- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
evet kaptanım ya iş için gidiyor 1 hafta -10 gün kadar yok
yok neden yanlış anliym, ben sizler satın alın diye demedim zaten dolaştığınız topiklerde yönlendirirseniz burdan alışveriş yapan arkadaşlarımız var
ay sabah diyoki kp esimden icin ne kadar zayiflamis oglum
bende sayemde dedim
yokyok sıkıntıdan bes belli dedi
he dedim gectim bende
cok gecmıs olsun allah korusun tansıyonda tehlıkelı benım kayınpeder 4 sene once yuksek tansıyondan felc gecırmıstı allahtan hafıf atlatmıstıda toparlandı yatalak falan olmadı yedıklerıne dıkkat etmelerı lazım ama napıcan anlamıyolarhic dikkatetmez sagolsun o sebeple az once hadtaneye kaldirdilar. tansyonu birden firladi. istifra falan etti. dur bakalim ardindan ne cikacak. cok korkuttu bizi
varya sırf sınır olman ıcın yapıyo uyma sen senın zayıfladıgını gormuyomu sankı nıye sıkıntıdan demıyo senınkınede:)ay sabah diyoki kp esimden icin ne kadar zayiflamis oglum
bende sayemde dedim
yokyok sıkıntıdan bes belli dedi
he dedim gectim bende
anam neslım naptın kız sen karataycısın yogurtlu makarna hemıde bı tabak kaptandan köşe bucak kac 50 mekıkle kurtulamazsın benceIyi akşamlar erkenden menu yazayım kızlar
Sabah kk ek avokado
Ogle börülce piyaz gülüklü çorba yoğurt
Aksam Semiz yemeği Yoğurtlu koca bi tabak Kıymalı makarna
Spor akşam 50 dk yurume üstüne Leslie plates yapacam söz mekikteçekerim
50 tane
yok yook semızotun yogurtluymus makarnan kıymalıymıs yanlıs okumusum karatay teyze yogurtlu makarnaya kızıyorya neyse banu vercek ceza kacarı yook bende arada kaynarım belkı:)anam neslım naptın kız sen karataycısın yogurtlu makarna hemıde bı tabak kaptandan köşe bucak kac 50 mekıkle kurtulamazsın bencebende saat 4te 4 kkasık pilav yedım sımdı sen sınırlendırcen kaptanı banada ceza vercek
ay hic demiyo sende zayiflamissin bir sikintin mi var kizim diye. ben keyfimden o sikintisindan ayni anda zayifladk istevarya sırf sınır olman ıcın yapıyo uyma sen senın zayıfladıgını gormuyomu sankı nıye sıkıntıdan demıyo senınkınede:)
ben kullanmadim canim bir fikrim yok ama kullanirsan da dikkatli kullan malum yeni ameliyat oldunkızlar hındıba otu kullananınız varmı hıc karacıger ve safra dostu dıye kulagıma geldı oylede okudum almayı dusunuyorum ama bı sorayım dedım kullananınız varmı dıye
afiyet olsun canım sana hoşgeldin diyemedim kusura bakma son günlerde çok meşguldümdun aksam esımın canı sehrıyelı tavuksuyuna pılav ıstemıs bende yaptım ama pırın pılavına zaafım var dun aksamkı menum
* ıkı yemek kasıgı pılav ( uzun bır sure yemıcem... )
* salata
*ıkı parca baget tavuk
* bır kase yogurt
bu sabahkı kahvaltım
*2 cevız (buyuktu)
* 1 pembe domates,salatalık
*bır kare peynır
*5 zeytın
*bır yımırta
*ceyrek demet maydonoz
yarım saat de yuruyus
Tünaydın melekleriiiimm
Dün gelemedim kusura bakmayın. Bir aydır misafirlerden dolayı temizlik yapamamıştık. Sevgili kuzenciğimle birlikte evden yıldızlar çıkardık. Akşam 10'da duştan sonra güya kkya girecektim fakat rüya alemine dalmışım
Yeni eğitim yılınız hayırlı olsun kuzucum. Fakat sabah çok az yemişsin.Spor süper.
