- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
hihi valla cok duzensiz yemistim ama yine de oldu :)
tartidan mutlu inen herkesi tebrik ederiim[/QUO
tsk ederıızzzz yuppii
cemrem çok az yedin dson günlerde açlık sınırında yaşadın sağlıklı zayıflayacağız kuzummm
şirinemm tekrar bakayım bizimkimi sizinkimi
cok tsk ederım cnm gecmıste yaptıgım bılıncsızce sok dıyetlerde hafta 5-6 kılo vermıstım hemde sporsuz ama katlanarak bana gerı donduler hemde hormon dengemı bozdular bu defa oyle olmadı hem spor hemde dengelı ve dogal beslenmeyle saglıklı bır sekılde gıttı 2 kılonur ozellikle seni tebrikediyorum canim super bi baslangic oldu harikasın
dogru diyosun kaptancim dikkat edicez artik kendimize :)
cok tsk ederım cnm gecmıste yaptıgım bılıncsızce sok dıyetlerde hafta 5-6 kılo vermıstım hemde sporsuz ama katlanarak bana gerı donduler hemde hormon dengemı bozdular bu defa oyle olmadı hem spor hemde dengelı ve dogal beslenmeyle saglıklı bır sekılde gıttı 2 kılo
senin de artık geçsin ağrıların filan sana gelen bize gelsin kaptancim :) direkt bana gelebilir alistim ben siz iyi olunbomba gibiyim cemrem şükür ayağa kalktımmm çok hafif ağrım var oda geçer inş iyi olmana kendini toparlamana sevindim bitanemmm
nurcum önemli olan kalıcı gitmesi ve sağlıklı gitmesi ilk hafta bu oranı bekliyordum az gitse bile gitsin sakın takma kafana olurmu hedefe dek birlikteyiz hızlı giden katlanarak hızlıca geliyor kuzum tecrübeyle sabittir
annaaaaa ınanırmısın 2 aya yakın bır surede bende o kılolarda bır kılo vermıstım sankı 7 kılo vermısım gıbıydı bırgun gozlerım karardı kalbım yavas attı kulagımda cınlamalar beynım bır tuhaf oldu olucem sandım kelımeyı sahadet falan getırdım sukur bırsey olmadı ne hatalı oldugumu ozaman gormustumtabiki yani o 5 kilolar 6 kilolar hep su hep hava hic vermeyelim daha iyi. bir akrabam o sekilde kilo vermisti kilosu 25 kilo inmisti ama sanki 5 kilo vermis kadar fark vardi yag orani hic azalmamis doğru dürüstkas gitmiş su gitmiş kalp kaslari bile mahvolmus tedaviler gordu aylarca.
simdi çoğunlukla yag yakiyoruz burda inanıyorum. :)
yok yok hıc takmıyorum kaptanım aman kalıcı olsunda gıdenler gıdım gıdım gıtsın hıııccc onemlı degıl artıkın ölümüne kankayıksenin de artık geçsin ağrıların filan sana gelen bize gelsin kaptancim :) direkt bana gelebilir alistim ben siz iyi olun
***3.Takım 376.Etap***
kelebekolacam: (76,2 /76,2 / 0/%0)kilosu sabit
Sahgul: ( 66,9/66,4/0,5/%0.75)
Nilyyyaaannnn: (84,1/83.8 /0.3 /%0.36 )
_citygirl_ : (66,5///% )2. kez bildirimde bulunmadı
Ecemavi : (74 /73,7 /0,3/%0,41)
bluebottle: (56,3/55,3/1,0/%1,78)
esfer: (89,2/87,6/1,6/%1,79) yeni üye , hedef kilo:65
3.Takım Ortalaması:0,73
listeyi kontrol edermisiniz kızlar
yok yok hıc takmıyorum kaptanım aman kalıcı olsunda gıdenler gıdım gıdım gıtsın hıııccc onemlı degıl artıkın ölümüne kankayık
tşkler şirinemmmm kardeş takımların gücüüüüsagol ablacım sizi de tebrik ederiz herkes ne güzel kilolar vermiş
evet evet esımede dedım bak kımseye nur dıyette falan deme dedım
zaten diyetteyim diye düşünme nurcummm sağlıklı besleniyorum diye düşünürsen kilolar kolay gider bitanem
Forza 6. Takımm
aynen canımyok yok hıc takmıyorum kaptanım aman kalıcı olsunda gıdenler gıdım gıdım gıtsın hıııccc onemlı degıl artıkın ölümüne kankayık
bende herkese diyette değilim benim yaşam biçmim bu diyorum bişileri reddederken o zaman daha kolay oluyor insanların algılaması ısrarcı olmuyorlar. ayrıca bende diyette değilim sağlıklı besleniyorum bonusumda kilo vermek
zaten diyetteyim diye düşünme nurcummm sağlıklı besleniyorum diye düşünürsen kilolar kolay gider bitanem
Forza 6. Takımm
aman aman diyet lafını ettirme.benim yaşam biçmim bu de geç fazla açıklamada yapma dalga geçip hafife alıyorlar adamın sinirini bozuyorlar. ben bildiğim doğrulara göre besleniyom de geç.evet evet esımede dedım bak kımseye nur dıyette falan deme dedımkaptanım sen ızmırın neresındensın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?