Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menum
sabah: zoraki1 salatalik
ogleden sonra: 1 tabak kisir, 1 dilim tavuklu borek, bol cay, kabak ve ceviz karidik yogurtlu salata gibi bise yedim 1 servis kasihi kadar
aksam: lahmacun, 2 buyuk bardak ayran, sogan
spor: sayilirmi bilmem ama yarim saat kadar yurudum.
sonuc catliyorum siginamiyorum. yemek yapamadim diye lokantaya gittik malesef.

kizlar ya bu gun dilanin basina cocuk masasi dustu. cok korktum bise oldu diye ama sukur bise olmadi iki kasinin ortadi sisti ve cizildi. esimin tepkisinden cik korkuyordum. cok kizmadi ama.evden cikmayin birdaha nazar oluyo dedi. napim ne zaman olsa cikacam evden omur boyu kalamam ya.

gunaydin kizlar nadilsiniz. gece ucte uyuyabildim uykudan oluyom. ama yarin yemekli misafirim varmis. bu gun ev temizleyip yarin sadece yemeklerle ugrasayim diyorum. amaaaa dila durmuyor. dunku dusmesi yetmiyor gibi gece belki on yerinden sinek isirmis. bir tl kadar koca koca kabarmis her yeri. kasiniyo sanirim durmuyo o yuzden

durum vahim banum ama bu hafta toparlıcaz

107 kılo hedef 70 boy 169 yasım 24 bedenım 48- 46 kesımıne gore degısıyor ızmırlıyım

inş.. beynıme yerlestırdım salata yerken bıle zorakı yıyorum okadar hırs yapmısım

onceden o hatayı yaptım cok kılo verdım ama katlanıp gerı dondu bana karatayı suan arastırma asamasındayım bakalım

kahvaltılardada mı yemıyım? daha 3. gunum bugun en azından bı ıkı hafta dıye dusunmustum ama tecrubelerınız onemlı benım ıcın
hoş geldin canım
bak bende ins. direnci vardı 90 la başladım martta o kadar zor gittiki kilolar 200,300 gr larla sıkılmıştım derken 2 ay önce takımla tanışıp karataya başladım. tüm önerilerini yaptım hatta vitamin destek tavsiyelerine de uydum.ne zaman d vitamini ve b12 vitamini takviyesi aldım kilolar katlanarak azalmaya başladı veeeeee 80 kilo altına indiğimde ilacımdan kurtuldum artık ins. direnci atakları yaşamıyor,acıkmıyor,daha dinç hissediyorum.
allah önce kaptanımız siwitten sonra karataydan razı olsun. bak swit karatay uzmanı her konuda yardımcı olur.zaten oda ins. direncini karatayla yenmiş biri tecrubeli.
umarım bi an önce sende sağlığına kavuşursun.bu arada ekmek yiyeceksen sadece kahvaltıda 1 dilim ye sonra onuda bırak tatlım.
sen bilirsin ama neden karataydan vaz geçtiğini anlamadım. karatay taş devri diyeti sağlıklı beslenmenin kendisi.iyi düşün tatlım

kızlar günaydın dün menu yazmadım yazayım
kalkınca 2 brd su,kefir,çörekotu ketentohumu
sabah kk kahvaltı
öğle taze fas+et sote
akşam karışık ızgara 2 kızarmış ekmek salata
spor yok

kızlar günaydın dün menu yazmadım yazayım
kalkınca 2 brd su,kefir,çörekotu ketentohumu
sabah kk kahvaltı
öğle taze fas+et sote
akşam karışık ızgara 2 kızarmış ekmek salata
spor yok
çörek otunun ne faydası var ve nasıl tüketmeliyiz??

