Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaptanim öncelikle senden daha sonra da tüm takım arkadaşlarımdan Özür dilerim sizi zor durumda bıraktım. inanin ki imkanim yoktu yoksa iki elim kanda olsa gelirdim biliyorsunuz.gecen cuma bulunamadim

kaptanim öncelikle senden daha sonra da tüm takım arkadaşlarımdan Özür dilerim sizi zor durumda bıraktım. inanin ki imkanim yoktu yoksa iki elim kanda olsa gelirdim biliyorsunuz.gecen cuma bulunamadim

oh şükür bir haber çıktı sen yeter ki iyi ol cnm benim ama habersiz kalınca insanın aklına kırk türlü şey geliyor biz bir takımız cnmm geçerli sebebin olduğu da belli sıkma canını herşey yolundanır umarım

herşey yolunda çok şükür bu cumartesi yozgata döneceğim iş başlıyor. eşimin hazirliklarini yapiyoruz yogunum ama aklim hep sizde. annecigin nasil kaptanim

saolasın kaptanım meleklerim diyorsun ama sen melek gibi birisin

sende sağol cnm benimm est bitanemm utandırma beniii tşkler cnmmm ama uslu durmazsanız çok cadılaşabilirim de

herşey yolunda çok şükür bu cumartesi yozgata döneceğim iş başlıyor. eşimin hazirliklarini yapiyoruz yogunum ama aklim hep sizde. annecigin nasil kaptanim

çok şükür cnm yarından sonra evindesin o zaman eşini yolcu et her anın kıymetli şu an bitanem

zamanını mümkün olduğunca eşinle geçirmeye çalış idare ederiz arada haber ver yeter annem iyi şükür cnm ben belimi incitmiştim 3 haftadır çekiyorum bugün canıma tak etti ızdırabım dayım geldi memleketten çektirdim şükür kuş gibi oldum

Bana müsade canlarımm sabah erken kalkacağız dayımları garaja bırakıp hemen döneceğimm iyi geceler allah rahatlık versinn merinetya özel mesajına bak cnmmm cadıcım yatar yatmaz okuyorummm

ozur dielrim kızlar ya hepinizden

bugunku menum
sabah
5 ceviz
beyaz peynir
maydanoz domates
1 yumurtadan biberli omlet

oglen
1 parça bitter cikolata
uc bes fındık

aksam
mercmek corbasi
2 izgara kofte
salata

2litre ancadir su, 50 dk yuruyus

Günaydın 6.takimin citirlari :)
Banucugum belini mi cektirdin valla gecen de bab tutturmustu iki kere cektirdi onceden yine kotuydu allahtan geçti bu isi bilen iyi yapar diyor ama korkulur mazallah ama iyi olmana sevindim :)

*** 6,Takım 376. Etap ***

Ayyüzlüm0211(79,9 / / /% )
cemreq (53,2 / / /% )
eylul sıla(66.4 / / /% )
lisbeth93(70.7 / / /% )izinli
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(71.8 / / /% )
morcadıyesilyarasa(50.4 / / /% )
neslihank4( 78.9/ / /%)
senasevval(53,5 /53/0.5 /%0.93)
sindi564( 81.9/ / /%)

6.takım ortalaması: %

Yanlış hesaplamamışımdır umarım

bende yeni kilomuzun yanına neyi yazıyoruz onu anlamadım
geçen haftaki ile bu haftakinin arasındaki farkı mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…