- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Selam kızlar
Dünkü menüm ;sahur;kkk
Iftar;2kepçe çorba,salata,yoğurt,3kaşık taze fasulye
Şevval orucuna başladım kızlar ,vücudum alışmışken ara vermeyeydim dedim
Bu ara baya yoğunumtarhana yapmaya başlıcam inş biri topikten bana soruyordu ,
Kim hatırlamıyorum ,isterse beraber yapabiliriz ,ben tarhananın yoğurdunu mayaladım şimdi ,bu gün süzerim ,yarında malzemeleri alıp başlarım yapmaya ,bu yıl biraz fazla yapıcamisteyenler oluyor ,a z olunca az verıyorum bu yıl iki katı yapıcam inş
Günaydın kizlar nasilsiniz
Allaha Şükür canım kanamam bitti de icim daha huzurlu . Evet en erken ne zaman belli olur bilmem benim dr normalde 12 de aoyluyormus ama ben riskliyim diye soylemedi galiba:26: bizim icin fark etmiyor saglikli sohatli eksiksiz gelsinde hayirlisi ile kiz erkek fark etmez hayırlı evlat olsungunaydin. sukur biz iyiyiz sen nasilsin asil nasil gidiyor hamilelik. cinsiyetin belli olmasina da az kalmis masallah.
Allaha Şükür canım kanamam bitti de icim daha huzurlu . Evet en erken ne zaman belli olur bilmem benim dr normalde 12 de aoyluyormus ama ben riskliyim diye soylemedi galiba:26: bizim icin fark etmiyor saglikli sohatli eksiksiz gelsinde hayirlisi ile kiz erkek fark etmez hayırlı evlat olsun
Selam kızlar nabersiniz beni soracak olursanız bugun ayran detoksuna başladım gayet güzel gidiyo ilk defa sabote etmedim :)). Şimdiye kadar birde oğlumA tuvaleti öğretebilirsem değmeyin keyfimecok zorluyo beni ama inat ettim bu sefer olacak :)
Iphone dan gönderildi
Tık TIK TIK ..huhu komşu
selamlar hem eski takımım hemde kardeş takımımız
herkesler iyidir umarım ...
selaaam :80::80: ben geldiim
dün döndük ama akşama kadar temizlik yaptığımız için bir türlü gelemedim
çok özledim siziiyice iyileştim diyetime kaldığım yerden restart verdim bugün
+lardayım ve şişliklerim var serumlar ilaçlar filan ama inş iner birkaçgüne
geçmişe dalmadan selam vereyim dedim umarım herkesler iyidir
hoşbuldumm :)
cıslara dokunmamak için kavanozda salamura balık varmış onu yedim sonrada üzerine saçma şeyler yedim derken midem bozuldu sanırım
teşekkürler anlayışınız için bende çok özledimm döndük sağ salim çok şükür
bende seni özledim canım hoşbuldumm
ondan değil canım yediğimden
sağolun kızlargeçti çok şükür uzun bir süre balık yemem herhalde
geçmiş olsun canım ya neyse size birşey olmamış köpekte iyidir inş :)
afiyet olsun canım bende peynir yemekten çok çekiniyorum ya yağlı diye :)
afiyet olsun canım makarnanın miktarı da çok hoşmuş :)
afiyet olsun canım güzel dönüş yapmışsın :)
afiyet olsun canım tatlı krizi için tarçınlı sütü önermişlerdi kızlar ben denedim işe yarıyor :)
afiyet olsun canım :)
oo süpersin canım
afiyet olsun canım sıcakta insan acıksada sulu şeyler arıyor :)
yine yoğunsun anlaşılan kaptanım :)
Allah yardımcısı olsun kaptan şifalar versin
afiyet olsun sindimm
afiyet olsun canım karbonhidrat olmuş biraz yumurtan yokmuydu :)
ayran detoksu nasıl birşey sindim sadece ayranmı içiyorsun?
