Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar ne güzel haberler gördüm öyle valla çok mutlu oldum adınıza bedenler küçülmüş kilo vermeler hızlanmış ohh ohhh allah bozmasın devamını getirsin

turkiyeye geleyim de orda yaptirayim ben vitamin kontrollerini doktorla daha rahat konusurum anlarim orda
q enzim bende alcam sonra bana ozelden yazarsan adini cnm markasini bilinen kullanilan birini alayim bari
esimde suan o igneleri yaptiriyo kalmamis vucutta 2.yi yapti gecenlerde
günaydın kızlar ne güzel haberler gördüm öyle valla çok mutlu oldum adınıza bedenler küçülmüş kilo vermeler hızlanmış ohh ohhh allah bozmasın devamını getirsin
ayy amin cnm sende hosgeldin

menum
sabah: 1 muz, 3 bardak kadar ayran, 1 avuc yer fistigi
aksam: 7 tane izgara tavuk incik, 1 kase sehriyeli domates corbasi, bol salara ve 1 bardak ayran
spor: 700 trambolin ziplamasi, 30 squash, 100 mekik, 300 bacak ve kalca egzersizi

afiyet olsun canım

ay insallah cnm hepimiuz istedigimiz rakamlari goruruz

inş canıım
cafiyet olsun canım bugün detoksun son günümü :)

afiyet olsun canım cupcake minikse sorun olmaz inş geçmiş olsun canım iyileşir hemen inş

16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68

7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece

süpersin canıım

vaay süper canım sende 7lilere ulaştın

kızlar bende beden ölçülerimi yazayım buraya geleli 1 ay olmuşken

1 ay önce
Göğüs:99
Bel:82
Kalça:108
Sağ kol:32
Sağ bacak:62

şimdi
Göğüs:96
Bel:80
Kalça:106
Sağ kol:30
Sağ bacak:61

alt tarafım nazlı

Aa bak cok guzel cnm sende de 2-3 cnm gitmiş cogunluk tebrik ederim

Iphone dan gönderildi

Evet dün son günüydü cnm ama bende gram işe yaramadı hala bişey yok malesef bakalım nesli nasıl sonuc alcak

Iphone dan gönderildi

Aa bak cok guzel cnm sende de 2-3 cnm gitmiş cogunluk tebrik ederim

Iphone dan gönderildi

evet canım ya çok sevindim :) teşekkürler :)
inş daha da incelicez kızlar bi 38 beden olsam süper olacak

Evet dün son günüydü cnm ama bende gram işe yaramadı hala bişey yok malesef bakalım nesli nasıl sonuc alcak

Iphone dan gönderildi

wcye mi çıkamadın yoksa canım niye öyle olduki :26:

evet canım ya çok sevindim :) teşekkürler :)
inş daha da incelicez kızlar bi 38 beden olsam süper olacak

wcye mi çıkamadın yoksa canım niye öyle olduki :26:

Ahh 38 beden ben ne zaman görürüm acaba gerçi ben şimdilik 40 a da razıyım
Normalde benim wc ye çıkmam gerekiyodu bende afedersin sadece gaz çıktı ve sonunda kendimi zorlaya zorlaya wc ye cıktım o da cok zorla oldu az oldu yani
Gerçi ben gecen seferde yaptığımda pek etki etmemişti bu seferde bi denim dedim bu seferde olmadı ya ben biyerde yanlış yapıyorum yada bana yaramıyo üstelik bu sefer cok dikkat ettim anlamadım bi daha da yapmam heralde

Iphone dan gönderildi

Kızlar hemen kaynatmışsınız yine Allah muhabbetinizi artırsın

Oh afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım merak etme artı çıkmazsın

menum
sabah: 1 muz, 3 bardak kadar ayran, 1 avuc yer fistigi
aksam: 7 tane izgara tavuk incik, 1 kase sehriyeli domates corbasi, bol salara ve 1 bardak ayran
spor: 700 trambolin ziplamasi, 30 squash, 100 mekik, 300 bacak ve kalca egzersizi

Afiyet olsun canım ayranların maşallahı var

Ohh canım süper moral olur sanada Bende aynaya bakıp popomu seviyorum o derece bence popom kalkmış

Afiyet olsun canım çok yorma kendini spor yapacağım diye

Cupcake olmasa iyiymiş ama canım sen toparlarsın. İp atlarken benimde ayak bileğim dönmüştü 1 hafta dinlen canım

Benim annemde bir beden büyük aldırmaya çalışıyor kilo alırsın diye
Merak etme canım verirsin ben böyle çok stres yaptığımda aynaya bakmıyorum 1 hafta kendime ceza veriyorum

16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68

7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece

Ohh tebrik ederim canım fit bir hatun olma yolunda ilerliyorsun

Ohh göbek at canım göbek regl olmana rağmen kilo vermişsin süper bir şey

Ohh her taraftan incelmişsin canım tebrik ediyorum seni Benimde alt tarafım pek nazlıdır kendileri

Kızlar ben şimdiden kilo bildirimimi yapayım yarın büyük ihtimalle 12 ye kadar haber veremem size bekletmeyeyim.

2 hafta önce:54.9
Geçen hafta:54.7
Bu hafta:54.3
Yüzdesini geçen haftadan mı yoksa 2 hafta önceden mi hesaplayacağız anlayamadığım için hesaplamadım

kesın bakmamıstır canım bu erkekler kendılerını bızım yerımıze koyamıyolar.bıde demıyolarmı sanslı olsak anamızdan kız dogardık dıye sinir oluyorum
amın canım ama rabbım gönlundekını versın ınsallah
oyle tbı gulayım ama ufaklar buyuyene kadar daha cok sevılıyo buyuyunce hepsı aynı

benım detoks yalan oldu sındım ınsallah sen ııyı sonuc alırsın

offf süpersin canım çok güzel sıkılaşmışsın. darısı 38 in başına

acaba içindekilerden bir şeye alerjin mi var ki anlamadım. neyse sende yemene dikkat ederek verirsin inşallah canım

ben ayran delisiyim bırak akşama kadar içerim o derece yani

*** 6. TAKIM 373. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /1,3% )
cemreq(55.6/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 49 Yüzdesi İkiye Bölündü
EYLÜL SILA ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/ / /% )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
MorcadiYesilyarasa(52.3/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 45 Yüzdesi İkiye Bölündü
neslihank4 (81/ / /% )
senasevval(54,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,1 / / /% )
Tekaskim( 63,8 / / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Slm arkadaşlar çook yoruldum çokkk tarhana bni öldürdü ya ,ama bitti en sonunda ,leğende mayalanmayı bekliyor
Herkes iyidir inş ,ben kış hazırlıkları ve ev temizliğine batmış durumdayım

Eklentiler

• $image.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 69
Slm arkadaşlar çook yoruldum çokkk tarhana bni öldürdü ya ,ama bitti en sonunda ,leğende mayalanmayı bekliyor
Herkes iyidir inş ,ben kış hazırlıkları ve ev temizliğine batmış durumdayım

Ellerine sağlık canım pek yorulmuşsundur şimdi onun yoğurulması çok zor Ama ben tarhananın kokusuna bayılırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…