Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oh kiraza bayılırım banada dayım yollar her sene amasya dan doyasıya yerim. ama kiraz çok fazla ilaçlanıyorya içime sinmez hiç yerken. bende isterim kiraz bu arada
olur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz

k2 takviyesinede başlayalım ozaman ha bide bu çıktı başıma wuuuuu

aynenn cnmmmm battık ama sağlığımız için değer düşünsene ilerde pahalı kozmetiklere ihtiyacımız olmayacak doğal güzelliğimiz yetecvcek

olur tabı bende bayılırım sabah toplamaya gıdınce dalında sogumus olur (ova soguk oluyor gecelerı) bır senelık kırazı 2 saatte yerım valla.. bızımkıler organık cnm yuzde yuz

artık meyveyi sınırlı yiyoruz nurcummmmm 15,00 ten önce bir porsiyonu geçmeyecek şekilde dimii

aha yakalandım aaa evet tabı kaptancıııımm o gecen yazdı valla gecen hafta koyde uzumler gozume gozume baktıda yemedım yemekler yeterınce fazlaydı ama haftaya sabah kahvaltı sonrası ufak bır salkım

aha yakalandım aaa evet tabı kaptancıııımm o gecen yazdı valla gecen hafta koyde uzumler gozume gozume baktıda yemedım yemekler yeterınce fazlaydı ama haftaya sabah kahvaltı sonrası ufak bır salkım
yakalarımmmm tatlım meyve yemek kilo verimini durduruyor tecrübeyle sabittir çok canın çekerse kahvaltında bir iki çilkim üzüm yemelisin kahvaltınla birlikte tüket ki leptin bozulmasınn

yakalarımmmm tatlım meyve yemek kilo verimini durduruyor tecrübeyle sabittir çok canın çekerse kahvaltında bir iki çilkim üzüm yemelisin kahvaltınla birlikte tüket ki leptin bozulmasınn
karataycıgım sayesınde ogrendım ılk kez duydum ama bılımsel olarak cok dogru gonul koyduk donmek yok zaten benım oyle tatlıyla pek aram yok sadece regl gunlerınde ellerım bosalıyor tatlı dıye yoksa ver bana acılıyı baharatlıyı eksıyı gıkım cıkmaz

o günlerde tarçınlı süt veya kuru kayısı kuru hurma kuru erik en büyük kurtarıcıların olacak cnm ayrıca omega 3 alırsan bu tatlı ihtiyacı hiç kalmayacak ekşi ve baharatlı bende severim ama acı

oh maşallah sana allah razı olsun organik yaptığın insanlığı düşündüğün için
bende meyveyi kahvaltıda yiyorum en fazla öğle yemeğinde sonrasında asla yemiorum

oh maşallah sana allah razı olsun organik yaptığın insanlığı düşündüğün için

bende meyveyi kahvaltıda yiyorum en fazla öğle yemeğinde sonrasında asla yemiorum
kaynanamlar kul hakkı dıyorlar asla hormon koymazlar.. bende cnm cektıgınde oyle yapıcam ne cok sey ogrenıyorum sayenızde

aaaa omega 3 takvıyemı yoksa yedıklermden mı

omega 3 ü besinlerden yeterli oranda alabilmemiz çok zor nurcum o yüzden dışardan takviye almamız şart cnm
sen dersenki ben her gün organik semizotu ,çiğ kabak çekirdeğ yerim soguk su balıklarını ya da uskumru lüfer sık yerim dersen takviyeye gerek yok tabiki

offf uskumruuu bayılırım... nese ozaman takvıye yapayım ben bırde b12 mıydı takvıye almamız gerekn

kaynanamlar kul hakkı dıyorlar asla hormon koymazlar.. bende cnm cektıgınde oyle yapıcam ne cok sey ogrenıyorum sayenızde
aynen cnm çok şey öğreniyoruz bu topikte banumda sağolsun bizi bırakmıyor bıkmadan usanmadan her yeni gelene anlatıyor
offf uskumruuu bayılırım... nese ozaman takvıye yapayım ben bırde b12 mıydı takvıye almamız gerekn
b12 ni ölçtür canım. kesin yeterli düzeyde değildir ama ölçtür sonrasında bize yaz bakalım ona göre alırsın iğnesini yaptırırsın canım

olctureyım valaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…