gunaydinlar herkese iyi haftasonlari
dun asiri garip insanlari misafir ettik bize eski komsumuz haber vermisti biz de birsey demiyince o ve esi gelir diye dusunup ona gore hazirlik yaptik kapiyi bir actik karsimizda cocuklarla birlikte 13 kisibir de kadin eltisini getirmis kadin 1 yasindaki cocugunu basima atti resmen cocuk buyuk ihtimalle acliktan kendini parcaladi aglamaktan kadin orali degil tum gece yuzune bile bakmadi cocugun bir de ne alakaysa bizim eski komsu kendi komsusunu getirmis adam eline almis kumaandayi dunya umrunda degil yayilmis tv izliyor ne garip insanlardi ya gece de gitmek bilmiyorlar saat 2 yi geciyordu gittiklerinde kadinin cocugu ile ugrasmaktan yemek de yiyemedim allahtan 5 gibi ben bireyler yemistim de ac kalmadim
menumu de yazayim
Sabah
yarim elma yulaf ezmesi sut
ara
4 yk yogurt yarim elma
ara
1 cb ceviz-badem-findik kar. 1 kare bitter sutlu kahve
aksam
1 tabak kiymali menemen yesil salata yogurt
bugun de ben misafirlige gidiyorum sansima arkadasim da diyet yapiyor muhakkak yiyecek bir seyler olur bana gore de
hadi bakalim yaparsin sen
aaaaaaaaaaaaaa sindi hamile mi
bendondurmayi cooookkkkk ozlediiiim
Ayy nefret ederim böyle insanlardan bizden de eksik olmuyor böyleleri. Kuzenim de çocuğunu bize bırakır ağlasa da bakmaz kolay kolay
Sen hala diyetisyenin verdiği diyet listesine mi devam ediyorsun canım?
Ohh süper bizde misafirliğe gidiyoruz ama bana göre şeyler pek çıkmaz sanırımher yerde pilav yapılıyor
Boşver canım özlenicek neyi var
yok tatlim ya uymuyorum ona yani daha dogrusu zaten belli bir liste almamistim ama sanki bu ara ogun isi bana iyi geldi bir sure daha denemeyi dusunuyorum bu sekil
aynen ben de sinirim yani ilgilenemeyecek kadar tembelseniz niye yapiyorsunuz bu cocuklari o sevgisizlikle buyuyen cocuklar nasil mutlu olur ki yani
bugunu kendim için bir başlangıç yaptimbugun itibari ile 0 kacamak ve full menu yapacağım inşallah
afiyetolsun cadıcımmm suyu az içmemişmisinbugünki menüm
5 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
domates
salatalık
maydanoz
nane
yeşilçay
ÖĞLE
1 kase sütlü special K
ARA
1 şekersiz türk kahvesi 2 kare bitter
AKŞAM
yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata
ayran
SU: 1,5 LT
süpersin canım bak eksiklerini bulmuşsun
oğluşuna Allah zihin açıklığı versin inş kolay gelsin şimdiden
aynen önce kariyer kaptanım
al kaptanım fiyatlar gayet iyi tabi çok çıkanlarda palamut hala pahalı inş çok çıkarda ucuzlar
evet koredede çok yediklerini biliyorum ama ben yiyemem 3 taneden sonra bile midem tuhaf oldu havanın scaklığından olsa gerek
bende çerez niyetine yerdim o kflakesi
sağlıksızmış ama gıdacı arkadaşım onları frında 300 derecenin üzerinde defalarca kızarttıklarını söylemişti
o yüzden hiç eve sokmayız, zaten annem hazır gıda düşmanı
öyle yapıcam kaptanım bayrama kadar 6lıları görmeliyim
allah borçlarınızda yardımcınız olsun canım
bravo sana canım iraden daha da güçlenir inş
aynı benim annem
evet sporsuz hayat çok kötü ya bir gün bile yürüyemeyince çıldırıyorum resmen kendimi hantal hissediyorum
ay senini köpüşün mü vardı :) benimde kedişim var :)
ayy kaptanım bilmiyodum çok üzüldüm kedişime birşey olsa naparım bilmem
bende yarın yapacağım o başlangıcı
hayırlısı olsun canım benim
afiyet olsun canım
OFF sabahtan berı yogundum aksamoturup cepten okudum ama cepten yazmak zor gelıyo kucuk ekranda
nasılsınız kızlar herkes ıyıdır ınsallah cok verımlı bıhafta gecırmemısız ama olsun ınsallah haftaya daha ıyı sonuclar alırız
menum sabah
ceyrek sımıt zeytın peynır domates
ara kızımdan bır ısırık çikolatalıgofret
öğlen 1top kek dısardaydım
aksam 1tabak zeytınyaglı fasulye salata 1koca bardak ayran
2 bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1 saat yuruyus
