Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

naptımki kuzucum sen iyi ol yeter ki
canım şekerpare planda yoktu ama yemekhanede görünce bide ramazandan beri yememiştim dayanamadım yaa. uzun bir süre daha olmaz. Cezalımıyım
Canım sabahki incir bağırsaklarım için. Onu yiyeli bağırsak sorunum yok, o yüzden diyetisyen listemden çıkarmadı.

iyi aksamlar herkese menu yazip kaciyim simdilik aksam gelicem

Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 8 zeytin peynir 1 cb ye yakin ceviz-findik-badem kar. bol salata 1 mandalina 1 kuru erik

ara
buyuk fincan sekersiz turk kahvesi

aksam
tonbalikli salata buyuk bir kase

su 3 lt ye yakin olur uyuyana kadar 1 sise maden suyu 1 br yesilcay

iyi akşamlar melekleirmmmm 2 çatal cısla günü kurtardım şükür o iki çatala rağmen az önce sadece kefir içtim ama iki bardağa yakındı

tmm kaptanım sen ıstee yanıı ayyy valla eve gıdeyım vurucam kafayı yatıcam ama uyku varken hareket nasıl olacak heryerım uyuyo

nurcum izmirde hava kapalı büyük ihtimal ondandır kapalı havalşarda benim de uykum gelir

alışkanlık yaparız yardımlaşırız iyiki hepimiz varızzz

çok da mütevaziyizdir bir de dimi

cnm dıyete baslamadan once sekerım bıraz dusuktu ınsulın dırencım 52 mıydı neydı ondan herhalde

dirençmi şekermi kuzummm

sık yapmadığını biliyorum cnm menülerinde dediğin gibi uzunnn zamandır cıs görmemiştimm o yüzden ceza yok

slm prensesim ne kusuru önce güzelce dinlen sonra dersini çalış kafa dağıtmak istersen burası son şıkkın olsun derslerin önemli başarılar bitanemm oyyy bu şakaf bitermikiii

iyi akşamlar bızdıkımmmm bana beöyle menülerle gel işte harikasınnn karatayamı döndükkk

pazartesi menüsü
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
7zeytin
1avuç peynr
bol domates

ogle
1kase tarhana çorbası
biber turşusu

akşam
tavuk sote
bol salata
ayran

su 3lt spor yok
afiyet olsun menuler cok iyi bence tursu disinda
sen ogretmen miydin canim kacirmisim ben
canim senin menulerinde hep su yogurt kuru tarsi sey oluyor ya onun etkisi ne
ins kisa zamanda hayirlisiyla atlatirsiniz sorunlar simdilerde maalesef herkes hayatinin bir doneminde celiyor maddi sorunlari
ne icin safak sayiyorsun bak onu da kacirmisim

ne cisi ne cisi
evet karataya dondum sayilir ama tam duzeni oturtmak biraz zaman alabilecek sanirim

bızıdkımmm bir yoğurt karışımı var makresinki de ona benzer birşey benim dediğim hakikaten metabolizmayı ateşliyor ter basmıştı ben yaptığımda o derece

1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın karıştırıp her yemekten yarım saat önce yiyorsun ama tadına gelirsek

prenses okulların kapanması için sayıyor

kaptanim bu arada sana bir sey sorucam
mesela kahvaltida 2 yumurta yeniliyor ya 2 yumurta beni rahatsiz ediyor 1 yumurtayi bile zorla yiyorum
hani bazen boyle 1 yumurta 1 muz yesek beraber olur mu 2 yumurta yerine daha uzun sure tok kalmak icin

bızdıkımm benim de ilk başlarda uyguladığım bir yöntem bu yumurta ellerimi kabartıyordu o yzüden 1 yumurta 1 minik yerli muz yemiştim şimdi 1 yumurta yeterli geliyor fakat şunu da söyleyeyim muz kilo vermeyi yavaşlatıyor bir hafta deneyebilirsin kuzum hepimizin bünyesi farklı bakalım sende etkisi nasıl olacak

ya sinir oldum yan tarafta margarin reklami altta burger reklami cikiyor bu niiiii yyyaaaaaaa

cepten girince malesef reklamdan mesaj yazabilmek büyük başarı ama pc de reklam engelleyici var o yzüden şükür