Günaydınnnn meleklerimmm cumayı atlattık ve açıldığımızdan bu yana ilk kez sonuncu olduk sağlık olsun
ve nota aldık bu notayı bu hafta hemen geldiği gibi geri postalamamız lazım bu yüzden bu hafta kaçamak
yapanlar peşin peşin menülerinin altına günlük sporlarına ek olarak kaçamaklarını yakacak şekilde spor
yapmış olarak yazalım canlarım Eylül yeni ameliyat geçirdiği için iyileşene dek bu uygulamadan
muaf Sindim anneciğiyle hasret giderdiği için muaf malum ev düzeninde değil gezmede diyet zor oluyor
maesef

Menü paylaşım listesini tekrar devreye sokalım ayrıca birazdan haftalık hedef tablosunu hazırlayacağım
hedeflerimizi makul bir şekilde yazalım meleklerim günlük sporumuza ek olarak herhangi bir
rahatsızlığı olmayanlar 600 ip atlama 100 mekik 50 squat toplamda 30 dk sürüyor grup sporumuzu yapalım
ip atlayamayanlar 30 dk lık sevdikleri bir sporu yapabilir sizlerin de takım motivasyonu için
yapmamızı istediğiniz önerilerinizi bekliyorum meleklerim biz kocaman bir aileyiz ve başaracağız size
güveniyorum:):)

@35nur35 bitanem aramıza tekrar hoşgeldin üstelik hemşoymuşuz bu süper
canım kusurabakma dün yeterince ilgilenemedim seninle belim rahatsız anneme geçmiş olsuna
gelen giden çok oluyor o yüzden özür tatlım şayet karatay sağlıklı yaşamını uygulayacaksan bu linkler
kitapları alana dek sana yardımcı olur cnm bizlerde takıldığın yerlerde yardımcı oluruz genceciksin
metabolizman bizlere göre daha hızlı çalışır boyunda var ben 40 yaşımda 27 kilo vermeyi başardığıma
göre doğru beslenme ve biraz sporla sende fıstık gibi hedefine ulaşacaksın inşallah tatlım

http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://cloudpage.co/oneriler

http://cloudpage.co/karatay-menusu

Dünkü menüne gelirsek arkadaşlarımızda söylemiş meyve suyu taze sıksan bile malesef yanlış gevrek seni çabuk acıktırır
karatay kahvaltısını mutlaka yapmalısın cnm bunu yapınca 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak yıllarca her
tür diyeti yapmış ve fazlasıyla tekrar geri almış biri olarak karatay hayatımın beslenme şekli bundan böyle
kalori hesabı yok bir sonraki öğünü beklemek yok gr ölçü yok sağlıklı besinlerden doyuncaya dek yiyoruz daha ne olsun

Aralar bizlerin kilo vermesindeki en büyük engel 1 hafta karatayı uygulayıp etkilerini görünce zaten
asla bırakamayacaksın aralara ihtiyacın olmayacak kendi mutfak zevkine göre menülerini oluşturabilirsin
egeli olarak zeytinyağından korkma bitanemm yağ yemezsek yağ yakamıyoruz malesef karataya
başlamadan önce beynine reset at ve tüm bildiklerini unut ayrıca su çok önemli şu anki kilonu 0,033 ile
çarparak günlük içmen gereken su miktarını bulabilirsin içine bir limon doğrarsan hem alkali hale
gelmiş olur hem de içinin kıyılmasını önler cnm şayet su içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep
uygulaması var onu kullanabilirsin

Menülerini paylaştıkça doğrularını yanlışlarını birlikte buluruz kuzum takımdaki tüm arkadaşlarımız
bu konuda yardımcı olacaktır başlarda ekmeksiz doyulurmu diyeceksin ama inan bana 8 aydır hiç
yokluğunu hissetmedim başlangıç olarak un ve şeker ailesiyle vedalaşmalısın

Birazda spor ekledikmi kilolar kuzu kuzu gidecek amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek az olsun öz olsun
hızlı giden hızlı geliyor malesef umarım bizimle birlikte hedefine sağlıkla ulaşırsın cnm
şimdilik bu kadar menülerini paylaştıkça yardımcı oluruz öncelikle kendine inan ve sürekli pozitif cümleler kur
sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum gibi bilinçaltın bir süre sonra bu tekrarlarla harekete geçecek

