Gunaydinn bitanemmm ne guzel bir menu acikmamana cok sevindim cnm bir kas pirinc pilavi tadimlik olmus sorun yok ama mumkun oldugunca yememeye calis kuzum yuruyuste harikagunaydınlar efenim
hemmen dunkı menulerımı yazayım
hersabah yarım saat ıle 40 dk arası bır yuruyusum var
sabah kahvaltım
1 cay bar. badem içi
1 koca domates
1 salatalık
1 yumurta
7 zeytın
bır mıktar maydanoz
heyooo ara ogun yapmadım
aksam yemegı
annecıgıme gıttım pırın pılavı yapmıstı dayanamadım onun tabagından bır kasık caldım
1 parca tavuk
salata
1 kase yogurt
bır caybar. badem
aksam ustu yuruyus 40 dakıkacık
walla bende bazen 2 değil 1 yumurta yiyorum gitmiyor doyuyorum.hatta cevizide bitiremiyorum. zaten erken kahvaltı ettiğimden öğlende ya buçuklu yada tam yiyorum yani günüm ya 2,5 ya 3 öğün oluyor duruma göre.yiyemeyince de yapacak bişi yokNurcum bana da fazla yumurta alerji yapiyor ilk zamanlar bir yumurta bir yerli muz yiyordum miniklerden fakat alerji sorunun yoksa iki yumurtayi yemeye calis cnm omlet tarzi da yapabilirsin ben oyle cok seviyorum yesillikli peynirli vs
neslim napim anneme dokunmayan tek yemek taze fasulye yas kis haftada iki kez tuketiyor goresim yok bnm
aaa evet neden aklıma gelmedıkı omlet hahahah ne guldum kendıme evet yumurtaya hem alerjım var hemıde mıdem almmıo ıkı deneNurcum bana da fazla yumurta alerji yapiyor ilk zamanlar bir yumurta bir yerli muz yiyordum miniklerden fakat alerji sorunun yoksa iki yumurtayi yemeye calis cnm omlet tarzi da yapabilirsin ben oyle cok seviyorum yesillikli peynirli vs
neslim napim anneme dokunmayan tek yemek taze fasulye yas kis haftada iki kez tuketiyor goresim yok bnm
dımı omlet deneyeyım barım bırdewalla bende bazen 2 değil 1 yumurta yiyorum gitmiyor doyuyorum.hatta cevizide bitiremiyorum. zaten erken kahvaltı ettiğimden öğlende ya buçuklu yada tam yiyorum yani günüm ya 2,5 ya 3 öğün oluyor duruma göre.yiyemeyince de yapacak bişi yok
aynen öyle kaptanım ama vicdanen çok rahatımsenin trafik muthismis cnmm bak biseyler yesen pismanlik olacakti allik alarak kendini mutlu etmen en guzeli
Bakimda yapilmis super
Masallah cadicim ne guzel spor yapiyorsun nazar edecegim haftasonunu telafi ettin cnm suyuna limonda eklersen sassy su gibi olacak afiyetolsun
Bende her minik hedefime ulastigimda minik oduller almistim kendime baktikca hatirlatiyor ne zor zayifladigimiaynen öyle kaptanım ama vicdanen çok rahatım
kendime ödül almamda beni daha mutlu etti :)
aynı tempo bugünde var akşam detayları anlatırım
valla sorma kaptanım sporda aldım başımı gidiyorum
başlayana kadar hepsi başlamadan önce içimden gelmiyor
ama başlayınca dur durak bilmiyorum
her geçen gün arttırıyorum miktarı
limonda eklerdim ama biliyosunki her sabah limonlu su içtiğim için biraz ara vermek istedim
ben programlı her gün aynı sporu aynı saatte yapıorum kaptancığımBende her minik hedefime ulastigimda minik oduller almistim kendime baktikca hatirlatiyor ne zor zayifladigimi
Cadicim spor cok guzel fakat her gun ve her zaman yapabilecegin sekilde bir progam olustursan daha iyi olmazmi cunku sporu birakirsan gidenler hizli gelir
dunku menum
sabah: muz zeytin peynir ve ceviz grubu
ogleden sonra: 3 dilim borek ve 1 dilim hashadli tatli
aksam: 7 kadar sarma, 1 bardak ayran bol salata
spor gece bir saati geckin trambolin ve plates derlemesi ve bir saat yuruyus yani hatami telafi etmeye calidtim.
bu gunku menum
sabah: 1 yumurta on zeytin bir parca peynir ve tereyag 4 ceviz 1 salatalik
ogleden sonra: 36 zeytin ve 3 ceviz
aksam: 1kiremitte alabalik bol salata ve bir parca lavas
bir top dondurma
dpor bir saat eliptik bisiklet trambolin ve plates derlemesi
spora baslamaya calisiyorum bir de.elimden geldigince sabah aksam yapmaya calisacam. ha birde o borekler tamamen goz donmesi sonucu olustu. oglen biseler atistirmam sart galiba. bit yerde terslik var ama nerde bilmiyorum
birde saat bir oldu be bu msj tekrar yazana kadar. şimdi 1 saat daha spor yaptım. metabolizma çalışır şekilde zıbaracam
Cepten girmeyi hic sevmesemde bundan sonra girecegim prensesim cok koptuk
bizim kapmamiza gerek kalmiyor kuzum birinde annem birinde ben yatiyoruz
bende artık zayıf olmak guzel gıyınmek ıstıyorum
Yinemi fasulyeben ne kurusunu ne tazesini sevmiyorum:-( afiyetolsun cnm sporun yarim kalmis saglk olsun
Tansiyonun ne alemde
Menü harika cnm Tebrikleriyi aksamlar kizlar. menumu paylasayim
sabah: 1 yumurta biraz peynir ve tereyagini karistirdim, 1salatalik, 10 zeytin, 4 ceviz
ara: 1 bardak ayran ve yesilcay
aksam: 2 kabak dolmasi, 2 sarma, 2 kase ayran asi, koca bir tabak salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?