- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
Kaptanıııııımmmm
keten tohumunu ben de kullanıyordum cnm ama nodül oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktımomega 3 deposu aslındaa
Kaptanıııııımmmm
1 kereye mahsus waffle yiyebilir miyim??
bugün ve yarın eşimle dışarı çıkcaz da
dışarda olunca insan biraz saçmalıyor malum
ben o saçmalığımı waffledan yana kullansam bi kerey mahsus nooolurr?
birde dışarda olursak yemek saati ne yememi tavsiye edersin??
aynen katılıyorum bende dün dışarda yedim tavuk hariç karışık ızgara ama bişi unuttum yazmayı ben 2 kadeh beyaz şarapta içtim banu alanya manzarasına karşı ortamda güzeldi napim içtim vallahi
haftasonu için bir kerelik yakacak spor yapman şartıyla peki cnm ama üst malzemelerini aşırı kalorili seçme kuzum
dışarda yemek yersen ızgara çeşitleri adana iskender zevkine göre yanında salatayla süper olur cnm balık seversen olabilir
tabi tabaklardaki garnitürler iptal lavaş dürüm iskenderin pidesi yenmeyecek iyi eğlenceler cnm
selam kizlar bugunku menum
sabah
1 dilim cavdar ekmegi
peynir
5-6 siyah zeytin
domates, salatalik
1 tatli kasigi kadar cilek receli
oglen
1 avuc yesil uzum
1 bardak ayran
4 tane eti form (zor doydum)
aksam
1 tabak taze fasulye
yoğurtlu kivircik salata
2bucuk litre su icmisimdir. spor yine yapmadım. jillian'a yeniden başlamayi düşünüyorum. sizce level1den mi baslayayim kaldığım yerden mi
bugün ki menüm canlar
22 AĞUSTOS
SABAH
sahanda tereyağlı 2 yumurta
domates
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa yeşilçay
nane
SPOR : 110 squat + 260 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
yoğurt
ARA
3 hurma
1 çay bardağı beyaz leblebi ( arayı abarttım farkındayım L )
AKŞAM
eşimin yaptığı enfes hindi sote
salata
ARA
şekersiz türk kahvesi
Su 2 lt
bugün abarttım sanırım
türk kahvesi ile 5 tablet bitter yedim birde yarım çubuk dondurma ceza istiyorum
kizlar ya bu gun dilanin basina cocuk masasi dustu. cok korktum bise oldu diye ama sukur bise olmadi iki kasinin ortadi sisti ve cizildi. esimin tepkisinden cik korkuyordum. cok kizmadi ama.evden cikmayin birdaha nazar oluyo dedi. napim ne zaman olsa cikacam evden omur boyu kalamam ya.
gunaydin kizlar nadilsiniz. gece ucte uyuyabildim uykudan oluyom. ama yarin yemekli misafirim varmis. bu gun ev temizleyip yarin sadece yemeklerle ugrasayim diyorum. amaaaa dila durmuyor. dunku dusmesi yetmiyor gibi gece belki on yerinden sinek isirmis. bir tl kadar koca koca kabarmis her yeri. kasiniyo sanirim durmuyo o yuzden
Günaydınnnn meleklerimmmcumayı atlattık ve açıldığımızdan bu yana ilk kez sonuncu olduk sağlık olsun
ve nota aldıkbu notayı bu hafta hemen geldiği gibi geri postalamamız lazım bu yüzden bu hafta kaçamak
yapanlar peşin peşin menülerinin altına günlük sporlarına ek olarak kaçamaklarını yakacak şekilde spor
yapmış olarak yazalım canlarım Eylül yeni ameliyat geçirdiği için iyileşene dek bu uygulamadan
muaf Sindim anneciğiyle hasret giderdiği için muaf malum ev düzeninde değil gezmede diyet zor oluyor
maesef
Menü paylaşım listesini tekrar devreye sokalım ayrıca birazdan haftalık hedef tablosunu hazırlayacağım