@ senasevval dünyanın 8, harikası demek öylemi prensesimmm

aslında çok şanslısın prenses çünkü genç yaşta sağlıklı beslenmeyi öğrendin ve ipin ucu kaçmadan
önlemini aldın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam süreceksin inş ve bebişleRİnde çok şanslı olacak senin gibi
bilinçli bir anneleri olduğu için 2 ayda 6,4 kilo en idealiii devam devammm

lisbeth93 bızdıkım gayet güzel veriyorsun ama denemende bir sakınca yok hepimizin bünyesi metabolizması farklı

Dene bakalım belki metabolizmanı şaşırtman açısından iyi olur fakat eminim karataya geri döneceksin
menüne gelince akşam hakikaten az olmuş kuzum dün başladın sanırım diyetisyenin verdiği önerilere menün farklı olmuş

cemreq bitanem level 1 i 3 gün yap sonra kaldığın yerden devam et bence ayrıca artık düşünme faslını geçtik
bu hafta ilk 3 e girmek için hareket şart tatlım

afiyetolsun menün güzel reçeli etiformu görmemiş olayım

haydigelgidelim

fıstığım sabah süper spor süper ama o ara ne öyle bitanem hem hurma yenmiş hem de 1 dilim ekmek

akşam da harika kahve ile yediklerin tüm sporuna mal olmuş cnm benim her bir bitter karesi için
30 ar mekik nasılll 150 mekik günlük sporuna ek olarak kuzum kolay gelsin yarım çubuk dondurmayı affetttim ama cumaya dek kaçamak yapan yandı ona göre

ayyuzlum0211 öğlen çok abartmışsın Gülaycım sabah kk yapsaydın kısır ve salata yeterliydi akşamda
lahmacun yiyince zavallı miden ne yapsın spor olarak sayalım tabii hiç yoktan iyidir diyelim artık
börek için 100 mekik gelsinmi gelsin tabiiiii

Diloşumu allah korumuş hakikaten nazar değiyor kuzuma çörekotunu bir an önce yap cnm

RengarenkNesli sanırım misafirlerinle uğraşıyorsun cnm ayağın nasıl oldu aşkolsom neslim hem spor yok hem akşam 2 dilim ekmek de nesi

@Sindi564 özledik tatlımmm gönlünce eğlen gez ama bu hafta ne olur dikkat et bitanem kaçamak
yaparsan ki anneciğinin yanında çok normal bir sonraki öğünde telafi etmeye çalış kuzum

@miss_wong ptsi aramıza katılıyorsun Fatmacım hadi bakalım yokluğunuz çok belli

Eylul sıla bitanemm inş çabucak iyileşir ve dönersin aramıza kk ya girme sorununu halletmemiz lazım

merinetya tatlım bugün bildirim yapmadın aklım sende kaldı inş herşey yolundadır eşini askere yolcu etmeden
günleri değerlendiriyorsunuz sanırım

ferideei cnm diskalifiye olman beni çok üzdü fakat takım kurallarımız belli inş senin için herşey yolundadır
motivasyon için her zaman bekleriz bitanem

çörek otunun ne faydası var ve nasıl tüketmeliyiz??
.

bitanem çörekotu ölümden başka her şeye çare zayıflamat-ya etkisi ise
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

kahvaltıdan yarım saat önce 1 tatlı kaş çiğnersen faydalı olur cnm:)

ne ekmeği kaptanım yanlış anlamışsın
biz eve ekmek almıyoruz uzun zamandır
merak etme kaptan mekikler bugün arttı squat bile yavaş yavaş artıyor

yarın itibariyle ona da başlayayım o halde
bu arada eşimde benimle başladı bugün itibariyle :)

376. Etap Haftalık Hedef Listesi

Ayyüzlüm0211 ---79,9------------------>
cemreq ---- 53,2----------------------->
eylul sıla---- 66.4---------------------->
lisbeth93----70,7 ------------------------>
merinetya----76,6 -------------------------->
miss_wong----71,8---------------------->
morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>

35nur35----107---------------------------->
neslihank4(----78,9 ------------------------->
senasevval----53,9----------------------------->
sindi564-----81,9---------------------------->

morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>49

neslihank4(----78,9 ------------------------->

ben keten tohumunu salatalara ve omletlere katıyorum

morcadıyesilyarasa---- 50,4------------>49

neslihank4(----78,9 ------------------------->78,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…