- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
sagol canim. spor olarakda bebek pesinde oda oda gezmek yazacaktim unuttum. az uyusun spor yapim diyom daha yeltenmeden uyaniyo cadi. en son ikindin de uyuttum bu seferde arkadasim aradi bir saat konustuk tel i kapattim kiz uyandi. cok zoruma gitti. neyse gece kocayi uyutup yaparim artikMenü harika cnm Tebrikler
kac gundur bende bakmiyorum supriz olacak. insallah vermisimdir. vucudun degil ama az kaldi benim direnc kirilacakKızlar yarın büyük gün Ayy nolacak bu cuma bana heyecan bastı
dunkı menum
sabah menemen 1dılım ekmek zeytın peynır
öğlen yesılmercımek salata
aksam bamya yogurt az salata arlarda 1çıkolatalı gofret yemıstım
bugunkı menum
sabah peynır zeytın tereyag az recel 2 dılım ekmek
ara bıraz uzum az leblebı
öğlenızgara kofte salata ayran
aksam 1kase mercımek ayran 2 köfte
dıslerımı yaptırıyorum aksam agrıdan fazla katı yıyemedım
slm kızlar ne var ne yook su cepten ınternete alıstım amelıyattan sonra oyuzden fazla ugrayamıyorum.cepten gırıyorum ama cepten uye gırısımı kabul etmedıgınden okuyorum ama yazamıyorum.takıpteyım hepınızı ama yazamıyorum malesef
ya kızlar ben acıktım çok fena bu saatte naapsam ne yesem yardım edin bi
2-3 ceviz 4-5 badem ve ayranla açlığımı hallettim kaptanımtartı öncesi sadece ayran içebilirsin kuzum
İyi akşamlar kızlar
Sabah:
Kıymalı yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Tuzlu ayran
Akşam:
Kabak yemeği(pirinçler annemde)
Salata
Yoğurt
Spor:Jillian ile ripped
Su:2 litre anca olur
kac gundur bende bakmiyorum supriz olacak. insallah vermisimdir. vucudun degil ama az kaldi benim direnc kirilacak
sagol canim. spor olarakda bebek pesinde oda oda gezmek yazacaktim unuttum. az uyusun spor yapim diyom daha yeltenmeden uyaniyo cadi. en son ikindin de uyuttum bu seferde arkadasim aradi bir saat konustuk tel i kapattim kiz uyandi. cok zoruma gitti. neyse gece kocayi uyutup yaparim artik
Kızlar yarın büyük gün Ayy nolacak bu cuma bana heyecan bastı
iyi aksamlar kizlar. menumu paylasayim
sabah: 1 yumurta biraz peynir ve tereyagini karistirdim, 1salatalik, 10 zeytin, 4 ceviz
ara: 1 bardak ayran ve yesilcay
aksam: 2 kabak dolmasi, 2 sarma, 2 kase ayran asi, koca bir tabak salata
Canım 3 dilim böreği bizim içinde yedin heraldeneyse afiyet olsun yaramasın
Bizde herkes ikili koltuğu istiyor tam televizyonun karşısı olunca
Sabreden derviş muradına ermiş derler kuzum az sabır çıtır gibi olucaksın elbet
Ben çok severim fasulyeyi kaptanımPatatesten sonra en sevdiğim 2. sebzeydi şimdi en sevdiğim sebze oldu
Bu sıcaklar eylül ortası terkedermis Antalya yi napan az bilmem 10 gündür kavrulduk
2-3 ceviz 4-5 badem ve ayranla açlığımı hallettim kaptanım
doydum doydumişte bu süpersin cadıcımmm doyduysan mesele yok
sadece salata yetmemiş cnm muz yememen isabet olmuş akşam zaten meyve yemiyoruz neyse yaşasın ayran sporun müthişşşbugün ki menüm
28 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 salatalık
1 kalın kare peynir
9 zeytin
ceviz
1 fincan yeşilçay
nane
SPOR : 170 squat + 365 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
salata
yoğurt
AKŞAM
tonbalıklı kocaman salata
ayran
SU : 2,5 LT olacak
aslında akşama köfte planlıyordum ama köfteyi çıkarmayı unutmuşum evede geç gelince yine salataya vurdum kendimi ama 1-2 saate acıkıcam gibi acıkıncada bi muz yerim diye düşünüyorum ama 2 gündür wc ye çıkamıyorum muz daha beter yapar diye yanaşmayabilirim bakalım nolacak yazarım yine durumu
Selam kızlar menu yazayım anlamadan
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado ve cok ince 1 dlm t.b kızarmış ekmek
Ogle 2 baklagiller dolma ayran brokoli
Aksam Kıymalı yumurta az makarna yoğurt
30 dk yurume
valla bu gün bende spora başlamaya karar verdim. alanya hala çok sıcak hatta en sıcak günlerini yaşıyor. evin içinde dönmek bile akın akın terletiyor.bakalım önce dimçayı kenarında yürüyeceğim sonra fitnısa geçip biraz egzersiz yapacağım ayağım birazdaha iyi ama hala sızlıyor
ahmet aydının yazılarını seviyorum cnm karatayla paralel gidiyor yarın rahatça okuyacağım tşklerkızlar bi yazı okudum ahmet aydından sizinle paylaşmak istedim
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1099
ben programlı her gün aynı sporu aynı saatte yapıorum kaptancığım
valla aynen öyle oldu kaptanım salata yetmedi neyseki geceyi kurtardıksadece salata yetmemiş cnm muz yememen isabet olmuş akşam zaten meyve yemiyoruz neyse yaşasın ayran sporun müthişşş
benim kastettiğim bir ömür yapacağın şekildeydi kuzummmm
valla aynen öyle oldu kaptanım salata yetmedi neyseki geceyi kurtardık
bi ömür bakalım nasıl gidecek inş öyle olur benimde planım o yönde ama hayırlısı
birde hayatımda korkmadığım birşeyden korkuyorum acaip gök görlüğü şimşekler çakıyo
hayatımda hiç böylesine şahit olmadım
evde yalnızım bide korkuyorum
köpüşümde korkuyo
valla ben hiç korkmazdım ben bile korktum yani
ilerde inş madonna gibi oluruz cnmmm ben ortaokuldayken de aynıydı şimdide tam sportmen
korkma bitanem yağmur berekettirköpüşünün korkması da ilginç yaşı küçük sanırım benim rahmetli hiç korkmazdı gerçi bende bazen çok şiddetli olunca tırsıyorum rabbim afetsiz versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?