Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hemen menümü yazıorum kaptanım

pazartesi
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma
Öğle
Avuç içi kadar haşlama et + salata

Ara 2 kayısı

Akşam 1 lahmacun

Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
----------------------------------------------
Salı
Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma

Öğle
Fırında tavuk + salata + 1 tane şekerpare

Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye + 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)

su 3,5 litre

spor yok maalesef. bu hafta spor yapamadım

GÜLAYIM SELAM BAYADIR DENK GELMEDİK MERAKTAYDIM ÇOK GEÇMİŞTE YAPAMIYORUM
BANUM GEÇMİŞ OLSUN ANNECİĞİNDE NE ÇEKTİ
gercekten denk gelemedik. ya bu okul isi mahvetti beni. duzenimi saglayana kadar epey ugrasacam. birde hastaliklar olunca oooo. pc yi dilayi uyuturken acabiliyorum. sen duzenini oturtabildin mi

herkese merhaba
burdan uzak durmanın imkanı yok ya
insanın aklı hep burda sizlerle..
kalpten..
öncelikle güzel bir haber vereyim
oturduğum semtte bi özel hastaneye işe başlama ihtimalim %80
görüşmeye gittim başhekimle olumlu gibiydi
işkurun vereceği 3,5 aylık eğitim sonrası hastaneye yerleştirecekler
tıpkı diğer sorunu anlatırken 4 aylık eğitim süresinden bahsettiğim gibi
bende artık kabul ettim mecburen
maddi sıkıntımız giderilmiş değil
saolsun babam destek olmaya çalışıyor ama biz izin vermiyoruz
adamında kendine göre sıkıntısı var
bize kredi çekmişti biz ona ödeme yapıyorduk
ona 2 bin TL ödememiz kaldı
bana artık ödemeyin bankaya olan borcunuzu ödeyin dio
çok üzülüyoruz bu duruma..
neyse ben bankayla konuştum borcu taksitlendirmeleri için yalvardım
kabul ettiler
ocak ayından sonra hızla rahatlama yaşicaz inşalla

diyet durumlarına gelince dikkat etmeye çalışıyorum
ama ne durumdayım inanın hiç bilmiyorum
bu hafta bu sıkıntım yüzünden böyle saçmasapan hal aldı
aranıza en sağlamı olsun diye ayrı geçirdiğim günler var diye
kaptanımında izni olursa cuma günü tartılarak aranıza döneyim
o zamana kadar buraya takılır muhabbet ederiz yine
destekleriniz beni çok mutlu etti hepinize çok çok tek tek teşekkür ederim
uzakta da olsak birbirimizi görmesekte ne kadar iyi geliyoruz birbirimize
bunu gördüm..
yarın eşim yine şehirdışına çıkıyor iş için hep böyle artık sabrm tükeniyor
bu süreçte çok ihtiyacım olabilir muhabbetinize desteğinize

sizleri çok seviyorum
iyi ki varsınız

Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. Rabbim verir bir kolaylığını inanıyorum. Her insanın başından geçebilir böyle şeyler. Canını sıkma ve dua et. Sağlık olsun herşeyden önemlisi.

Slm meleklerimmmm benim arkadaş gelemedi hemen attık kk ya kendimi hepinize tünaydın

ben sormadan cevabı vermişsin kıyamam sana ama dikkat et ne olur kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin mezun edelim artık dimi

Aman ben bu cepten alintiyi beceremuyorum kaptanim o yogurt karisimini yiyen gamze erdiydi bende takip ediyodum 2.takimdaydi galiba.pek inanmiyodum ama bende ilk zamanlar yapmustim acaip tok tutuyo

cepten zor oluyor çoklu alıntı bitanemm o yüzden cevap yazmak istedikleirne tek tek alıntı yapsan rahat olur evettt gamzeerdi idi ama çok da hareketeliydi maşallah hakkını yemeyelim

dn güncelleme vardı bitanem o yüzdendir menü süperr tüm gün yoğunsun akşamları dinlendikten sonra bir yarım saat yapabilsen hakikaten süper olur

pazartesi menüsü
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
7zeytin
1avuç peynr
bol domates

ogle
1kase tarhana çorbası
biber turşusu

akşam
tavuk sote
bol salata
ayran

su 3lt spor yok

kahvaltıda kuruyemiş yemiyomusun kuzumm birde ne olur tartıya iki gün var turşuya dikkat et ödem yapmasın bitanemm afiyetolsun

