- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ay insallah cnm hepimiuz istedigimiz rakamlari goruruz
ohh afiyet olsun cnm kiymali yumurtaniz ellerine saglik
menun de guzel sporlar super
bana menun pek fazla gibi gelmedi ama frenlemissin dedigine gore
su yogunlugun bitsin donersin yine cnm benim eski duzenine
evet cnm yarin yaparsin bildirimini o halde
insallah ulasirsin hedefine hepimiz ulasabiliriz hedefimize bu arada kaptanla konustum sanirim 1 hafta kalabilirlermis hastanede ama tum yazdiklarimizi okuyo sadece tlfdan yazmak ugrastirdigi icin yazmiyo haberniz olsun kizlar kaptanin gozu uzerimizde ona gore
ohhh masallah sporlar da super cnm
ayy ne guzel baya motive olmussundur cnm masallah bak sende farkindasin demekki degiskligin insallah daha cok verdikce daha da cok gidecek
bugunku menum:
kahvalti:
kk
sonra iki saat arayla ayran corbasi mi diyim ne diyeyimmm
birde iki kucuk eksi mor erik
4 bardak yesilcay liptonun esim almis
su 1 bucuk
topigin ve kendi sporlarim tamam cok spor yapamiyorum bu ara sirt agrim yuzunden ama
ip atlama
squat mekik
kol bacak hareketi yapiyorum sadce
vay hayalet banu vay. demek karda yuruyor izini belli etmiyor. insallah annecigi bir an once sagligina kavusur da gec gelmesi hic onemli degil.
kiz gercekten vucudumda az bucuk degisiklikler var ama olcum yapmadim. yalniz bildigim tek bise var giydigim pantolon bir gun sokak ortasinda
ayagimdan dusecek. sirf zayiflamaya devam ediyom diye kendime yeni pantolon almiyorum. 42 olayim alirim belki. simdi 44 e az kaldi diye biliyom. ay dur bir kosu su baseni olcim de bakim 44 olmusmuyum :)))
afiyet olsun caniim ben de yazayim
sabah
6 badem
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
maydanoz
oglen
1 adet cupcake
aksam
firinlanmis tavuk göğsü
salata
2,5 lt civari su + 1 saat sadece squat mekik falan yapmaya calistim. sanirim ayak bilegimi incittim hoplayip ziplayamiyorum nolucak ki bu halim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vay hayalet banu vay. demek karda yuruyor izini belli etmiyor. insallah annecigi bir an once sagligina kavusur da gec gelmesi hic onemli degil.
kiz gercekten vucudumda az bucuk degisiklikler var ama olcum yapmadim. yalniz bildigim tek bise var giydigim pantolon bir gun sokak ortasinda
ayagimdan dusecek. sirf zayiflamaya devam ediyom diye kendime yeni pantolon almiyorum. 42 olayim alirim belki. simdi 44 e az kaldi diye biliyom. ay dur bir kosu su baseni olcim de bakim 44 olmusmuyum :)))
Evet cnm Allah sağlık versin inşallah tüm şifaya ihtiya ı olanlara âmin..
Ayy sorma pantolon düşmesi bende de var ama şu yüzden pantolon alınca kızkardeşim bi beden küçük al dedi ama benim göbek yüzünden kapanmdgı için mecbur tam olanı almıştım o zaman aldığım pantolon zor kapanıyodu şimdi biraz zayıflayınca giymeye başladım ve açıldı iki de bir çekiştirmekten gına geldi bana da ama benim basen kol 44 göbek hala 50 yi geçiyo malesef
Valla bende merak ettim bi koşu ölç bakem
Iphone dan gönderildi
Cnm sen şimdi zaten 44 değil misin
Iphone dan gönderildi
16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68
7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece
yok bir cm ile kaciriyordum. en son tatile gitmeden bir pantolon denedim malesef dugmesini kapatamamistim. simdi olur heralde. ama simdi almam banane :)))
Ayyüzlüm hadi cnm ben yatayım gec bile kaldım bu ara sıla nın yabancı adlı şarkısına taktım cok guzel sözleri var yaa zaten sılayı cok severim şiir şarkı bi arada geliyo bana :) ikide bir şarkıyı dinliyorum sabahtan beri kac kere dinlemişimdir bugun :) hala da dinliyorum :) yatayım artık iyi geceler yarın görüşürüz cnm muck muck!
