Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

allah kabul etsin canim. ayni zamanda da kolay gelsin. tarhanaya bayilirim ama daha once hic yapmadim. nasil yapilir bilmemde tek bildigim zor oluyor

gunaydin. sukur biz iyiyiz sen nasilsin asil nasil gidiyor hamilelik. cinsiyetin belli olmasina da az kalmis masallah.
Allaha Şükür canım kanamam bitti de icim daha huzurlu . Evet en erken ne zaman belli olur bilmem benim dr normalde 12 de aoyluyormus ama ben riskliyim diye soylemedi galiba:26: bizim icin fark etmiyor saglikli sohatli eksiksiz gelsinde hayirlisi ile kiz erkek fark etmez hayırlı evlat olsun

kızlar selm
sışardaydım ancak geldim ofise menu yazayım dünki
06/08/2014menu
kalkınca 2 brd su çörekotu ve ketentohumu öğütülmüş ve kefir
sabah kkk kahvaltısı
öğle: taze fasulye az bulgur pilav
akşam: az badem az makarna ızgara köfte
yemekten 2 saat sonra 1 brd kefir
spor 50dk ( 35 yürüyüş ve20dk yüzme)

16 haftada belli oluyor. ama dedigin gibi cinsiyetin onemi yok saglikli olsunlar yeter. benim iki kizim bir oglum var ve burda bana soruyolar hangisini daha cok seviyorsunuz esin ve sen diye. boyle bir mantik olabilitmi evlatlar arasi ayrim olurmu. ha kucuk dokuz aylik oldu tabiki ilgiyi daha cok ustune cekiyor ama sevgide hic biri arasinda fark olamaz.

kızlaaaaaaaarrr bugün yarın internetim kesilebilir bilginiz olsun
bunun önüne geçmeye çalışıyoruz
ama hani olurda geçemezsek önüne
birden bire habersiz bıraktığım düşünülmesin istedim
netim gidene kadar burdayım

İnşallah detokstan sağ salim çıkarsın canım benim

Tık TIK TIK ..huhu komşu

selamlar hem eski takımım hemde kardeş takımımız

herkesler iyidir umarım ...

Hoşgeldin canım benim biz iyiyiz sen nasılsın

Hoşgeldin şekerim iyisindir umarım :) Evet serumlar şişlik yapıyor ama sen verirsin

Yumurta vardı da köy yumurtası değildi bir günde böyle idare edeyim dedim

Ballı yoğurt nasıl oluyor canım

Afiyet olsun canım ama tahin helvası sadece balık yediğimiz zaman vardı diye hatırlıyorum ben

Afiyet olsun canım dönüşün mükemmel olmuş

Afiyet olsun canım

Vallahi tost yemeyi özlememişim desem yalan olur kaptanım Ben sabahları ders saati başlamadan 30 dakika önce uyanıyorum 10 dakika da giyinip 5 dakikada babama bişiler hazırlayıp çıkıyordum Okulda artık tost, sandviç kek falan hak getire yiyordum

Görüşürüz kaptanım kendine ve annene çok iyi bak

Afiyet olsun canım benim annemde pudingi hiç sevmez bize yapınca biz zorla yedittirirdik

Afiyet olsun canım ve allah kabul eder inşallah Bizde her sene tarhana yapıyoruz herkes istiyor diye bolca yapıyoruz

Afiyet olsun canım

sagol cnm bugun ikinci gunum bakalim :)
pek lezzetli olmuyormuş
tavsiye etmem
hahahaaa benimde esim hazir almisti ben begenmemistim

