- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
en zor durum. sonuc cislara salfirmak oluyor. umarim az hasarla atlatirsin bu ani. kahve falan yapsan acaba kotu olurmuacıktım bile( ne yesemki evde de bişi yok ( kocamda yolda eskişehirden gelio alışverişe gidemicez püfff
benimde öyle bende öylesini istemiştim nisanda kestirmiştim kesemedi mallaray sana ozendim az sacimla ugrasayim dedim. bayramdan once kestirdim ama hala sekil verip nasil olmus diye bakmamistim. hani su arkasi kisa one dogru uzayan model var ya oyle yapturmistim sozde. ama on tarafi kut gibi kesmis salak. keskin hatli degil. canim sıkıldı
aç karnına kahve zarar vermez mien zor durum. sonuc cislara salfirmak oluyor. umarim az hasarla atlatirsin bu ani. kahve falan yapsan acaba kotu olurmu
az bise yumurta yapip yesen menemen gibi baya tutardi mideniaç karnına kahve zarar vermez mi
bilemedim bak ama şimdi baya açım biliyo musun
2 tane hurma yedim kız naaptım ben öyleaz bise yumurta yapip yesen menemen gibi baya tutardi mideni
kacamak yerine normal yemek ye daha iyikaçamak yapasım var kızlar ya(
kaçamak yapasım var kızlar ya(
yok be canım ya evde yemeklik bişi yok kikacamak yerine normal yemek ye daha iyi
anacım sabah öğle akşam aynı beslenmek beni bu diyetten soğutmasın yaCanım normal yemek ye acıktıysan. Ya da ne biliyim yoğurttu menemendi kahvaltılık zeytin peynir fındık ceviz badem tarzı bişilerden ye
yok be canım ya evde yemeklik bişi yok ki
anacım sabah öğle akşam aynı beslenmek beni bu diyetten soğutmasın ya
dışardan yemek söyleyesim var
ay bak hiç aklıma gelmemiştiLahmacun söyleyebilirsin canım yanına da ayran
onun icin de soyle gelir gelmez daya agzina o zaman bise olmazay bak hiç aklıma gelmemişti
ama kocam gelio adama soğan kokcam ayol
ay bak hiç aklıma gelmemişti
ama kocam gelio adama soğan kokcam ayol
lahmacun yerine mantarlı kaşarlı pide yesem nolur ki
ahhah aç değilmiş yiyeceğimi söyledim ye hayatım ben o kokunun içinde mis kokunu alırım diyor paşamonun icin de soyle gelir gelmez daya agzina o zaman bise olmaz
pide yesem mantarlı kaşarlı nolur kiO zaman köfte ızgara
menu yazayim bari bu gun
sabah: bir yumurtayla sahanda sucuklu yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1/3 kadar salatalik (hatayi az yemekte yaptim)
oglenden sonra: 1 caybardagi kadar yer fistigi, kalin dilim yas pasta
aksam: iki kadik bulgur pilavi, bir kase nohut yahni ( ama ac hissediyom az daha nohut yiyebilirim)
spor: 25 dk eliptik bisiklet, 20 dk trambolin, 10 dk karin bacak harekwtleri falan
sivi almaya calistim kahvemi de ictim biraz sonra maden suumu da icerim tamamdir
yine arada.falso verdim ya yoksa fena degilmis menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?