Iphone dan gönderildi
yok canim detokta degilim oruc tutuyorum. hem sevval oruclari hemde ramazan borcum ikisi bir arada :))) 7 leri ucundan gordum ama zannetmiyorum hedefime ulasacagimi. hos hangi akla hizmet yazdim o rakami onu da bilmiyom sabah sabah afyonum patlamamisti heralde. ben sanirim yarin aksam bildirim yapacam malum oruc devam ediyo. o yuzden cok zamanim kalmadi
dam üstünde un eler dam ustunde un eler............. hoooppppaaaaa halaya16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68
7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece
bende halaydayım kızlarE süpermiş cnm ne kadar güzel yaklaşık bi ayda 3-4 cm gitmiş ohh cek canım gel beraber çekelim valla bana da iyi gelir
Iphone dan gönderildi
44 den 42 ye düşen benim canım tam ara bendedeydim bende sanırım 78lerde tam 42 olurumAa 46 mısın sen ben seni 44-42 sanmıştım ama olsun az kalmış nasılsa :)
Iphone dan gönderildi
ay aynen ben bi 80 den asagisini goremedim yaa gecen ayda yine 80 oldum sonra hoop 82 ye ciktim
bu ayda ayni malesef bu hafta ucundan da olsa gormek istiyorum yaa
tuvalet egitimini hic sorma sirt agrim basladi aliyi ikide bir tuvalete oturtup kaldirmaktan allah yardimcim olsun gercekten :18:
iyi geceler canim. tatli uykular. ben acayip sevincliyim uykum kacti hepten. alip hic giymedigim bir pantolonum vardi simdi denedim tam oldu. bir de eski etegim vardi giymeyi cok seviyodum. onunda icine girebiliyorum. bulutlarda geziyorum. bu arada sila yi bende bayilarak dinliyorum. butun sarkilari super ya.
ay kızlar yarın herkes beden ölçüsüde yazsın o zaman ben bayadır ölçmedimdi unutmazsam sabah ölçüp yazayım
gülay kaçtıki hedefin tatlım
sahi ben kaçırdımmı banunun annesimi hasta çok geçmiş olsun tüh duymadım bak hiç
yoldaşlarım ben bu gün ayran detoksumu getirdim ofise başlıcam işallah. sabah bi karın ağrısıyla uyandım bi baktım reglm geliyor neyse az dolandım tartıldım. bide ne göreyim regl ragmen tartı sırayla bana 79,8-79,9-ve 80,00 dedi kaldı :) ölmem inmem dedi ama çok sevindim havalara zıpladım
hayatımda hiç bu kadar hızla kilo vermedim hemde doyarak acıkmadan.üstelik ağır sporda yapmıyorum.metobolizmam beni gene sevmeye başladı anlaşılan
daha kimse bizi tutamazz yupiiiiiiii
dam üstünde un eler dam ustunde un eler............. hoooppppaaaaa halaya))
bende halaydayım kızlar
44 den 42 ye düşen benim canım tam ara bendedeydim bende sanırım 78lerde tam 42 olurum
yarın bende ölçü yazacağım işallah unutmam
nura sen karatay yapmıyrmusun canım.biliyormusun bana takviyeler ve vitamin iğneleri iyi geldi tetiklendi resmen eriyorumbu arada bizim oğlanlar adaşmış kız benim 6 yaşında oğlum da ali'mmm kuzum
yeni duydum canım çok geçmiş olsun tekarEvet cnm banunun annesi ameliyat olacak o nedenle hastaneye yattı
Önce diyalize girmesi gerekiyo
Iphone dan gönderildi
allahallah.Ayy ne guzel yaaa allahım darısı başıma lütfen ohh kimse tutmasın seni cnm inşallah böyle devam eder artık detoksta başarılar cnm
bu ayran detoksu bi bana yaramadı galiba bende hala tık yok wc ye sanırm bugun çıkcam iki gündür bişey yok allahım niye böyle oldu
Iphone dan gönderildi
ben b12 oluyorum 5 taneydi 2 kaldıOooo türkümüzde hazır halay için Tey Tey Tey
senin boy oldugu için daha çabuk görürsün 42 leri bence cnm dimi
Evet cnm oğluşlar adaş Allah onlara sağlık ve guzel bir ömür versin inşallah âmin :)aralarında 3 yaş var demek cnm benimki Ekim'de 3 e gircek :)
Karatay yapıyorum cnm omega3 vitaminimizde alıyorum hatta içinde b12, b6 tarzı vitaminlerde var ve detoksta ilk defa bu kadar iyi dayandım ama hala tık yok anlayamadım bende yaaaacaba bende mi iğne yaptırsam
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?