Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydin cnm
aaa ne guzel cnm eksiler gorunmus tartida darisi benim basima insallah
saglik olsun artik yarin baslarsin sende cnm hazir eksi gormusken detokstan alacagin sonucu cok merak ediyorum
yeni isin de hayirli olsun cnm insallah sana bereket getirir ve huzurliu bir calisma ortamin olur insallh
gunaydin kizlar. cok uykum var ya gozlerim yaniyo. ama cocuklarin hepsi ayaktaaaa
gunaydin uykusuz annecik
sagol canım yarın kızlarımı denıze götürcem sözum var barı bende bı dalayımda rahatlayayım.ibrahım saracoglunun papatya kurunu yapıyorum ondanda fayda gördum bıde denızsuyunu denıyeyım
ohhh iyi eglenceler sana ve fistiklara cnm
aaa nedeen goremedin ki acaba direk benim profile girip "iste ben" adli albumde fotolar:26: baska zaman denersin yine gormek istersen cnm nasilsa hep oradalar
öğlen uykusu bildiğim kadarıyla faydalı
ama rejim ve yemek düzeni konusunda nasıl etkisi olur bilemedim
sizce bedeni zorlamasam mı ?
öğlenleri çok uykum geliyor
yaa evet cok tatli geliyo ogle uykusu ama kilo yapiyomus cnm yanlis bilmiyosam ama bi yarim saat kestirmekten zarar gelecegini sanmiyorum

Tünaydın meleklerimmmm

cadıcım erken kalkıyorsan siesta yapabilirsin öğle uykusu hakikaten çok faydalı

bravo neslim o kadar yaramazlığa rağmen tartı yüzüne gülmüş tbrkler kuzummm yeni işin hayırlı uğurlu olsun inş huzurlu bir çalışma ortamın olur bitanemm zaten çarşamba başlamayacakmıydınız üçünüzde:26:

oyy canımsın bitanem bende buradan ayrı kaldığım zaman inan bir eksiklik hissediyorum ama bazen oluyor işte evet o programı su içmeyi unutan çevremdeki pek çok insan kurdu alarm her yerde ötüyor çünkü afiyetolsun o zaman bitanemmm limonlu bence seveceksin yeşilçayı regl dönemi biraz tehlikeli ama sen başarıyla atlatacaksın cnmm

gunaydin kizlar. cok uykum var ya gozlerim yaniyo. ama cocuklarin hepsi ayaktaaaa

tünaydın Gülayımmm gece de uyuyamadın sanırımm bence hepsine spor yaptır geçenki gibi öüğlen hepsi uyusun sende biraz dinlenirsin

sagol canım yarın kızlarımı denıze götürcem sözum var barı bende bı dalayımda rahatlayayım.ibrahım saracoglunun papatya kurunu yapıyorum ondanda fayda gördum bıde denızsuyunu denıyeyım

ooo tam denk gelmiş o zaman sık sık dal çık denize sinüslerin boşalsın cnmm iyi eğlenceler

aman tanriim tabi isterim daham cok gaza gelirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam o zaman cemrem cuma listedesin sneinle takımımız fulll oluyor hadi bakalım ilk kimi mezun edeceğiz

bende kabloyla atlıyorum sindim rahat oluyor mekik ve squat da var kuzum toplu sporda

evet cenazeye gittik ağladık düğüne gittik oynadık bu hafta çok garipti kuzumm inşallah bitanemm hayırlısıyla ameliyat bitsin artık beklemekten öldük hakikaten takım sana emanet hepinize güveniyorum ben zor bir çocukluk geçirdim sindim ne anne vardı ne baba ortaokula dek hep annem yanımda olsun istemiştim çocukken o yüzden çok şükür rabbim bugünümü aratmasın ama bir eşim ve çocuklarım olsunda isterdimm açıkçası fakat önceliğim hep annem oldu herşeyde vardır bir hayır diyorum kuzum

denersin sindim zorlanırsan izin alırsın çemberin yenisini alırsın bitanemmm detoksta başarılar

