Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kalın dilim yaş pasta olmasa süpermiş vallahi. Ama sporla sen onu yakmışsındır.
insallah ya. var ya onu yedikten sonra aklima ne geldi biliyomusun
hani su baattin hep biseler yaziyo ya aci cekmeyle.ilgili. o olsaydi kesin buna espirili bise yazardi sen aci cekmekten ne anlarsin hic diyetini padtayla sabote ettinmi ki falan gibi :)

kizlar benim koca delirtiyo beni 83 kiloya dustu sozdehedefi80 di 78e cekmis hedefi. o benden dahaiyi gidiyo sanki kahvaltidan sonra aksama kadar bise yiyemiyo leptin tavan yapiyo tabi
itiraz et bence =)
kabul etmezse sen durumu kabul et sonra sen onun yaptığını yap

bugünki menüm

19 AĞUSTOS
SABAH-ÖĞLE
3 yumurtadan yeşilsoğanlı omlet
1 salatalık
1 yarım domates (büyük boyun yarısı)
1 kare süzme peynir
5 zeytin
3 ceviz
ARA
2 hurma
AKŞAM
1,5 lahmacun
Salata
Ayran

su çok az 600 ml ama uyuyana kadar 1,5 lt tamamlarım en azından

selamlaar :) bugünkü menüm

sabah
tereyağında 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
10 siyah zeytin
peynir
2 dana jambon
domates, salatalık, sivri biber

öğle
1 kase mercimek çorbası

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
çoban salata

ben günde 1 veya 2 kez şekersiz nescafe içiyorum içine rengi değişecek kadar süt de koyuyorum. sütü saymalı mıyım? :)

2litre civarı su, 100 squat 50 şınav, 20 mekik, 40 dk yürüyüş

Enişte Amerika'da yaşıyorsanız ilişki biraz zor oluyordur dimi cnm nasıl gidiyor ilk görüşte aşk mı yoksa tanıya tanıya sevme mi

Tanıya tanıya canım. eniştenin gölü ilk gördüğünde hatta resmimi ilk gördüğünde bana kaymış ama uzunca süre görüşememiştik. Sonra oldu bi şekilde. Çok zor. Çok özlüyorum. Bi de hiç olazdı ama çok kıskanıyorum Amrikalı hatunlarda çok rahat .

Olurrr bana uyarrr. Ama sen Pazartesi istanbula uçuyosun Tr'de daha zor olmaz mı sana diyetini tuturmak. Bencede göster bi gerçek sindiyi. Yoksa diyim ben yetişicem sana. Çok yogunum ama hasta oldum bugün evde kaldım bu yüzden hemen fırsatı değerlendirdim 10 km yürüdüm geldim. Yogunda olsam ben varım had bakalım bu cumadan sonraki cuma kim daha fazla veriyor. Ama enişte gelicek diye ben tutuşmuş durumdayım. O yüzden çok sağlam bi rakibe ile karşı karşıyasın diyim

İnsan özlemez mi cnm bnm
Hoş hala dışarı çıkmadım ama olsun bu ara gelen giden oluyo ama bizim bu semtte yarın bi tur yaparım saçını kurullarını almam lazım birde güzel bi manikür yaptırcam şımartayım kendimi French yapcam onu bi türlü beceremiyorum :)
Eylül'üm gecmis olsun cnm bnm
inşallah en yakın zamanda topatlanırsın cnm bnm
Ayy Kıyamam sana ama cok güzel duygular bunlar bence gönlünce yaşa anın tadını cıkar canım nasılsa sık görüşemiyosunuz
kıskançlık ta başlamış kolay gelsin cnm :)
Ay yok vazgeçtim cnm :) ilk iki hafta izin istiyeceğim kaptancımdan cunku hiç bi şekilde giremedim nete ev kalabalık benim gitmem gereken yerler var tanıdıkları iadeyi ziyaretleri bitirelim ki sonra rahat rahat düzenine dönerim :) iznim bitsin öyle yapalım en iyisi 2 hafta sonra başlayalım cnm ok

Slm kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum ve sanırım boğazım ağrıyor inşallah hasta olmam
İlk 2 hafta için kaptanım dan izin isticem sonra yine sizlerle olurum çünkü ansızın yemege misafir geliyo ve annemle anlaştığımız yemek menümüz mecburi değişmek zorunda kalıyo
Hem bende biraz hevesimi alırım bu iki haftada

Kesinlikle 2 hafta sonra başlayalım canım. Turkiyede olmanın tadını çıkar sen. Bol bol gez , canının istediği şeylerden azcık ama ye. Ama çokta salma kendini 79 ları görmüşken tekrar çıkma. 2 hafta sonrada seninle söyle sağlam bir rekabete girelim. Evet canım hataa çok çok zor görüşebilcez ekim olsa diye gün sayıyorum resmen.

Dikkat et canım. İstanbulu havası 1 haftadır çok bozuk. Çok esiyor. Sen neresindesin İstanbulun ?

kizlar nasilsiniz
ben cok garip oldum ya diyet yapmiyorum sanki ama bir de soyle bir sey var baya sikilastim ve gobegim iyi gitti mesela su 1 haftada eski sigamadimi elbiselerime falan sigabiliyorum rahatlikla ama tarti durmadan daha fazla arti gosteriyor ne yapacagimi bilmiyorum

geçmiş olsun canım bende de bu sabah bi boğaz ağrısı yanması var ya hadi hayırlısı

kilo verilmese bile sıklaşma bedeni toparlıyor kilo vermiş gibi
iyi bir şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…