hedeflerimizi makul bir şekilde yazalım meleklerim günlük sporumuza ek olarak herhangi bir
rahatsızlığı olmayanlar 600 ip atlama 100 mekik 50 squat toplamda 30 dk sürüyor grup sporumuzu yapalım
ip atlayamayanlar 30 dk lık sevdikleri bir sporu yapabilir sizlerin de takım motivasyonu için
yapmamızı istediğiniz önerilerinizi bekliyorum meleklerim biz kocaman bir aileyiz ve başaracağız size
güveniyorum:):)
zebekine bitanem aramıza tekrar hoşgeldin üstelik hemşoymuşuz bu süper
canım kusurabakma dün yeterince ilgilenemedim seninle belim rahatsız anneme geçmiş olsuna
gelen giden çok oluyor o yüzden özür tatlım şayet karatay sağlıklı yaşamını uygulayacaksan bu linkler
kitapları alana dek sana yardımcı olur cnm bizlerde takıldığın yerlerde yardımcı oluruz genceciksin
metabolizman bizlere göre daha hızlı çalışır boyunda var ben 40 yaşımda 27 kilo vermeyi başardığıma
göre doğru beslenme ve biraz sporla sende fıstık gibi hedefine ulaşacaksın inşallah tatlım
http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://cloudpage.co/oneriler
http://cloudpage.co/karatay-menusu
Dünkü menüne gelirsek arkadaşlarımızda söylemiş meyve suyu taze sıksan bile malesef yanlış gevrek seni çabuk acıktırır
karatay kahvaltısını mutlaka yapmalısın cnm bunu yapınca 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak yıllarca her
tür diyeti yapmış ve fazlasıyla tekrar geri almış biri olarak karatay hayatımın beslenme şekli bundan böyle
kalori hesabı yok bir sonraki öğünü beklemek yok gr ölçü yok sağlıklı besinlerden doyuncaya dek yiyoruz daha ne olsun
Aralar bizlerin kilo vermesindeki en büyük engel 1 hafta karatayı uygulayıp etkilerini görünce zaten
asla bırakamayacaksın aralara ihtiyacın olmayacak kendi mutfak zevkine göre menülerini oluşturabilirsin
egeli olarak zeytinyağından korkma bitanemm yağ yemezsek yağ yakamıyoruz malesef karataya
başlamadan önce beynine reset at ve tüm bildiklerini unut ayrıca su çok önemli şu anki kilonu 0,033 ile
çarparak günlük içmen gereken su miktarını bulabilirsin içine bir limon doğrarsan hem alkali hale
gelmiş olur hem de içinin kıyılmasını önler cnm şayet su içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep
uygulaması var onu kullanabilirsin
Menülerini paylaştıkça doğrularını yanlışlarını birlikte buluruz kuzum takımdaki tüm arkadaşlarımız
bu konuda yardımcı olacaktır başlarda ekmeksiz doyulurmu diyeceksin ama inan bana 8 aydır hiç
yokluğunu hissetmedim başlangıç olarak un ve şeker ailesiyle vedalaşmalısın
Birazda spor ekledikmi kilolar kuzu kuzu gidecek amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek az olsun öz olsun
hızlı giden hızlı geliyor malesef umarım bizimle birlikte hedefine sağlıkla ulaşırsın cnm
şimdilik bu kadar menülerini paylaştıkça yardımcı oluruz öncelikle kendine inan ve sürekli pozitif cümleler kur
sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum gibi bilinçaltın bir süre sonra bu tekrarlarla harekete geçecek
@ senasevval dünyanın 8, harikası demek öylemi prensesimmm
aslında çok şanslısın prenses çünkü genç yaşta sağlıklı beslenmeyi öğrendin ve ipin ucu kaçmadan