Sindim kahvaltıların çok az bitanemmm

tamam o zaman cemrem cuma listedesin sneinle takımımız fulll oluyor hadi bakalım ilk kimi mezun edeceğiz

ay panik yaptim yahu ilk haftadan arti cikmam umarim :) aldigin gibi kovmayasin beni kaptancim

ay panik yaptim yahu ilk haftadan arti cikmam umarim :) aldigin gibi kovmayasin beni kaptancim

panik yok kuzummm her zaman yaptığını yapacaksın sadece ayrıca gerçekten çok istikrarlı ve azimlisin bazen alırız bazen veririz moral bozmak yok asla kovmam bitanem seni

erken kalkıyorum valla kaptancııııııım, bugün reglimin 2. günü ve spor ağır gelicek diye yapamadım ve o ağırlığı 2 saatlik siesta ile geçiştirdim
bilirsiniz işte regll zamanlarında insan hastaymış gibi hisseder, uykusuz yorgun olur
benim zaten normal rahatsızlığımdan ötürü hiç bişi yapmasam bile zaman zaman yorgunluğum oluyor
neyseki uyudum biraz daha iyi hissediyorum
öğle öğünümü yemem lazımm hazırlayıp

panik yok kuzummm her zaman yaptığını yapacaksın sadece ayrıca gerçekten çok istikrarlı ve azimlisin bazen alırız bazen veririz moral bozmak yok asla kovmam bitanem seni

hahha cok tesekkur ediyorum

erken kalkıp metabozlimanı çalıştırıp uyumanda sakınca yok kuzum iyi yapmışsın afiyetolsun bitanemm

hahha cok tesekkur ediyorum

ben tşk ederim bitanemmm

Süpermiş canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım sporda çok güzel. 600 ip atlama 100 mekik 30 squat denilmişti ortak spor için yanlış hatırlamıyorsam

Afiyet olsun canım eğer canın çok tatlı istiyorsa bitter ya da limonlu su yap işe yarıyor. Bir de ben maden suyu içiyorum şişiriyor da hem canın bir şey istemiyor.

Bugün çok az olmuş şekerim

neyse kizlar ben simdilik kactim ders calismam gerek
hadi gorusuruz

Benim içinde ders çalış canım okullar başlamadan tekrar yapıyım dedim ama canım hiçç istemiyor

Bende squata başladığımda öyle hissetmiştim

Afiyet bol leptin olsun tatlım

Sabah çok az olmuş ama canım benim

Ahh ablacım kıyamam ben sana çocuklar küçükken uyumaz büyüyünce de uyanmak istemezler Ben senin yerine de uyurum bol bol

Bende hasta olduğum zaman uyuyarak geçiririm hastalığı O yüzden kasma kendini bitanem sabah erken kalkıyorsan öğlen mışıl mışıl uyu

teşekkür ederim canımcım
tatlı olayını yavaş yavaş çözüp engellemeye çalışıyoruz
maden suyu beni de şişiriyor

Bende bayram çikolatalarını görünce zar zor dayanıyorum
ne zor durumdayız yaaaaaaaa

o değil de hedefimizdeki kiloya ulaştıktan sonra, ki ulaşana kadar hem rejime hem spora beden alışmış olur
hedefe ulaştıktan sonra istediğimizi yiyip içeriz sporla da destekleriz dimi

Eğer direk istediğimiz şeyleri yemeye başlarsak vücut sarsılabilir. O yüzden haftada 1 ödül günü olarak özlediğin şeyleri yemekle yavaş yavaş başlanabilir diye düşünüyorum. Ama mesela karatay diyeti ömür boyu süren sağlıklı yaşama rehberi onda o yüzden kaçamaklara yer yok

benim çok aşırı bi kilom yok aslında
bebek düşünüyoruz biz
hamile kalmadan kilo verip daha sağlıklı gebeliik geçirmek için çabam
eşimde bana bakıp imrenio ona da iyi geliyo

bende merak ediyorum cumaya 79 lar ucundan görünürmü dersin :44: :44:

evet bende çok mutlu oldum sanırım metabolizma hızım yükseldi kaçamaklı karataya rağmen :)))
bişi sorcam banum kahvaltı bana fazla geliyor tek köy yumurtası yarım bardak ceviz yada badem ancak yiyebiliyorum.hepsini yememek de sıkıntı varmı.zaten ben 3 öğün besleniyorum 2 öğün beni sarsıyor.bu arada b-12 iğnesinin 3.cüsünüde oldum q enzimede devam ,zaten balık hapıda kullanıyorum bunlarında kilo vermemi tetiklediğini düşünüyorum öyle değilmi. kahvaltı hakkında tio bekliyorum canım

Merhaba kızlar akşam yemeğini de yedim geldim. Fakat çok yedim sanırım şiştim patlayabilirimm Dün ablamla annem eskişehire gitti bizde baba kız takılıyoruz Annem giderken bir de tembih ediyor o buzdolabındaki yemekler bitecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…