sagol cnm alinin gercekten basari dileklerine ihtiyaci var beni deli etti dunden beri allahim ogrensede kurtulsam diyorum
benim detoksta iyi gidiyo meyve yedim dayanamayarak ama olsun birde etki etmeye basladi sanriim afedersiniz karnimda gaz birakmadi simdilik sadece gazlar gidiyo bakalim yarin yada cuma sonuclari gorcez artik
yaa iyi olmus hatirlatman cnm :18:
aklin kalmasin cnm dualarim sizinle insallah yapip rahatlarsiniz
sende kendine iyi bak cnm allah sifa versin insallah
cook sevıyolar pudıngı kendım yapıyorum hazır degıl bıde sutlacı cook sevıyolar az sekerlı yapıyorum abur cuburlardan ıyı dıye dusunuyorum ama
tarifi yazar msiin cnm sana zahmet bende bi ara yapmistim ama unuttum nasil yapildigini
ne durumdasin cnm hedefe yakin misin..
ben hala uzak gorunuyorumda :18:
aman takma kafaya cnm
beyefendiler simartilmaya alistilar ya zamaninda herseylerine kosturduk simarttik alistilar herseyleri tam olsun eksiksiz olsun
ama bir kere aksat basliyolar afraya tafraya..birde 3 cocukla yetisiyosun yinede herseye bigun de yapmayiver nolcak
allah kabul etsin cnm
ohh ne guzel baslamissin tarhanaya ben turkiyeye gitcem bilemedim yapsam mi ki acaba birde devamli guneste yok bu ara burda surekli yagmur yagiyo gicik oldum kesin turkiyeye gelincede yagmur bastiracak heryeri benim sansima hic sasirmam valla
Günaydın kizlar nasilsiniz
sen nasilsin cnm bizden iyilik sukur
evet cnm allah saglik versinde cinsiyet onemli degil
ay hala kaldi mi oyle dusunenler yaaa allah affetsin ne diyeyim

ok cnm ama bildirimini nasil yapacaksin tlf dan girebiliyo musun netin var mi?

aaah ah keske hatirlatmasaydin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin cnm ozledim
evet detoks iki gun yapiliyo cnm ama surekli yapilmamasi gerek ayda 1 iki ayda 1 iyi

taarif için teşekkürler canım
taze soğaaan en sevdiğim
rica ederim şifa olsun canım bende çok severim

selam kaptan :) inş hayırlısıyla atlatırsınız :)
tamam korkmuyorum peynirden :) yıllarca öyle alıştırdılar ya insan yağlı yiyince kilo alacak gibi hissediyor ne yazıkki

hmm bu çok kaçırdığımız zamanlar için detoks mu peki her zman yapılmaması gerek sanırım :)
dans da yapabilirim aslında kaptan ben yıllar önce jimnastik hareketleri yapmıştım inceltmişti baya onları yapsam olurmu peki :)

ben ulaşamam bu hafta herhalde ama inş + da gelmem :26:

oo baya kalabalık olduk maşallah

tamamdır kaptan burayı merak etme hallederiz biz :)
Annecine acil şifalar

puding güzeli :) afiyet olsun canım , sporun harika

afiyet olsun canım bende tutmak istiyorum şevvali bakalım :)

geçmiş olsun inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsiniz bebeğinizi :)

noldu canım öyle? inş bi sorun çıkmaz canım :)

iyiyim bitanem sen nasılsın :) inş veririm canım :)
anladım canım :)
teşekkürler
sen üniversite sınavına mı hazırlanacaksın?

ay aynen ben bi 80 den asagisini goremedim yaa gecen ayda yine 80 oldum sonra hoop 82 ye ciktim
bu ayda ayni malesef bu hafta ucundan da olsa gormek istiyorum yaa
tuvalet egitimini hic sorma sirt agrim basladi aliyi ikide bir tuvalete oturtup kaldirmaktan allah yardimcim olsun gercekten :18:

noldu canım öyle? inş bi sorun çıkmaz canım :)
canım eşim faturayı yatırmayı unutmuş
ve şuanda da şehir dışında
hesaba para yatmasını bekliyoruz
yatmazsa ödeyemem
yatarsa 2 dk da netten öderim kesilmeden
ama kesildikten sonra yatarsa para
eşimin yatırmasını beklicem olduğu yerden
ben çıkamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…