUGÜN Kİ MENÜM
kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu su
SABAH
1 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
salatalık
3 tane ceviz
nane
1 fincan yeşil çay
1 saat spor
(70 squat + 120 mekik ve diğer çeşitli egzersizler)
ARA ÖĞÜN
2 adet hurma
ÖĞLE
1kase special k
AKŞAM
4 adet ızgara köfte
bulgur pilavı tuzsuz
narekşili zeytinyağlı salata
2 LT su
canım çok tatlı istiyor
regl olayları yüzünden
selammm guzel takim
menumu yaziyim gecmis okiyim
Sabah
musli sutle beraber
ara
1 kahve 1 kare chilili bitter
aksam
1 tepeleme avucum kadar beyaz leblebi
su 3 lt
spor 100 mekik leslie 2 mile
dun yemegi asiri kacirmistim oyle boyle degil karnim epey rahatsizdi hem de biraz dengelemek Adina bir sey yiyemedim pek
neyse kizlar ben simdilik kactim ders calismam gerek
hadi gorusuruz
kızlar hertarafımdan ter aktı dusa gırmeden sıze yazayım dedım 700 defa ıp atladım bahcede ama sabah yuruyemıycem gıbı gelıyo oturunca anladım yoruldugumubıraz sonra mekıkte cekıcem ama baska ne vardı ortak spor unuttum
menum
sabah 1yumurtadan bıberlı omlet zeytın peynır domates
ara 1ısırık çikolata:26::26:
öğlen 1kepçe tarhana salata
aksam salata cacık azpeynır domates bıraz tuhaf oldu ama onları yedım
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
2bardak kırazsapıcayı
700ıp atlama 2saat yuruyus 200mekık mekıgı bıraz sonra cekıcem
bugunku menum:
kahvalti:
1 elma
2 ceviz
2 ucgen peynir
ogle:
oglumdan 1 catal firinda makarna tirtikladim
2 dilim ananas
aksam:
1 tabak bamya yemegi icine 2 kasik pirinc pilavi
yarim domates
salatalik
bol yesil sogan kari-kca muptelasi olduk bu ara
spor:
ip atlamalar tamam
benim gunluk yapacagim sporlarim vardi onlari yaptim hani her sabah yapcam dediklerim
sirt agrim hala gecmedi daha cok spor yapmak istedim ama kendimi illk gunden zorlamak istemedim yarin artiracagim insallah
2 bardak yesilcay limonlu
su 2 litre
gunaydin kizlar. cok uykum var ya gozlerim yaniyo. ama cocuklarin hepsi ayaktaaaa
öğlen uykusu bildiğim kadarıyla faydalı
teşekkür ederim canımcımAfiyet olsun canım eğer canın çok tatlı istiyorsa bitter ya da limonlu su yap işe yarıyor. Bir de ben maden suyu içiyorum şişiriyor da hem canın bir şey istemiyor.Bende hasta olduğum zaman uyuyarak geçiririm hastalığıO yüzden kasma kendini bitanem sabah erken kalkıyorsan öğlen mışıl mışıl uyu
teşekkür ederim canımcım
tatlı olayını yavaş yavaş çözüp engellemeye çalışıyoruz
maden suyu beni de şişiriyor
bak onu bilmiyordumAaa bir de söylemeyi unuttum süt içerken ceviz yersen de çok güzel geçiriyor tatlı krizlerini
bak onu bilmiyordum
denerim bugünde tutar o kriz malum
ne zor durumdayız yaaaaaaaaBende bayram çikolatalarını görünce zar zor dayanıyorum
ne zor durumdayız yaaaaaaaa
o değil de hedefimizdeki kiloya ulaştıktan sonra, ki ulaşana kadar hem rejime hem spora beden alışmış olur
hedefe ulaştıktan sonra istediğimizi yiyip içeriz sporla da destekleriz dimi
