- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
menu
sahur: 1 haslanmis yumurta, 19 zeytin, 1 avuc yer fistigi 1 yemek kasigi kadar tereyag 1kucuk parca pide
aksam: adana kebap gibi bise( ben yaptim da bu sefer tutturamadim) az sogan peyvazi, kozlenmis patlican, el kadar lavas ekmek
sonrasinda bir tatli kasigi kadar tahin helvasi
spor: 1000 trambolin ziplamasi 200 mekik 30 squash 300 kalca bacak egzersizi
evet başdönmem oluyor
ondan sebep
canim hos geldin. tekrar cok gecmis olsun. ilk geldigin gun ancak evi toparlayabiliyon zaten baska birseye bakamiyorsun. o arti rakamlari da hiiic umursama conku odemdir. ben iki bucuk kilo artida gibiydim bir gun dinlendim indi vucudum sukur.
ay ne kusuru canım paylaşıyoruz ki karışıp düzeltin ama dimi :)canım yumurta yesen kahvaltıda bence olmaz başdönmen birde karpuz yemesen kan şekerin düzene girer daha düşük glisemik indeksli bir meyve ye en azından karışmış gibi oldum ama k.bakma canım bende senin gibiydim ilk başladığımda yumurta gerçekten çok tok tutuyor :)
menümü yazayımm
Sabah
3 yumurtadan geranmali (yumurta rulosu), peynir,zeytin,salatalık
Akşam
Tavuk,salata,ayran 3 bardak
sıvı,3 ltden fazla su,yeşilçay,normalçay
spor:1 saat ev temizliği,1 saat yürüyüş
süpersın sporlar duzenlı ne guzel yakında ıncecık olcaz takımolarakmenu
sahur: 1 haslanmis yumurta, 19 zeytin, 1 avuc yer fistigi 1 yemek kasigi kadar tereyag 1kucuk parca pide
aksam: adana kebap gibi bise( ben yaptim da bu sefer tutturamadim) az sogan peyvazi, kozlenmis patlican, el kadar lavas ekmek
off ben detoksa baslayamadım.sabah yuruyuse gıderken dunden ıalatıgım baklıyatları ocaga koydum ben gelne kadar pişmıs kahvaltımı yaptım esım aradı malzeme al aksam mangala gıdelım göl kenarına dedi.bende pişmıs malzemelere dolaba koydum yarın yaparım dıye aksama kadar detoks yapıp aksam mangal yemek olmazdı.esım geldı malzemelerı hazırlamıstım zaten demezmı ben öğlen gec yemıstım ac degılım gıdelım ama ben yemem dıyeSelam kızlar nabersiniz beni soracak olursanız bugun ayran detoksuna başladım gayet güzel gidiyo ilk defa sabote etmedim :)). Şimdiye kadar birde oğlumA tuvaleti öğretebilirsem değmeyin keyfimecok zorluyo beni ama inat ettim bu sefer olacak :)
Iphone dan gönderildi
selaaam :80::80: ben geldiim
dün döndük ama akşama kadar temizlik yaptığımız için bir türlü gelemedim
çok özledim siziiyice iyileştim diyetime kaldığım yerden restart verdim bugün
+lardayım ve şişliklerim var serumlar ilaçlar filan ama inş iner birkaçgüne
geçmişe dalmadan selam vereyim dedim umarım herkesler iyidir
hosgeldın aramıza tekrardan kaldıgımız yerden devam ınsallah
ay ne kusuru canım paylaşıyoruz ki karışıp düzeltin ama dimi :)
daha çok yumurta yemeye çalışıcam
ellerimde egzama var yedikçe kaşıntısı azıyor
sanıyorum ondan sebep içgüdüsel yaklaşmıyorum
ama yumurta yiyip egzamayı iyileştirmeye çalışayım daha çok
yap yap hem yumurta tadını fazla vermiyor taze soğanıda unutma içinde :)menün süper canım
geranmali bende yapayım yarınD
canım çekti
selam kizlaar napiyosunuz :)
menum sabah
3 ceviz
5 zeytin
domates, salatalık, nane
1 yumurtadan az yagli peynirli omlet
oglen
2 fındık lahmacun
ayran
aksam
yogurt
yesil salata
2 bucuk litre civari su + spor yapamadım ama butun gun ayaktaydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
taarif için teşekkürler canım
etkiliyor demekki canım egzama için ibrahim sraçoğlunun dut kurusu kürünü tavsiye ederim babamda da vardı 2-3 haftada kaşıntılarından kurtuldu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlunun tavsiye ettiği kür:. Egzama kuru dut kürünü hazırlamak için kaynayan yarım litre suya 6-7 çorba kaşığı kuru dut (beyaz dut kurusu) atılmalı ve yaklaşık 10 dakika kaynatılmalıdır. Dut kürü cilde zarar vermeyecek sıcaklığa düşünce (kür mümkün olduğunca sıcak olmalıdır, ancak cilde zarar vermemelidir) egzamalı eller kürün içinde 10 dakika bekletilmelidir. Egzama diğer cilt bölgelerinde ise bu kür o bölgeye sürülmelidir. Daha sonra 1 saat boyunca eller (egzamalı bölge) yıkanmamalıdır. 1 saatlik süreç dolduktan sonra egzamalı bölge suyla durulanarak dut küründen temizlenmelidir. Bu kür haftada 3 defa uygulandığında sonuç vermektedir.
