- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
canım eşim faturayı yatırmayı unutmuş
ve şuanda da şehir dışında
hesaba para yatmasını bekliyoruz
yatmazsa ödeyemem
yatarsa 2 dk da netten öderim kesilmeden
ama kesildikten sonra yatarsa para
eşimin yatırmasını beklicem olduğu yerden
ben çıkamıyorum maalesef
insallah cnm anneciginde ameliyatini olur saglikli bir sekilde yine yaninda olur aminTünaydın meleklerimmmm
cadıcım erken kalkıyorsan siesta yapabilirsin öğle uykusu hakikaten çok faydalı
bravo neslim o kadar yaramazlığa rağmen tartı yüzüne gülmüş tbrkler kuzummm yeni işin hayırlı uğurlu olsun inş huzurlu bir çalışma ortamın olur bitanemmzaten çarşamba başlamayacakmıydınız üçünüzde:26:
oyy canımsınbitanem bende buradan ayrı kaldığım zaman inan bir eksiklik hissediyorum ama bazen oluyor işte evet o programı su içmeyi unutan çevremdeki pek çok insan kurdu alarm her yerde ötüyor çünkü afiyetolsun o zaman bitanemmm limonlu bence seveceksin yeşilçayı regl dönemi biraz tehlikeli ama sen başarıyla atlatacaksın cnmm
tünaydın Gülayımmm gece de uyuyamadın sanırımm bence hepsine spor yaptır geçenki gibi öüğlen hepsi uyusun sende biraz dinlenirsin
ooo tam denk gelmiş o zaman sık sık dal çık denize sinüslerin boşalsın cnmm iyi eğlenceler
tamam o zaman cemrem cuma listedesinsneinle takımımız fulll oluyor hadi bakalım ilk kimi mezun edeceğiz
bende kabloyla atlıyorum sindim rahat oluyor mekik ve squat da var kuzum toplu sporda
evet cenazeye gittik ağladık düğüne gittik oynadık bu hafta çok garipti kuzumm inşallah bitanemm hayırlısıyla ameliyat bitsin artık beklemekten öldük hakikaten takım sana emanethepinize güveniyorum ben zor bir çocukluk geçirdim sindim ne anne vardı ne baba ortaokula dek hep annem yanımda olsun istemiştim çocukken o yüzden çok şükür rabbim bugünümü aratmasın ama bir eşim ve çocuklarım olsunda isterdimm açıkçası fakat önceliğim hep annem oldu herşeyde vardır bir hayır diyorum kuzum
denersin sindim zorlanırsan izin alırsınçemberin yenisini alırsın bitanemmm detoksta başarılar
Sindim kahvaltıların çok az bitanemmm
evet cnm az oldu ama doymustum birde alisveris yapmam gerekiyodu sonra alisverisiizi de yaptikSüpermiş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım sporda çok güzel. 600 ip atlama 100 mekik 30 squat denilmişti ortak spor için yanlış hatırlamıyorsam
Afiyet olsun canım eğer canın çok tatlı istiyorsa bitter ya da limonlu su yap işe yarıyor. Bir de ben maden suyu içiyorum şişiriyor da hem canın bir şey istemiyor.
Bugün çok az olmuş şekerim
Benim içinde ders çalış canım okullar başlamadan tekrar yapıyım dedim ama canım hiçç istemiyor
Bende squata başladığımda öyle hissetmiştim
Afiyet bol leptin olsun tatlım
Sabah çok az olmuş ama canım benim
Ahh ablacım kıyamam ben sana çocuklar küçükken uyumaz büyüyünce de uyanmak istemezlerBen senin yerine de uyurum bol bol
Bende hasta olduğum zaman uyuyarak geçiririm hastalığıO yüzden kasma kendini bitanem sabah erken kalkıyorsan öğlen mışıl mışıl uyu
hosgeldin cnm nasilsin iiyi misin alintilarla ugrastim bitti sukur gecmis olsun hastaymissin iyisindir insallah ben bile okurken sanirim balik yemem bi dahaanladım canım inş kesilmeden yatar :)
sindiim
hosgeldin cnm nasilsin iiyi misin alintilarla ugrastim bitti sukur gecmis olsun hastaymissin iyisindir insallah ben bile okurken sanirim balik yemem bi daha
dunku menum bildiginiz gibi detokstayim bugun ikinci gunum..
