Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

keten tohumunu ben de kullanıyordum cnm ama nodül oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktım omega 3 deposu aslındaa
Kaptanıııııımmmm
1 kereye mahsus waffle yiyebilir miyim??
bugün ve yarın eşimle dışarı çıkcaz da
dışarda olunca insan biraz saçmalıyor malum
ben o saçmalığımı waffledan yana kullansam bi kerey mahsus nooolurr?

birde dışarda olursak yemek saati ne yememi tavsiye edersin??

haftasonu için bir kerelik yakacak spor yapman şartıyla peki cnm ama üst malzemelerini aşırı kalorili seçme kuzum

dışarda yemek yersen ızgara çeşitleri adana iskender zevkine göre yanında salatayla süper olur cnm balık seversen olabilir

tabi tabaklardaki garnitürler iptal lavaş dürüm iskenderin pidesi yenmeyecek iyi eğlenceler cnm

aynen katılıyorum bende dün dışarda yedim tavuk hariç karışık ızgara ama bişi unuttum yazmayı ben 2 kadeh beyaz şarapta içtim banu alanya manzarasına karşı ortamda güzeldi napim içtim vallahi

Tünaydın hepinize kızlar

Ovv eti form olmamış canım
Kaptanımızın dediği gibi 3 gün yap sonra diğerlerine geçersin canım. Bana ilk level kolay gelmişti ama 3. levelde annem ağladı resmen

Evet canım biraz abartmışsın ama olsun yarın toparlarsın. Bence bugün waffle yeme üst üste çok fazla olucak çünkü

Allah korumuş canım ya şükretmek lazım. Sivri sinek ısırıklarının üstüne buz sürsen canım biz de evde her akşam en az 10 sivri sinek öldürürüz kaşınan direk buz koyar üstüne geçer

İnşallah bu hafta ilk 3 e gireriz hadiii kızlar spora
Evet kaptanım yavaş yavaş evdeki herkeste benimle birlikte karataya uymaya başlıyorlar ama ekmekten vazgeçiremiyorum kimseyi
@miss_wong fatmacım çok özledik senii bu hafta çok güzel kilo vermişsin çabucak aramıza katıl

Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>
cemreq ---- 53,2----------------------->
eylul sıla---- 66.4---------------------->
lisbeth93----70,7 ------------------------>
merinetya----76,6 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->
morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>49

35nur35----107---------------------------->
neslihank4(----78,9 ------------------------->78,4
senasevval----53,5----------------------------->53
sindi564-----81,9---------------------------->

Kızlar kendi kilom yanlış olmuş onu düzelttim haberiniz olsun

Kızlar dün eski kotlarımı denedim evde 36 dan 44 bedene kadar her kot var maşallah
Eski kotlarımın hepsi de bol geldi sevinçten havalara uçucaktım resmen süper bir duyguymuş bu
Hedefime ulaşayım da hepsini yollucam dolapta yenilerine yer açmak lazım dimi

inan bende aç kaldım gram veremedim. şimdi tıkabasa tokum eriyorum. önemli lan aç kalmak değil yediklerin neyse sende o sun. ona dikkat et karatay ve taş devri beslenmesi tavsiyeleri harika dene canım

aaa olurmu oyle guzel ılgılendınız kı bayıldım buraya uye olmadıgım onca zamana yandım evet karataya karar verdım hayırlısı ıns yenıcem butun zorlukları.. bugun kocısım benı denıze goturecek bırazdan bol bol yuzeyım dıye bende gıtmeden 300 ıp atlıyayım dedım atladım sabahtan evın altını ustune getırdım oda baya terlettı

inan bende aç kaldım gram veremedim. şimdi tıkabasa tokum eriyorum. önemli lan aç kalmak değil yediklerin neyse sende o sun. ona dikkat et karatay ve taş devri beslenmesi tavsiyeleri harika dene canım
maasımı alır almaz tum kıtaplarını alıcam karataycıgımın kaptanımız faydalı lınkler vermıs benım ıcın onları ıncelıcem bırazdan

ben sımdılık kactım hazırlanmam gerek yalıga gıdıcez aksam kosu yapıcam sahıl boyu ohhhh mis.. esım sasırıyor sen ve spor ama destegın de alasını verıyor o cabaladıkca benım dahada cabalıyasım gelıyor ve cok sevınıyorum eeee bıde cok yenı tanısmamıza ragmen burası da ayrı bır dopıng oldu bana haydı saglıcakla... telden menu spor bıldırımı yaparım artıkın opuyorum cookkk

Aynen canım bu hafta hep düşünüyorum tıka basa yiyorum neredeyse kusucak derecede ama nasıl onca kilo verdim? Beynim almıyor resmen durdu

Ohh benim içinde bol bol koş canım kendine cici bak

ben de yarim kilo hedef koyayim spora da bugub yine basliyorum kaptancim ve senacim dediginiz gibi level1 i bikac gun yapip 2 den devam edicem. yine ip atlama squat filan da yaparim ayri olarak. anladim ki spor yapmayinca en ufak bi kacamak bile o hafta kilo vermeyi engelliyor spor yaparken ne guzel gidiyordu kilolar. ayni yiyordum vallahi

sonuna kadar katılıyorum sporsuz 700 gram verdim bu hafta spor olsa kilo olacakmış demek. spor hayatımızı kurtarıyor kızlar ne güzel dimi. bende eyağıma basmadan bişiler yapsam ne iyi olacak ya bakalım

sonuna kadar katılıyorum sporsuz 700 gram verdim bu hafta spor olsa kilo olacakmış demek. spor hayatımızı kurtarıyor kızlar ne güzel dimi. bende eyağıma basmadan bişiler yapsam ne iyi olacak ya bakalım
bu kadar farkedicegini dusunmezdim gercekten ya cok ciddi bi konuymus spor :) ustelik hergun hareket halindeyim zaten ama saga sola gitmek hareket sayilmiyormus iste ayagin mi rahatsiz cnm noldu ben kaçırmışım orayi

Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>79.5
lisbeth93----70,7 ------------------------>

ohhhh keyfini cikar canim. dedtekcin olunca her sey daha kolay oluyor tabi. birden yuklenme ama kendine kas agrisi cekersin
Gunaydın kızarrr sisin ekip cumartesi cumartesi baya canlanmış masallah
kiiiizzzzz ne gunaydini aksam oldu. biz oyle kaynatiriz. sizde kimse yok mu

hedefi cok yuksek tutmadim guvenemiyorum kendime. sanki bir direnc noktasiyla karsi karsiyayim. islerimi baya toparladim ama kiz durmuyor. simdi zor uyuttum spor yapamadim henuz. sanirim geceye kalacak. en sevmedigim sey de gece gece spor yapmak. metabolizmanin uykuya daldigi zaman nerdeyse

iyi aksamlar menumu yaziyim once

Sabah
1 yumurtadan biberli omlet peynir 6 zeytin domates salatalik maydonoz yarim dilim tam bugday ekmegi

ara
2 kuru kayisi filter kahve

aksam
1 lahmacun buyuk bir kase salata 2 bardak ayran 2 catal karpuz

aksam yemegimi erken yedim acikirsam da sut icebilirim :)

su 3 lt ye yakin
spor 40 dk yuruyus

Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>79.5
lisbeth93----70,7 ------------------------> 70

70 dedim ama ne yalan soyliyim pek olacagini zannetmiyorum sanirim vucut kilitlendi korumaya almaya basladi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…