Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya kizlar imza bolumune nerden istedigimiz yaziyi ekleyebiliyoruz bi turlu bulamadim da bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

vay hayalet banu vay. demek karda yuruyor izini belli etmiyor. insallah annecigi bir an once sagligina kavusur da gec gelmesi hic onemli degil.

kiz gercekten vucudumda az bucuk degisiklikler var ama olcum yapmadim. yalniz bildigim tek bise var giydigim pantolon bir gun sokak ortasinda
ayagimdan dusecek. sirf zayiflamaya devam ediyom diye kendime yeni pantolon almiyorum. 42 olayim alirim belki. simdi 44 e az kaldi diye biliyom. ay dur bir kosu su baseni olcim de bakim 44 olmusmuyum :)))

afiyet olsun caniim ben de yazayim

sabah
6 badem
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
maydanoz

oglen
1 adet cupcake

aksam
firinlanmis tavuk göğsü
salata

2,5 lt civari su + 1 saat sadece squat mekik falan yapmaya calistim. sanirim ayak bilegimi incittim hoplayip ziplayamiyorum nolucak ki bu halim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cnm Allah sağlık versin inşallah tüm şifaya ihtiya ı olanlara âmin..
Ayy sorma pantolon düşmesi bende de var ama şu yüzden pantolon alınca kızkardeşim bi beden küçük al dedi ama benim göbek yüzünden kapanmdgı için mecbur tam olanı almıştım o zaman aldığım pantolon zor kapanıyodu şimdi biraz zayıflayınca giymeye başladım ve açıldı iki de bir çekiştirmekten gına geldi bana da ama benim basen kol 44 göbek hala 50 yi geçiyo malesef
Valla bende merak ettim bi koşu ölç bakem

Iphone dan gönderildi

Hoşgeldin cnm menün güzel yaa tavuk göğsü cok kuru oluyo ama diğet için iyi oluyo dimi :)
Geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur ayağının cnm sporda yapılmış güzel :)

Iphone dan gönderildi

Cnm sen şimdi zaten 44 değil misin

Iphone dan gönderildi

16 temmuz
basen: 113
bel: 94
gogus: 93
bacaklar: 68

7 agustos
basen: 110
bel: 90
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece

16 temmuz

7 agustos
bacaklar ve gogus ayni
anaaam ben 42 ye yol almisim da haberim yok. 2 cm sonra 42. halay cekesim geldi gece gece

E süpermiş cnm ne kadar güzel yaklaşık bi ayda 3-4 cm gitmiş ohh cek canım gel beraber çekelim valla bana da iyi gelir

Iphone dan gönderildi

Ayyüzlüm hadi cnm ben yatayım gec bile kaldım bu ara sıla nın yabancı adlı şarkısına taktım cok guzel sözleri var yaa zaten sılayı cok severim şiir şarkı bi arada geliyo bana :) ikide bir şarkıyı dinliyorum sabahtan beri kac kere dinlemişimdir bugun :) hala da dinliyorum :) yatayım artık iyi geceler yarın görüşürüz cnm muck muck!

Iphone dan gönderildi

iyi geceler canim. tatli uykular. ben acayip sevincliyim uykum kacti hepten. alip hic giymedigim bir pantolonum vardi simdi denedim tam oldu. bir de eski etegim vardi giymeyi cok seviyodum. onunda icine girebiliyorum. bulutlarda geziyorum. bu arada sila yi bende bayilarak dinliyorum. butun sarkilari super ya.

ay kızlar yarın herkes beden ölçüsüde yazsın o zaman ben bayadır ölçmedimdi unutmazsam sabah ölçüp yazayım
gülay kaçtıki hedefin tatlım

sahi ben kaçırdımmı banunun annesimi hasta çok geçmiş olsun tüh duymadım bak hiç

yoldaşlarım ben bu gün ayran detoksumu getirdim ofise başlıcam işallah. sabah bi karın ağrısıyla uyandım bi baktım reglm geliyor neyse az dolandım tartıldım. bide ne göreyim regl ragmen tartı sırayla bana 79,8-79,9-ve 80,00 dedi kaldı :) ölmem inmem dedi ama çok sevindim havalara zıpladım
hayatımda hiç bu kadar hızla kilo vermedim hemde doyarak acıkmadan.üstelik ağır sporda yapmıyorum.metobolizmam beni gene sevmeye başladı anlaşılan
daha kimse bizi tutamazz yupiiiiiiii

16 temmuz

7 agustos
bacaklar ve gogus ayni
dam üstünde un eler dam ustunde un eler............. hoooppppaaaaa halaya ))
E süpermiş cnm ne kadar güzel yaklaşık bi ayda 3-4 cm gitmiş ohh cek canım gel beraber çekelim valla bana da iyi gelir

Iphone dan gönderildi
bende halaydayım kızlar

Aa 46 mısın sen ben seni 44-42 sanmıştım ama olsun az kalmış nasılsa :)

Iphone dan gönderildi
44 den 42 ye düşen benim canım tam ara bendedeydim bende sanırım 78lerde tam 42 olurum
yarın bende ölçü yazacağım işallah unutmam

nura sen karatay yapmıyrmusun canım.biliyormusun bana takviyeler ve vitamin iğneleri iyi geldi tetiklendi resmen eriyorum bu arada bizim oğlanlar adaşmış kız benim 6 yaşında oğlum da ali'mmm kuzum

Aaa ne guzel olmayan kıyafetlerin olması cok guzel bi duygu dimi cnm :)

Iphone dan gönderildi

Evet cnm banunun annesi ameliyat olacak o nedenle hastaneye yattı
Önce diyalize girmesi gerekiyo

Iphone dan gönderildi

Ayy ne guzel yaaa allahım darısı başıma lütfen ohh kimse tutmasın seni cnm inşallah böyle devam eder artık detoksta başarılar cnm
bu ayran detoksu bi bana yaramadı galiba bende hala tık yok wc ye sanırm bugun çıkcam iki gündür bişey yok allahım niye böyle oldu

Iphone dan gönderildi

Oooo türkümüzde hazır halay için Tey Tey Tey
senin boy oldugu için daha çabuk görürsün 42 leri bence cnm dimi
Evet cnm oğluşlar adaş Allah onlara sağlık ve guzel bir ömür versin inşallah âmin :)aralarında 3 yaş var demek cnm benimki Ekim'de 3 e gircek :)
Karatay yapıyorum cnm omega3 vitaminimizde alıyorum hatta içinde b12, b6 tarzı vitaminlerde var ve detoksta ilk defa bu kadar iyi dayandım ama hala tık yok anlayamadım bende yaaa acaba bende mi iğne yaptırsam

Iphone dan gönderildi

Evet cnm banunun annesi ameliyat olacak o nedenle hastaneye yattı
Önce diyalize girmesi gerekiyo

Iphone dan gönderildi
yeni duydum canım çok geçmiş olsun tekar

allahallah.
gidecek meraklanma canım

ben b12 oluyorum 5 taneydi 2 kaldı
d vit geçen ay yaptırdım bu ayda ölçtürüp 80 olana kadar yaptırıcam canım hakkaten çok işe yaradı ben q enzimde alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…