- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
turkiyeye geleyim de orda yaptirayim ben vitamin kontrollerini doktorla daha rahat konusurum anlarim ordayeni duydum canım çok geçmiş olsun tekar
allahallah.
gidecek meraklanma canım
ben b12 oluyorum 5 taneydi 2 kaldı
d vit geçen ay yaptırdım bu ayda ölçtürüp 80 olana kadar yaptırıcam canım hakkaten çok işe yaradı ben q enzimde alıyorum
ayy amin cnm sende hosgeldingünaydın kızlar ne güzel haberler gördüm öyle valla çok mutlu oldum adınıza bedenler küçülmüş kilo vermeler hızlanmış ohh ohhh allah bozmasın devamını getirsin
menum
sabah: 1 muz, 3 bardak kadar ayran, 1 avuc yer fistigi
aksam: 7 tane izgara tavuk incik, 1 kase sehriyeli domates corbasi, bol salara ve 1 bardak ayran
spor: 700 trambolin ziplamasi, 30 squash, 100 mekik, 300 bacak ve kalca egzersizi
ay insallah cnm hepimiuz istedigimiz rakamlari goruruz
cafiyet olsun canım bugün detoksun son günümü :)bugunku menum:
kahvalti:
kk
sonra iki saat arayla ayran corbasi mi diyim ne diyeyimmm
birde iki kucuk eksi mor erik
4 bardak yesilcay liptonun esim almis
su 1 bucuk
topigin ve kendi sporlarim tamam cok spor yapamiyorum bu ara sirt agrim yuzunden ama
ip atlama
squat mekik
kol bacak hareketi yapiyorum sadce
afiyet olsun caniim ben de yazayim
sabah
6 badem
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
maydanoz
oglen
1 adet cupcake
aksam
firinlanmis tavuk göğsü
salata
2,5 lt civari su + 1 saat sadece squat mekik falan yapmaya calistim. sanirim ayak bilegimi incittim hoplayip ziplayamiyorum nolucak ki bu halim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68
7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece
vaay süper canım sende 7lilere ulaştınyoldaşlarım ben bu gün ayran detoksumu getirdim ofise başlıcam işallah. sabah bi karın ağrısıyla uyandım bi baktım reglm geliyor neyse az dolandım tartıldım. bide ne göreyim regl ragmen tartı sırayla bana 79,8-79,9-ve 80,00 dedi kaldı :) ölmem inmem dedi ama çok sevindim havalara zıpladım
hayatımda hiç bu kadar hızla kilo vermedim hemde doyarak acıkmadan.üstelik ağır sporda yapmıyorum.metobolizmam beni gene sevmeye başladı anlaşılan
daha kimse bizi tutamazz yupiiiiiiii
kızlar bende beden ölçülerimi yazayım buraya geleli 1 ay olmuşken
1 ay önce
Göğüs:99
Bel:82
Kalça:108
Sağ kol:32
Sağ bacak:62
şimdi
Göğüs:96
Bel:80
Kalça:106
Sağ kol:30
Sağ bacak:61
alt tarafım nazlı
afiyet olsun canım
inş canıım
cafiyet olsun canım bugün detoksun son günümü :)
afiyet olsun canım cupcake minikse sorun olmaz inş geçmiş olsun canım iyileşir hemen inş
süpersin canıım
vaay süper canım sende 7lilere ulaştın
Aa bak cok guzel cnm sende de 2-3 cnm gitmiş cogunluk tebrik ederim