önlemini aldın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam süreceksin inş ve bebişleRİnde çok şanslı olacak senin gibi
bilinçli bir anneleri olduğu için 2 ayda 6,4 kilo en idealiii devam devammm
lisbeth93 bızdıkım gayet güzel veriyorsun ama denemende bir sakınca yok hepimizin bünyesi metabolizması farklı
Dene bakalım belki metabolizmanı şaşırtman açısından iyi olur fakat eminim karataya geri döneceksin
menüne gelince akşam hakikaten az olmuş kuzum dün başladın sanırım diyetisyenin verdiği önerilere menün farklı olmuş
cemreq bitanem level 1 i 3 gün yap sonra kaldığın yerden devam et bence ayrıca artık düşünme faslını geçtik
bu hafta ilk 3 e girmek için hareket şart tatlım
afiyetolsun menün güzel reçeli etiformu görmemiş olayım
haydigelgidelim
fıstığım sabah süperspor süper ama o ara ne öyle bitanem hem hurma yenmiş hem de 1 dilim ekmek
akşam da harika kahve ile yediklerin tüm sporuna mal olmuş cnm benim her bir bitter karesi için
30 ar mekik nasılll150 mekik günlük sporuna ek olarak kuzum kolay gelsin yarım çubuk dondurmayı affetttim ama cumaya dek kaçamak yapan yandı ona göre
ayyuzlum0211 öğlen çok abartmışsın Gülaycım sabah kk yapsaydın kısır ve salata yeterliydi akşamda
lahmacun yiyince zavallı miden ne yapsın spor olarak sayalım tabii hiç yoktan iyidir diyelim artık
börek için 100 mekik gelsinmi gelsin tabiiiii
Diloşumu allah korumuşhakikaten nazar değiyor kuzuma çörekotunu bir an önce yap cnm
RengarenkNesli sanırım misafirlerinle uğraşıyorsun cnm ayağın nasıl oldu aşkolsom neslim hem spor yok hem akşam 2 dilim ekmek de nesi
@Sindi564 özledik tatlımmmgönlünce eğlen gez ama bu hafta ne olur dikkat et bitanem kaçamak
yaparsan ki anneciğinin yanında çok normal bir sonraki öğünde telafi etmeye çalış kuzum
@miss_wong ptsi aramıza katılıyorsun Fatmacım hadi bakalım yokluğunuz çok belli
@Eylul sıla bitanemm inş çabucak iyileşir ve dönersin aramıza kk ya girme sorununu halletmemiz lazım
@merinetya tatlım bugün bildirim yapmadın aklım sende kaldı inş herşey yolundadır eşini askere yolcu etmeden
günleri değerlendiriyorsunuz sanırım
@ferideei cnm diskalifiye olman beni çok üzdüfakat takım kurallarımız belli inş senin için herşey yolundadır
motivasyon için her zaman bekleriz bitanem
durum vahim banum ama bu hafta toparlıcaz
hosbulduk bu forma bayıldım herkes cok candan.. ne kadar guzel yaaa darısı basıma yanı ınanın cok yemıyorum butun gun yemek yemesem banamısın demem ama kılolar mahvettı benı
hoş geldin canım
bak bende ins. direnci vardı 90 la başladım martta o kadar zor gittiki kilolar 200,300 gr larla sıkılmıştım derken 2 ay önce takımla tanışıp karataya başladım. tüm önerilerini yaptım hatta vitamin destek tavsiyelerine de uydum.ne zaman d vitamini ve b12 vitamini takviyesi aldım kilolar katlanarak azalmaya başladı veeeeee 80 kilo altına indiğimde ilacımdan kurtuldum artık ins. direnci atakları yaşamıyor,acıkmıyor,daha dinç hissediyorum.
allah önce kaptanımız siwitten sonra karataydan razı olsun. bak swit karatay uzmanı her konuda yardımcı olur.zaten oda ins. direncini karatayla yenmiş biri tecrubeli.
