Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merinetya ne yapsin caficim esi askere gidecek on gun goz acip kapayincaya dek gecer cnm bnm

tamam tatlim arksdaslari haberdar ederiz tabiikiii

Iyi akşamlar erkenden menu yazayım kızlar
Sabah kk ek avokado
Ogle börülce piyaz gülüklü çorba yoğurt
Aksam Semiz yemeği Yoğurtlu koca bi tabak Kıymalı makarna
Spor akşam 50 dk yurume üstüne Leslie plates yapacam söz mekikteçekerim
50 tane

hic dikkatetmez sagolsun o sebeple az once hadtaneye kaldirdilar. tansyonu birden firladi. istifra falan etti. dur bakalim ardindan ne cikacak. cok korkuttu bizi
cok gecmıs olsun allah korusun tansıyonda tehlıkelı benım kayınpeder 4 sene once yuksek tansıyondan felc gecırmıstı allahtan hafıf atlatmıstıda toparlandı yatalak falan olmadı yedıklerıne dıkkat etmelerı lazım ama napıcan anlamıyolar

anam neslım naptın kız sen karataycısın yogurtlu makarna hemıde bı tabak kaptandan köşe bucak kac 50 mekıkle kurtulamazsın bencebende saat 4te 4 kkasık pilav yedım sımdı sen sınırlendırcen kaptanı banada ceza vercek

yok yook semızotun yogurtluymus makarnan kıymalıymıs yanlıs okumusum karatay teyze yogurtlu makarnaya kızıyorya neyse banu vercek ceza kacarı yook bende arada kaynarım belkı:)

kızlar hındıba otu kullananınız varmı hıc karacıger ve safra dostu dıye kulagıma geldı oylede okudum almayı dusunuyorum ama bı sorayım dedım kullananınız varmı dıye

selam kızlar
giremedim pek bugün halim yoktu nedense sanırım omega3 ümün bitmesinden dolayı
en kısa zamanda alacağım balıklarda çıkıyor zaten yavaş yavaş

menümü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış,peynir,zeytin,salata

Akşam
Tavada yağsız köfte, cacık,4 kuru erik

spor
1.5 saat yürüyüş

afiyet olsun canım sana hoşgeldin diyemedim kusura bakma son günlerde çok meşguldüm
hoşgeldin umarım hedef kilona başarıyla ulaşırsın

teşekkürler kaptanım bu yıl çook yoğun olacağım çift anadal programına başvurdum
herhalde sene sonunda böyle olcam
sabah aceleyle çıktım ondan oldu ondan
iyi yaptınız azcık dinlenin :)

olur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz
ohh organik kirazın yerini hiç bişi tutamaz

Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 6, Ziyaretciler: 1)
  1. 35nur35
  2. Sweetdimple
  3. senasevval
  4. neslihank4
  5. cemreq
  6. ayyuzlum0211

haydi bakalım meleklerim benden gelsinnn bu

tüh saatte ütü yapıyordum kaçırmışım

kabak çekirdeğindede mi varmış kaptanım?
bayılırım da

yaptır canım yaptır bende yaptıracağım okula başlamadan
teşekkürler canım çok faydalı sayfalar

teşekkürler kaptanım bende baktırayım bunlara

Senacımmmm açlık sinyali hissettiğin an meyveli yoğurt veya yoğurt mutlaka tüket kuzumm bir daha duymıyim aç durduğunu
ben ayran yapıp içiyorum bol bol bazen çok mu içtim diyorum

o kadar kalorili miydi oreo? bize yurtdışından geliyor her sene
alerjim olduğu için kendim yapıyordum evde
bu arada söylemedim ama benim bazı katkı maddelerine alerjim var her şeyi yiyemiyorum

bakarız canım tabi :)

afiyet olsun canım gülüklü ne demek acaba

afiyet olsun canım süper
bence erken yediğin için çok sorun diil
ama yarın dikkat et ki tartıya yansımasın hemen eriyip gitsin canım

kızlar hındıba otu kullananınız varmı hıc karacıger ve safra dostu dıye kulagıma geldı oylede okudum almayı dusunuyorum ama bı sorayım dedım kullananınız varmı dıye
hiç duymadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…