Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi aksamlar kızlar bugunki menum

sabah
5 ceviz
5 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir
1 haslanmis yumurta

öğle
1 bardak süt
2 parca kavun

aksam
2 kalem pirzola
yesil salata

100 squat 50 mekik 20 sınav 50 ip atlama
30 dk jillian michaels 30 day shred level 1
3 veya 3 bucuk litre su

İyi akşamlar herkese menümü yazayım bende. Acayip yorgunum 2 gündür alışverişin dibine vurdum diyebilirim ama aynı zamanda da çok mutluyum

Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz

Ara:
Annem kendisine dondurma almıştı çok zorladı yemem için hemen ufak bir ısırık mı diyim ne diyeyim ondan aldım

Akşam:
Taze fasulye yemeği
Kabak yemeği(Pirinçler anneme)
Yoğurt
Salata

Spor:2 saat alışveriş 600 ip atlama 100 mekik 50 squat 30 şınav bir de yoga
Su:3 litre

Bu arada bir şey soracağım iyi güzel kilo verdim ama her tarafım hala bıngıl bıngıl hiç sevmem
Tekrardan jillian ablamdan mı devam etsem yoksa önerebileceğiniz başka bir program var mıdır

aaa canim ya gecmis olsun diloso
karataya eninde sonunda donecegime ben de eminim kaptanim :)
olumlu etkilerini gordum deneyimledim bu yuzden istedigim kiloya ulasinca da karatay benim icin devam edecek insallah
ay ben ne zamandir tuketmiyordum corekotu zaten ne zamandir kabizlikla bogusuyorum yarin gidip alayim
aynen canim hedefe ulasalim sonra bu elbiseleri ihtiyac sahiplerine ulastirip dolap yenileyelim insallah
maasımı alır almaz tum kıtaplarını alıcam karataycıgımın kaptanımız faydalı lınkler vermıs benım ıcın onları ıncelıcem bırazdan

canim uzerinde sari mezura olan bilimsel gerceklerle kilo vermenin abc si kitabiyla basla bence bir an once zaten 12 lira pahali br sey degil

spor da menu de cok iyi canim
ben su mekik squat falan beceremiyorum sanirim govdem agir geliyor biraz daha kilo verince duzenli baslayabilirim insallah ya cok guzel onlar

Bu arada bir şey soracağım iyi güzel kilo verdim ama her tarafım hala bıngıl bıngıl hiç sevmem
Tekrardan jillian ablamdan mı devam etsem yoksa önerebileceğiniz başka bir program var mıdır

benim liseden bir arkadasm 96 dan 55 e dusmus 60 kilo oldugunda su jilliansa baslamis 1 ay suruyormus sanirim ama gorsen nasil incecik olmus eskisinin 5 te biri neredeyse agzim acik kaldi aynen bu sekil

spor da menu de cok iyi canim
ben su mekik squat falan beceremiyorum sanirim govdem agir geliyor biraz daha kilo verince duzenli baslayabilirim insallah ya cok guzel onlar

Sende bir 65 ol hepsi sana bebek oyuncağı gibi gelicek Bende ilk başlarda acayip zorlanıyordum ama sanırım yaşımın da verdiği bir avantajla neredeyse hepsini tek sette yapabiliyorum

benim liseden bir arkadasm 96 dan 55 e dusmus 60 kilo oldugunda su jilliansa baslamis 1 ay suruyormus sanirim ama gorsen nasil incecik olmus eskisinin 5 te biri neredeyse agzim acik kaldi aynen bu sekil

Maşallah ya nazar değmesin kıza Jillian ablayı bende yaptım ama o sıralar her gün fast food yiyordum daha çok kilo aldım tabi hiçbir faydası olması

bu kadar farkedicegini dusunmezdim gercekten ya cok ciddi bi konuymus spor :) ustelik hergun hareket halindeyim zaten ama saga sola gitmek hareket sayilmiyormus iste ayagin mi rahatsiz cnm noldu ben kaçırmışım orayi
Yaptım canım derin ve kocaman bi yanık 3.derece ve iltihaplandi ağrim da var işte spor yok idare ediyorum