mıss wongcum buhafta rekabetı kazandım:)ama haftayada rakıbım sectım senı ıcımden geldı:).swetcım baskasıyla eslestırebılır ama ben yıne senlede yarısayım dıyorum rövansı almana razıyım bak yetrkı zayıflayalım
:) zaten tvye hasta bunlar köpekleride çok severim ama kedilere aşığım resmen :)
dünki menumu yazayım kızlar
sabah kk kahvaltısı+avakado
öğle 5 ceviz+6 kuru üzüm+1 hurma
akşam taze fas+mercimek çorba+ayran
az sonra kefir
spor sabah 30 dk yurume
gunaydinlar herkese iyi haftasonlari
dun asiri garip insanlari misafir ettik bize eski komsumuz haber vermisti biz de birsey demiyince o ve esi gelir
diye dusunup ona gore hazirlik yaptik kapiyi bir actik karsimizda cocuklarla birlikte 13 kisibir de kadin eltisini getirmis kadin 1 yasindaki cocugunu basima atti resmen cocuk buyuk ihtimalle acliktan kendini parcaladi aglamaktan kadin orali degil tum gece yuzune bile bakmadi cocugun bir de ne alakaysa bizim eski komsu kendi komsusunu getirmis adam eline almis kumaandayi dunya umrunda degil yayilmis tv izliyor ne garip insanlardi ya gece de gitmek bilmiyorlar saat 2 yi geciyordu gittiklerinde kadinin cocugu ile ugrasmaktan yemek de yiyemedim allahtan 5 gibi ben bireyler yemistim de ac kalmadim
menumu de yazayim
Sabah
yarim elma yulaf ezmesi sut
ara
4 yk yogurt yarim elma
ara
1 cb ceviz-badem-findik kar. 1 kare bitter sutlu kahve
aksam
1 tabak kiymali menemen yesil salata yogurt
hadi bakalim yaparsin sen
aaaaaaaaaaaaaa sindi hamile mi
bendondurmayi cooookkkkk ozlediiiim
Ayy nefret ederim böyle insanlardan bizden de eksik olmuyor böyleleri. Kuzenim de çocuğunu bize bırakır ağlasa da bakmaz kolay kolay
Sen hala diyetisyenin verdiği diyet listesine mi devam ediyorsun canım?
Ohh süper bizde misafirliğe gidiyoruz ama bana göre şeyler pek çıkmaz sanırımher yerde pilav yapılıyor
Boşver canım özlenicek neyi var
gunaydın kızlar ben 11 den sonra kalktım bugun malum evdeyım ohhh gel keyfım gel
dun aksamkı menum
*hamsıııııııııı
*reyhanlı ve nekadar yesıllık varsa hepsını kattım bol salata
bugun kahvaltım
*zeytınyaglı sucuklu yımırta
*domates salatalık
*peynır zeytın
*taze cevız
aksama kaynanamdayız akrabanın dugunu var koyde dugunler yemeklı olur tum koye yemek dagıtılır keskek etlı patates etlı nohut fasulye tavuklu corba pılav tursu odun atesınde pısırılır mutlaka bunlar olur heee bıde ırmık datlusu fixtir yanı bende kendıme gore olanları yerım artıkın
Tünaydın meleklerimmmmm teyzemi ve kuzeni bindirip geldim ist dan gelen kuzenim kaldı o da giderse ev ıpıssız kalacak ediyle büdü ne yapacağız bilmem evet bu hafta 6, olduk bu yüzden yeni kararlar almamız lazım bu yüzden birazdan yazacağım kabul ederseniz uygulayacağız
haydi bakalım kuzummm inş bu hafta hepimiz yükseliş dönemine geçeriz bitanem mesajları saydım katılım çok az birazdan hepsini paylaşacağım kurallarımızı devreye sokmazsak bu işi başaramayacağız sanırım şirin kaptan gitti bu haftayaşasın cadı kaptan
afiyetolsun cadıcımmm suyu az içmemişmisin
evet cnmm kornfleks ler hakikaten gizli kilo aldırıcı bence de üstelik çok sağlıksız kabak cips tarifi gördüm geçen denenebilir aslında o kadar yumurta ben de yiyemem açıkçası 1 tane yetiyor artık bana üzülme bitanem kuyruklu meleğimin vadesi doldu ama çok güzel hatıralara bıraktı yerine almayı düşünemedim çünkü onun yerini tutamaz gibi geldi cicine allah uzun ömür versin çok tatlı
iyiyiz kuzucum sen nasılsınnn evet bu hafta notamızı sildirmemiz gerekirdi sağlık olsun
top kek yerine 2 paket süt içseydin eylülüm:KK63:
hayır eşleştirmeler aynı bitanemm mezun olana dek birbirinizden sorumlusunuz fakat kaçamak yapan eşine ceza vermeyene ben iki katı ceza vericem ona göre bu hafta denemeydi kimse eşine kıyamadı
tüm hayvanları severim ama köpekler bambaşka benim için de
afiyetolsun neslim menün güzel 1 kilo hedef koyman güzel istersen başarabilirsin cnmm
