- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Pazartesi menum
menemen zeytin domates salatalik 2 dilim ekmek
ara. Uzum
oglen 1tabak barbunya salata
aksam az barbunya ayran mercimek corbasi
Bugunki menym
sabah peynir zeytin domates salatalik
oglen 1paket form biskuvi yarim cikilatali gofret hastanedeydim malesef
aksam 1bardak ayran 1kase tarhana az salata
2 bardak yesilcay
1bardak biberiye
Aynen kaptanum kesinlikle mazeet degil ama ben elma yiyemiyorumki dislerimi yaptiritorum 1ay oldu nerdeyse takulmadi daha.kaplama yapuluyo agzimdaki dislerin bazilarida kesildigi icin isiramiyorum malesef.gofreti nasil isirdin diycen can cekince insan cozum uretiyo elumle ufak koparip yedim:)
ben de hep hastahanelerdeyim kuuzmmm bu gofret için mazeret değilki
at çantana bir elma yada kuru yemiş ayranla missshep yumurtasızlıktan bunlar
kare bisküviyi erimeden çıkarabiliyrosan bravooo küçükken bardağım iğrenç olurdu
yalnız değilsin tatlım gerçi ben hiç denemedim taze zencefilli limonlu yeşilçaylı kabuk tarçıınlı içme suyu yaptığım için buna gerek duymadım aslındazencefil ve zerdeçal ın zayıflama da etkisi büyük her ikisinin de faydası saymakla bitmez 1 er tatlı kaşığı karıştırılıp 1 kase yoğurda ekleniyor ve her yemekten önce yeniyor 1 tatlı kaşığı da tarçındı sanırım yarışmalardaki bir bayan her hafta en az 3 kilo veriyordu bu karışımla çatlıyorduk sinirden
Kuzum ben hersabah yuruyus yapıyorum oyuzden yazmıyorum benım rutın oselam tatlım
okkalı demek süper
afiyet olsun sporun yokmu canım
selam canım yorulmuşsun anlaşılan :)
selam kaptanım
ay geçmiş olsun
eline sağlık hem temizlik hemde cıslar için
ne yaptın ne yaptın bende geliyim uçağa atlayıp
haha bendede o arkadaşalrdan bol var
Eline sağlık canım. Her yer mis gibi olmuştur şimdi. Benim de acil böyle bir temizlik yapmam lazım. Galiba yine temizlik için işten birkaç gün izin alacam.Slm meleklerimmmmsabahtan pansumana gittik annemin yarası mikrop kapmış gelince cam kapı heryeri temizledim tam işim bitti derken liseden arkadaşım aradı sabahçıymış bu sene uzun süredir de görüşemedik öğretmen kendisi de yarın öğleden sonra kızkardeşleri ve annesiyle bize gelecekler o yüzden cıslar yaptım biraz şimdi komuş geldi çay molası verdim birazdan yine devam edeceğim yapmaya arkadaşım da pilavla makarnayla ekmek yiyen şanslı kişilerden
cadalozun neden zayıf kaldığı anlaşıldıofff ne olacak bu miniklerin hali geçmiş olsun bitanemm kıyamam diloşuma üstünü açık uyutmakla iyi yapmışsın kuzum
sabah ve öğlen az yediğin için akşam saldırmışsın sankiii
Tünaydın tatlımmm
ateş çok tehlikelii allah korusun hepsine bulaşacak demekki işiniz zor bütün gece kontrol etmek lazım uykusuz kalacaksınız annelerin hakkı bu yüzden ödenmez işte
doğrudur cnm burası sıcak olmasına rağmen ben de battaniyeyle yatıyorum aman sen kendine dikkat et sen hastalanırsan yeğenlerime kim bakacak
çok güzel bir blog cnm beslenme ve spor konusunda çok güzel paylaşımları var
deneyenler memnun cnm ama ben hiç denemedim açıkçası ben 2,5 lt gün içinde içtiğim suyun içine 2 fincan yelilçay 1 limon 1 çubuk tarçın birkaç karanfil vekesme şeker büyüklüğünde taze zencefil ekliyorum ben çok memnunum diyetisyenine ikisini de sor izin verirse içersin cnm
tünaydın nurcummm çok şükür iyileştinnafiyetolsun bitanemm pancar turşusuna bayılırım bitti benim geçen senekiler kış gelse de tekrar yapsak gerçi geçen hafta pazarda vardı ama yumuşak henüz
kansızlığa da birebiryeterli su içtiysen gayet güzel spora ne zaman başlıyorsun şekercimm
çok güzel vermişsin cnm tbrk ederimmmate gibi karışım çaylara ben sıcak bakmıyorum ama faydasını görmüşsün
güzel paylaşım neslimmm tşklerdenemek lazım ama yoğurt karışımı hakikaten ateş çıkarıyor vücuttan denemiştim onu zerdeçal tarçın ve zencefil olan ama düzenli devam edemedim