umarım bi an önce sende sağlığına kavuşursun.bu arada ekmek yiyeceksen sadece kahvaltıda 1 dilim ye sonra onuda bırak tatlım.
sen bilirsin ama neden karataydan vaz geçtiğini anlamadım. karatay taş devri diyeti sağlıklı beslenmenin kendisi.iyi düşün tatlım
aaa olurmu oyle guzel ılgılendınız kı bayıldım buraya uye olmadıgım onca zamana yandım evet karataya karar verdım hayırlısı ıns yenıcem butun zorlukları.. bugun kocısım benı denıze goturecek bırazdan bol bol yuzeyım dıye bende gıtmeden 300 ıp atlıyayım dedım atladım sabahtan evın altını ustune getırdım oda baya terlettıGünaydınnnn meleklerimmmcumayı atlattık ve açıldığımızdan bu yana ilk kez sonuncu olduk sağlık olsun
ve nota aldıkbu notayı bu hafta hemen geldiği gibi geri postalamamız lazım bu yüzden bu hafta kaçamak
yapanlar peşin peşin menülerinin altına günlük sporlarına ek olarak kaçamaklarını yakacak şekilde spor
yapmış olarak yazalım canlarım Eylül yeni ameliyat geçirdiği için iyileşene dek bu uygulamadan
muaf Sindim anneciğiyle hasret giderdiği için muaf malum ev düzeninde değil gezmede diyet zor oluyor
maesef
Menü paylaşım listesini tekrar devreye sokalım ayrıca birazdan haftalık hedef tablosunu hazırlayacağım
hedeflerimizi makul bir şekilde yazalım meleklerim günlük sporumuza ek olarak herhangi bir
rahatsızlığı olmayanlar 600 ip atlama 100 mekik 50 squat toplamda 30 dk sürüyor grup sporumuzu yapalım
ip atlayamayanlar 30 dk lık sevdikleri bir sporu yapabilir sizlerin de takım motivasyonu için
yapmamızı istediğiniz önerilerinizi bekliyorum meleklerim biz kocaman bir aileyiz ve başaracağız size
güveniyorum:):)
zebekine bitanem aramıza tekrar hoşgeldin üstelik hemşoymuşuz bu süper
canım kusurabakma dün yeterince ilgilenemedim seninle belim rahatsız anneme geçmiş olsuna
gelen giden çok oluyor o yüzden özür tatlım şayet karatay sağlıklı yaşamını uygulayacaksan bu linkler
kitapları alana dek sana yardımcı olur cnm bizlerde takıldığın yerlerde yardımcı oluruz genceciksin
metabolizman bizlere göre daha hızlı çalışır boyunda var ben 40 yaşımda 27 kilo vermeyi başardığıma
göre doğru beslenme ve biraz sporla sende fıstık gibi hedefine ulaşacaksın inşallah tatlım
http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://cloudpage.co/oneriler
http://cloudpage.co/karatay-menusu
Dünkü menüne gelirsek arkadaşlarımızda söylemiş meyve suyu taze sıksan bile malesef yanlış gevrek seni çabuk acıktırır
karatay kahvaltısını mutlaka yapmalısın cnm bunu yapınca 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak yıllarca her
tür diyeti yapmış ve fazlasıyla tekrar geri almış biri olarak karatay hayatımın beslenme şekli bundan böyle
kalori hesabı yok bir sonraki öğünü beklemek yok gr ölçü yok sağlıklı besinlerden doyuncaya dek yiyoruz daha ne olsun
Aralar bizlerin kilo vermesindeki en büyük engel 1 hafta karatayı uygulayıp etkilerini görünce zaten
asla bırakamayacaksın aralara ihtiyacın olmayacak kendi mutfak zevkine göre menülerini oluşturabilirsin
egeli olarak zeytinyağından korkma bitanemm yağ yemezsek yağ yakamıyoruz malesef karataya
başlamadan önce beynine reset at ve tüm bildiklerini unut ayrıca su çok önemli şu anki kilonu 0,033 ile
