Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa bu nerden cikti simdi ya canim Sabah ne guzel motive olmustun arada olur oyle hem yanlis hatirlamiyorsam regl donemindesin uzme kendini ayrica biz takimiz zarar falan verme diye bir sey yok
Eylülcüm kaptanımız doğum gününü kutladı cnm .Bu arada hastaneden cıkmadı lar annesinin kanaması olmuş malesef allah şifa versin 3 ünite kan vermişler
yaa cok uzuldum ne guzel sevinmistik ciktilar diye allah sifa versin atlatir insallah cabucak ya

sen tek mi geliceksin canim eniste gelmiyor heralde o durumda evi toplu bulman biraz zor olur heralde bizde babam 2 gun tek kalsa ev savas meydani

kizlar ya ust Karin icin yani dogru mu yazdim bilmiyorum hani gobek deligimizle gogus arasindaki bolge icin hangi hareket iyi ya benim orasi rahatsiz etmeye basladi beni

kizlar misafirlikteyim hizlica menu yaziyim
bugun diyetim gume gitti maalesef sutanneme misafirlige geldim ogle baya bir abarttim
Sabah
1 yumurtadan sahanda aci soslu yumurta biber domates salatalik maydonoz 10 zeytin peynir yarim cb ceviz-badem

ogle
1 avuc findik 1 muz 1 elma 2 madlen cikolata

aksam
avuc icim kadar haslanmis et 1 tabak paylican dizme

spor yok maalesef gece eve gec doneriz heralde vakit kalmaz

Kızlarr nasılsınız? Bugün burası çok sakinmiş hiç alışkın değilim. Yalnız buralar fena sıcak ölüyorum resmen
Bir de 3 gündür doğru düzgün spor yapmayınca kendimi kilo almış hissediyorum moral sıfır anlayacağınız

sanirim hrpimizde moral sifir motivasyon gitti. bu gun dikkatedeyimm dedeim eski komsularimla toplasip parka gittik pogacalar kisirlar havalarda ucustu cok kotu hissedeiyorum. simdide hazirlandim dugune gidecez diye ama esim araba bizde degil godip gidemeyecegimizz belli degil sen hazir bekle dedi. anam bu sekilde nasil brklenir ki. kendimi cenderede gibi hissediyom hava sicak zaten pistim. simdi gelip yok gitmiyoz dermis bide cildiririm heralde

selam kizlaar bugünkü menum

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
5 siyah zeytin
peynir
domates, salatalik

ogle
2 parca karpuz

aksam
1 tabak kabak yemegi
yogurt

1 kadeh kirmizi sarap sonra. galba alkol almamaliyiz :/

3 lt civarı su , 100 squat 50 mekik 50 sinav ve onun disinda bilimum sacma hareketlerle 30 dk

Kızlar bu gün giremedi m. Bari menu yazayım dedim
Sabah 1 krep 1 dlm ekmek. mıhlama .yeşillik. zeytin.biberdomateskavurmasi
Kahvaltı Karatay a ihaneti kabul
Aksam melemen az bulgurpilav ayran
Spor sadece havuzda yüzme
Bu arada bu gün sitemizde hamam günüydü komşularla bi hamam sefası yaptık ama sıcak havada çarpıldik hepimiz mayisip uyuduk tabi arkasından. Kalkınca ev temizliği cabası oldu .

ben de ayni durumdayim canim bugun hem bir yigin yedim hem hic hareket etmedim boyle sis sis oturuyorum ya
gobek sanki yine aldi basini gitti yaa ben cok uzgunum ama iste pes etmek yok diyorum kendime

Aynen kızlar ben hava sıcaklığı ndan koptum spordan en serin sabah oluyo kalabilirsem yapıyorum az kaldı okul açılsın sporları asiliriz idare edin gari

merhaba kızlar dün nişan gecesi olduğundan gece eve 3 te döndük bildirim yapamadığımdan ötürü özür dilerim
yarın akşam kendi evimizde olucam aynen devam edicez inş
bugün dünün yorgunluğunu yaşadık full bitkinim
bugün ki menüm
sabah
kk kahvaltısı
ara öğün
türk kahvesi şekersiz
öğle
kısır
akşam
köfte salata cacık

görüşürüz uyumam lazım kayınvalidemlerde son günüm
hepinizi çok öptüm

Bende dünkü menümü yazamadım kızlar özür dilerim

Sabah:
Haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar köy ekmeğine tereyağı
Domates satalık peynir zeytin fındık ceviz

Ara:
Türk kahvesi(Cezvenin dibini içirdiler )

Akşam:
Köfte
Az patlıcan yemeği
Yoğurt içine pul biber

Spor:100 mekik 50 squat 25 şınav
Su:3 litre

Kızlar okulda yiyebileceğim sağlıklı bişiler ne olabilir? Çantama kuruyemiş bitter çikolata falan atıcam ama öğlen ne yiyebilirim diye de düşünüyorum ve bişi bulamadım

Kızlar okulda yiyebileceğim sağlıklı bişiler ne olabilir? Çantama kuruyemiş bitter çikolata falan atıcam ama öğlen ne yiyebilirim diye de düşünüyorum ve bişi bulamadım
uni mi canim yemekhane filan yok mu cok yagli yapıyorlar gerci ama sulu yemek olur en azindan. veya civarda ev yemekleri yapan bi yer kesfetsen :) kucucuk bi sandvic ve meyve de olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…