Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anladım canım inş kesilmeden yatar :)

sindiim

insallah cnm anneciginde ameliyatini olur saglikli bir sekilde yine yaninda olur amin
insallah diger dileklerinde kabul olur cnm insan gercekten bir can yoldasi istiyor...
kahvaltim bana cok bile geldi bende anlayamadim nedenini
evet 1 hafta izinsiz denerim artik olmazsa izin alirim gerci kilolarim bolunsunde istemiyorum ama bakalim allah kerim

evet cnm az oldu ama doymustum birde alisveris yapmam gerekiyodu sonra alisverisiizi de yaptik

dunku menum bildiginiz gibi detokstayim bugun ikinci gunum..

kahvalti:
kk

kahvaltidan sonrada iki saat arayla ayran detoksunu yedim
en gec 8 de son kaseyi yedim
ama dayanamadim ve 2 kucuk mor erik yedim
2 bardak yesilcay
gunluk kendimin ve topigin sporlarini yaptim
2 litre su

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldin cnm nasilsin iiyi misin alintilarla ugrastim bitti sukur gecmis olsun hastaymissin iyisindir insallah ben bile okurken sanirim balik yemem bi daha

iyiiym bitanem sen nasılsın :)
evet geçti bitti çok şükür :)
aynen bende yemem heralde

maşallah canım iyi dayandın :) sonucun iyi olacak inş

sindiiiii 7 li rakamlari ucundan gorduuuuum. allahim ne kadar guzel biseymis. azicik ta olsa o rakami gormek. canim senin detoks ta hic degisen bise yok mu. normalde simdiye kadar etkisi belli olmaliydi. aksammi gosterecek etkisini acaba.

iyiiym bitanem sen nasılsın :)
evet geçti bitti çok şükür :)
aynen bende yemem heralde

maşallah canım iyi dayandın :) sonucun iyi olacak inş
ay insallah sonucu guzel olur bu adar dayanmaya cnm
benim zaten balikla aram yoktur pek sen anlatinca midem bi sure daha yemeyebilirim dedi resmen
sindiiiii 7 li rakamlari ucundan gorduuuuum. allahim ne kadar guzel biseymis. azicik ta olsa o rakami gormek. canim senin detoks ta hic degisen bise yok mu. normalde simdiye kadar etkisi belli olmaliydi. aksammi gosterecek etkisini acaba.
ayy ne guzel masallah sana cnm darisi basima yaa
valla devamli ayiptir soylemesi gaz cikiyo benden simdiye kadar sadece bu oldu belki yarin sabaha gostercek etkisini bilemedim tartida sagolsun ya cok gosteriyo bana anlayamadim bende acaba pili mi bitiyo cok dengesiz gosteriyo cunku

valla gordugun rakama bagli cnm insallah gorursun asil ben gorebilecek miyim hic biilmiyorum
:18:
ben dün 80,7 gördümdü işallah yarın detoksla 0,8 giderde 79 ları görürüm

sakın tartılma sabahı bekle. ben detoks akşamı ishal gibi wc ye çıkarım hep bekle bakalım çıkıcakmısın sende.sabah tartıl sabret canım

gülay sendemi detokstasın canım
oh maşallah benden önce gördünmü sevindim bayram fazlalıkların gitmiş bakalım 3 müzden hangimiz cumaya en eksi olacağız hadi bakalım aramızda rekabet edelim ozaman duydunmu nuracım cumay musmutlu olacaz ayyyyyy heyecanlandım

Son düzenleme:
sanirim aranizdaki en az veren ben olcam cnm simdiki sonuclar bunu gosteriyo malesef
ama tabi cumaya daha cok var ama ben dunden beri hala wc ye cikmadim sadece gaz cikiyo o kdar
belki yarin saabaha gostercek etkiyi
masallah sende guzel bi rakam gormussun
darisi basima insallah
ayyuzlumde guzel seyler gormus

Aklımdayken menümü yazayım

Sabah:
Kıymalı yumurta(Parmaklarımı yiyebilirdim çok güzel yapmışım babamda hemencecik bitirdi )
Avuç içi kadar kızarmış kepekli ekmeğe tereyağı
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz

