- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
günaydın kızlar. dün menü yazmayı unuttum hemen yazayım
sabah: kk
öğleden sonra: mercimekli köfte, bol çay
akşam: 1 kase cacık, 3 çatal sade makarna
nispeten daha hareketli bir gündü ama yine spor yok
bu gün arkadaşın kızının doğum günü varmış kp den izin aldık oraya gideceğiz inşallah. adam hem benimle ilgilenin diyor. gezmeye gidersek dönüşte kadına fırça atıyor hem de niye hiç bir yere gitmiyorsunuz diyor. beyaz ın bir tiplemesi vardı ya psiko aynı öyle bir insan
faranjitim azdı yine bi limonlu adaçayı içiyorum ek olarak
ne güzel mesaj o öyle seninde gerçekleşsin kaptanım
inş bitanem Allah gönlüne göre versin
geçmiş olsun canım
bana göre dondurma sezonu kışın başlar biliyonmu bu yüzden annemden az dayak yemedim
kıyamam ya iyileşir bir an önce inş :)
menülerin güzel canım afiyet olsun
bugün bende hindi yedim
selam kızlaar
sabahtan beri hastanedeyim bugün peltim çıktı resmen
neyse işleri halloldu sonuçları bekleyeceğiz :)
menümü yazayım
Sabah
2 minik kutu süt,1 avuç fındık (hastanedeyim)
Akşam (aslında 4 civarı)
Hindi tava,salata,ayran,1 tabak taze fasulye
spor
1 saat yürüyüş, toplamda 30 dk hastanede gezinme merdivenler filan
İyi akşamlar güzellerrr kusurabakmayın kuzenle son gün turu yaptık biraz da alışveriş akşam da teyze oğlu ve eşi geldi o yüzden gelemedim
acılar paylaşınca azalır ya bitanemm o yüzdennn beraber olalım sana iyi geleceğine eminim
çık tabiii evde durma kuzumm at kendini dışarı ayrıca gelecek meleğimiz için kendine vucuduna ruhuna iyi bakmalısın gelmeye karar verdiğinde herşeyinle hazır olmalısın cnm benim
anneciğini şikayet etme bakimprensesim vardır bir bildiği müsait olunca gidersiniz sonuçta gidilecek
Sorma cnm son gecemiz artık ne yapalım mecbur gidecek yarıyıl tatilinde tekrar gelirsnein ablan olunca o bambaşka tabikiiş ne yapalım bzi de birbirimizi avuturuz
afiyetolsun cnm mercimekli olan herşeyi çok seviyorum ben çakma menemen sevdim bunu
afiyetolsun cnmmm spor süresi azalmış nedeni malum2 kaşık mantıyla kalabildiğin için tbrkler
Hoşgeldin şirinemmmm ellerinize sağlık rabbim afiyetle sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin cnm hem yegenim de yertakımda gördüm tam yazacakken çıkmam gerekti yeğenimin canı uyumak istedi demekki bu kadar aksilik çıktığıan göre iyi yapmışsın cnm
evet ya Sindim de hamişş
İlk günden ne aksilik olmuş bitanemmm aynı sınıfta olmasınlar en azından sürekli sinirlerini bozmaz sın sık görüp te Nazan Öğretmeni ne zaman tanımış ta karar vermiş pes uzak dur cnm benim
gece gece güldürdün beni sen çok yaşa emi
Afiyetolsun cadıcımmm menün süper sporun fevkaladenin fevkinde limon adaçayının içine birazcıkta karabiber at cnmcım geçmiş olsunn
hadi bakalım iyi sonuçlar çıkar inş allah senden razı olsun bitanem hem hayırlı evlat hem de hayırlı torunsunhastahane de kahvaltı seçeneklerini bilmezmiyim süt ve cevizden başka birşey bulabilmek zor afiyetolsun cnm
bızdıkımmm neden yarım yumurtabitanem akşamları hiç olmazsa sebze yemelisin hiçbirşey yemez oldun acıkman çok doğal aksi gibi elma daha da çok acıktırır
tövbe de sen herşeyi başarırsın zorlanacağın muhakkak ama ilerde bu emekleirnin karşılığını alacaksın bitanem
Güle güle git gel canım oh doğayla baş başa güzel değerlendir oksijen deposudur orası bol bol yürüyüş ya vucudundaki tüm elektriği at gel bitanemm
tok tutmasına tutuyor ama snein vucudunun ihtiyacı olan hiçbir besin içermiyorhem de içli köfte varken
