Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü harika cnm Tebrikler
sagol canim. spor olarakda bebek pesinde oda oda gezmek yazacaktim unuttum. az uyusun spor yapim diyom daha yeltenmeden uyaniyo cadi. en son ikindin de uyuttum bu seferde arkadasim aradi bir saat konustuk tel i kapattim kiz uyandi. cok zoruma gitti. neyse gece kocayi uyutup yaparim artik

slm kızlar ne var ne yook su cepten ınternete alıstım amelıyattan sonra oyuzden fazla ugrayamıyorum.cepten gırıyorum ama cepten uye gırısımı kabul etmedıgınden okuyorum ama yazamıyorum.takıpteyım hepınızı ama yazamıyorum malesef

dunkı menum

sabah menemen 1dılım ekmek zeytın peynır
öğlen yesılmercımek salata
aksam bamya yogurt az salata arlarda 1çıkolatalı gofret yemıstım

bugunkı menum
sabah peynır zeytın tereyag az recel 2 dılım ekmek
ara bıraz uzum az leblebı
öğlenızgara kofte salata ayran
aksam 1kase mercımek ayran 2 köfte

dıslerımı yaptırıyorum aksam agrıdan fazla katı yıyemedım

iyi geceler fıstıklarımmm memleketten dayımlar geldi o yüzden pek giremedim zaten üç saattir yatıyorum sakın kıızmayın ama belimi çektirdim dayıma ben lisedeyken rahmetli dedem de çekerdi öyle bir kemik sesi çıktıki belim koptu zannettim
ama çok şükür şimdi turp gibi oldum seke seke yürümek ağrısız oturmak ne güzelmişş

tartı öncesi gofrette neyin nesi kuzummm geçmiş olsun cnm diş sorunu bende de var şu yoğunluk bitsin bende başlayacağım inş bugünkü menün güzel cnmmm kahvaltı hariçç

ben muneye yazayım şimdi senin sorununu cnmmm cepten anında yazarsan süper alıştım ama çoklu alıntı zor oluyor gerçi pc den de öyle ama sayfa sayfa yapıyorum artık

ya kızlar ben acıktım çok fena bu saatte naapsam ne yesem yardım edin bi

tartı öncesi sadece ayran içebilirsin kuzum

İyi akşamlar kızlar

Sabah:
Kıymalı yumurta
Domates salatalık peynir zeytin

Ara:
Tuzlu ayran

Akşam:
Kabak yemeği(pirinçler annemde)
Salata
Yoğurt

Spor:Jillian ile ripped
Su:2 litre anca olur

afiyetolsun prensesimmm annen kilo alacak bu gidişlee tansiyon durumu nasıl bitanem

kac gundur bende bakmiyorum supriz olacak. insallah vermisimdir. vucudun degil ama az kaldi benim direnc kirilacak

inş kırılsın artık bitanemm diloş varken vermemen mümkün değilki

gece metayı çalışırken bırakmak iyi fikir cnmmm spora diloşa bakmayı da yaz bundan sonra

Kızlar yarın büyük gün Ayy nolacak bu cuma bana heyecan bastı

beni de neslim inş yaın ilk üçe girip notayı sildiririz hayırlısı

iyi aksamlar kizlar. menumu paylasayim
sabah: 1 yumurta biraz peynir ve tereyagini karistirdim, 1salatalik, 10 zeytin, 4 ceviz
ara: 1 bardak ayran ve yesilcay
aksam: 2 kabak dolmasi, 2 sarma, 2 kase ayran asi, koca bir tabak salata

afiyetolsun cnmmm dolma sarma bulgurluysa sorun yok

annem de çok sever senin gibi cnm ben on yıl yemesem özlemem herhalde ne kurusunu ne tazesini gerçi çok faydalı ama napimm

Bu sıcaklar eylül ortası terkedermis Antalya yi napan az bilmem 10 gündür kavrulduk

burası böyle sizin+ neminiz var birde neslim hakkaten zor ne diyim az kaldı cnm sabır

sadece salata yetmemiş cnm muz yememen isabet olmuş akşam zaten meyve yemiyoruz neyse yaşasın ayran sporun müthişşş

Selam kızlar menu yazayım anlamadan
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado ve cok ince 1 dlm t.b kızarmış ekmek
Ogle 2 baklagiller dolma ayran brokoli
Aksam Kıymalı yumurta az makarna yoğurt
30 dk yurume

akşam makarna yemesen iyiymiş nesilim hem protein hem karbonhidrat olmamış kuzum yürümeye başlaman ne kadar doğru acaba bir sorun çıkmasın

bence tekrar düşünnnn

kızlar bi yazı okudum ahmet aydından sizinle paylaşmak istedim
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1099
ahmet aydının yazılarını seviyorum cnm karatayla paralel gidiyor yarın rahatça okuyacağım tşkler

ben programlı her gün aynı sporu aynı saatte yapıorum kaptancığım

benim kastettiğim bir ömür yapacağın şekildeydi kuzummmm

*** 6,Takım 376. Etap ***

Ayyüzlüm0211(79,9 / / /% )
cemreq (53,2 / / /% )
eylul sıla(66.4 / / /% )
lisbeth93(70.7 / / /% )
izinli
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(71.8 / / /% )
morcadıyesilyarasa(50.4 / / /% )
neslihank4( 78.9/ / /%)
senasevval(53,5 / / /%)
sindi564( 81.9/ / /%)

6.takım ortalaması: %

sadece salata yetmemiş cnm muz yememen isabet olmuş akşam zaten meyve yemiyoruz neyse yaşasın ayran sporun müthişşş
benim kastettiğim bir ömür yapacağın şekildeydi kuzummmm
valla aynen öyle oldu kaptanım salata yetmedi neyseki geceyi kurtardık
bi ömür bakalım nasıl gidecek inş öyle olur benimde planım o yönde ama hayırlısı

birde hayatımda korkmadığım birşeyden korkuyorum acaip gök görlüğü şimşekler çakıyo
hayatımda hiç böylesine şahit olmadım
evde yalnızım bide korkuyorum
köpüşümde korkuyo

cemrem bugün hiç uğramamışsın kendini toparlaman zor biliyorum ama herşeyin hayırlsıı cnmmm
merinetya inş yarın ortaya çıkarsın cnmmm hiç böyle yapmazdın diskalifiye olmanı istemiyorum yarın da gelmezsen haftaya lütfen gel inş herşey yolundaadır bitanemmm esinle ilgilendiğini bilsem de lütfen yaz en azından izinli yzalaım seni ki diskalifiye olma cnm

fıstıklar yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inş bildirimleri lütfen 12 den sonraya bırakmamaya çalışalım okmii 12 yi geçiren listeleri kontrol edip paylaşır ona göre ayrıca uyandıktan yarım saat sonra tartılma imkanınız varsa öyle tartılın meleklerimmm

ilerde inş madonna gibi oluruz cnmmm ben ortaokuldayken de aynıydı şimdide tam sportmen

korkma bitanem yağmur berekettir köpüşünün korkması da ilginç yaşı küçük sanırım benim rahmetli hiç korkmazdı gerçi bende bazen çok şiddetli olunca tırsıyorum rabbim afetsiz versin

valla ben hiç korkmazdım ben bile korktum yani
köpüşüm 14 aylık
ama çok narindir beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…