maşallah 13 kişi ne kadar düşüncesiz insanlar var hakikatennnkomşunuzdaki rahatlıkta enteresan
afiyetolsun bızdıkımmm hala annen izin vermedimi tartılmana
evet kuzum Sindimiz hamileteyze olacağız bitanem bir top olmak üzere bitter yerine dondurma yiyebilirsin cnmcım
iyi gezmeler prenses pilavın üstünde tavuk varsa onu tırtıklarsın yoğurt veya ayranda olur mutlaka
Tünaydın nurcummmm evin keyfini çıkar cnm benim akşama köy düğünü de varmış bayılırım köy düğünlerine
keşkek doyuncaya dek yiyebilirsin cnm diğerleri cıssssdünkü menün güzel cnmn
29.08.2014 -04.09.2014 bir haftalık mesaj sayıları
senasevval:27 =1. sarı kart
morcadı:44
Fatma:17 (çoklu alıntı)
Eylül :51
Gülay:35
Cemre:40
Nesli:42
35Nur:62
Merinetya:12 = 1,sarı kart
haftalık 35 mesaj yazma zorunluluğumuz var kızlar bu durumda sena ve merinetya malesef sarı kart aldınız paylaşımı artırmazsak motivasyonumuz düşer lisbeth ve sindi izinli olduğu için yazmadım haftaya takım içinde ilk üçe girerseniz sarı kartlarınız silinecek
Ayrıca eşler her hafta geçen cumadan (dahil ) perşembe gününe dek birbirlerinin mesaj sayılarını takip edecek ve cuma akşamı bildirilecek
gunaydın kızlar ben 11 den sonra kalktım bugun malum evdeyım ohhh gel keyfım gel
dun aksamkı menum
*hamsıııııııııı
*reyhanlı ve nekadar yesıllık varsa hepsını kattım bol salata
bugun kahvaltım
*zeytınyaglı sucuklu yımırta
*domates salatalık
*peynır zeytın
*taze cevız
aksama kaynanamdayız akrabanın dugunu var koyde dugunler yemeklı olur tum koye yemek dagıtılır keskek etlı patates etlı nohut fasulye tavuklu corba pılav tursu odun atesınde pısırılır mutlaka bunlar olur heee bıde ırmık datlusu fixtir yanı bende kendıme gore olanları yerım artıkın
kızlar az sonra kaçıyorum işlerim çok sonra eve giderim hafta sonuda az girebilirim size iyi hafta sonları dilerim.öptüm hepinizi
Ben de balık istiyorum ama herkes yemiş bu haftaBana her gün balık yapsalar yerim valla gıkım çıkmaz. Bizim buraya pazartesi taze balık geliyor bu hafta alamadık ama bakalım haftaya inşallah
Görüşürüz canım kendine cici bak
malesef prensesim kıl payı yine sarı kart aldınhemen sildireceğine eminim pilav yemeyeli ne kadar oldu unuttum
Evet meleklerim her ay bu tabloyu hazırlayıp gidişatımızı göreceğiz
13, ve 14. kuralımız uygulamaya geçiyor
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
Bu kurala Göre Sarı kart Alanlar
Ayyüzlüm
Sindi
Neslihan
Eylül
Misswong
Morcadıyesilyarasa
Merinetya
Üzgünün fıstıklar
Cemre-lisbeth-sena-nur sizi tbrk ediyorum %2 barajını geçtiğiniz için
14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
*** neyseki şu anda böyle bir durum sözkonusu değil
İnşallah kaptanım bu hafta artık biraz uğraşacağımBaşladığımdan beri hiç yemedim ne kızartma ne de pilav ama hamur işi bayramda baklavayla götürdüm malesef
Ohh bundan sarı kart yemedim çok şükür
Abooo o spora koyuyorum benEvet meleklerim her ay bu tabloyu hazırlayıp gidişatımızı göreceğiz
13, ve 14. kuralımız uygulamaya geçiyor
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
Bu kurala Göre Sarı kart Alanlar
Ayyüzlüm
Sindi
Neslihan
Eylül
Misswong
Morcadıyesilyarasa
Merinetya
Üzgünün fıstıklar
Cemre-lisbeth-sena-nur sizi tbrk ediyorum %2 barajını geçtiğiniz için
14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
*** neyseki şu anda böyle bir durum sözkonusu değil
Bu gün menum
Sabah kk kahvaltısı ve atak oda
Ogle Kurucaşile etli ve cacık
Aksam etli patlıcan az bulgurpilav+
2 lokum kahveye arkadaşla yedim
Spor sabah 45 dk yurume 10 dk plates
Avokado telefon düzeltmesi gene :)))))atak oda nedir anlayamadım neslimmm afiyetolsun cnmmm kuru erik kuru kayısı dururken ne gerek var lokumalokum 38 kayısı 8 kalori kuzum
sporamı koşacaksın kaçamklarımı yok edeceksin bilemem neslim kaptan cadılaştı ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?