- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
Slm meleklerimmmmnasılsınız bakalımmm inş bu mesajı yollayabilirim misafir gelmeden
zebekine tatlıya hayır ayrana evet dediğin için harikasın cnm tatlı yeseydin 2 dk keyif sürecektin
ama sonrası pişmanlık tbrkler cnm öğlen 1 domates yettimi bitanemakşam güzel yeterli su içiyorsun umarım
yeşilçay içmeyi de unutma nurcum birde tüm menünü toptan yazarsan daha iyi olur cnmcımmm
lisbeth93 afiyetolsun bızdıkım ilk aranda meyvenin yanında protein almamıışsın kısırın bulguru fazlaysa şişlik
yapıyor cnm sonradan spor harika 50 mekikk de çektiysen1 saat yürüyüş az mı bızdıkım neden utanıyosun bakimm biraz daha verince yürüyüş dışındaki sporlara başlarsın inş bıldırcın yumurtası konusunda bir bilgim yok kuzum yengem çocuklara alıyordu ama ne desem yanlış olur
haydigelgidelim cadıcımm spor alışınca öyle güzel ki şu an yapamıyorum ya inan çok mutsuzum
sıkmasyon yemekler süper olur ünv de biz de yapardık adları da ye de bil tat da bil gibiydi unuturmuyum hiç cnmm
yeğenimiz için süper hatıralar birikiyor
senasevval ne kusuru prenses gelen giden olunca istesek de gelemiyoruz bitanem baya düşük tansiyonun
kuzummm biraz şınav ve mekiğe da ara ver istersenmenün harika sabah köfte yiyebilirsin kuzum bir sakıncası yok
şimdi geç oldu sabah yerim diyio zamana bırakmakbuna bayıldımmmmm
ne desen haklısın prenses malesef katılımımız biraz azaldı tam gireceğim biri geliyor kalıyorum öyle şu cepten
girmeye alışmam lazım
@EYLXUXL SILA slm cnm nikine ne oldu böyle türkçe karakter kurbanı olmuş bitanem pro üyeler görebiliyor
ama saçma bir uygulama olmuş haksızlık bence 2 dilim kekmiiialıcam zopamı elime artık tamamen iyileşince başlarsın bitanem dün bir bugün iki bıçak değdi sonuçta
RengarenkNesli son kaçamak olsun artık neslimmmm şu baklagilli dolmayı çok merak ediyorum
aslında paylaştığın videoyu izlemiştim neslimm çok tşkler fakat acı olan şu ki hala tavuk tüketimi düşmüyor
@cemreq ben artık hiçbirşeye şaşırmaminsan etini geçtim çocuk eti diyor haberde
vegan olmana gerek yok bitanem fakat aldığın yerlere dikkat edeceksin marketten asla et ürünleri alma
kasaptan al gözünün önünde kıymanı çektir hazır kıymaların içinde yok yok bitanem:)
geçenlerde de bir video izlemiştim parça etleri toz bir maddeyle birleştirip streçle rulo yapıp bütün hale getiriyorlardı
sonrada afiyetle pişirip yediler dilim dilim fakat o tozu eklerken ağız ve burunları kapalıydı
biz de seni çok sevdik cnmcımmm kendini yalnız hissetme lütfen
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 7, Ziyaretciler: 2)
hoşgeldiniz
bugün acayip koşturdum ha
sabah kalktım kahvaltımı etmeden önce köpüşümü çişe götürdüm
sonra kahvaltımı ettim ve sporumu yaptım
öğlen yemeğimi yedim sonra dışarı çıktım
bankaya yürüdüm yürüdüğüm yolu geri döndüm yürüdüm(tempolu)
sonra faturaları ödedim
sonra alışverişe gittim orda dolandım alışveriş yaptım geldim
ay alışverişte kendimi nasıl zor tuttum bi bilseniz varya
şuanda kendimi kutluyorum
ödül olarak kendime allık aldım
alışveriş bitti eve geldim evde de koşturdum mu
şimdi saçıma sinameki kürümü yapıp geri aranıza dönüp ilerleyen dk lar içinde de yemeğimi yicem
Ben salatalarimi yemeklerden daha cok seviyorum inan cemremvalla videodan sonra tavuktan da sogudum ahah. ceviz peynir filan iyiymis guzel bi salata yapip yicem kaptancim :)
senin trafik muthismis cnmm bak biseyler yesen pismanlik olacakti allik alarak kendini mutlu etmen en guzelibugün acayip koşturdum ha
sabah kalktım kahvaltımı etmeden önce köpüşümü çişe götürdüm
sonra kahvaltımı ettim ve sporumu yaptım
öğlen yemeğimi yedim sonra dışarı çıktım
bankaya yürüdüm yürüdüğüm yolu geri döndüm yürüdüm(tempolu)
sonra faturaları ödedim
sonra alışverişe gittim orda dolandım alışveriş yaptım geldim
ay alışverişte kendimi nasıl zor tuttum bi bilseniz varya
şuanda kendimi kutluyorum
ödül olarak kendime allık aldım
alışveriş bitti eve geldim evde de koşturdum mu
şimdi saçıma sinameki kürümü yapıp geri aranıza dönüp ilerleyen dk lar içinde de yemeğimi yicem
canım bağışıklık sisteminde bi çöküntü olabilir diyet değil sağlıklı beslenmeye gayret göster. birde sabahları çörekotu çiğne ve yut.bağışıklığı güçlendirmeye iyi geliyorselamlar kizlar
