valla ben hiç korkmazdım ben bile korktum yani
köpüşüm 14 aylık
ama çok narindir beyfendi
kaptanim öncelikle senden daha sonra da tüm takım arkadaşlarımdan Özür dilerimsizi zor durumda bıraktım. inanin ki imkanim yoktu yoksa iki elim kanda olsa gelirdim biliyorsunuz.gecen cuma bulunamadim
bi okuyup banada yolla be kaptan
yavruysa korkması normal cadıcımmm doğru tahmin etmişimmmkorkma bitanem duanı ettinmi rabbim korur ayetel kürsi okumadan uyuyamam ben
hemen okurum cnm ne demekbi okuyup banada yolla be kaptan
saolasın kaptanım meleklerim diyorsun ama sen melek gibi birisinhemen okurum cnm ne demekyatağıma yatınca da tekrar okuyacağım merak etme
herşey yolunda çok şükür bu cumartesi yozgata döneceğim iş başlıyor. eşimin hazirliklarini yapiyoruz yogunum ama aklim hep sizde. annecigin nasil kaptanim
oh şükür bir haber çıktı sen yeter ki iyi ol cnm benim ama habersiz kalınca insanın aklına kırk türlü şey geliyorbiz bir takımız cnmm geçerli sebebin olduğu da belli sıkma canını herşey yolundanır umarım
saolasın kaptanım meleklerim diyorsun ama sen melek gibi birisin
herşey yolunda çok şükür bu cumartesi yozgata döneceğim iş başlıyor. eşimin hazirliklarini yapiyoruz yogunum ama aklim hep sizde. annecigin nasil kaptanim
iyi geceler kaptan sabah görüşürüzBana müsade canlarımm sabah erken kalkacağız dayımları garaja bırakıp hemen döneceğimm iyi geceler allah rahatlık versinnmerinetya özel mesajına bak cnmmm cadıcım yatar yatmaz okuyorummm
cemrem bugün hiç uğramamışsınkendini toparlaman zor biliyorum ama herşeyin hayırlsıı cnmmm
merinetya inş yarın ortaya çıkarsın cnmmm hiç böyle yapmazdın diskalifiye olmanı istemiyorum yarın da gelmezsen haftaya lütfen gel inş herşey yolundaadır bitanemmm esinle ilgilendiğini bilsem de lütfen yaz en azından izinli yzalaım seni ki diskalifiye olma cnm
fıstıklar yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inş bildirimleri lütfen 12 den sonraya bırakmamaya çalışalım okmii 12 yi geçiren listeleri kontrol edip paylaşır ona göre ayrıca uyandıktan yarım saat sonra tartılma imkanınız varsa öyle tartılın meleklerimmm
bende yeni kilomuzun yanına neyi yazıyoruz onu anlamadım*** 6,Takım 376. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,9 / / /% )
cemreq (53,2 / / /% )
eylul sıla(66.4 / / /% )
lisbeth93(70.7 / / /% )izinli
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(71.8 / / /% )
morcadıyesilyarasa(50.4 / / /% )
neslihank4( 78.9/ / /%)
senasevval(53,5 /53/0.5 /%0.93)
sindi564( 81.9/ / /%)
6.takım ortalaması: %
Yanlış hesaplamamışımdır umarım
bende yeni kilomuzun yanına neyi yazıyoruz onu anlamadım
geçen haftaki ile bu haftakinin arasındaki farkı mı ??
gunaydın yarenler.... kılomuzu nezaman soyluyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?