benim çok aşırı bi kilom yok aslındaEğer direk istediğimiz şeyleri yemeye başlarsak vücut sarsılabilir. O yüzden haftada 1 ödül günü olarak özlediğin şeyleri yemekle yavaş yavaş başlanabilir diye düşünüyorum. Ama mesela karatay diyeti ömür boyu süren sağlıklı yaşama rehberi onda o yüzden kaçamaklara yer yok
benim çok aşırı bi kilom yok aslında
bebek düşünüyoruz biz
hamile kalmadan kilo verip daha sağlıklı gebeliik geçirmek için çabam
eşimde bana bakıp imrenio ona da iyi geliyo
yok o kadar yakın bir zaman değilOyy en yakın zamanda bekliyoruz o zaman güzel haberlerini
bende merak ediyorum cumaya 79 lar ucundan görünürmü dersin :44: :44:gunaydin cnm
aaa ne guzel cnm eksiler gorunmus tartida darisi benim basima insallah
saglik olsun artik yarin baslarsin sende cnm hazir eksi gormusken detokstan alacagin sonucu cok merak ediyorum
yeni isin de hayirli olsun cnm insallah sana bereket getirir ve huzurliu bir calisma ortamin olur insallh
gunaydin uykusuz annecik
ohhh iyi eglenceler sana ve fistiklara cnm
aaa nedeen goremedin ki acaba direk benim profile girip "iste ben" adli albumde fotolar:26: baska zaman denersin yine gormek istersen cnm nasilsa hep oradalar
yaa evet cok tatli geliyo ogle uykusu ama kilo yapiyomus cnm yanlis bilmiyosam ama bi yarim saat kestirmekten zarar gelecegini sanmiyorum
Tünaydın meleklerimmmm
cadıcım erken kalkıyorsan siesta yapabilirsin öğle uykusu hakikaten çok faydalı
bravo neslim o kadar yaramazlığa rağmen tartı yüzüne gülmüş tbrkler kuzummm yeni işin hayırlı uğurlu olsun inş huzurlu bir çalışma ortamın olur bitanemmzaten çarşamba başlamayacakmıydınız üçünüzde:26:
oyy canımsınbitanem bende buradan ayrı kaldığım zaman inan bir eksiklik hissediyorum ama bazen oluyor işte evet o programı su içmeyi unutan çevremdeki pek çok insan kurdu alarm her yerde ötüyor çünkü afiyetolsun o zaman bitanemmm limonlu bence seveceksin yeşilçayı regl dönemi biraz tehlikeli ama sen başarıyla atlatacaksın cnmm
tünaydın Gülayımmm gece de uyuyamadın sanırımm bence hepsine spor yaptır geçenki gibi öüğlen hepsi uyusun sende biraz dinlenirsin
ooo tam denk gelmiş o zaman sık sık dal çık denize sinüslerin boşalsın cnmm iyi eğlenceler
tamam o zaman cemrem cuma listedesinsneinle takımımız fulll oluyor hadi bakalım ilk kimi mezun edeceğiz
bende kabloyla atlıyorum sindim rahat oluyor mekik ve squat da var kuzum toplu sporda
evet cenazeye gittik ağladık düğüne gittik oynadık bu hafta çok garipti kuzumm inşallah bitanemm hayırlısıyla ameliyat bitsin artık beklemekten öldük hakikaten takım sana emanethepinize güveniyorum ben zor bir çocukluk geçirdim sindim ne anne vardı ne baba ortaokula dek hep annem yanımda olsun istemiştim çocukken o yüzden çok şükür rabbim bugünümü aratmasın ama bir eşim ve çocuklarım olsunda isterdimm açıkçası fakat önceliğim hep annem oldu herşeyde vardır bir hayır diyorum kuzum
denersin sindim zorlanırsan izin alırsınçemberin yenisini alırsın bitanemmm detoksta başarılar
Sindim kahvaltıların çok az bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?