Gunaydin kizlar acilis benden olsun dedim ama merinetya yapmis acilisi.bende 7de kalkiyorum sabahlari kizimi okyla biraktim kahvaltimi yaptim ufak kizin uyandi cizgi film izluyoruz

Tünaydın canımmmm

Kuzum ben hersabah yuruyus yapıyorum oyuzden yazmıyorum benım rutın o

aldığımız nefesi bile yazacağız nurcummm

Bayramlık alınmış 38 beden süpersin canım. Ben hala 40 tayım maalesef... Gerçi buna da şükür

zaten sürekli yapıyorum tatlım ama hastahane işleri olunca günlük temizlik aksıyor ve birikiyor oh şükür uyuyabilmişsin minikler iyileşti inş bikaç kilo daha giderse neden 38 olmasın

denemeden bilemezsin bir dene istersenn

evet banum sağlıklı yaşıyoruzdamı okudum hatırlamıyorum ama pişmiş haşlanmış patatesi bir gece dolapta bekletip soğutunca yiyecekmişiz ki gi si düşüyormuş. denk gelirsem eklerim buraya

gerçekten bilmiyordumm atlamışım demekki tşkler cnm

canım çok geçmiş olsun annene. çok zor oluyor yara enfeksiyonu. yeniden ameliyat olmuş gibi ağrıyor.

çok sağol bitanemmm şeker olduğu için yarası geç kapanıyor sürekli batikonla pansuman yapıyorum ama nasıl mikrop kaptı ben de anlamadım

tünaydın neslimmm çok yoğunsun kuzum buna rağmen iki gün dikkat edersen tartı yüzüne gülecek inş bu cuma planların güzel kuzum

GÜLAYIM SELAM BAYADIR DENK GELMEDİK MERAKTAYDIM ÇOK GEÇMİŞTE YAPAMIYORUM
BANUM GEÇMİŞ OLSUN ANNECİĞİNDE NE ÇEKTİ

çok sağol bitanemm hakikaten çok çekti

şekerparemiiiii güzelim menülere yakışmamış üstelik sporda yokkk neyseki 1 tane de kalmışsın kuzumm bir de sabahları şu incir gözüme batıyor
ama diyetisyenin verdiği için birşey diyemiyorum

ne uykum var beee

akşama çok var bebişimmmmm hareketttt

Çok güzel haber cadıcım çok sevindim senin adına baban yabancı değil sonuçta önce bankayı bitirip sonra kabul ederse tekrar ödersiniz ama banka beklemez neyseki onu da taksitlendirmişsin
evin yanında iş imkanı olunca masrafın da olmaz biraz beklersin ama bence daha iyi bitanemmm
tatlım seni izinli yazmadık henüz zaten sıkıntın olmasa düzenli katışım yapacağını da bildiğim için bunları dert etme biz de seni çok seviyoruz kuzum fırsat buldukça gel sohbet et açılırsın aayrıca hiçbiriniz unutmayın takım da olsanız da olmasanız da burası sizin mezun olsanız bile terketmek yok hepinizi çok seviyorummm

saol kaptanım
herşeyin için çok saol

tmm kaptanım sen ıstee yanıı ayyy valla eve gıdeyım vurucam kafayı yatıcam ama uyku varken hareket nasıl olacak heryerım uyuyo

aaaa cnm gercekten cok sevındım ıns olur senın ıcın cooookkk dua edıcem ıslerın rast gıtsın kuzum

cadıcım dök içini rahatla herzaman burdayız. işallah herşey yoluna girer yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…