- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
lahmacun pideden daha hayirliahhah aç değilmiş yiyeceğimi söyledim ye hayatım ben o kokunun içinde mis kokunu alırım diyor paşam
pide yesem mantarlı kaşarlı nolur ki
kolay gelsin canimkızlar ben köpüşümü dışarı çıkarıp geliyorum
insallah ya. var ya onu yedikten sonra aklima ne geldi biliyomusunKalın dilim yaş pasta olmasa süpermiş vallahi. Ama sporla sen onu yakmışsındır.
lahmacun söyledim vallalahmacun pideden daha hayirli
teşekkürler canım geldik bilekolay gelsin canim
itiraz et bence =)kizlar benim koca delirtiyo beni 83 kiloya dustu sozdehedefi80 di 78e cekmis hedefi. o benden dahaiyi gidiyo sanki kahvaltidan sonra aksama kadar bise yiyemiyo leptin tavan yapiyo tabi
Enişte Amerika'da yaşıyorsanız ilişki biraz zor oluyordur dimi cnm nasıl gidiyor ilk görüşte aşk mı yoksa tanıya tanıya sevme mi
Aaa süpermiş cnn ne güzel eniştemiz var artık ama ucakta tanıştınız sanırım kaptanın yaklaşmış yinede:)
Valla az kalmış yaklaşmış cnm olur mu olur ben cozutmaya devam edersen gecersinde eminim :) toparlanmamız şart cnm
Bende pazartesi istanbula ucuyorum demek ceza aldın cnm benim işime geldi acıkçası senin ceza eger giremezsem sorun olmayacak :) hatice kim cnm bilemedim
Senin işler hafifleyecekti üstüne yine iş vermişlerdi tekrar mı verdiler yaa allah yardımcın olsun cnm bak sana ne dicem
Bu cumadan sonra gel yine rakipleşelim bakalım kim daha cok kilo vercek o hafta artık sana gercek sindiyi göstermenin zamanı geldi ok cnm ama işlerden yoğunsan ondan sonraki haftada olur
İnsan özlemez mi cnm bnmHoşgeldin canım benim özlemiş misin istanbulu?
Benim için de bol bol gez istanbulu çok severim kendilerini.
Ben yerdim kesin. Çikolataya falan değil de tek zaafım dondurma
Mecbur olmasan muza hayır derdim de olsun canım afiyet olsun yaramasın
Öyle yapıcam artık canım. Benim en yakın arkadaşım fast food aşığıdır. Bir de et yemez ölüyorum onunla yemek yerken
Yok canım etlerinden haberim var. Ben 2 senedir kola içmiyorum.Burgera gidince bile ayran içerim.
En yakın arkadaşım yüzünden burgera gidiyorum yoksa benim canım istemiyor bile
Eylül'üm gecmis olsun cnm bnmeylulden haber getirdim dun ameliyatini olmus sukur. eve gelmis ama agridan kimildayamiyormus. pc yi de acamiyomus dogal olarak. cuma tartilip bana doyleyecek. ben de eklicem. oyle soyledi. banuya soylr iyilesir iyilesmez gelecem dedi. insallah agrilari bir an once.gecer de.aramiza katilir
Ayy Kıyamam sana ama cok güzel duygular bunlar bence gönlünce yaşa anın tadını cıkar canım nasılsa sık görüşemiyosunuzTanıya tanıya canım. eniştenin gölü ilk gördüğünde hatta resmimi ilk gördüğünde bana kaymış ama uzunca süre görüşememiştik. Sonra oldu bi şekilde. Çok zor. Çok özlüyorum. Bi de hiç olazdı ama çok kıskanıyorumAmrikalı hatunlarda çok rahat .
Ay yok vazgeçtim cnm :) ilk iki hafta izin istiyeceğim kaptancımdan cunku hiç bi şekilde giremedim nete ev kalabalık benim gitmem gereken yerler var tanıdıkları iadeyi ziyaretleri bitirelim ki sonra rahat rahat düzenine dönerim :) iznim bitsin öyle yapalım en iyisi 2 hafta sonra başlayalım cnm okOlurrr bana uyarrr. Ama sen Pazartesi istanbula uçuyosun Tr'de daha zor olmaz mı sana diyetini tuturmak. Bencede göster bi gerçek sindiyi. Yoksa diyim ben yetişicem sana. Çok yogunum ama hasta oldum bugün evde kaldım bu yüzden hemen fırsatı değerlendirdim 10 km yürüdüm geldim. Yogunda olsam ben varımhad bakalım bu cumadan sonraki cuma kim daha fazla veriyor. Ama enişte gelicek diye ben tutuşmuş durumdayım. O yüzden çok sağlam bi rakibe ile karşı karşıyasın diyim
İnsan özlemez mi cnm bnm
Hoş hala dışarı çıkmadım ama olsun bu ara gelen giden oluyo ama bizim bu semtte yarın bi tur yaparım saçını kurullarını almam lazım birde güzel bi manikür yaptırcam şımartayım kendimi French yapcam onu bi türlü beceremiyorum :)
Eylül'üm gecmis olsun cnm bnm
inşallah en yakın zamanda topatlanırsın cnm bnm
Ayy Kıyamam sana ama cok güzel duygular bunlar bence gönlünce yaşa anın tadını cıkar canım nasılsa sık görüşemiyosunuz
kıskançlık ta başlamış kolay gelsin cnm :)
Ay yok vazgeçtim cnm :) ilk iki hafta izin istiyeceğim kaptancımdan cunku hiç bi şekilde giremedim nete ev kalabalık benim gitmem gereken yerler var tanıdıkları iadeyi ziyaretleri bitirelim ki sonra rahat rahat düzenine dönerim :) iznim bitsin öyle yapalım en iyisi 2 hafta sonra başlayalım cnm ok
Slm kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum ve sanırım boğazım ağrıyor inşallah hasta olmam
İlk 2 hafta için kaptanım dan izin isticem sonra yine sizlerle olurum çünkü ansızın yemege misafir geliyo ve annemle anlaştığımız yemek menümüz mecburi değişmek zorunda kalıyo
Hem bende biraz hevesimi alırım bu iki haftada
geçmiş olsun canım bende de bu sabah bi boğaz ağrısı yanması var ya hadi hayırlısıSlm kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum ve sanırım boğazım ağrıyor inşallah hasta olmam
İlk 2 hafta için kaptanım dan izin isticem sonra yine sizlerle olurum çünkü ansızın yemege misafir geliyo ve annemle anlaştığımız yemek menümüz mecburi değişmek zorunda kalıyo
Hem bende biraz hevesimi alırım bu iki haftada
kilo verilmese bile sıklaşma bedeni toparlıyor kilo vermiş gibikizlar nasilsiniz
ben cok garip oldum ya diyet yapmiyorum sanki ama bir de soyle bir sey var baya sikilastim ve gobegim iyi gitti mesela su 1 haftada eski sigamadimi elbiselerime falan sigabiliyorum rahatlikla ama tarti durmadan daha fazla arti gosteriyor ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?