çarparak günlük içmen gereken su miktarını bulabilirsin içine bir limon doğrarsan hem alkali hale
gelmiş olur hem de içinin kıyılmasını önler cnm şayet su içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep
uygulaması var onu kullanabilirsin
Menülerini paylaştıkça doğrularını yanlışlarını birlikte buluruz kuzum takımdaki tüm arkadaşlarımız
bu konuda yardımcı olacaktır başlarda ekmeksiz doyulurmu diyeceksin ama inan bana 8 aydır hiç
yokluğunu hissetmedim başlangıç olarak un ve şeker ailesiyle vedalaşmalısın
Birazda spor ekledikmi kilolar kuzu kuzu gidecek amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek az olsun öz olsun
hızlı giden hızlı geliyor malesef umarım bizimle birlikte hedefine sağlıkla ulaşırsın cnm
şimdilik bu kadar menülerini paylaştıkça yardımcı oluruz öncelikle kendine inan ve sürekli pozitif cümleler kur
sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum gibi bilinçaltın bir süre sonra bu tekrarlarla harekete geçecek
@ senasevval dünyanın 8, harikası demek öylemi prensesimmm
aslında çok şanslısın prenses çünkü genç yaşta sağlıklı beslenmeyi öğrendin ve ipin ucu kaçmadan
önlemini aldın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam süreceksin inş ve bebişleRİnde çok şanslı olacak senin gibi
bilinçli bir anneleri olduğu için 2 ayda 6,4 kilo en idealiii devam devammm
lisbeth93 bızdıkım gayet güzel veriyorsun ama denemende bir sakınca yok hepimizin bünyesi metabolizması farklı
Dene bakalım belki metabolizmanı şaşırtman açısından iyi olur fakat eminim karataya geri döneceksin
menüne gelince akşam hakikaten az olmuş kuzum dün başladın sanırım diyetisyenin verdiği önerilere menün farklı olmuş
cemreq bitanem level 1 i 3 gün yap sonra kaldığın yerden devam et bence ayrıca artık düşünme faslını geçtik
bu hafta ilk 3 e girmek için hareket şart tatlım
afiyetolsun menün güzel reçeli etiformu görmemiş olayım
haydigelgidelim
fıstığım sabah süperspor süper ama o ara ne öyle bitanem hem hurma yenmiş hem de 1 dilim ekmek
akşam da harika kahve ile yediklerin tüm sporuna mal olmuş cnm benim her bir bitter karesi için
30 ar mekik nasılll150 mekik günlük sporuna ek olarak kuzum kolay gelsin yarım çubuk dondurmayı affetttim ama cumaya dek kaçamak yapan yandı ona göre
ayyuzlum0211 öğlen çok abartmışsın Gülaycım sabah kk yapsaydın kısır ve salata yeterliydi akşamda
lahmacun yiyince zavallı miden ne yapsın spor olarak sayalım tabii hiç yoktan iyidir diyelim artık
börek için 100 mekik gelsinmi gelsin tabiiiii
Diloşumu allah korumuşhakikaten nazar değiyor kuzuma çörekotunu bir an önce yap cnm
RengarenkNesli sanırım misafirlerinle uğraşıyorsun cnm ayağın nasıl oldu aşkolsom neslim hem spor yok hem akşam 2 dilim ekmek de nesi
@Sindi564 özledik tatlımmmgönlünce eğlen gez ama bu hafta ne olur dikkat et bitanem kaçamak
yaparsan ki anneciğinin yanında çok normal bir sonraki öğünde telafi etmeye çalış kuzum
@miss_wong ptsi aramıza katılıyorsun Fatmacım hadi bakalım yokluğunuz çok belli
@Eylul sıla bitanemm inş çabucak iyileşir ve dönersin aramıza kk ya girme sorununu halletmemiz lazım
@merinetya tatlım bugün bildirim yapmadın aklım sende kaldı inş herşey yolundadır eşini askere yolcu etmeden
günleri değerlendiriyorsunuz sanırım
