olur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuzoh kiraza bayılırım banada dayım yollar her sene amasya dan doyasıya yerim. ama kiraz çok fazla ilaçlanıyorya içime sinmez hiç yerken. bende isterim kiraz bu arada
k2 takviyesinede başlayalım ozaman ha bide bu çıktı başıma wuuuuu
olur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz
aha yakalandım
aynenn cnmmmmbattık ama sağlığımız için değer düşünsene ilerde pahalı kozmetiklere ihtiyacımız olmayacak doğal güzelliğimiz yetecvcek
artık meyveyi sınırlı yiyoruz nurcummmmm15,00 ten önce bir porsiyonu geçmeyecek şekilde dimii
oooo supermıs tskler bende sımdı tarcın cayı yaptım kendımeeeeKonuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 6, Ziyaretciler: 1)
haydi bakalım meleklerim benden gelsinnn bu
yakalarımmmmaha yakalandımaaa evet tabı kaptancıııımm o gecen yazdı valla gecen hafta koyde uzumler gozume gozume baktıda yemedım yemekler yeterınce fazlaydı ama haftaya sabah kahvaltı sonrası ufak bır salkım
karataycıgım sayesınde ogrendım ılk kez duydum ama bılımsel olarak cok dogru gonul koyduk donmek yok zaten benım oyle tatlıyla pek aram yok sadece regl gunlerınde ellerım bosalıyor tatlı dıyeyakalarımmmmtatlım meyve yemek kilo verimini durduruyor tecrübeyle sabittir çok canın çekerse kahvaltında bir iki çilkim üzüm yemelisin kahvaltınla birlikte tüket ki leptin bozulmasınn
karataycıgım sayesınde ogrendım ılk kez duydum ama bılımsel olarak cok dogru gonul koyduk donmek yok zaten benım oyle tatlıyla pek aram yok sadece regl gunlerınde ellerım bosalıyor tatlı dıyeyoksa ver bana acılıyı baharatlıyı eksıyı gıkım cıkmaz
aaaa omega 3 takvıyemı yoksa yedıklermden mı
o günlerde tarçınlı süt veya kuru kayısı kuru hurma kuru erik en büyük kurtarıcıların olacak cnm ayrıca omega 3 alırsan bu tatlı ihtiyacı hiç kalmayacakekşi ve baharatlı bende severim ama acı
oh maşallah sana allah razı olsun organik yaptığın insanlığı düşündüğün içinolur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz
bende meyveyi kahvaltıda yiyorum en fazla öğle yemeğinde sonrasında asla yemiorumyakalarımmmmtatlım meyve yemek kilo verimini durduruyor tecrübeyle sabittir çok canın çekerse kahvaltında bir iki çilkim üzüm yemelisin kahvaltınla birlikte tüket ki leptin bozulmasınn
kaynanamlar kul hakkı dıyorlar asla hormon koymazlar.. bende cnm cektıgınde oyle yapıcam ne cok sey ogrenıyorum sayenızdeoh maşallah sana allah razı olsun organik yaptığın insanlığı düşündüğün için
bende meyveyi kahvaltıda yiyorum en fazla öğle yemeğinde sonrasında asla yemiorum
aaaa omega 3 takvıyemı yoksa yedıklermden mı
kaynanamlar kul hakkı dıyorlar asla hormon koymazlar.. bende cnm cektıgınde oyle yapıcam ne cok sey ogrenıyorum sayenızde
offf uskumruuu bayılırım... nese
omega 3 ü besinlerden yeterli oranda alabilmemiz çok zor nurcum o yüzden dışardan takviye almamız şart cnm
sen dersenki ben her gün organik semizotu ,çiğ kabak çekirdeğ yerim soguk su balıklarını ya da uskumru lüfer sık yerim dersen takviyeye gerek yok tabiki
offf uskumruuu bayılırım... neseozaman takvıye yapayım ben bırde b12 mıydı takvıye almamız gerekn
aynen cnm çok şey öğreniyoruz bu topikte banumda sağolsun bizi bırakmıyor bıkmadan usanmadan her yeni gelene anlatıyorkaynanamlar kul hakkı dıyorlar asla hormon koymazlar.. bende cnm cektıgınde oyle yapıcam ne cok sey ogrenıyorum sayenızde
b12 ni ölçtür canım. kesin yeterli düzeyde değildir ama ölçtür sonrasında bize yaz bakalım ona göre alırsın iğnesini yaptırırsın canımofff uskumruuu bayılırım... neseozaman takvıye yapayım ben bırde b12 mıydı takvıye almamız gerekn
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 6, Ziyaretciler: 1)
haydi bakalım meleklerim benden gelsinnn bu
olctureyım valaa..aynen cnm çok şey öğreniyoruz bu topikte banumda sağolsun bizi bırakmıyor bıkmadan usanmadan her yeni gelene anlatıyor
b12 ni ölçtür canım. kesin yeterli düzeyde değildir ama ölçtür sonrasında bize yaz bakalım ona göre alırsın iğnesini yaptırırsın canım
bende bu takviyeler sonrası kilo vermem hızlandı ins.direncim düştü düşünsene 14 lerden 8,5 a düşmüş sadece 1,5 ayda insülinimomega3
d vitamini
b12
bunalrın eksikliğinde kilo vermek zorlaşıyor bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?