sağlık ocağındaoooo ben bır baktırayım bakalım
Benimde tiroidlerim de sorun vardı yine saçlarım dökülmeye başladı bir dahiliyeye gideyim hemde genel tahlil yaptırayım diyordum ama bu hafta regl olunca artık haftaya kaldı mecburenNelere baktırmamı önerirsiniz?
sağlık ocağında
açlık glukoz
tokluk glıkoz
açlık insülin
b12
ölçümü bedava
ama
d vitamini sadece özelde 50-100 arasında yapılıyor bilgin olsun
folat ne banum bizim tahlillerde yapılmamıştahliller
D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat
omega3 (pahalı olduğu için hererde yapılmıyor)
prensesim bunlara baktırmalısın
neslim birkaç aya direnç mirenç kalmayacalk bitanemmm turp gibi olacaksın inşşş est bitanem ne demek ben saülığıma kavuştum ve ideal kiloma istiyorumki hepimiz kavuşalım
nurcum baktırırsan çok iyi olur cnmm
folat ne banum bizim tahlillerde yapılmamış
sağlık ocağında
açlık glukoz
tokluk glıkoz
açlık insülin
b12
ölçümü bedava
ama
tahliller
D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat
omega3 (pahalı olduğu için hererde yapılmıyor)
prensesim bunlara baktırmalısın
neslim birkaç aya direnç mirenç kalmayacalk bitanemmm turp gibi olacaksın inşşş est bitanem ne demek ben saülığıma kavuştum ve ideal kiloma istiyorumki hepimiz kavuşalım
nurcum baktırırsan çok iyi olur cnmm
Senacımmmm açlık sinyali hissettiğin an meyveli yoğurt veya yoğurt mutlaka tüket kuzumm bir daha duymıyim aç durduğunu
bıldıgım bır yer var ozel ama sadece muayene parası verıyosun ıstedıgın tum testler ucretsız oluyor haftaya gıdeyım bakiyim merak ettımsağlık ocağında
açlık glukoz
tokluk glıkoz
açlık insülin
b12
ölçümü bedava
ama
benim folik asidime bakılmamış tühhhhfolik asit bitanem
yok zaten yapamadım kaptanBitanem tamamen toparlanana dek spora ara versen iyi olur bence.
afiyet olsun
iştahım bi gitti pir gitti bu hastalıktan neyseki toparlanıyorumAkşam yoğurt salata falan yeseydin en azından canım
daha iyim ama ruhen çöküntü yaşattı banaafiyet olsun canım hala hasta misin yahu. cok geçmiş olsun aksam yemegi de yemen lazim bence :/
hic dikkatetmez sagolsun o sebeple az once hadtaneye kaldirdilar. tansyonu birden firladi. istifra falan etti. dur bakalim ardindan ne cikacak. cok korkuttu bizi
maşallah amcam dikkat etmiyor o zaman işin zor iradene kuvvet kuzummm
yok zaten yapamadım kaptan
teşekkür ederim canımcım
iştahım bi gitti pir gitti bu hastalıktan neyseki toparlanıyorum
daha iyim ama ruhen çöküntü yaşattı bana
birde pek hoş şeyler yaşamıyorum bu aralar
iyileştim sanırım iştahım yavaştan yerine oturunca anladım
eşim şehir dışına gidiyor bununda tatsızlığı var üstümde
hic dikkatetmez sagolsun o sebeple az once hadtaneye kaldirdilar. tansyonu birden firladi. istifra falan etti. dur bakalim ardindan ne cikacak. cok korkuttu bizi
evet kaptanım ya iş için gidiyor 1 hafta -10 gün kadar yokyapmaman iyi olmus cadicim iyilesince yaparsin ama moral bozuklugu zor bitanem
esin is icabi sehirdisina cikiyor sanirim
Cok kalmayacak umarim cadicim ikinci el kiyafet olayi sakin yanls anlama ama bana gercekten ters geliyor :-( ins kazancin bol olur bitanem
kaynanamin ahi tuttu kesin. iki arada bir.derede kadini azarladi odada. kadin caz yanima tekrar geldiginde surati bes karistiBir yastan sonra dikkat etmek zorunda ne sansin var kuzum bide gelinde hastanelik olduk demesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?