kahvalti:
kk
kahvaltidan sonrada iki saat arayla ayran detoksunu yedim
en gec 8 de son kaseyi yedim
ama dayanamadim ve 2 kucuk mor erik yedim
2 bardak yesilcay
gunluk kendimin ve topigin sporlarini yaptim
2 litre su
ay aynen ben bi 80 den asagisini goremedim yaa gecen ayda yine 80 oldum sonra hoop 82 ye ciktim
bu ayda ayni malesef bu hafta ucundan da olsa gormek istiyorum yaa
tuvalet egitimini hic sorma sirt agrim basladi aliyi ikide bir tuvalete oturtup kaldirmaktan allah yardimcim olsun gercekten :18:
ay insallah sonucu guzel olur bu adar dayanmaya cnmiyiiym bitanem sen nasılsın :)
evet geçti bitti çok şükür :)
aynen bende yemem heralde
maşallah canım iyi dayandın :) sonucun iyi olacak inş
ayy ne guzel masallah sana cnm darisi basima yaasindiiiii 7 li rakamlari ucundan gorduuuuum. allahim ne kadar guzel biseymis. azicik ta olsa o rakami gormek. canim senin detoks ta hic degisen bise yok mu. normalde simdiye kadar etkisi belli olmaliydi. aksammi gosterecek etkisini acaba.
ben dün 80,7 gördümdü işallah yarın detoksla 0,8 giderde 79 ları görürümvalla gordugun rakama bagli cnm insallah gorursun asil ben gorebilecek miyim hic biilmiyorum
:18:
sakın tartılma sabahı bekle. ben detoks akşamı ishal gibi wc ye çıkarım hep bekle bakalım çıkıcakmısın sende.sabah tartıl sabret canımay insallah sonucu guzel olur bu adar dayanmaya cnm
benim zaten balikla aram yoktur pek sen anlatinca midem bi sure daha yemeyebilirim dedi resmen
ayy ne guzel masallah sana cnm darisi basima yaa
valla devamli ayiptir soylemesi gaz cikiyo benden simdiye kadar sadece bu oldu belki yarin sabaha gostercek etkisini bilemedim tartida sagolsun ya cok gosteriyo bana anlayamadim bende acaba pili mi bitiyo cok dengesiz gosteriyo cunku
gülay sendemi detokstasın canımsindiiiii 7 li rakamlari ucundan gorduuuuum. allahim ne kadar guzel biseymis. azicik ta olsa o rakami gormek. canim senin detoks ta hic degisen bise yok mu. normalde simdiye kadar etkisi belli olmaliydi. aksammi gosterecek etkisini acaba.
sanirim aranizdaki en az veren ben olcam cnm simdiki sonuclar bunu gosteriyo malesefben dün 80,7 gördümdü işallah yarın detoksla 0,8 giderde 79 ları görürüm
sakın tartılma sabahı bekle. ben detoks akşamı ishal gibi wc ye çıkarım hep bekle bakalım çıkıcakmısın sende.sabah tartıl sabret canım
oh maşallah benden önce gördünmü sevindim bayram fazlalıkların gitmiş bakalım 3 müzden hangimiz cumaya en eksi olacağız hadi bakalım aramızda rekabet edelim ozamanduydunmu nuracım cumay musmutlu olacaz ayyyyyy heyecanlandım
sindiiiii 7 li rakamlari ucundan gorduuuuum. allahim ne kadar guzel biseymis. azicik ta olsa o rakami gormek. canim senin detoks ta hic degisen bise yok mu. normalde simdiye kadar etkisi belli olmaliydi. aksammi gosterecek etkisini acaba.