Akşam:
3 kaşık nohut yemeği
Taze fasulye
Domates salatalık peynir zeytin

Spor: 600 ip atlama 100 mekik 50 squat
Su:Maden suyu haricinde 3 litre olur

canım süpersin valla bende 6lı rakamları bir görsem ya :)

ay insallah sonucu guzel olur bu adar dayanmaya cnm
benim zaten balikla aram yoktur pek sen anlatinca midem bi sure daha yemeyebilirim dedi resmen
inş sende 7li rakamları görürsün detoks sonucu canım :)
ay benim yüzümden balıktan soğuma kız :)

afiyet olsun canım

Ben de menümü yazayım kızlar

Sabah
2 yumurta haşlanmış,peynir,zeytin,domates

Akşam
Fırın tavuk, salata,1 bardak ayran,1 avuç vişne,3 tane mor erik

spor:1 saat yürüyüş, 100 mekik
sıvı:3 lt su

kizlar selamlar hepinize
cok asiri yogun bir hafta geciriyorum sinav sunum odev yetistirme arasinda kosturup duruyorum tam bir eziyet gcum tukendi gibi geliyor neyse ki bu hafta son ve cok yiyorum yine bugun biraz dizginledim ama dun fenaydi
menum

Sabah 1 muz 1 kase yogurt 1 avuc leblebi
aksam 1 tabak coban kavurma 5 yk bulgur cacik

su 3 lt 1 sise maden suyu 2 br yesilcay

bu hafta kotu besleniyorum duzensizce ve spor da yapamiyorum onumuzdeki hafta duzene girecem insallah artik
hic de tartilmadim bu hafta cuma nasil birseyle karsilasirim hicbir fikrim yok insallah arti cikmam

yok canim detokta degilim oruc tutuyorum. hem sevval oruclari hemde ramazan borcum ikisi bir arada :))) 7 leri ucundan gordum ama zannetmiyorum hedefime ulasacagimi. hos hangi akla hizmet yazdim o rakami onu da bilmiyom sabah sabah afyonum patlamamisti heralde. ben sanirim yarin aksam bildirim yapacam malum oruc devam ediyo. o yuzden cok zamanim kalmadi

menum
sabah: 1 muz, 3 bardak kadar ayran, 1 avuc yer fistigi
aksam: 7 tane izgara tavuk incik, 1 kase sehriyeli domates corbasi, bol salara ve 1 bardak ayran
spor: 700 trambolin ziplamasi, 30 squash, 100 mekik, 300 bacak ve kalca egzersizi

aldigim sivilari yazmiyorum cunku aksamdan sonra basliyorum malum icmeye ama iki bucuk lt civarinda oluyor sanirim. bu gun eski komsuma gittim. pardesum uzerimde oldugu halde manken gibi olmussun dedi acayip mutlu oldum. ogleden sonra da karsi komsuma gecmistim. yaklasik on gundur falan gorusmemistik. kizlari nasil zayiflamissin yuzun kuculmus resmen dediler. bu da beni cok mutlu etti. ancak ben kendimi hala zayiflamis gibi goremiyorum. bu gun sadece aynada popomun kalktigini ve yuvarlak bir forma girdigini farkettim. daha coook yolum var. gel diploma gel:)))

canım süpersin valla bende 6lı rakamları bir görsem ya :)

inş sende 7li rakamları görürsün detoks sonucu canım :)
ay benim yüzümden balıktan soğuma kız :)

afiyet olsun canım
ay insallah cnm hepimiuz istedigimiz rakamlari goruruz
ohh afiyet olsun cnm kiymali yumurtaniz ellerine saglik
menun de guzel sporlar super
bana menun pek fazla gibi gelmedi ama frenlemissin dedigine gore
su yogunlugun bitsin donersin yine cnm benim eski duzenine
evet cnm yarin yaparsin bildirimini o halde
insallah ulasirsin hedefine hepimiz ulasabiliriz hedefimize bu arada kaptanla konustum sanirim 1 hafta kalabilirlermis hastanede ama tum yazdiklarimizi okuyo sadece tlfdan yazmak ugrastirdigi icin yazmiyo haberniz olsun kizlar kaptanin gozu uzerimizde ona gore
menum
sabah: 1 muz, 3 bardak kadar ayran, 1 avuc yer fistigi
aksam: 7 tane izgara tavuk incik, 1 kase sehriyeli domates corbasi, bol salara ve 1 bardak ayran
spor: 700 trambolin ziplamasi, 30 squash, 100 mekik, 300 bacak ve kalca egzersizi
ohhh masallah sporlar da super cnm
ayy ne guzel baya motive olmussundur cnm masallah bak sende farkindasin demekki degiskligin insallah daha cok verdikce daha da cok gidecek

bugunku menum:

kahvalti:
kk

sonra iki saat arayla ayran corbasi mi diyim ne diyeyimmm
birde iki kucuk eksi mor erik
4 bardak yesilcay liptonun esim almis
su 1 bucuk
topigin ve kendi sporlarim tamam cok spor yapamiyorum bu ara sirt agrim yuzunden ama
ip atlama
squat mekik
kol bacak hareketi yapiyorum sadce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…