evde sadece keten tohumu ve ısırgan tohumu yok keten tohumunu zaten kullanmam bakalım deneyecek çıkacakmı
hoşgeldin cnmmmmm iyi yaptın kuzum
Bayramlık alınmış 38 beden süpersin canım. Ben hala 40 tayım maalesef... Gerçi buna da şükürhaha babalar işte
teşekkürler
az mı yok kız baya tavuk yedim
benim güzeldi ama annem mağaza mağaza gezdirdi bayramlığımı şimdiden aliyim diye tutturdu
38 beden elbise aldımmm azcık sıkıyor ama olsunn bayrama kadar azcık farkederim belki
çayı bende tek başına sevmem yanında bişiyle severim
içiyoz aklımıza geldikçe cıslar haha
Kız şimdi farkettim ben senden hemen hemen 3 kilo azım. 38 olurmu banaki .Hemen denemem lazım. Ama benim göbek var. Hala 4 kilo göbeğimde fazlalık yağ var. Tamamen gideceğini de sanmıyorum. 4 çocuktan sonra. Göğüsten de olmaz belki de. Emziriyorum çünkü normalden büyükleraslında benimde vücudum yumuşak popodan sıktı zaten üstten olduda
seninde göbekten mi zorun benim popodan yaw
bide benim kemiklerim inceymiş geçen test gibi bişi yaptırdım hastanedeyken ondan da farkedebilirmiki
sende dene kız bence sende artık incelmişindir biraz
evet banum sağlıklı yaşıyoruzdamı okudum hatırlamıyorum ama pişmiş haşlanmış patatesi bir gece dolapta bekletip soğutunca yiyecekmişiz ki gi si düşüyormuş. denk gelirsem eklerim burayaafiyetolsun neslimmm soğuk yiyince g.i. simi düşüyormuşşşhakikaten bilmiyordum
tatlım bu ara çok yoğunsun düzenini oturtunca yaparsın inş
canım çok geçmiş olsun annene. çok zor oluyor yara enfeksiyonu. yeniden ameliyat olmuş gibi ağrıyor.Slm meleklerimmmmsabahtan pansumana gittik annemin yarası mikrop kapmış gelince cam kapı heryeri temizledim tam işim bitti derken liseden arkadaşım aradı sabahçıymış bu sene uzun süredir de görüşemedik öğretmen kendisi de yarın öğleden sonra kızkardeşleri ve annesiyle bize gelecekler o yüzden cıslar yaptım biraz şimdi komuş geldi çay molası verdim birazdan yine devam edeceğim yapmaya arkadaşım da pilavla makarnayla ekmek yiyen şanslı kişilerden
cadalozun neden zayıf kaldığı anlaşıldıofff ne olacak bu miniklerin hali geçmiş olsun bitanemm kıyamam diloşuma üstünü açık uyutmakla iyi yapmışsın kuzum
sabah ve öğlen az yediğin için akşam saldırmışsın sankiii
Tünaydın tatlımmm
ateş çok tehlikelii allah korusun hepsine bulaşacak demekki işiniz zor bütün gece kontrol etmek lazım uykusuz kalacaksınız annelerin hakkı bu yüzden ödenmez işte
doğrudur cnm burası sıcak olmasına rağmen ben de battaniyeyle yatıyorum aman sen kendine dikkat et sen hastalanırsan yeğenlerime kim bakacak
çok güzel bir blog cnm beslenme ve spor konusunda çok güzel paylaşımları var
deneyenler memnun cnm ama ben hiç denemedim açıkçası ben 2,5 lt gün içinde içtiğim suyun içine 2 fincan yelilçay 1 limon 1 çubuk tarçın birkaç karanfil vekesme şeker büyüklüğünde taze zencefil ekliyorum ben çok memnunum diyetisyenine ikisini de sor izin verirse içersin cnm
tünaydın nurcummm çok şükür iyileştinnafiyetolsun bitanemm pancar turşusuna bayılırım bitti benim geçen senekiler kış gelse de tekrar yapsak gerçi geçen hafta pazarda vardı ama yumuşak henüz
kansızlığa da birebiryeterli su içtiysen gayet güzel spora ne zaman başlıyorsun şekercimm
çok güzel vermişsin cnm tbrk ederimmmate gibi karışım çaylara ben sıcak bakmıyorum ama faydasını görmüşsün
güzel paylaşım neslimmm tşklerdenemek lazım ama yoğurt karışımı hakikaten ateş çıkarıyor vücuttan denemiştim onu zerdeçal tarçın ve zencefil olan ama düzenli devam edemedim
evde sadece keten tohumu ve ısırgan tohumu yok keten tohumunu zaten kullanmam bakalım deneyecek çıkacakmı
hoşgeldin cnmmmmm iyi yaptın kuzum
GÜLAYIM SELAM BAYADIR DENK GELMEDİK MERAKTAYDIM ÇOK GEÇMİŞTE YAPAMIYORUMcanım çok geçmiş olsun annene. çok zor oluyor yara enfeksiyonu. yeniden ameliyat olmuş gibi ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?