@ferideei cnm diskalifiye olman beni çok üzdüfakat takım kurallarımız belli inş senin için herşey yolundadır
motivasyon için her zaman bekleriz bitanem
maasımı alır almaz tum kıtaplarını alıcam karataycıgımıninan bende aç kaldım gram veremedim. şimdi tıkabasa tokum eriyorum. önemli lan aç kalmak değil yediklerin neyse sende o sun. ona dikkat et karatay ve taş devri beslenmesi tavsiyeleri harika dene canım
inan bende aç kaldım gram veremedim. şimdi tıkabasa tokum eriyorum. önemli lan aç kalmak değil yediklerin neyse sende o sun. ona dikkat et karatay ve taş devri beslenmesi tavsiyeleri harika dene canım
ben sımdılık kactım hazırlanmam gerek yalıga gıdıcez aksam kosu yapıcam sahıl boyu ohhhh mis.. esım sasırıyor sen ve sporama destegın de alasını verıyor o cabaladıkca benım dahada cabalıyasım gelıyor ve cok sevınıyorum eeee bıde cok yenı tanısmamıza ragmen burası da ayrı bır dopıng oldu bana haydı saglıcakla... telden menu spor bıldırımı yaparım artıkın opuyorum cookkk
Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>
cemreq ---- 53,2----------------------->52.7
eylul sıla---- 66.4---------------------->
lisbeth93----70,7 ------------------------>
merinetya----76,6 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->
morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>49
35nur35----107---------------------------->
neslihank4(----78,9 ------------------------->78,4
senasevval----53,5----------------------------->53
sindi564-----81,9---------------------------->
Kızlar kendi kilom yanlış olmuş onu düzelttim haberiniz olsun
sonuna kadar katılıyorum sporsuz 700 gram verdim bu hafta spor olsa kilo olacakmış demek. spor hayatımızı kurtarıyor kızlar ne güzel dimi. bende eyağıma basmadan bişiler yapsam ne iyi olacak ya bakalımben de yarim kilo hedef koyayim spora da bugub yine basliyorum kaptancim ve senacim dediginiz gibi level1 i bikac gun yapip 2 den devam edicem. yine ip atlama squat filan da yaparim ayri olarak. anladim ki spor yapmayinca en ufak bi kacamak bile o hafta kilo vermeyi engelliyor spor yaparken ne guzel gidiyordu kilolar. ayni yiyordum vallahi
bu kadar farkedicegini dusunmezdim gercekten ya cok ciddi bi konuymus spor :) ustelik hergun hareket halindeyim zaten ama saga sola gitmek hareket sayilmiyormus istesonuna kadar katılıyorum sporsuz 700 gram verdim bu hafta spor olsa kilo olacakmış demek. spor hayatımızı kurtarıyor kızlar ne güzel dimi. bende eyağıma basmadan bişiler yapsam ne iyi olacak ya bakalım
ohhhh keyfini cikar canim. dedtekcin olunca her sey daha kolay oluyor tabi. birden yuklenme ama kendine kas agrisi cekersinben sımdılık kactım hazırlanmam gerek yalıga gıdıcez aksam kosu yapıcam sahıl boyu ohhhh mis.. esım sasırıyor sen ve sporama destegın de alasını verıyor o cabaladıkca benım dahada cabalıyasım gelıyor ve cok sevınıyorum eeee bıde cok yenı tanısmamıza ragmen burası da ayrı bır dopıng oldu bana haydı saglıcakla... telden menu spor bıldırımı yaparım artıkın opuyorum cookkk
kiiiizzzzz ne gunaydini aksam oldu. biz oyle kaynatiriz. sizde kimse yok muGunaydın kızarrr sisin ekip cumartesi cumartesi baya canlanmış masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?