bir de seyi sorucam aksam saat 8 den sutlu kahve leptini bozar mi ben kitaba bir daha goz attim bulamadim

kahve nescafe bunlara süt ekleyince g.i.si yükseliyor bu 1

süt ve ayran leptini bozmasa da biraz engelliyor tatlım fakat aç kalınca leptin tamamen durduğu için ayran veya süt içmek daha mantıklı bitanemm

ya aslinda acikmaktan degil de ben kahvesiz yapamiyorum aksamda okul zamani gerekiyor bana uyanik kalmam icin
sade filtre kahve espresso tarsi veya turk kahvesi iceyim o zaman aksamlari leptin bozulmaz degil mi o zaman
su muz+1 yumurta olayini yarin bir deniyeyim ben ne kadar tok kalacagima bakiyim
hos bugun kahvalti 10.30 civarida bitti 17.45 civariydi aksam yemegi yedigimde ama iste okul zamani yorulup acikmiyim diye cok yogun olacagim gunlerde arada bir denerim olmadi ama surekli yapmam dedigin gibi muz yavaslatiyor ben de test etmistim kendimde

sütlü türk kahvesini tek geçerimmmmhepimizin bünyesi farklı olduğu için kendimize en uygununu deneyerek bukmak en güzeli bızdıkım şayet geç yatıyorsan 17,45 akşam yemeği için erken kuvvetli yemediysen acıkman kaçınılmaz cnm yatarken ayran iç olmazsa

su an iyi gidiyor bakalim artikin misafir geldi annem cocuklara sut ilitip icirir gelenek uzerine annemin huyudur kadin cocuk bulunca sut iciriyor belki o zaman sut icerim ama acikmam diye dusunuyorum

su an iyi gidiyor bakalim artikin misafir geldi annem cocuklara sut ilitip icirir gelenek uzerine annemin huyudur kadin cocuk bulunca sut iciriyor belki o zaman sut icerim ama acikmam diye dusunuyorum

en güzelini yapıyor anneciğin çoğu kolayına geldiği için meyvesuyu ve asitli gıda veriyor acıkırsan iç bitanem

379.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]sabah makarna
cicibebeler
ve spor yok
akşam da biraz pide[/TD]
[TD]1/8 simit
3 lahmacun[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD]sabahki ekmekler
olmasa iyi ama yumurta
olmayınca mecbur[/TD]
[TD]gofreti de affettik
[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD]suya spora
asıl bızdıkım[/TD]
[TD]kahvaltı[/TD]
[TD]karataya hoşgeldin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres76[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şekerpare de nazarlık olsun[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD] bir de
spor olsa[/TD]
[TD]turşu cumaya dek yasak [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miss_wong[/TD]
[TD]aynen devammm
[/TD]
[TD]gelsin 36 beden[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslihank4[/TD]
[TD]bi de spor olsa[/TD]
[TD]kaçamaksız
ne güzel[/TD]
[TD] sporun
enfes bugün[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]nazar değmesin
prensesime[/TD]
[TD]fasulye prensesii[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35Nur35[/TD]
[TD]spor da olursa
mükemmel[/TD]
[TD]yaşasın kk[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR].[TD]

[/TD][/TABLE][TD][/td]
[TD]
[/td]
[TD][/td]​
[TD][/td]

menüleri unutmayalım meleklerimmm

Son düzenleme:
Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta lorla
Biraz kasar peynir
6 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ; yarmali tarhana çorba az yoğurt kiymali patlican
Akşam ;etli mantar sote az yarmali tarhana salata turp ve havuç soganla
Spor sabah 25 dk yurume ve aletler
öğle 40 dk yurume
Aksam 45 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik
Şimdi sütlü t.kahvesi
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Valla kocama yarının yemeğini yıktım bende işleri toparladı baktım saat 8.30 hadi kalk dedim çay kenarında yürüyelim mirin kirin dedi ama bak ben hastayım hadi dedim kalktı sağolsun ama gelince ceviz kuru meyve yedi sinir etti beni. Kızlar çay kenarı o saatte mangal ci doluydu konudan karnim açıktı bastırmak için sütlü t.kahvesi içiyor um

hemen hemen 2 saat yürümüşsün neslim maşallahhhhartı sporları düşünürske 2,5 saat harikasın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…