Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AYNI BENİMKİDE DÜŞTÜ DEDİĞİM ZAMAN 38,5 SONRA HEMEN YÜKSELDİ. CALPOL İLE TYLOL DÖNÜŞÜMLÜ VERDİM AMA FAYDA ETMEDİ

Bunu bilmiyordum. Acaba denesem mi. Diyetisyen niye önermiyorki böyle şeyleri

Burada hava henüz çok soğumadı ama hafta sonu köye gittim herhalde orada oldu. Benimkiler de üstlerini hiç örtmez. Gece saat başı kalkar örterim her kalktığımda da açık bulurum.

kızlar dr ahmet aydın ın formunda antioksidan tarifi buldum paylaşmak istedim
Aşağıdaki antioksidan karışımları kendiniz de yapabilirsiniz.

Yoğurtlu baharat karışımı
Bir kase kadar ev yoğurdu içine aşağıdakileri koyarak tüketin
1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu
1 tatlı kaşığı çekilmiş keten tohumu
1 çay kaşığı çekilmiş kara üzüm çekirdeği
1 çay kasığı çekilmiş ısırgan otu tohumu
1 çay kasığı zencefil
1 çay kasığı tarçın
1 çay kasığı çörek otu
1 çay kasığı polen
2 diş ezilmiş sarımsak

Zeytinyağlı baharat karışımı
1 kase sızma zeytinyağı içine
1-2 çay kaşığı kırmızı pul biber
1-2 çay kaşığı kekik
1-2 çay kaşığı fesleğen kurusu
1-2 çay kaşığı nane kurusu

kaynak: http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=1826

Slm meleklerimmmm sabahtan pansumana gittik annemin yarası mikrop kapmış gelince cam kapı heryeri temizledim tam işim bitti derken liseden arkadaşım aradı sabahçıymış bu sene uzun süredir de görüşemedik öğretmen kendisi de yarın öğleden sonra kızkardeşleri ve annesiyle bize gelecekler o yüzden cıslar yaptım biraz şimdi komuş geldi çay molası verdim birazdan yine devam edeceğim yapmaya arkadaşım da pilavla makarnayla ekmek yiyen şanslı kişilerden

cadalozun neden zayıf kaldığı anlaşıldı offf ne olacak bu miniklerin hali geçmiş olsun bitanemm kıyamam diloşuma üstünü açık uyutmakla iyi yapmışsın kuzum

dün kü menüm
sabah: 1 yumurta
öğlene doğru: çeyreğin çeyreği simit
öğleden sonra: 1 fincan kahve
akşam: 3 lahmacun bol soğan ezme falan, 1 bardak ayran
1 maden suyu

sabah ve öğlen az yediğin için akşam saldırmışsın sankiii

Günaydın kızlar, geçmiş yapıp geleyim hemen.

Tünaydın tatlımmm

ateş çok tehlikelii allah korusun hepsine bulaşacak demekki işiniz zor bütün gece kontrol etmek lazım uykusuz kalacaksınız annelerin hakkı bu yüzden ödenmez işte

doğrudur cnm burası sıcak olmasına rağmen ben de battaniyeyle yatıyorum aman sen kendine dikkat et sen hastalanırsan yeğenlerime kim bakacak

bunu bende merak ettim kaptanım. Hemen bir göz atayım

çok güzel bir blog cnm beslenme ve spor konusunda çok güzel paylaşımları var

Bunu bilmiyordum. Acaba denesem mi. Diyetisyen niye önermiyorki böyle şeyleri

deneyenler memnun cnm ama ben hiç denemedim açıkçası ben 2,5 lt gün içinde içtiğim suyun içine 2 fincan yelilçay 1 limon 1 çubuk tarçın birkaç karanfil vekesme şeker büyüklüğünde taze zencefil ekliyorum ben çok memnunum diyetisyenine ikisini de sor izin verirse içersin cnm

tünaydın nurcummm çok şükür iyileştinn afiyetolsun bitanemm pancar turşusuna bayılırım bitti benim geçen senekiler kış gelse de tekrar yapsak gerçi geçen hafta pazarda vardı ama yumuşak henüz
kansızlığa da birebir yeterli su içtiysen gayet güzel spora ne zaman başlıyorsun şekercimm

çok güzel vermişsin cnm tbrk ederimm mate gibi karışım çaylara ben sıcak bakmıyorum ama faydasını görmüşsün

güzel paylaşım neslimmm tşkler denemek lazım ama yoğurt karışımı hakikaten ateş çıkarıyor vücuttan denemiştim onu zerdeçal tarçın ve zencefil olan ama düzenli devam edemedim

evde sadece keten tohumu ve ısırgan tohumu yok keten tohumunu zaten kullanmam bakalım deneyecek çıkacakmı

selam kizlar okuldan geldim dinleniuorum sizlere de bir selam edeyim dedim

hoşgeldin cnmmmmm iyi yaptın kuzum

tatlım alıntının içine yazmışsın o yüzden alıntım boş oldu bence sadece yürüyüş yapman yeterli şimdilik fakat yağ yakımı 20 dk dan sonra başladığı için 45 dk yürüyebilirsen 25 dk yağ yakmış olacaksın bu süreyi sağlığını zorlamayacak şekilde yaparsan iyi olur biraz zayıfladıktan sonra diğer spor önerilerimizi yaparsın kuzum

hımm sabahları ıse erken cıkayım ozaman kaptanım bırde kısmetse bayrama kadar sabahları yuruyus yapıcam bayramdan sonra aksamlarıda yuruyus yapıcam.. haydı kaptanım selametle

Selam kızlar bir okul gününün daha sonuna geldik çok şükür

Kare bisküvi canım

Zaten ya kardeş ya da kuzenlerden tırtıklıyoz

Günaydın kızlar, geçmiş yapıp geleyim hemen.

Günaydın canım

Oyy geçmiş olsun antibiyotikler ilk başta daha kötü yapıyor malesef

Hoşgeldin sınıf öğretmeni miydin?

Hadi ben kaçayım fıstıklar akşama görüşürüz çay molası bittii

Kolay gelsin kaptanım

doyursun eğer mümkünse
evet olan çocuklara oluyor
bağırsaklarımı çalıştırdı zaten baya bugün wcden çıkamadım
bende bi tek anneminkini yerim çok sevilesi bişi diil zaten

afiyet olsun canım

biliyorum yapmamam gereken bişeydi. yemek yemeye fırsat bulamayınca elime ne geçerse onu tıyom ağzıma malesef. sabah saat 7 gibi kahvaltı yaptığım düşünülürse de haliyle acıkıyom.
kuruyemiş bulundur elinin altında canım yada kahvaltıda tüket baya tok tutuyor :)

selam tatlım
okkalı demek süper
afiyet olsun sporun yokmu canım

selam canım yorulmuşsun anlaşılan :)

selam kaptanım
ay geçmiş olsun
eline sağlık hem temizlik hemde cıslar için
ne yaptın ne yaptın bende geliyim uçağa atlayıp
haha bendede o arkadaşalrdan bol var

selam güzeller
menümü yazıp kaçıcam babam her hafta olduğu gibi kek diye tutturdu
kek yapcam sonrada spora kaçcam
menümm
Sabah
2 yumurta haşlanmış, zeytin,peynir,fındık

Akşam
Tavuk,turplu havuçlu bool salata,az fındık,1 mor erik
spor:1 saat yürüyüş,2 saat dışarda mağazaları gezme
sıvı:3lt su

Aynı benim babam neyse canım sana kolay gelsin afiyet olsun bu arada akşam az mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…