- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Kaçtım spora kaptan terlemece ben
ben geldim sen gitmissin kaptanimCemrem merak etmeye başladım gelmemezlik yapmazdın hayır olsun inş
Diğer melekler nerde acaba beni Charlie ilemi aldatıyorsunuz yoksa
iyi aksamlar herkese
menum
Sabah
1 yumurtadan lorlu omlet bol salata 4 zeytin peynir
ara
1 incir 2-3 yk yoghurt
ara
turk kahvesi avuc icim kadar ceviz-badem kar. 8-9 tane biskuvitimsi ufacik seyler(sozde meshur light urunler ureten bir markanin atistirmaliklari cikmis ya light domatesli minnacik biskuvi gibi seyler arkadasim almis dayanamadim ben de ammmmaaaaa cok leziz cikolata vardi bitter degil diye yemedim )
aksam
2 yk haslanmis et 5 yk otlu bulgur sogan salatasi 2-3 yk yogurt
45 dk yuruyus
ben geldim sen gitmissin kaptanim
kesinlikle oyleler ya arkadasim da tutturdu ben hep tuketiyorum ne olacak diye koca bir dolap bu tarz urunlerden var
İyi akşamlar bıozdıkım hoşgeldinnnn biraz miniklerle günü kurtarmışsın light diyet ürünlere ben de sıcak bakmıyorum kuzum sanki gizliden kilo aldırıyorlar gibi geliyor tbrk ederimm çikoya hayır dediğin içinn
çok güzel yol katettin cnm tabloda görmüşsündür aynen devam
gidermiyim hiç kuzumm bildirimlere göre topicleri ziyaret ediyordum
kesinlikle oyleler ya arkadasim da tutturdu ben hep tuketiyorum ne olacak diye koca bir dolap bu tarz urunlerden var
Oyy kaptan bitti sporum 35dk Leslie 5 dk plates esneme bacak yaptım yetermi telden oldum menumu ekleyim. Maşanı görünce popumu kaldırdım açıkçası niyetim yoktu sagolasin
bu arada sanirim imzalara ekleyebiliyoruz kilo cizelgelerini yapmak isteyen olursa aklinda bulunsun
Hakikaten nasılsa diyet diyerek miktarı farkında olmadan kaçırabiliyor insano yüzden çok tehlikeli
hayırdır markette kalmaz diyemi korkmuşlar
tşk ederim neslimmmişi sıkı tutmazsak bir ileri bir geri hedeflere ulaşmak zor olacak kuzum
tşkler cnmmm
merhaba kızlar
nihayet sporum için eksik malzemeleri tamamladım pazartesi aynen devam edicem yarın full gün temizlik günü pazartesiye kalıyor maalesef
bugün ki menüm
6 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan fesleğenli peynirli omlet
7 zeytin
peynir
domates
salatalık
közlenmiş biber
nane
yeşilçay naneli
ÖĞLE
1 kase sütlü special K ( açık sütü bitirmek için değerlendirdim)
AKŞAM
tavuk köfte
salata
patates kızartması ama çok değil
1 bardak biraSU: 2 LT
aynen ben de bir ara yani gecen kis diyet yapiyorum diye kilolarca meyve yiyordum o halim geldi aklima
ben simdilik kaciyorum hadi herkese iyi geceler
ayy çok şeker maşallahben hayvanların hepsini seviyorum fakat köpekle olan iletişim bambaşka ..kediden bile başka ..
bildiğin duygusal bağ kuruluyor arada çok ilginç
bak bu da benim yakışıklı oğlum kanyona gitmiştik ordaki suda yüzdü şapşi :)Eki Görüntüle 1235571
tamam geliyorumBen hazirim canim sen gel:)
afiyet olsun canımdünki menumu yazayım kızlar
sabah kk kahvaltısı+avakado
öğle 5 ceviz+6 kuru üzüm+1 hurma
akşam taze fas+mercimek çorba+ayran
az sonra kefir
spor sabah 30 dk yurume
teşekkürler :)Günaydın kızlariçeriden mis gibi kokular geledursun size bir selam vereyim dedim
Oyyy çok tatlı. Aslında kedileri ve köpekleri çok severim ama uzaktan
Küçükken kedi tırmaladı, köpek ısırdığı için baya bir hasar var bende. Ama benim de kaplumbağam var 9 yıl olucak yılbaşında
vaay kahvaltı şekilDünkü menüm
Sabah:
Dana biftek(Arada bir değiştirmek lazım amaaa)
Yarım muz
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Ara:
1 top sade dondurma(2 haftadır yemiyordum)
Spor:90 dakika yürüyüş 50 squat 30 şınav
Su:3 litre
bende balıkçıyım hergün olsa yerimBen de balık istiyorum ama herkes yemiş bu haftaBana her gün balık yapsalar yerim valla gıkım çıkmaz. Bizim buraya pazartesi taze balık geliyor bu hafta alamadık ama bakalım haftaya inşallah
menumu de yazayim
Sabah
yarim elma yulaf ezmesi sut
ara
4 yk yogurt yarim elma
ara
1 cb ceviz-badem-findik kar. 1 kare bitter sutlu kahve
aksam
1 tabak kiymali menemen yesil salata yogurt
gunaydın kızlar ben 11 den sonra kalktım bugun malum evdeyım ohhh gel keyfım gel
dun aksamkı menum
*hamsıııııııııı
*reyhanlı ve nekadar yesıllık varsa hepsını kattım bol salata
bugun kahvaltım
*zeytınyaglı sucuklu yımırta
*domates salatalık
*peynır zeytın
*taze cevız
aksama kaynanamdayız akrabanın dugunu var koyde dugunler yemeklı olur tum koye yemek dagıtılır keskek etlı patates etlı nohut fasulye tavuklu corba pılav tursu odun atesınde pısırılır mutlaka bunlar olur heee bıde ırmık datlusu fixtir yanı bende kendıme gore olanları yerım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?