inş alışır wcye canım
selam hoşgeldiniz
soğukmu yiyorsun canım içine kimyon atmayı dene derim annemide şişirir içine kimyon atar hep
unutmadan menümü yazayım
kalkar kalkmaz ılık ballı limonlu su
SABAH
2 parmak kalınlığıa kadar keçi peyniri
3 tane ceviz
maydonoz
4 zeytin
2 karpuz
ÖĞLE
közlenmiş patlıcanlı keten tohumlu
bol yeşillikli salata
bir kase yoğurt
ARA ÖĞÜN
1 kase ballı yoğurt
1 adet galeta
AKŞAM
Öğlenin aynısı
2 LT su
menu
sahur: 1 haslanmis yumurta, 19 zeytin, 1 avuc yer fistigi 1 yemek kasigi kadar tereyag 1kucuk parca pide
aksam: adana kebap gibi bise( ben yaptim da bu sefer tutturamadim) az sogan peyvazi, kozlenmis patlican, el kadar lavas ekmek
sonrasinda bir tatli kasigi kadar tahin helvasi
spor: 1000 trambolin ziplamasi 200 mekik 30 squash 300 kalca bacak egzersizi
menümü yazayımm
Sabah
3 yumurtadan geranmali (yumurta rulosu), peynir,zeytin,salatalık
Akşam
Tavuk,salata,ayran 3 bardak
sıvı,3 ltden fazla su,yeşilçay,normalçay
spor:1 saat ev temizliği,1 saat yürüyüş
selam kizlaar napiyosunuz :)
menum sabah
3 ceviz
5 zeytin
domates, salatalık, nane
1 yumurtadan az yagli peynirli omlet
oglen
2 fındık lahmacun
ayran
aksam
yogurt
yesil salata
2 bucuk litre civari su + spor yapamadım ama butun gun ayaktaydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar meleklerimmmgelen giden bitmedi bugün allah eksik etmesin annemin morali tavan çok şükür yatmadan hemen bakayım dedim
cadıcım hedefine ulaştıktan sonra bir sonraki öğünden dengelemek ve sporu bırakmamak şartıyla minik kaçamaklar yapabilirisn kuzum
dikkatli olursan enden görmeyesin neslim:13:
peynirini yumurtanı ve çiğ kuruyemişini mutlaka ye bitanem sabah güçlü yap geç acık ki leptin çalışsın erken kalkıyorsun kuzum 3 öğün yapman normal
bence ilaçların etkisi çok fazlakilo vermenin hızlanmasında
allah kavuştursun prensesimm tabi dolaptakiler bitsin diye yedin değilmi
menün gayet güzel cnmmm ama o tost olmamışokula giderken de erken kalkıp güzelkce kahvaltımızı yapacağız bebişim
iyiki bir saat dinlenmişsin Gülayım acısı fena çıkmışşş
ilk ve son olsun prensesimmmm mis gibi kahvaltı dururklen tostta neymişş
Sindim maşallah yarını da atlattınmı tamamdır o zamanalişe başarılar
hoşgeldin bitanemmmşükür tatlım bir yaramazlık yok sık sık bekleriz cnmm birşey ikram edemedik
ev yapımı yoğurt değilmi cadıcımmm birde soğuk yeme yemeden 1 saat önce dolaptan çıkar kuzum
hoşgeldin bitanemmmoh çok şükür iyileşmişizde önemli olan sağlığın tatlım kilo elbette gider yeterki iyi ol
Sağol Fatmacım evet biraz yoğunluk var ameliyatı atlattıkmı tamamdır birde ayın 18 inde kuzenin nişanı var ama gidemeyiz sanırım annem biraz iyileşse atlar giderizde nasip artıkpeynirden korkma fatmacım sıkıştığın xzamanlar bir parça atabilirsin yağlı olmasında herhangi bri sakınca yok bizler yağsız light ürünler yemiyoruz biliyorsun
cadıcımmm sabah yumurta yiyemiyorsan karpuz yerine yerli muz ye cnm hiç olmazsa tok tutar yanındada 1 bardak süt içersin tamamdır galeta masum gibi görünsede tehlikeli bitanemm
afiyetolsun allah labul etsin Gülaycımmm mutalak güzel olmuştur elleirne sağlık
afiyetolsun bitanemmmm
detoks 2 gün yapılıyor fatmacımm 2 kiloya yakın veriliyor ben 1 gün dayanabildim bitanem parmak ucunda atlarsan fazla ses gitmez ama sende Özge gibi başka bir egzersizde yapabilirsin 30 dklık Özge dans edecekti
afiyetolsun cnmm
Fatmanın dediği kürü dene bakalım cadıcım inş faydası olurmarket yumurtası banada dokunuyor ama köy yumurtasında sorun yok onun yerine yerli muzda yiyebilirsin 1 ad
