- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
durum vahim banum ama bu hafta toparlıcaz*** 6,Takım 375. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,9 / 79,9/0 /%0 ) Kilosu sabit
cemreq ( 53,4/ 53,2/0,2 /% 0,37)
eylul sıla(66 / 66.4/ -0.4/% -0,61)
ferideei(76,4 / / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
lisbeth93(71 /70,7 /0.3 /% 0.42)
merinetya(76,6 / / /% )1. kez bildirimde bulunmadı
miss_wong(72,4 / 71,8 / 0,6/% 0,83)
morcadıyesilyarasa(49 / 50,4/-1,4 /% -2,86)
neslihank4( 79,6/78,9 /0,7 /%0,89 )
senasevval(53,9 / 53,5/ 0,4/%0,74 )
sindi564( 79,6/ 81,9/-2,3/%-2,89 )
6.takım ortalaması: % -0,28
107 kılo hedef 70 boy 169 yasım 24 bedenım 48- 46 kesımıne gore degısıyor ızmırlıyım
inş.. beynıme yerlestırdım salata yerken bıle zorakı yıyorum okadar hırs yapmısım
onceden o hatayı yaptım cok kılo verdım ama katlanıp gerı dondu bana karatayı suan arastırma asamasındayım bakalım
hoş geldin canımkahvaltılardada mı yemıyım? daha 3. gunum bugun en azından bı ıkı hafta dıye dusunmustum ama tecrubelerınız onemlı benım ıcın
sen bilirsin ama neden karataydan vaz geçtiğini anlamadım. karatay taş devri diyeti sağlıklı beslenmenin kendisi.iyi düşün tatlımkizlar bir komsumuzun eltisi beslenme uzmani bir arkadasim da onunla birlikte baya bir zayifladi
ben de gidip onunla konustum dun kati bir diyet listesi istemedim ama onerileri oldu ve sanirim bu hafta en azindan deneme amacli onun dediklerini uyguliycam karataya ara verip bakalim insallah ise yarar hem hic degilse metabolizmam sasirir
çörek otunun ne faydası var ve nasıl tüketmeliyiz??kızlar günaydın dün menu yazmadım yazayım
kalkınca 2 brd su,kefir,çörekotu ketentohumu
sabah kk kahvaltı
öğle taze fas+et sote
akşam karışık ızgara 2 kızarmış ekmek salata
spor yok
.çörek otunun ne faydası var ve nasıl tüketmeliyiz??
haydigelgidelim
fıstığım sabah süperspor süper ama o ara ne öyle bitanem hem hurma yenmiş hem de 1 dilim ekmek
akşam da harika kahve ile yediklerin tüm sporuna mal olmuş cnm benim her bir bitter karesi için
30 ar mekik nasılll150 mekik günlük sporuna ek olarak kuzum kolay gelsin yarım çubuk dondurmayı affetttim ama cumaya dek kaçamak yapan yandı ona göre
yarın itibariyle ona da başlayayım o halde.
bitanem çörekotu ölümden başka her şeye çare zayıflamat-ya etkisi ise
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
kahvaltıdan yarım saat önce 1 tatlı kaş çiğnersen faydalı olur cnm:)
ne ekmeği kaptanım yanlış anlamışsın
biz eve ekmek almıyoruz uzun zamandır
merak etme kaptan mekikler bugün arttı squat bile yavaş yavaş artıyor
vay be ben naapmışım bilmeden :S
1 çay bardağı leblebi 1 dilim ekmeğe eşit kuzum
banum anlatmış. ben bağışıklık sistemini güçlendirme etkisi dolayısıyla kullanıyorum. ben minik bi öğütücü aldım ketentohumu ve çörekotunu öğütüp günlük taze yutuyorum sabahları canımçörek otunun ne faydası var ve nasıl tüketmeliyiz??
ben keten tohumunu salatalara ve omletlere katıyorumbanum anlatmış. ben bağışıklık sistemini güçlendirme etkisi dolayısıyla kullanıyorum. ben minik bi öğütücü aldım ketentohumu ve çörekotunu öğütüp günlük taze yutuyorum sabahları canım
ben keten tohumunu salatalara ve omletlere katıyorum
o zaman çok sık tüketmemek gerek
keten tohumunu ben de kullanıyordum cnm ama nodül oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktımomega 3 deposu aslındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?