Iphone dan gönderildi
Evet dün son günüydü cnm ama bende gram işe yaramadı hala bişey yok malesef bakalım nesli nasıl sonuc alcak
Iphone dan gönderildi
evet canım ya çok sevindim :) teşekkürler :)
inş daha da incelicez kızlar bi 38 beden olsam süper olacak
wcye mi çıkamadın yoksa canım niye öyle olduki :26:
Ben de menümü yazayım kızlar
Sabah
2 yumurta haşlanmış,peynir,zeytin,domates
Akşam
Fırın tavuk, salata,1 bardak ayran,1 avuç vişne,3 tane mor erik
spor:1 saat yürüyüş, 100 mekik
sıvı:3 lt su
kizlar selamlar hepinize
cok asiri yogun bir hafta geciriyorum sinav sunum odev yetistirme arasinda kosturup duruyorum tam bir eziyet gcum tukendi gibi geliyor neyse ki bu hafta son ve cok yiyorum yine bugun biraz dizginledim ama dun fenaydi
menum
Sabah 1 muz 1 kase yogurt 1 avuc leblebi
aksam 1 tabak coban kavurma 5 yk bulgur cacik
su 3 lt 1 sise maden suyu 2 br yesilcay
bu hafta kotu besleniyorum duzensizce ve spor da yapamiyorum onumuzdeki hafta duzene girecem insallah artik
hic de tartilmadim bu hafta cuma nasil birseyle karsilasirim hicbir fikrim yok insallah arti cikmam
menum
sabah: 1 muz, 3 bardak kadar ayran, 1 avuc yer fistigi
aksam: 7 tane izgara tavuk incik, 1 kase sehriyeli domates corbasi, bol salara ve 1 bardak ayran
spor: 700 trambolin ziplamasi, 30 squash, 100 mekik, 300 bacak ve kalca egzersizi
aldigim sivilari yazmiyorum cunku aksamdan sonra basliyorum malum icmeye ama iki bucuk lt civarinda oluyor sanirim. bu gun eski komsuma gittim. pardesum uzerimde oldugu halde manken gibi olmussun dedi acayip mutlu oldum. ogleden sonra da karsi komsuma gecmistim. yaklasik on gundur falan gorusmemistik. kizlari nasil zayiflamissin yuzun kuculmus resmen dediler. bu da beni cok mutlu etti. ancak ben kendimi hala zayiflamis gibi goremiyorum. bu gun sadece aynada popomun kalktigini ve yuvarlak bir forma girdigini farkettim. daha coook yolum var. gel diploma gel:)))
bugunku menum:
kahvalti:
kk
sonra iki saat arayla ayran corbasi mi diyim ne diyeyimmm
birde iki kucuk eksi mor erik
4 bardak yesilcay liptonun esim almis
su 1 bucuk
topigin ve kendi sporlarim tamam cok spor yapamiyorum bu ara sirt agrim yuzunden ama
ip atlama
squat mekik
kol bacak hareketi yapiyorum sadce
afiyet olsun caniim ben de yazayim
sabah
6 badem
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
maydanoz
oglen
1 adet cupcake
aksam
firinlanmis tavuk göğsü
salata
2,5 lt civari su + 1 saat sadece squat mekik falan yapmaya calistim. sanirim ayak bilegimi incittim hoplayip ziplayamiyorum nolucak ki bu halim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cnm Allah sağlık versin inşallah tüm şifaya ihtiya ı olanlara âmin..