elbette çıpçıtır takım olacağız bitanemm:13::13: bence buzluğa kaldır cnm buzdolabındada olsa havalar çok sıcak çabuk bozulabilir bugün aksilik olmuş
perşembeye başlarsın cnm sıkma canını
Meleklerim ben belki gelebilirim belki gelemem o yüzden listemizi hazırladımm cemre ve cadının takımda 2, haftaları olduğu için sadece onların yüzdesi bölünecek diğerleri eskisi gibi görüşürüz cici bakın kendinizeee menüleri aksatmak yok size güveniyorum
menum
sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın domates
ara yaban mrsını kurusu
öğlen 1kase yogurt aksam mangala gıtcez dıye yememıstım
aksam salata 2bardak ayran tost makınesınde tavuk göğüs ızgara
2kasık pudıng:26::26:kızımdan tırtıkladım yıne
spor 2saat yuruyus
600 ıp atlama
40 sguat 150 mekık
Selam kızlar
Dünkü menüm ;sahur;kkk
Kim hatırlamıyorum ,isterse beraber yapabiliriz ,ben tarhananın yoğurdunu mayaladım şimdi ,bu gün süzerim ,yarında malzemeleri alıp başlarım yapmaya ,bu yıl biraz fazla yapıcamisteyenler oluyor ,a z olunca az verıyorum bu yıl iki katı yapıcam inş
kızlar selm
sışardaydım ancak geldim ofise menu yazayım dünki
06/08/2014menu
kalkınca 2 brd su çörekotu ve ketentohumu öğütülmüş ve kefir
sabah kkk kahvaltısı
öğle: taze fasulye az bulgur pilav
akşam: az badem az makarna ızgara köfte
yemekten 2 saat sonra 1 brd kefir
spor 50dk ( 35 yürüyüş ve20dk yüzme)
pek lezzetli olmuyormuşBallı yoğurt nasıl oluyor canım
sagol cnm bugun ikinci gunum bakalim :)İnşallah detokstan sağ salim çıkarsın canım benim
Hoşgeldin canım benim biz iyiyiz sen nasılsın
Hoşgeldin şekerim iyisindir umarım :) Evet serumlar şişlik yapıyor ama sen verirsin
Yumurta vardı da köy yumurtası değildi bir günde böyle idare edeyim dedim
Ballı yoğurt nasıl oluyor canım
Afiyet olsun canım ama tahin helvası sadece balık yediğimiz zaman vardı diye hatırlıyorum ben
Afiyet olsun canım dönüşün mükemmel olmuş
Afiyet olsun canım
Vallahi tost yemeyi özlememişim desem yalan olur kaptanımBen sabahları ders saati başlamadan 30 dakika önce uyanıyorum 10 dakika da giyinip 5 dakikada babama bişiler hazırlayıp çıkıyordum Okulda artık tost, sandviç kek falan hak getire yiyordum
Görüşürüz kaptanım kendine ve annene çok iyi bak
Afiyet olsun canım benim annemde pudingi hiç sevmez bize yapınca biz zorla yedittirirdik
Afiyet olsun canım ve allah kabul eder inşallahBizde her sene tarhana yapıyoruz herkes istiyor diye bolca yapıyoruz
Afiyet olsun canım
hahahaaa benimde esim hazir almisti ben begenmemistimpek lezzetli olmuyormuş
tavsiye etmem
sagol cnm alinin gercekten basari dileklerine ihtiyaci var beni deli etti dunden beri allahim ogrensede kurtulsam diyorumİyi akşamlar meleklerimmmgelen giden bitmedi bugün allah eksik etmesin annemin morali tavan çok şükür yatmadan hemen bakayım dedim
cadıcım hedefine ulaştıktan sonra bir sonraki öğünden dengelemek ve sporu bırakmamak şartıyla minik kaçamaklar yapabilirisn kuzum
dikkatli olursan enden görmeyesin neslim:13:
peynirini yumurtanı ve çiğ kuruyemişini mutlaka ye bitanem sabah güçlü yap geç acık ki leptin çalışsın erken kalkıyorsun kuzum 3 öğün yapman normal
bence ilaçların etkisi çok fazlakilo vermenin hızlanmasında
allah kavuştursun prensesimm tabi dolaptakiler bitsin diye yedin değilmi
menün gayet güzel cnmmm ama o tost olmamışokula giderken de erken kalkıp güzelkce kahvaltımızı yapacağız bebişim
iyiki bir saat dinlenmişsin Gülayım acısı fena çıkmışşş
ilk ve son olsun prensesimmmm mis gibi kahvaltı dururklen tostta neymişş