yap yap hem yumurta tadını fazla vermiyor taze soğanıda unutma içinde :)
ne zor durumdayız yaaaaaaaa
o değil de hedefimizdeki kiloya ulaştıktan sonra, ki ulaşana kadar hem rejime hem spora beden alışmış olur
hedefe ulaştıktan sonra istediğimizi yiyip içeriz sporla da destekleriz dimi
bende merak ediyorum cumaya 79 lar ucundan görünürmü dersin :44: :44:
evet bende çok mutlu oldum sanırım metabolizma hızım yükseldi kaçamaklı karataya rağmen :)))
bişi sorcam banum kahvaltı bana fazla geliyor tek köy yumurtası yarım bardak ceviz yada badem ancak yiyebiliyorum.hepsini yememek de sıkıntı varmı.zaten ben 3 öğün besleniyorum 2 öğün beni sarsıyor.bu arada b-12 iğnesinin 3.cüsünüde oldum q enzimede devam ,zaten balık hapıda kullanıyorum bunlarında kilo vermemi tetiklediğini düşünüyorum öyle değilmi. kahvaltı hakkında tio bekliyorum canım
Merhaba kızlar akşam yemeğini de yedim geldim. Fakat çok yedim sanırım şiştim patlayabilirimmDün ablamla annem eskişehire gitti bizde baba kız takılıyoruz Annem giderken bir de tembih ediyor o buzdolabındaki yemekler bitecek diye
Unutmadan menümü de yazayım sonra ne yediğimi yarım saat boyunca hatırlamaya çalışıyorum
Sabah:
Kepekli küçük kare tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı(bitirmek için)
Patlıcan yemeği(Sanırsam bu fazla kaçtı)
3 kaşık da fasulye yemeği(Bitirmek için)
2 kaşık da yoğurt
Spor:600 ip atlama 100 mekik 50 squat 20 şınav
Su:Maden suyu haricinde 3 litre olmuştur
sahur meselesi var ya bir bucuga kadar zor oturdum en iyisi yiyip yatayim bir an once dedim yoksa uyuyup kalacaktim. cocuklari hiiic sorma. ben dilayi aldim yatirayim diye cocuklara da yerinize yatin uyuyun komutunu verdim odalarina gittiler. sesleri geliyodu ama ne yaptiklarini bilmiyordum. delik desik olmasina ragmen bir saat kadar yattim. aman allahim birde ne goreyim odalarinda adim atacak yer kalmamis herseyi dagitmislar. anlayacan uyku zehir oldu.
O tostu da aslında bile bile yedim diyebilirim. Okul zamanı ne yiyeceğim diye düşünmekten tatili bitiricem sanırımBir deneyeyim bakalım vücut nasıl tepki vericek diye tost yedim
Amin canım benim
Selam kızlar nabersiniz beni soracak olursanız bugun ayran detoksuna başladım gayet güzel gidiyo ilk defa sabote etmedim :)). Şimdiye kadar birde oğlumA tuvaleti öğretebilirsem değmeyin keyfimecok zorluyo beni ama inat ettim bu sefer olacak :)
Iphone dan gönderildi
Tık TIK TIK ..huhu komşu
selamlar hem eski takımım hemde kardeş takımımız
herkesler iyidir umarım ...
kızlar ya yoğurt yiyince çok şişiyorum ve rahatsız ediyor beni
çokta seviyorum oysaki
genellikle salatalarla yiyorum
niye böyle oluyorum
selaaam :80::80: ben geldiim
dün döndük ama akşama kadar temizlik yaptığımız için bir türlü gelemedim
çok özledim siziiyice iyileştim diyetime kaldığım yerden restart verdim bugün
+lardayım ve şişliklerim var serumlar ilaçlar filan ama inş iner birkaçgüne
geçmişe dalmadan selam vereyim dedim umarım herkesler iyidir
hoşbuldumm :)
cıslara dokunmamak için kavanozda salamura balık varmış onu yedim sonrada üzerine saçma şeyler yedim derken midem bozuldu sanırım
teşekkürler anlayışınız için bende çok özledimm döndük sağ salim çok şükür
bende seni özledim canım hoşbuldumm
ondan değil canım yediğimden
sağolun kızlargeçti çok şükür uzun bir süre balık yemem herhalde
geçmiş olsun canım ya neyse size birşey olmamış köpekte iyidir inş :)
afiyet olsun canım bende peynir yemekten çok çekiniyorum ya yağlı diye :)
afiyet olsun canım makarnanın miktarı da çok hoşmuş :)
afiyet olsun canım güzel dönüş yapmışsın :)
afiyet olsun canım tatlı krizi için tarçınlı sütü önermişlerdi kızlar ben denedim işe yarıyor :)
afiyet olsun canım :)
oo süpersin canım
afiyet olsun canım sıcakta insan acıksada sulu şeyler arıyor :)
yine yoğunsun anlaşılan kaptanım :)
Allah yardımcısı olsun kaptan şifalar versin
afiyet olsun sindimm
afiyet olsun canım karbonhidrat olmuş biraz yumurtan yokmuydu :)
ayran detoksu nasıl birşey sindim sadece ayranmı içiyorsun?
