Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinn bitanemmm ne guzel bir menu acikmamana cok sevindim cnm bir kas pirinc pilavi tadimlik olmus sorun yok ama mumkun oldugunca yememeye calis kuzum yuruyuste harika

kuzum bu kilolari bir gunde almadinki o yuzden sabir lazim sabret fistik gibi mezun edecegiz seni

Nurcum bana da fazla yumurta alerji yapiyor ilk zamanlar bir yumurta bir yerli muz yiyordum miniklerden fakat alerji sorunun yoksa iki yumurtayi yemeye calis cnm omlet tarzi da yapabilirsin ben oyle cok seviyorum yesillikli peynirli vs

neslim napim anneme dokunmayan tek yemek taze fasulye yas kis haftada iki kez tuketiyor goresim yok bnm

walla bende bazen 2 değil 1 yumurta yiyorum gitmiyor doyuyorum.hatta cevizide bitiremiyorum. zaten erken kahvaltı ettiğimden öğlende ya buçuklu yada tam yiyorum yani günüm ya 2,5 ya 3 öğün oluyor duruma göre.yiyemeyince de yapacak bişi yok

aaa evet neden aklıma gelmedıkı omlet hahahah ne guldum kendıme evet yumurtaya hem alerjım var hemıde mıdem almmıo ıkı dene

dımı omlet deneyeyım barım bırde

Neslim omlet tarzi olunca iki yumurta yiyebiliyorum ama kaysi kivami cok oluyor erimiyoe bir turlu birde koy yumurtasi olunca ellerim kabarmiyor malesef pazara gidemiyorum ne zamandir kaldim free eggs lere

senin trafik muthismis cnmm bak biseyler yesen pismanlik olacakti allik alarak kendini mutlu etmen en guzeli
Bakimda yapilmis super
aynen öyle kaptanım ama vicdanen çok rahatım
kendime ödül almamda beni daha mutlu etti :)
aynı tempo bugünde var akşam detayları anlatırım

Masallah cadicim ne guzel spor yapiyorsun nazar edecegim haftasonunu telafi ettin cnm suyuna limonda eklersen sassy su gibi olacak afiyetolsun

valla sorma kaptanım sporda aldım başımı gidiyorum
başlayana kadar hepsi başlamadan önce içimden gelmiyor
ama başlayınca dur durak bilmiyorum
her geçen gün arttırıyorum miktarı
limonda eklerdim ama biliyosunki her sabah limonlu su içtiğim için biraz ara vermek istedim

Bende her minik hedefime ulastigimda minik oduller almistim kendime baktikca hatirlatiyor ne zor zayifladigimi

Cadicim spor cok guzel fakat her gun ve her zaman yapabilecegin sekilde bir progam olustursan daha iyi olmazmi cunku sporu birakirsan gidenler hizli gelir

ben programlı her gün aynı sporu aynı saatte yapıorum kaptancığım

valla bu gün bende spora başlamaya karar verdim. alanya hala çok sıcak hatta en sıcak günlerini yaşıyor. evin içinde dönmek bile akın akın terletiyor.bakalım önce dimçayı kenarında yürüyeceğim sonra fitnısa geçip biraz egzersiz yapacağım ayağım birazdaha iyi ama hala sızlıyor

bugün ki menüm
28 AĞUSTOS
SABAH
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 salatalık
1 kalın kare peynir
9 zeytin
ceviz
1 fincan yeşilçay
nane
SPOR : 170 squat + 365 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
salata
yoğurt
AKŞAM
tonbalıklı kocaman salata
ayran
SU : 2,5 LT olacak

aslında akşama köfte planlıyordum ama köfteyi çıkarmayı unutmuşum evede geç gelince yine salataya vurdum kendimi ama 1-2 saate acıkıcam gibi acıkıncada bi muz yerim diye düşünüyorum ama 2 gündür wc ye çıkamıyorum muz daha beter yapar diye yanaşmayabilirim bakalım nolacak yazarım yine durumu

Selam kızlar menu yazayım anlamadan
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado ve cok ince 1 dlm t.b kızarmış ekmek
Ogle 2 baklagiller dolma ayran brokoli
Aksam Kıymalı yumurta az makarna yoğurt
30 dk yurume

İyi akşamlar kızlar

Sabah:
Kıymalı yumurta
Domates salatalık peynir zeytin

Ara:
Tuzlu ayran

Akşam:
Kabak yemeği(pirinçler annemde)
Salata
Yoğurt

Spor:Jillian ile ripped
Su:2 litre anca olur

Canım 3 dilim böreği bizim içinde yedin heralde neyse afiyet olsun yaramasın

Cepten girmeyi hic sevmesemde bundan sonra girecegim prensesim cok koptuk

bizim kapmamiza gerek kalmiyor kuzum birinde annem birinde ben yatiyoruz

Bizde herkes ikili koltuğu istiyor tam televizyonun karşısı olunca

bende artık zayıf olmak guzel gıyınmek ıstıyorum

Sabreden derviş muradına ermiş derler kuzum az sabır çıtır gibi olucaksın elbet

Yinemi fasulye ben ne kurusunu ne tazesini sevmiyorum:-( afiyetolsun cnm sporun yarim kalmis saglk olsun
Tansiyonun ne alemde

Ben çok severim fasulyeyi kaptanım Patatesten sonra en sevdiğim 2. sebzeydi şimdi en sevdiğim sebze oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…