aaa bu nerden cikti simdi ya canim Sabah ne guzel motive olmustun arada olur oyle hem yanlis hatirlamiyorsam regl donemindesin uzme kendini ayrica biz takimiz zarar falan verme diye bir sey yokkizlar ben koptum toparlayamiyom yedikletimi falan. kendime engel olamiyorum. aman aman sekerli bise yemiyorum da abuk subuk zamanlarda acikiyorum sonra makarna falan daliyorum. bu hafta kilo veremezsem ayrilacam burdan. zararim kendime dokunsun size bise olmasin
yaa cok uzuldum ne guzel sevinmistik ciktilar diye allah sifa versin atlatir insallah cabucak yaEylülcüm kaptanımız doğum gününü kutladı cnm .Bu arada hastaneden cıkmadı lar annesinin kanaması olmuş malesef allah şifa versin 3 ünite kan vermişler
sen tek mi geliceksin canim eniste gelmiyor heralde o durumda evi toplu bulman biraz zor olur heralde bizde babam 2 gun tek kalsa ev savas meydaniKızlar iyi geceler kusura bakmayın giremiyorum pek Sanırım yarında böyle olacak ama fırsat bulur bulmaz girerim evi elimden geldiğince temiz ve düzenli bırakmak istiyorum ki döndüğümde daha az dağınık bulmak için :)
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Sucuklu kk kahvaltı
2 çay
Akşam:
2 tabak nohutlu sulu yemek Salçasız
4 kasık pilav
Bol sebze
ben de ayni durumdayim canim bugun hem bir yigin yedim hem hic hareket etmedim boyle sis sis oturuyorum yaKızlarr nasılsınız? Bugün burası çok sakinmiş hiç alışkın değilim. Yalnız buralar fena sıcak ölüyorum resmen
Bir de 3 gündür doğru düzgün spor yapmayınca kendimi kilo almış hissediyorum moral sıfır anlayacağınız
Kızlarr nasılsınız? Bugün burası çok sakinmiş hiç alışkın değilim. Yalnız buralar fena sıcak ölüyorum resmen
Bir de 3 gündür doğru düzgün spor yapmayınca kendimi kilo almış hissediyorum moral sıfır anlayacağınız
Aynen kızlar ben hava sıcaklığı ndan koptum spordan en serin sabah oluyo kalabilirsem yapıyorum az kaldı okul açılsın sporları asiliriz idare edin garisanirim hrpimizde moral sifir motivasyon gitti. bu gun dikkatedeyimm dedeim eski komsularimla toplasip parka gittik pogacalar kisirlar havalarda ucustu cok kotu hissedeiyorum. simdide hazirlandim dugune gidecez diye ama esim araba bizde degil godip gidemeyecegimizz belli degil sen hazir bekle dedi. anam bu sekilde nasil brklenir ki. kendimi cenderede gibi hissediyom hava sicak zaten pistim. simdi gelip yok gitmiyoz dermis bide cildiririm heralde
kızlar nerlerdesiniz kimse gelmemiş
nura cım bu gün uçuyor sanırım tr ye fırsat bulup girememiştir kız ya diğerleri nerdesiniz kızlar
kaçamaklardan uzak durun olurmu
uni mi canim yemekhane filan yok mu cok yagli yapıyorlar gerci ama sulu yemek olur en azindan. veya civarda ev yemekleri yapan bi yer kesfetsen :) kucucuk bi sandvic ve meyve de olur heraldeKızlar okulda yiyebileceğim sağlıklı bişiler ne olabilir? Çantama kuruyemiş bitter çikolata falan atıcam ama öğlen ne yiyebilirim diye de düşünüyorum ve bişi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?