inş alışır wcye canım
selam hoşgeldiniz
soğukmu yiyorsun canım içine kimyon atmayı dene derim annemide şişirir içine kimyon atar hep
unutmadan menümü yazayım
kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu su
SABAH
2 parmak kalınlığıa kadar keçi peyniri
3 tane ceviz
maydonoz
4 zeytin
2 karpuz
ÖĞLE
közlenmiş patlıcanlı keten tohumlu
bol yeşillikli salata
bir kase yoğurt
ARA ÖĞÜN
1 kase ballı yoğurt
1 adet galeta
AKŞAM
Öğlenin aynısı
2 LT su
menu
selam kizlaar napiyosunuz :)
menum sabah
3 ceviz
5 zeytin
domates, salatalık, nane
1 yumurtadan az yagli peynirli omlet
oglen
2 fındık lahmacun
ayran
aksam
yogurt
yesil salata
2 bucuk litre civari su + spor yapamadım ama butun gun ayaktaydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmm şimdi anladım bu detoksu merak ettim 2 gün mü yapılmalı?
kaptan süper ama ip atlamayı nasıl yapacağım bilmiyorum 8.katta oturuyoruz biz evde yaparsam ses gider mi ki :26:
ben egzersizleride deneyeceğim kaptan çok iyi oldu bu
iyi bari :) tamam canım soğuk yememeye çalış :)
geçmiş olsun canım bende iyiyim çok şükür
afiyet olsun canımm ara öğün acıktığın için mi yapıyorsun?
menümü yazayımm
Sabah
3 yumurtadan geranmali (yumurta rulosu), peynir,zeytin,salatalık
Akşam
Tavuk,salata,ayran 3 bardak
sıvı,3 ltden fazla su,yeşilçay,normalçay
spor:1 saat ev temizliği,1 saat yürüyüş
ay ne kusuru canım paylaşıyoruz ki karışıp düzeltin ama dimi :)
daha çok yumurta yemeye çalışıcam
ellerimde egzama var yedikçe kaşıntısı azıyor
sanıyorum ondan sebep içgüdüsel yaklaşmıyorum
ama yumurta yiyip egzamayı iyileştirmeye çalışayım daha çok
süpersın sporlar duzenlı ne guzel yakında ıncecık olcaz takımolarak
off ben detoksa baslayamadım.sabah yuruyuse gıderken dunden ıalatıgım baklıyatları ocaga koydum ben gelne kadar pişmıs kahvaltımı yaptım esım aradı malzeme al aksam mangala gıdelım göl kenarına dedi.bende pişmıs malzemelere dolaba koydum yarın yaparım dıye aksama kadar detoks yapıp aksam mangal yemek olmazdı.esım geldı malzemelerı hazırlamıstım zaten demezmı ben öğlen gec yemıstım ac degılım gıdelım ama ben yemem dıyeaslında gıdesıde yoktu karnı tok dıye ama bılıyo trıp yapcam bende kızdım busaate kadar ac bekledım senı sen ytemıyceksen benmı yıycem yalnız dıye.neyse vazgectık yarın gıderız dıye.olan benım detoksa oldu ama yarın gıtmezsek olmıycak gıdersekte detoks olmıycak off ya napcam bılmem.baklıyatlar bıle pişmiş benı beklıyo allahtan ayranını katmamıstım
menum
sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın domates
ara yaban mrsını kurusu
öğlen 1kase yogurt aksam mangala gıtcez dıye yememıstım
aksam salata 2bardak ayran tost makınesınde tavuk göğüs ızgara
2kasık pudıng:26::26:kızımdan tırtıkladım yıne
spor 2saat yuruyus
600 ıp atlama
40 sguat 150 mekık
afiyetolsun Eylülcümmm akşam mangal benzeri yapmışsın neysekiii ne çok puding yapıyosun bitanemmm kızlarada yazıkspor süper tbrk ederim
gunaydin guzeller. mesai basladi yine. anam bu kocalara da bise begendiremiyoz ya. gece tv izlerken uyuyo kaliyo saat on da ben saat iki gibi yattim. beyimiz trip atiyo sabah uyanamadim diye. utusunu kendi yapti uzun bir aradan sonra ya zoruna gitti galiba. kahvaltisini haziladim gec kaldim dedi cekti gitti. yemeye kalksa bes dk da siler supurur ha. bir de derler kadinlar anlasilmaz yaratiklar diye. bunu diyen kendine donup hic bakmamis sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?