inş sende 7li rakamları görürsün detoks sonucu canım :)ay insallah sonucu guzel olur bu adar dayanmaya cnm
benim zaten balikla aram yoktur pek sen anlatinca midem bi sure daha yemeyebilirim dedi resmen
Aklımdayken menümü yazayım
Sabah:
Kıymalı yumurta(Parmaklarımı yiyebilirdim çok güzel yapmışım babamda hemencecik bitirdi)
Avuç içi kadar kızarmış kepekli ekmeğe tereyağı
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz
Akşam:
3 kaşık nohut yemeği
Taze fasulye
Domates salatalık peynir zeytin
Spor: 600 ip atlama 100 mekik 50 squat
Su:Maden suyu haricinde 3 litre olur
ben dün 80,7 gördümdü işallah yarın detoksla 0,8 giderde 79 ları görürüm
sakın tartılma sabahı bekle. ben detoks akşamı ishal gibi wc ye çıkarım hep bekle bakalım çıkıcakmısın sende.sabah tartıl sabret canım
gülay sendemi detokstasın canım
oh maşallah benden önce gördünmü sevindim bayram fazlalıkların gitmiş bakalım 3 müzden hangimiz cumaya en eksi olacağız hadi bakalım aramızda rekabet edelim ozamanduydunmu nuracım cumay musmutlu olacaz ayyyyyy heyecanlandım
ay insallah cnm hepimiuz istedigimiz rakamlari goruruzcanım süpersin valla bende 6lı rakamları bir görsem ya :)
inş sende 7li rakamları görürsün detoks sonucu canım :)
ay benim yüzümden balıktan soğuma kız :)
afiyet olsun canım
ohh afiyet olsun cnm kiymali yumurtaniz ellerine saglikAklımdayken menümü yazayım
Sabah:
Kıymalı yumurta(Parmaklarımı yiyebilirdim çok güzel yapmışım babamda hemencecik bitirdi)
Avuç içi kadar kızarmış kepekli ekmeğe tereyağı
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz
Akşam:
3 kaşık nohut yemeği
Taze fasulye
Domates salatalık peynir zeytin
Spor: 600 ip atlama 100 mekik 50 squat
Su:Maden suyu haricinde 3 litre olur
bana menun pek fazla gibi gelmedi ama frenlemissin dedigine gorekizlar selamlar hepinize
cok asiri yogun bir hafta geciriyorum sinav sunum odev yetistirme arasinda kosturup duruyorum tam bir eziyet gcum tukendi gibi geliyor neyse ki bu hafta son ve cok yiyorum yine bugun biraz dizginledim ama dun fenaydi
menum
Sabah 1 muz 1 kase yogurt 1 avuc leblebi
aksam 1 tabak coban kavurma 5 yk bulgur cacik
su 3 lt 1 sise maden suyu 2 br yesilcay
bu hafta kotu besleniyorum duzensizce ve spor da yapamiyorum onumuzdeki hafta duzene girecem insallah artik
hic de tartilmadim bu hafta cuma nasil birseyle karsilasirim hicbir fikrim yok insallah arti cikmam
evet cnm yarin yaparsin bildirimini o haldeyok canim detokta degilim oruc tutuyorum. hem sevval oruclari hemde ramazan borcum ikisi bir arada :))) 7 leri ucundan gordum ama zannetmiyorum hedefime ulasacagimi. hos hangi akla hizmet yazdim o rakami onu da bilmiyom sabah sabah afyonum patlamamisti heralde. ben sanirim yarin aksam bildirim yapacam malum oruc devam ediyo. o yuzden cok zamanim kalmadi
ohhh masallah sporlar da super cnmmenum
sabah: 1 muz, 3 bardak kadar ayran, 1 avuc yer fistigi
aksam: 7 tane izgara tavuk incik, 1 kase sehriyeli domates corbasi, bol salara ve 1 bardak ayran
spor: 700 trambolin ziplamasi, 30 squash, 100 mekik, 300 bacak ve kalca egzersizi
ayy ne guzel baya motive olmussundur cnm masallah bak sende farkindasin demekki degiskligin insallah daha cok verdikce daha da cok gidecekaldigim sivilari yazmiyorum cunku aksamdan sonra basliyorum malum icmeye ama iki bucuk lt civarinda oluyor sanirim. bu gun eski komsuma gittim. pardesum uzerimde oldugu halde manken gibi olmussun dedi acayip mutlu oldum. ogleden sonra da karsi komsuma gecmistim. yaklasik on gundur falan gorusmemistik. kizlari nasil zayiflamissin yuzun kuculmus resmen dediler. bu da beni cok mutlu etti. ancak ben kendimi hala zayiflamis gibi goremiyorum. bu gun sadece aynada popomun kalktigini ve yuvarlak bir forma girdigini farkettim. daha coook yolum var. gel diploma gel:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?