Ayy sorma pantolon düşmesi bende de var ama şu yüzden pantolon alınca kızkardeşim bi beden küçük al dedi ama benim göbek yüzünden kapanmdgı için mecbur tam olanı almıştım o zaman aldığım pantolon zor kapanıyodu şimdi biraz zayıflayınca giymeye başladım ve açıldı iki de bir çekiştirmekten gına geldi bana da ama benim basen kol 44 göbek hala 50 yi geçiyo malesef
Valla bende merak ettim bi koşu ölç bakem
Iphone dan gönderildi
16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68
7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece
yoldaşlarım ben bu gün ayran detoksumu getirdim ofise başlıcam işallah. sabah bi karın ağrısıyla uyandım bi baktım reglm geliyor neyse az dolandım tartıldım. bide ne göreyim regl ragmen tartı sırayla bana 79,8-79,9-ve 80,00 dedi kaldı :) ölmem inmem dedi ama çok sevindim havalara zıpladım
hayatımda hiç bu kadar hızla kilo vermedim hemde doyarak acıkmadan.üstelik ağır sporda yapmıyorum.metobolizmam beni gene sevmeye başladı anlaşılan
daha kimse bizi tutamazz yupiiiiiiii
kızlar bende beden ölçülerimi yazayım buraya geleli 1 ay olmuşken
1 ay önce
şimdi
alt tarafım nazlı
kesın bakmamıstır canım bu erkekler kendılerını bızım yerımıze koyamıyolar.bıde demıyolarmı sanslı olsak anamızdan kız dogardık dıye sinir oluyorumgunaydin guzeller. mesai basladi yine. anam bu kocalara da bise begendiremiyoz ya. gece tv izlerken uyuyo kaliyo saat on da ben saat iki gibi yattim. beyimiz trip atiyo sabah uyanamadim diye. utusunu kendi yapti uzun bir aradan sonra ya zoruna gitti galiba. kahvaltisini haziladim gec kaldim dedi cekti gitti. yemeye kalksa bes dk da siler supurur ha. bir de derler kadinlar anlasilmaz yaratiklar diye. bunu diyen kendine donup hic bakmamis sanirim.
amın canım ama rabbım gönlundekını versın ınsallahAllaha Şükür canım kanamam bitti de icim daha huzurlu . Evet en erken ne zaman belli olur bilmem benim dr normalde 12 de aoyluyormus ama ben riskliyim diye soylemedi galiba:26: bizim icin fark etmiyor saglikli sohatli eksiksiz gelsinde hayirlisi ile kiz erkek fark etmez hayırlı evlat olsun
oyle tbı gulayım ama ufaklar buyuyene kadar daha cok sevılıyo buyuyunce hepsı aynı16 haftada belli oluyor. ama dedigin gibi cinsiyetin onemi yok saglikli olsunlar yeter. benim iki kizim bir oglum var ve burda bana soruyolar hangisini daha cok seviyorsunuz esin ve sen diye. boyle bir mantik olabilitmi evlatlar arasi ayrim olurmu. ha kucuk dokuz aylik oldu tabiki ilgiyi daha cok ustune cekiyor ama sevgide hic biri arasinda fark olamaz.
sagol cnm alinin gercekten basari dileklerine ihtiyaci var beni deli etti dunden beri allahim ogrensede kurtulsam diyorum
benim detoksta iyi gidiyo meyve yedim dayanamayarak ama olsun birde etki etmeye basladi sanriim afedersiniz karnimda gaz birakmadi simdilik sadece gazlar gidiyo bakalim yarin yada cuma sonuclari gorcez artik
yaa iyi olmus hatirlatman cnm :18:
aklin kalmasin cnm dualarim sizinle insallah yapip rahatlarsiniz
sende kendine iyi bak cnm allah sifa versin insallah
tarifi yazar msiin cnm sana zahmet bende bi ara yapmistim ama unuttum nasil yapildigini
ne durumdasin cnm hedefe yakin misin..