kolay gelsin cnm sende iyi bak bızdıkım allaha emanetsin
maşallah neslim nazarım değecekkk harikasın
Aleyküm selam canımmm şükür kavuşturana hoşgeldinnn
Afiyetolsun cnm pizza ince dilim de olsa akşamları yemiyoruz cezanı eşine bırakıyorummm
nedenki kuzummm
tşk ederim bitanemmmmm
selaammm ben geldim işler cok evde
harika bir dua. bereket duasınada ihtiyacım vardı bu ara
amanın annem gitti bütün işler bana kaldı bende dardayım işler konusunda allah kolaylık versinselaammm ben geldim işler cok evde
harika bir dua. bereket duasınada ihtiyacım vardı bu ara
amanın annem gitti bütün işler bana kaldı bende dardayım işler konusunda allah kolaylık versin
kızlar selamlar
bende sporumu bitirdim
yoruldum benim evde de iş çok ama kıpırdayasım yok
bi kalksam bi kerede biter ama işte istek yok güç yok
pilates çok keyifli geçioo
2. dvd deyim ebru şallının ossuruğuna şahit olarak pıskıra pıskıra devam ettim
duş girmem lazım sonrada yemek yicem öpücükleeeeeeerrrrrrrr
benim bir tek bu yil bir matematik dersim vardi o da calculus seklinde degildi hani biraz komplike ve zorlastirilmis lise matematigiydi turev-integral disinda sosyaal bilimciler icin matematik diye bir de icinde az mat. olan ekonomi derslerimiz vardi
kalan hersey sozel bizde siyaset bilimi benim bolum de sosyolojiden de cift anadal yapip kendimi oldurmeyi planliyorum :)
Sabah cok azzzz olmus ama hastanedeymissin
sonuclar istediginiz gibi cikar insallah
saol canım babanneme kalple ilgili teste sokmuşlardıda o :) estf canımcanim hayirdir gecmis olsun kotu bise yok insallah. kacirdim saniim soylediysende kusura bakma
afiyet olsun canım :)Kizlar selam bu gun ugrayamadim
iyisiniz umarim
menum
Sabah kk kahvaltı sına ek avakado salatası
öğle köfte az bulgur
Aksam ızgara tavuk et
Sabah 35dk yurumei
afiyet olsunn sporda olsaymış süpermiş :)menum
kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 avuc ici kadar peynir
7 zeytin
cay
oglen
1 kase fasulye yemegi
1 seftali
aksam
1 kase sulu kofte
salata
1 ince dilim pizza
su 2 lt
sporum yok
dün erkenden uyumuşum ben valla sabahın 5inden beri ayaktaydım ne de olsatopikte kimse yok mu yaaaa
iyi yapmışsınız kaptanımİyi akşamlar güzellerrr kusurabakmayın kuzenle son gün turu yaptık biraz da alışveriş akşam da teyze oğlu ve eşi geldi o yüzden gelemedim
hadi bakalım iyi sonuçlar çıkar inş allah senden razı olsun bitanem hem hayırlı evlat hem de hayırlı torunsunhastahane de kahvaltı seçeneklerini bilmezmiyim süt ve cevizden başka birşey bulabilmek zor afiyetolsun cnm
afiyet olsun canım 3 çatalda kalmışsın süpergünaydın kızlar. dün menü yazmayı unuttum hemen yazayım
sabah: kk
öğleden sonra: mercimekli köfte, bol çay
akşam: 1 kase cacık, 3 çatal sade makarna
nispeten daha hareketli bir gündü ama yine spor yok
valla kaptanım sporu hep aynı saatte yapıordum ya ondan mütevellit bu saatlere kalıyor iş..
sen çok yaşa emiii ama once ev işlerini yapıp sonra sporunu yapsan daha iyi olmazmı kuzum spor sonrası zor gelir iş yapmak afiyetolsun cnmcım
benim ev işi bitti yemekler kondu birazdan misafir gelecek ara ara bakrım yine
öncelikle seni tebrik ediyorum makres çok güzel kilo vermişsinMerhabalar herkese. Bundan sonra bende sizinle bu takımdayım. Bu yarışa 93 kilo ile başladım ve bir hafta sonra 7 ayım bitmiş olacak ve şu an 69 kiloyum. İnşallah hep birlikte buradan mezun oluruz.
Swettcim yarın yazacaktım ama işten çıkmadan bir başlangıç yapayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?