Sindim maşallah yarını da atlattınmı tamamdır o zamanalişe başarılar
hoşgeldin bitanemmmşükür tatlım bir yaramazlık yok sık sık bekleriz cnmm birşey ikram edemedik
ev yapımı yoğurt değilmi cadıcımmm birde soğuk yeme yemeden 1 saat önce dolaptan çıkar kuzum
hoşgeldin bitanemmmoh çok şükür iyileşmişizde önemli olan sağlığın tatlım kilo elbette gider yeterki iyi ol
Sağol Fatmacım evet biraz yoğunluk var ameliyatı atlattıkmı tamamdır birde ayın 18 inde kuzenin nişanı var ama gidemeyiz sanırım annem biraz iyileşse atlar giderizde nasip artıkpeynirden korkma fatmacım sıkıştığın xzamanlar bir parça atabilirsin yağlı olmasında herhangi bri sakınca yok bizler yağsız light ürünler yemiyoruz biliyorsun
cadıcımmm sabah yumurta yiyemiyorsan karpuz yerine yerli muz ye cnm hiç olmazsa tok tutar yanındada 1 bardak süt içersin tamamdır galeta masum gibi görünsede tehlikeli bitanemm
afiyetolsun allah labul etsin Gülaycımmm mutalak güzel olmuştur elleirne sağlık
afiyetolsun bitanemmmm
detoks 2 gün yapılıyor fatmacımm 2 kiloya yakın veriliyor ben 1 gün dayanabildim bitanem parmak ucunda atlarsan fazla ses gitmez ama sende Özge gibi başka bir egzersizde yapabilirsin 30 dklık Özge dans edecekti
afiyetolsun cnmm
Fatmanın dediği kürü dene bakalım cadıcım inş faydası olurmarket yumurtası banada dokunuyor ama köy yumurtasında sorun yok onun yerine yerli muzda yiyebilirsin 1 ad
elbette çıpçıtır takım olacağız bitanemm:13::13: bence buzluğa kaldır cnm buzdolabındada olsa havalar çok sıcak çabuk bozulabilir bugün aksilik olmuş
perşembeye başlarsın cnm sıkma canını
yaa iyi olmus hatirlatman cnm :18:6.Takım 2 Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 372. Ve 373.Etap
Gülay :80,3 ---------------------->
Nura : 80,1-------------------->79,1
Fatma :72,7-------------------->71,7
Eylül :66,3----------------------->65,5
Feride :76,4----------------------->76
Nesli :81------------------------>80
Leyla :63,8------------------------>
Özge :74,4------------------------------>73
Ayten :75,3------------------------------>
Senasevval :54,9----------------------------->54,5
Morcadı :52,3------------------------------------>
cemreq :54,7---------------------------------->53
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954
Hedeflerimizi hatırlamakta fayda var dedimmm
aklin kalmasin cnm dualarim sizinle insallah yapip rahatlarsinizMeleklerim ben belki gelebilirim belki gelemem o yüzden listemizi hazırladımm cemre ve cadının takımda 2, haftaları olduğu için sadece onların yüzdesi bölünecek diğerleri eskisi gibi görüşürüz cici bakın kendinizeee menüleri aksatmak yok size güveniyorum
tarifi yazar msiin cnm sana zahmet bende bi ara yapmistim ama unuttum nasil yapildiginicook sevıyolar pudıngı kendım yapıyorum hazır degıl bıde sutlacı cook sevıyolar az sekerlı yapıyorum abur cuburlardan ıyı dıye dusunuyorum ama
ne durumdasin cnm hedefe yakin misin..6.Takım 2 Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 372. Ve 373.Etap
Gülay :80,3 ---------------------->79.5
aman takma kafaya cnmgunaydin guzeller. mesai basladi yine. anam bu kocalara da bise begendiremiyoz ya. gece tv izlerken uyuyo kaliyo saat on da ben saat iki gibi yattim. beyimiz trip atiyo sabah uyanamadim diye. utusunu kendi yapti uzun bir aradan sonra ya zoruna gitti galiba. kahvaltisini haziladim gec kaldim dedi cekti gitti. yemeye kalksa bes dk da siler supurur ha. bir de derler kadinlar anlasilmaz yaratiklar diye. bunu diyen kendine donup hic bakmamis sanirim.