ben cok kotuyum hava 43 derece ama ben kendimi usutmeyi basardim yine:) alkislarinizi bekliyorum
ya bu yaz kacinci oluyor bu ya nicin boyleyim ben
neyse menum
Sabah
2 minnacik bildircin yumurtasi 2 ceviz 6 zeytin peynir domates salatalik maydonoz 1 kuru incir
ogle
3 yk yulaf+yogurt +yarim muz
aksam
peynirli zeytinli salata yogurt
saat 8 gibi misafirlerle kahve icerken de bir kuru incir yedim
simdi de yatmadan once de bir bardak tarcinli sutumu icerim herhalde hastayken hep karnim kazinir benim bari acligimi bastirsin
su icemedim midem bulaniyor en fazla 2 lt dir yani spor da yokoffff cok kotu oldu bugun
Hoşgeldin kaptanım sorun değil ben evde oturup durduğum için dakika başı buradayımyok kaptanım şınava kolay kolay ara vermem kendimi iyi hissettiriyor ama sıcaklarda çok kötü oluyorum bir annem bir ben kanepe kapmaca oynuyoruz
Hoşbulduk kaptanım
Ohhh süper enerji toplamışsındır sen şimdi hoşgeldin
Gelmişken hemen menümü de yazayım
Sabah:
Kıymalı yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Tuzlu ayran
Akşam:
Kuru fasulye(Bir gün yeşili bir gün çorbası artık kurusu)
Dünden kalma fırında but, yine fırında biber
Domatesi doğramadan tuzlayıp yedim süperdi
Spor:Jillian ablacığım ile ripped e başlayayım dedim ama 15. dakikasında misafir geldi yarıda kaldı
Ayrıca yoga 30 şınav 50 squat ve 100 mekik
Su:3 litre
Harika menu neslim masallahhhSelam kızlar geçmişi temizlendi menu yazayım
Sabah kk kahvaltı
Öğle Adana salata ızgara sebze
Aksam taz. Fasulye bulgur pilav kõz patlıcan salata
Sabah 2 dk lesli ve plates
fasulye sevilmezmi yahu allahallahhhh şaştımYinemi fasulyeben ne kurusunu ne tazesini sevmiyorum:-( afiyetolsun cnm sporun yarim kalmis saglk olsun
Tansiyonun ne alemde
bugün ki menüm
27 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan omlet
1 salatalık
1 kalın kare süzme peynir
10 zeytin
3 ceviz
1 kupa naneli yeşilçay
nane
SPOR : 160 squat + 350 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
salata
yoğurt
AKŞAM
zeytinyağlı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
SU : 2,2 LT
suyumun içinde hep nane var daha rahat oluyor içimi
Gecmis olsun bizdikim yaz gribi daha zor geciyor :-( bildircin yumurtasini begenmissindir ins ama cok minik tok tuttumu seni o incirler olmamis bitanem ama aksam hafif yemissin neyseki spora bir badlayabilsen super olacak kuzumselamlar kizlar
ben cok kotuyum hava 43 derece ama ben kendimi usutmeyi basardim yine:) alkislarinizi bekliyorum
ya bu yaz kacinci oluyor bu ya nicin boyleyim ben
neyse menum
Sabah
2 minnacik bildircin yumurtasi 2 ceviz 6 zeytin peynir domates salatalik maydonoz 1 kuru incir
ogle
3 yk yulaf+yogurt +yarim muz
aksam
peynirli zeytinli salata yogurt
saat 8 gibi misafirlerle kahve icerken de bir kuru incir yedim
simdi de yatmadan once de bir bardak tarcinli sutumu icerim herhalde hastayken hep karnim kazinir benim bari acligimi bastirsin
su icemedim midem bulaniyor en fazla 2 lt dir yani spor da yokoffff cok kotu oldu bugun
Wuuuu 3 borek ve hashasli kotu olmus gulayim nettinn bence aralara donme tam bunyen alisti yediklerinde eksik var demekki zeytin masum bol bol yiyebilirsin baliktan sonra helva yiyoruz kuzum dondurmayi goturmusuz spor yatmadan once super olmusdunku menum
sabah: muz zeytin peynir ve ceviz grubu
ogleden sonra: 3 dilim borek ve 1 dilim hashadli tatli
aksam: 7 kadar sarma, 1 bardak ayran bol salata
spor gece bir saati geckin trambolin ve plates derlemesi ve bir saat yuruyus yani hatami telafi etmeye calidtim.
bu gunku menum
sabah: 1 yumurta on zeytin bir parca peynir ve tereyag 4 ceviz 1 salatalik
ogleden sonra: 36 zeytin ve 3 ceviz
aksam: 1kiremitte alabalik bol salata ve bir parca lavas
bir top dondurma
dpor bir saat eliptik bisiklet trambolin ve plates derlemesi
spora baslamaya calisiyorum bir de.elimden geldigince sabah aksam yapmaya calisacam. ha birde o borekler tamamen goz donmesi sonucu olustu. oglen biseler atistirmam sart galiba. bit yerde terslik var ama nerde bilmiyorum
birde saat bir oldu be bu msj tekrar yazana kadar. şimdi 1 saat daha spor yaptım. metabolizma çalışır şekilde zıbaracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?