- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ben burdayım ve bildirimimi yapmıştım canımcım son tartıldığımda 50,5 hedefim 46-45 demiştim :)Eki Görüntüle 1216291 Selam kızlar hala Eylül, feride, morcadı hedef bildirmedi topiğe uğramadılar umarım hersey yolundadır kızlar
oyle mi diyosun bu hafta mi yapayim listeyizaten yeni siteyle zor canım geçmiş yapmak boşver istersen haftaya yaparız liste
hakkaten naptın sen. ben seni geçerim böyle giderse sollarım silerim hepinizi arkamdan bakarsınız ha diyim kızmaca yok
benim herşey yolunda kaçamak maçamak yok.hadi sen önde ben arkada devam etmek için toparlan şekerim
banum annciğine dualar yolluyoruz canım herşey güzel olacak
aa kacirmisim demek ki cnm hemen ekliorum kusura bakmaben burdayım ve bildirimimi yapmıştım canımcım son tartıldığımda 50,5 hedefim 46-45 demiştim :)
cnm bu hafta seni listeye alacaktik cuma gunu bildirim yapamayacaksan haftaya seni listeye alcam ona gore gelecek haftadan itibaren cuma sabahlari kilo bildirimi yapabilecek misinalllahhııııım nolmuş bu siteye yaaa hiç mi hiç beğenmedim ..daha yeni sisteme girebildim giremiyorum ha deyince..
bu arada kaptanlarımın ve takım arkadaşlarımın dikkatine ben perşembe cuma cumartesi pazar günleri çok giremem hatta hiç giremeyebilirim il dışına görümcemin nişanına gidiyoruz.. elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışıcam
sistem güncellemesi yüzünden yapamadığım bildirimlerim;
9 AĞUSTOS
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
SABAH
2 yumurtadan geranmali
4 ceviz
nane
peynir
közlenmiş biber
SPOR: squat rest + 180 mekik diğer egzersizler ile 45 dk + 1 saat Pilates
ÖĞLE
bulgurlu kabak yemeği
yoğurt
ARA ÖĞÜN1 şekersiz türk kahvesi
AKŞAM
yoğurtlu bulgurlu kabak yemeği (nihayet bitti )
SU 2 LT
10 AĞUSTOS
SABAH
tereyağında 2 yumurta
4 ceviz
peynir
7-8 tane tuzsuz peynir
2 adet küçük yeşil soğan
SPOR: squat 100 + 90 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
zerdeçallı ızgara tavuk
salata
yoğurt
AKŞAM
8 fındık
8 badem
2 tatlı kaşığı bal
1 şişe maden suyu
SU 2 LT
11 AĞUSTOS
SABAH
sahanda 1 yumurta
peynir
zeytin
3 ceviz
SPOR: OFF
ÖĞLE
nohutlu tavuk sote
salata
ARA ÖĞÜN
5-6 badem
AKŞAM
1 kase meyveli fındıklı müsli içine tarçın ekledim
SU 1,8 LT
tabii olur 49 diyelim biz ona :))aa kacirmisim demek ki cnm hemen ekliorum kusura bakma
bu arada bu haftalik hedef bu hafta ne kadar kilo vermeyi planliyosun 1 haftada 4-5 kilo vermeyi dusunmuyisun sanirim dimihedefini 49 yapalim mi yada 49,5 yada sen nasil istersen yani
ben ne yapar ne eder bildirim yapmaya çalışırım ya risk alıp 1 hafta ertelemeyelimcnm bu hafta seni listeye alacaktik cuma gunu bildirim yapamayacaksan haftaya seni listeye alcam ona gore gelecek haftadan itibaren cuma sabahlari kilo bildirimi yapabilecek misin
aynen cnm hicbirimiz begenmedik siteyi alintilanan mesaji bile goremiyorum ne yazmis ona cvp vereyim diye gelen mesajlardan ancak sayfadayken gorebiliyorumtabii olur 49 diyelim biz ona :))
bu arada siteyi hiç beğenmedim
eger bildirim yapmaszsan bildigim kadariyla sari kart alirsin o yuzden cnm haftaya da listeye girebilirsin yani sen rahat rahat git gel nisana o yuzden dedim ok o zaman cuma sabahi bildirimini beklicem ona gore cnmben ne yapar ne eder bildirim yapmaya çalışırım ya risk alıp 1 hafta ertelemeyelim
belkide menü bildirimim aksar ama cuma günü kilo bildirimimi muhakkak yaparım yani
ama bildirim yapamayacaklar bir kaç gün önceden haber vermeli denilmiştieger bildirim yapmaszsan bildigim kadariyla sari kart alirsin o yuzden cnm haftaya da listeye girebilirsin yani sen rahat rahat git gel nisana o yuzden dedim ok o zaman cuma sabahi bildirimini beklicem ona gore cnm
canim su sabahki ilik limonlu suyun etkisi ne tam olarak ise yariyor mualllahhııııım nolmuş bu siteye yaaa hiç mi hiç beğenmedim ..daha yeni sisteme girebildim giremiyorum ha deyince..
bu arada kaptanlarımın ve takım arkadaşlarımın dikkatine ben perşembe cuma cumartesi pazar günleri çok giremem hatta hiç giremeyebilirim il dışına görümcemin nişanına gidiyoruz.. elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışıcam
9 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan geranmali
4 ceviz
nane
peynir
közlenmiş biber
ÖĞLE
bulgurlu kabak yemeği
yoğurt
AKŞAM
SU 2 LT
10 AĞUSTOS
SABAH
tereyağında 2 yumurta
4 ceviz
peynir
7-8 tane tuzsuz peynir
2 adet küçük yeşil soğan
ÖĞLE
zerdeçallı ızgara tavuk
salata
yoğurt
AKŞAM
8 fındık
8 badem
2 tatlı kaşığı bal
1 şişe maden suyu
SU 2 LT
11 AĞUSTOS
SABAH
sahanda 1 yumurta
peynir
zeytin
3 ceviz
ÖĞLE
nohutlu tavuk sote
salata
ARA ÖĞÜN
5-6 badem
AKŞAM
SU 1,8 LT
Unutmadan bugünkü menümü de yazayım. Biraz saçma oldu ama idare edin.