allah kabul etsin cnmSelam kızlar
Dünkü menüm ;sahur;kkk
sen nasilsin cnm bizden iyilik sukurGünaydın kizlar nasilsiniz
evet cnm allah saglik versinde cinsiyet onemli degilAllaha Şükür canım kanamam bitti de icim daha huzurlu . Evet en erken ne zaman belli olur bilmem benim dr normalde 12 de aoyluyormus ama ben riskliyim diye soylemedi galiba:26: bizim icin fark etmiyor saglikli sohatli eksiksiz gelsinde hayirlisi ile kiz erkek fark etmez hayırlı evlat olsun
ay hala kaldi mi oyle dusunenler yaaa allah affetsin ne diyeyim16 haftada belli oluyor. ama dedigin gibi cinsiyetin onemi yok saglikli olsunlar yeter. benim iki kizim bir oglum var ve burda bana soruyolar hangisini daha cok seviyorsunuz esin ve sen diye. boyle bir mantik olabilitmi evlatlar arasi ayrim olurmu. ha kucuk dokuz aylik oldu tabiki ilgiyi daha cok ustune cekiyor ama sevgide hic biri arasinda fark olamaz.
ok cnm ama bildirimini nasil yapacaksin tlf dan girebiliyo musun netin var mi?kızlaaaaaaaarrr bugün yarın internetim kesilebilir bilginiz olsun
bunun önüne geçmeye çalışıyoruz
ama hani olurda geçemezsek önüne
birden bire habersiz bıraktığım düşünülmesin istedim
netim gidene kadar burdayım
süpersın sporlar duzenlı ne guzel yakında ıncecık olcaz takımolarak
off ben detoksa baslayamadım.sabah yuruyuse gıderken dunden ıalatıgım baklıyatları ocaga koydum ben gelne kadar pişmıs kahvaltımı yaptım esım aradı malzeme al aksam mangala gıdelım göl kenarına dedi.bende pişmıs malzemelere dolaba koydum yarın yaparım dıye aksama kadar detoks yapıp aksam mangal yemek olmazdı.esım geldı malzemelerı hazırlamıstım zaten demezmı ben öğlen gec yemıstım ac degılım gıdelım ama ben yemem dıyeaslında gıdesıde yoktu karnı tok dıye ama bılıyo trıp yapcam bende kızdım busaate kadar ac bekledım senı sen ytemıyceksen benmı yıycem yalnız dıye.neyse vazgectık yarın gıderız dıye.olan benım detoksa oldu ama yarın gıtmezsek olmıycak gıdersekte detoks olmıycak off ya napcam bılmem.baklıyatlar bıle pişmiş benı beklıyo allahtan ayranını katmamıstım
selaaam :80::80: ben geldiim
dün döndük ama akşama kadar temizlik yaptığımız için bir türlü gelemedim
çok özledim siziiyice iyileştim diyetime kaldığım yerden restart verdim bugün
+lardayım ve şişliklerim var serumlar ilaçlar filan ama inş iner birkaçgüne
geçmişe dalmadan selam vereyim dedim umarım herkesler iyidir
hosgeldın aramıza tekrardan kaldıgımız yerden devam ınsallah
aaaa olsun cnm mangalda gume gitmis bosver buzluga at sweetin dedigi gibi haftaya yaparsin artik sen iyi olda
6.Takım 2 Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 372. Ve 373.Etap
Gülay :80,3 ---------------------->79.5
hosgeldin cnm ozledimhmm şimdi anladım bu detoksu merak ettim 2 gün mü yapılmalı?