Bugün gelen giden yok. Kuzen de ben de kendimizi nete attık
ohh organik kirazın yerini hiç bişi tutamazolur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 6, Ziyaretciler: 1)
haydi bakalım meleklerim benden gelsinnn bu
omega 3 ü besinlerden yeterli oranda alabilmemiz çok zor nurcum o yüzden dışardan takviye almamız şart cnm
sen dersenki ben her gün organik semizotu ,çiğ kabak çekirdeğ yerim soguk su balıklarını ya da uskumru lüfer sık yerim dersen takviyeye gerek yok tabiki
Benimde tiroidlerim de sorun vardı yine saçlarım dökülmeye başladı bir dahiliyeye gideyim hemde genel tahlil yaptırayım diyordum ama bu hafta regl olunca artık haftaya kaldı mecburenNelere baktırmamı önerirsiniz?
teşekkürler canım çok faydalı sayfalarkızlar ayrıca
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1263
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts
sayfalarını takip etmenizi şiddetle öneriyorum
teşekkürler kaptanım bende baktırayım bunlaratahliller
D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat
omega3 (pahalı olduğu için hererde yapılmıyor)
prensesim bunlara baktırmalısın
neslim birkaç aya direnç mirenç kalmayacalk bitanemmm turp gibi olacaksın inşşş est bitanem ne demek ben saülığıma kavuştum ve ideal kiloma istiyorumki hepimiz kavuşalım
nurcum baktırırsan çok iyi olur cnmm
ben ayran yapıp içiyorum bol bol bazen çok mu içtim diyorumSenacımmmm açlık sinyali hissettiğin an meyveli yoğurt veya yoğurt mutlaka tüket kuzumm bir daha duymıyim aç durduğunu
o kadar kalorili miydi oreo? bize yurtdışından geliyor her sene
bakarız canım tabi :)arkadaşlar birazcık paraya ihtiyacım var benim
bit pazarında topiğim var kullanmadığım ürünlerimi satıyorum
topiğime destek olur musunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kalanlar-ve-yenilerle-morcadıyeşilyarasanın-sandığı-31-sayfada.692711/page-31
afiyet olsun canım gülüklü ne demek acabaIyi akşamlar erkenden menu yazayım kızlar
Sabah kk ek avokado
Ogle börülce piyaz gülüklü çorba yoğurt
Aksam Semiz yemeği Yoğurtlu koca bi tabak Kıymalı makarna
Spor akşam 50 dk yurume üstüne Leslie plates yapacam söz mekikteçekerim
50 tane
Selamlar kizlaar :)
menum
sabah
1 haslanmis yumurta
10 siyah zeytin
1 kup beyaz peynir
1 kup izmir tulumu
3 gun kurusu
maydanoz ve domates
oglen
ceyrek simit
aksam
firinda balık
salata
1 buçuk saat yürüyüş, 30 dk jillian
2bucuk litre su
bence erken yediğin için çok sorun diilmenum
sabah menemen 1dılım ekmek zeytın peynır 2tatlı kasıgı cılek recelı
öğlen 1tabak yesılmercımek
aksam saat 4.30da erken yedım yanı 4kasık pilav 1bardak ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
3mıl leslı
hiç duymadım canımkızlar hındıba otu kullananınız varmı hıc karacıger ve safra dostu dıye kulagıma geldı oylede okudum almayı dusunuyorum ama bı sorayım dedım kullananınız varmı dıye
afiyet olsun canımbugün ki menüm
3 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan omlet
peynir
7 zeytin
ÖĞLE
semizotu salatası
yoğurt
ARA
1 kahve fincanı yaban mersini
badem
AKŞAM
4 köfte
semizotu salatası
SU: 2 LT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?