Kızlar selam menu yazıp çıkacağım ayağım çok ağrıyor bu gün
Sabah sadece kefir ve bi lokma peynir 1 tane ceviz
Öğle ayran bakliyat la sarılmış yaprak sarma ve taze fasulye
Aksam fırında izmir köfte ayran
1 minik kase çekirdek
Spor yok malesef

Afiyet olsun canım ama keşke sabah daha düzgün olsaydı

sagol canim allah razi olsun

dün menümü yazamadım canlar
gece eve 4 te gelince böyle oldu kusura bakmayın
birde dün yediklerimi bi hayli abarttım
bi waffle hakkı almıştım kaptanımdan en masumundan yiyebilirsin dedi
ama ben planlarımız değişmesi üzerine ve ortamımızın haddinden fazla ısrarına
menüdekileri yedim
o ısrarla savaşmak insanı ne kadar zor duruma itiyor ya
tavırları konuşmaları
neyse menümü yazayım dünkünü
23 AĞUSTOS
SABAH
geranmali
domates
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa yeşilçay
nane
maydonoz
SPOR : 130 squat + 280 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
domatesli bulgur pilavı
kuru soğan
ayran
AKŞAM öğünümü abarttım
tortilla ekmeğinde bol yeşillikli çiğköfte
içli köfte 1 adet
ayran
ARA
3 bira
onla beraber patlamış mısır yedim arada ve 8-10 adet cips
gecenin ilerleyen saatinde milletin zorlaması ile kokoreç
Su 750 ml

hepsinin her şeyin farkındayım böhüah :'(

az gelmedi mi bunlar gecmis olsun bu arada
menum cok tuhaf bu gun
sabah bir parca peynir
oglen yarim tabak makarna
aksam firinda patlican biber kizartmasi yogurtlu
spor yok
cok az olmamis mi Sabah acmissin zaten
benim gozum mu dondu herkesin yedigi az geliyor
ben de diyete basladigimdan beri alkol tuketimimi sinirlamaya calisiyorum cunku o zamanlar cildiriyorum bu senin yazdiklarinin 2 katini falan yiyorum ama sporun cok iyi birbirlerini notrlemislerdir diye dusunuyorum
gunaydin kizlar. umarim kacamakdiz bol sporlu bir gun geciririz
amin

ben de diyete basladigimdan beri alkol tuketimimi sinirlamaya calisiyorum cunku o zamanlar cildiriyorum bu senin yazdiklarinin 2 katini falan yiyorum ama sporun cok iyi birbirlerini notrlemislerdir diye dusunuyorum
valla ben uzun zamandır pek alkol almıyorum zaten bana kısıtlı kullanım hakkı veriyor dr um
ama işte dün cumartesi gecesi arkadaşlar gece eğlence vs malum
geçende eşim evde içerken bi yarım birada ben içtim
ondan sonrada dün içtim
çok çok uzun bi süre içmem içsemde abartmam yani
daha kahvaltı etmedik biliyomusun :S

az oldu da ev isi yaptigim gun gozum bise gorumuyo bide dila aglayinca hepten delirdim

iyi aksamlar herkese disari cikiyorum vakit bulamam belki unutmadan menumu yazayim

Sabah
1 dilim tb ekmegi 6 zeytin peynir domates salatalik biber 2 incir (dun aksam bizimkiler yerken zor dayandim Sabah da canim asiri cekti dayanamayip yedim )

ogle
3 yk tarcinli yogurt 1 muz 5 findik

aksam
1 tabak etli taze fasulye 1 kase yogurt

su 3 lt spor 1 saat yuruyus

kizlar slm telden girdigim icin msjlariniza yarn bakicam hemen menuye geciyim
dun aksam yemegi
izgara levrek salata ekmek yemedim sahilde yuruyus yuzme ve cesitli spor hareketleri yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…