Sabah:
Tereyağda yumurta
Az köy ekmeğine tereyağı
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz
Akşam:
Menemen
Yoğurt
Az köy ekmeğine tereyağı
Salata
Spor:Uzunca bir yogaa ayrıca 600 ip atlama 1 dakika plank 50 şınav 80 squat 100 mekik 100 crunch
Su:3 litre
süpersin :)onu unuttun demiiii:))))
olmazmi 1 saat ten fazla trambilinde zipladim ve 200 mekik cektim. yarin becerebilirsem daha uzun ziplicam gerci zor oluyo ayaklarim uyusmustu bu gun.
afiyet olsun canım :)kızlar
dün menu yazamadım yazayımonuda
11/08/14 menusu
sabah kalkınca 2 brd su ketentohumu,çörekotu öğütülmüş ve kefir
kahvaltıda: kk kahvaltısı ( ben tamamını bitiremiyorum kızlar kalıyor hep zaten 1 yumurta zar zor yiyorum)
öğlen: yeşilmercimek salatası
akşam: sac kavurma, yarmalı kapuska,2 kşk yoğurt
spor 40dk yuruyuş+20dk yüzme
ayyuzlum o hedef biraz yuksek degil mi canim ya detoks falan mi yapacaksin374. ETAP HAFTANIN HEDEFLERI
ayyuzlum0211 : 79,3 = 74,5
cemreq : 53,8 = 53
eylül sıla : 66 =
ferideei : 76,4 =
lisbeth93 : 71.9 = 71.4
merinetya : 76,6 =
miss_wong : 72,4 =71.4
neslihank4 : 79.9 = 78,9
senasevval : 54,3 = 53,8
sindi564 : 79,8 = 79,4
morcadiyesilyarasa: =
Eksikler tamamlansın kızlar
menu guzel bence spor zaten mukemmelUnutmadan bugünkü menümü de yazayım. Biraz saçma oldu ama idare edin.
Sabah:
Tereyağda yumurta
Az köy ekmeğine tereyağı
Domates salatalık zeytin peynir fındık ceviz
Akşam:
Menemen
Yoğurt
Az köy ekmeğine tereyağı
Salata
Spor:Uzunca bir yogaa ayrıca 600 ip atlama 1 dakika plank 50 şınav 80 squat 100 mekik 100 crunch
Su:3 litre
evet canımcım ben çok faydasını görüyorumcanim su sabahki ilik limonlu suyun etkisi ne tam olarak ise yariyor mu
alllahhııııım nolmuş bu siteye yaaa hiç mi hiç beğenmedim ..daha yeni sisteme girebildim giremiyorum ha deyince..
9 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan geranmali
4 ceviz
nane
peynir
közlenmiş biber
ÖĞLE
bulgurlu kabak yemeği
yoğurt
AKŞAM
SU 2 LT
10 AĞUSTOS
SABAH
tereyağında 2 yumurta
4 ceviz
peynir
7-8 tane tuzsuz peynir
2 adet küçük yeşil soğan
ÖĞLE
zerdeçallı ızgara tavuk
salata
yoğurt
AKŞAM
8 fındık
8 badem
2 tatlı kaşığı bal
1 şişe maden suyu
SU 2 LT
11 AĞUSTOS
SABAH
sahanda 1 yumurta
peynir
zeytin
3 ceviz
ÖĞLE
nohutlu tavuk sote
salata
ARA ÖĞÜN
5-6 badem
AKŞAM
SU 1,8 LT
oyle mi diyosun bu hafta mi yapayim listeyi
yalniz ben varya a$tim kendimi baya saldim sanki yani iki ogun yiyorum ama tam yiyorum bi haller oldu bana nedense 80-79 olunca tekrar hoopp cikiyorum off nolcak benim bu halim anlamadim yaa bugun cok isim var malum bi yandan yolculuk olacagi icin evi tekrar bi elden geciriyorum temiz ama olsun uzun sure olmayacagim icin.. ($ harfi yerine bunu kullaniyorum artik kizlar laptop yabanci turkce klavye olmadigi icin) biri beni dürtsün bu halime son vermeliyim
yuruyusu topluca yapmadim askinda Sabah uyaninca 1 saat aksam da 1 saat yaptim Sabah yuruyusu iyi eliyormus yacanı o pasta olmasaymış süpermiş neyse afiyet olsun spor yokmu?
afiyet olsun canım 2 saat yürüyüş süper :)
a.s. inş herşey yolunda gider kaptanımız ve annesi için..
evet tatlım aynı hedeflerimiz amin inş canım :)
ayy karnım acıktı ne güzel anlatmışsın
en kısa zamanda deneyeceğim saol hayatım :) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?