ben hala uzak gorunuyorumda :18:
aman takma kafaya cnm
beyefendiler simartilmaya alistilar ya zamaninda herseylerine kosturduk simarttik alistilar herseyleri tam olsun eksiksiz olsun
ama bir kere aksat basliyolar afraya tafraya..birde 3 cocukla yetisiyosun yinede herseyebigun de yapmayiver nolcak
allah kabul etsin cnm
ohh ne guzel baslamissin tarhanaya ben turkiyeye gitcem bilemedim yapsam mi ki acaba birde devamli guneste yok bu ara burda surekli yagmur yagiyo gicik oldum kesin turkiyeye gelincede yagmur bastiracak heryeri benim sansimahic sasirmam valla
sen nasilsin cnm bizden iyilik sukur
evet cnm allah saglik versinde cinsiyet onemli degil
ay hala kaldi mi oyle dusunenler yaaa allah affetsin ne diyeyim
benım detoks yalan oldu sındım ınsallah sen ııyı sonuc alırsınrica ederim şifa olsun canım bende çok severim
selam kaptan :) inş hayırlısıyla atlatırsınız :)
tamam korkmuyorum peynirden :) yıllarca öyle alıştırdılar ya insan yağlı yiyince kilo alacak gibi hissediyor ne yazıkki
hmm bu çok kaçırdığımız zamanlar için detoks mu peki her zman yapılmaması gerek sanırım :)
dans da yapabilirim aslında kaptan ben yıllar önce jimnastik hareketleri yapmıştım inceltmişti baya onları yapsam olurmu peki :)
ben ulaşamam bu hafta herhalde ama inş + da gelmem :26:
oo baya kalabalık olduk maşallah
tamamdır kaptan burayı merak etme hallederiz biz :)
Annecine acil şifalar
puding güzeli :) afiyet olsun canım , sporun harika
afiyet olsun canım bende tutmak istiyorum şevvali bakalım :)
geçmiş olsun inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsiniz bebeğinizi :)
noldu canım öyle? inş bi sorun çıkmaz canım :)
iyiyim bitanem sen nasılsın :) inş veririm canım :)
anladım canım :)
teşekkürler
sen üniversite sınavına mı hazırlanacaksın?
offf süpersin canım çok güzel sıkılaşmışsın. darısı 38 in başınakızlar bende beden ölçülerimi yazayım buraya geleli 1 ay olmuşken
1 ay önce
şimdi
alt tarafım nazlı
Ahh 38 beden ben ne zaman görürüm acaba gerçi ben şimdilik 40 a da razıyım
Normalde benim wc ye çıkmam gerekiyodu bende afedersin sadece gaz çıktı ve sonunda kendimi zorlaya zorlaya wc ye cıktım o da cok zorla oldu az oldu yani
Gerçi ben gecen seferde yaptığımda pek etki etmemişti bu seferde bi denim dedim bu seferde olmadı ya ben biyerde yanlış yapıyorum yada bana yaramıyo üstelik bu sefer cok dikkat ettim anlamadım bi daha da yapmam heralde
Iphone dan gönderildi
ben ayran delisiyim bırak akşama kadar içerim o derece yaniKızlar hemen kaynatmışsınız yineAllah muhabbetinizi artırsın
Oh afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım merak etme artı çıkmazsın
Afiyet olsun canım ayranların maşallahı var
Ohh canım süper moral olur sanadaBende aynaya bakıp popomu seviyorum o derece bence popom kalkmış
Afiyet olsun canım çok yorma kendini spor yapacağım diye
Cupcake olmasa iyiymiş ama canım sen toparlarsın. İp atlarken benimde ayak bileğim dönmüştü 1 hafta dinlen canım
Benim annemde bir beden büyük aldırmaya çalışıyor kilo alırsın diye
Merak etme canım verirsin ben böyle çok stres yaptığımda aynaya bakmıyorum 1 hafta kendime ceza veriyorum
Ohh tebrik ederim canım fit bir hatun olma yolunda ilerliyorsun
Ohh göbek at canım göbekregl olmana rağmen kilo vermişsin süper bir şey
Ohh her taraftan incelmişsin canım tebrik ediyorum seniBenimde alt tarafım pek nazlıdır kendileri
ben ayran delisiyim bırak akşama kadar içerim o derece yani
Bende öyleyim canım sıcaklarda en iyi gelen şeyAma şu sıralar maden suyuna sardım
ya ben bu gidişle yarın 78 i de görürüm inşallah. hiç beklemiyordum bu gün bu rakamı ya
o da ayrı bir manyaklık bende ya. çok seviyorum günde 1 tane götürüyom çocuklar izin verirse tabi
Slm arkadaşlarçook yoruldum çokkk tarhana bni öldürdü ya ,ama bitti en sonunda ,leğende mayalanmayı bekliyor
Herkes iyidir inş ,ben kış hazırlıkları ve ev temizliğine batmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?