- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ozur dielrim kızlar ya hepinizden
bugunku menum
sabah
5 ceviz
beyaz peynir
maydanoz domates
1 yumurtadan biberli omlet
oglen
1 parça bitter cikolata
uc bes fındık
aksam
mercmek corbasi
2 izgara kofte
salata
2litre ancadir su, 50 dk yuruyus
Günaydın 6.takimin citirlari :)
Banucugum belini mi cektirdin valla gecen de bab tutturmustu iki kere cektirdi onceden yine kotuydu allahtan geçti bu isi bilen iyi yapar diyor ama korkulur mazallah ama iyi olmana sevindim :)
kızlaaaaaaaaaaaar sanıyorum ki ilk bildirimi ben yapıy
orum
haftalık hedefim 49 kiloya azbişicik fazlayla ulaşmışım
49,9
gunaydın yarenler.... kılomuzu nezaman soyluyoruzz
al benı kaptanıııımmmm al benıııııGünaydın meleklerimmmmm dayımları bindirdim geldim çok şükür iyiyim nasıl özlemişim araba kullanmayı
özürdileme cnm benimm sen yeter ki iyi olsadece merak ettim görmeye alışık olunca insan arıyor öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin hemen hemen
Günaydın şirinemmmmevet çektirdim kuzum napim ızdıraba dayanamadım dayıma güvenmezsem zaten elletmezdim çok şükür turp gibiyim çok hafif bir ağrı kaldı kuyruk sokumumda o da zamanla geçer sinek ısırığı gibi tşkler bitanemmmm
tbrkler cadıcımmm kilon az olmasına rağmen 500 gr çok iyi tbrkler kuzum
listede geçen haftaki kilo /bu haftaki kilo/fark/ ve kilo yüzdesi yazılıyor cnm
nurcum şayet verdiysen listeye hemen alacağım katılımın güzel devam edeceğine de inanıyorum ne dersin alayımmı listeye deneme süren bitmeden
alırsam hedefine ulaşana dek elimden çekeceğin var uyarmadı deme yalnız
Senacım tbrkller prensesimmm 500 gr daha gitmişşş
ayy bugun 2. hediyem oldu. .aldım gitti nurcummmmmm
Sindim gezmede olmana rağmen vermişsin kuzum tbrklerrrrrhoşgeldin
Günaydın meleklerimmmmm dayımları bindirdim geldim çok şükür iyiyim nasıl özlemişim araba kullanmayı
özürdileme cnm benimm sen yeter ki iyi olsadece merak ettim görmeye alışık olunca insan arıyor öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin hemen hemen
Günaydın şirinemmmmevet çektirdim kuzum napim ızdıraba dayanamadım dayıma güvenmezsem zaten elletmezdim çok şükür turp gibiyim çok hafif bir ağrı kaldı kuyruk sokumumda o da zamanla geçer sinek ısırığı gibi tşkler bitanemmmm
tbrkler cadıcımmm kilon az olmasına rağmen 500 gr çok iyi tbrkler kuzum
listede geçen haftaki kilo /bu haftaki kilo/fark/ ve kilo yüzdesi yazılıyor cnm
nurcum şayet verdiysen listeye hemen alacağım katılımın güzel devam edeceğine de inanıyorum ne dersin alayımmı listeye deneme süren bitmeden
alırsam hedefine ulaşana dek elimden çekeceğin var uyarmadı deme yalnız
Senacım tbrkller prensesimmm 500 gr daha gitmişşş
sen yine de dikkat et ablam çok yüklenme egilip kalkarken dikkat et azıcık yerden tekrar ediyor malesef etrafımda çok var ışığı açarken tutulup kalan tanıyorum bu disklerde çok oynak canım
ayy bugun 2. hediyem oldu. .
hosbulduukkk evet aynen kaptanım ınsulın dırencım var oyuzden az öz ve kalıcı olsun
edeceğim cnm artık inan 3 haftadır çektiğimi bir ben bilirimmm hele benim disk rüzgardan nem kapıyor cnmsın
her hafta böyle gitmez nurcum ama güzel bir başlangıç yaptın amacımız az gitsin öz gitsin kuzummmm tbrklertakıma hoşgeldinnn
hosbulduukkk evet aynen kaptanım ınsulın dırencım var oyuzden az öz ve kalıcı olsun
kızlar tebrik ederim herkez vermiş*** 6,Takım 376. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,9 /79,9/ 0/% 0)
cemreq (53,2 / / /% )
eylul sıla(66.4 / / /% )
lisbeth93(70.7 /70,4 / 0,3/%0,42 )izinli
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(71.8 / 71,8 / 0/% 0,0)kilosu sabit
morcadıyesilyarasa(50.4 /49,9 / 0,5/% 0,99)
neslihank4( 78.9/78,8 /0,1/%0,13)
senasevval(53,5 /53 / 0,5/%0,93)
sindi564( 81.9/81,5/ 0,4/%0,49)
35nur35(107/105,1/1,9/%1,78 ) yeni üye hedef kilo 70
6.takım ortalaması: %
ıns yaaa ne ılletmıs banada verdı dr seker ılacı bır ay ıctım bıraktım devam etsemıydım ısten fırsat bulup gıdemedım tekrar kan tahlılıne
ben de şeker ilacı kullanıyordum bitanem çok şükür şimdi hgerek kalmadı karatay sayesinde dikkat ederseniz sen de nesli de kurtulacaksınız inş
saol cnm bugun mıladım herhalde benımkızlar tebrik ederim herkez vermiş
bence kilo vermeye devam ettiğin müddetce ilaca gerek yok. çünki ilaç kilo verdirsin diye veriliyor yoksa bişi düzenlemiyor muş canımıns yaaa ne ılletmıs banada verdı dr seker ılacı bır ay ıctım bıraktım devam etsemıydım ısten fırsat bulup gıdemedım tekrar kan tahlılıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?