kaptan süper ama ip atlamayı nasıl yapacağım bilmiyorum 8.katta oturuyoruz biz evde yaparsam ses gider mi ki :26:
ben egzersizleride deneyeceğim kaptan çok iyi oldu bu
iyi bari :) tamam canım soğuk yememeye çalış :)
geçmiş olsun canım bende iyiyim çok şükür
afiyet olsun canımm ara öğün acıktığın için mi yapıyorsun?
valla gordugun rakama bagli cnm insallah gorursun asil ben gorebilecek miyim hic biilmiyorumbende merak ediyorum cumaya 79 lar ucundan görünürmü dersin :44: :44:
rica ederim şifa olsun canım bende çok severimtaarif için teşekkürler canım
taze soğaaan en sevdiğim
selam kaptan :) inş hayırlısıyla atlatırsınız :)İyi akşamlar meleklerimmmgelen giden bitmedi bugün allah eksik etmesin annemin morali tavan çok şükür yatmadan hemen bakayım dedim
afiyetolsun cnmm
6.Takım 2 Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 372. Ve 373.Etap
Gülay :80,3 ---------------------->
*** 6. TAKIM 373. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,3/ / /% )
cemreq(55.6/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 49 Yüzdesi İkiye Bölündü
EYLÜL SILA ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/ / /% )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
MorcadiYesilyarasa(52.3/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 45 Yüzdesi İkiye Bölündü
neslihank4 (81/ / /% )
senasevval(54,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,1 / / /% )
Tekaskim( 63,8 / / /% )
6. Takım Ortalaması : %
Meleklerim ben belki gelebilirim belki gelemem o yüzden listemizi hazırladımm cemre ve cadının takımda 2, haftaları olduğu için sadece onların yüzdesi bölünecek diğerleri eskisi gibi görüşürüz cici bakın kendinizeee menüleri aksatmak yok size güveniyorum
menum
sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın domates
ara yaban mrsını kurusu
öğlen 1kase yogurt aksam mangala gıtcez dıye yememıstım
aksam salata 2bardak ayran tost makınesınde tavuk göğüs ızgara
2kasık pudıng:26::26:kızımdan tırtıkladım yıne
spor 2saat yuruyus
600 ıp atlama
40 sguat 150 mekık
Selam kızlar
Dünkü menüm ;sahur;kkk
Allaha Şükür canım kanamam bitti de icim daha huzurlu . Evet en erken ne zaman belli olur bilmem benim dr normalde 12 de aoyluyormus ama ben riskliyim diye soylemedi galiba:26: bizim icin fark etmiyor saglikli sohatli eksiksiz gelsinde hayirlisi ile kiz erkek fark etmez hayırlı evlat olsun
kızlaaaaaaaarrr bugün yarın internetim kesilebilir bilginiz olsun
bunun önüne geçmeye çalışıyoruz
ama hani olurda geçemezsek önüne
birden bire habersiz bıraktığım düşünülmesin istedim
netim gidene kadar burdayım
İ
Hoşgeldin şekerim iyisindir umarım :) Evet serumlar şişlik yapıyor ama sen verirsin
Yumurta vardı da köy yumurtası değildi bir günde böyle idare edeyim dedim
Afiyet olsun canım dönüşün mükemmel olmuş
hayır telde de netim yok maalesefok cnm ama bildirimini nasil yapacaksin tlf dan girebiliyo musun netin var mi?
ay aynen ben bi 80 den asagisini goremedim yaa gecen ayda yine 80 oldum sonra hoop 82 ye ciktimoh masallah. basladin demek detoksa yeniden. ben su oruclari bitireyim eger vermeme gibi durumlara gelirsem detoks a bas vuracam. kiz tarti inat etti 80 asagi inmedi nuh dedi peygamber demedi ya.
kiz wc egitimine mi basladin allah kolaylik versin. bir hafta sabret duzelir.
canım eşim faturayı yatırmayı unutmuşnoldu canım öyle? inş bi sorun çıkmaz canım :)
bu hafta listedeysen bildirim yaparsan iyi olur cnm degilsen sorun olmazhayır telde de netim yok maalesef
önceden giremeyebilirim diye haber edip netim gelince hepsini toplu bi şekilde bildiririm
sorun olmazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?