cnm dıyete baslamadan once sekerım bıraz dusuktu ınsulın dırencım 52 mıydı neydı ondan herhaldekız nur şeker uyku yaparmış bu gün facede paylaşımda gördüm ekmekten tatlıdan uzak dur
ıns rabbımden dılıyorum o ıs senın olsunsaol tatlım mesajını okudum beni düşündüğün için çok mutlu oldum canım çok saol
inşallah aksilik çıkmaz
canım şekerpare planda yoktu ama yemekhanede görünce bide ramazandan beri yememiştim dayanamadım yaa. uzun bir süre daha olmaz. Cezalımıyımnaptımki kuzucum sen iyi ol yeter ki
tmm kaptanım sen ıstee yanııayyy valla eve gıdeyım vurucam kafayı yatıcam ama uyku varken hareket nasıl olacak heryerım uyuyo
alışkanlık yaparızyardımlaşırız iyiki hepimiz varızzz
cnm dıyete baslamadan once sekerım bıraz dusuktu ınsulın dırencım 52 mıydı neydı ondan herhalde
canım şekerpare planda yoktu ama yemekhanede görünce bide ramazandan beri yememiştim dayanamadım yaa. uzun bir süre daha olmaz. Cezalımıyım
Canım sabahki incir bağırsaklarım için. Onu yiyeli bağırsak sorunum yok, o yüzden diyetisyen listemden çıkarmadı.
Herkese selam kızlar ben geldim bir cee diyeyim dedimokuldan gelince çok yorgun oluyorum şimdi de fazla yazacak halim yok biraz dinleneyim ders çalışcam o yüzden alıntı yapamadım kusura bakmayın
Bu arada kaptanım şafak 267
iyi aksamlar herkese menu yazip kaciyim simdilik aksam gelicem
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 8 zeytin peynir 1 cb ye yakin ceviz-findik-badem kar. bol salata 1 mandalina 1 kuru erik
ara
buyuk fincan sekersiz turk kahvesi
aksam
tonbalikli salata buyuk bir kase
su 3 lt ye yakin olur uyuyana kadar 1 sise maden suyu 1 br yesilcay
günaydın canlarımdün baya uğraştım kk'ya cepten giremedim babamda bilgisayara bakıyordu elinden almak istemedim menumu hemen yazıyorum.
kahvaltı
muz zeytin peynir dom. salatalık
ogle
1.5 kepçe kuru fasulye bol sivri biber
ara
1 kase yogurtlu nanaeli salatalıklı tabak
akşam
2 yum.omlet
5zeytin
bir avuç peynir
su 3lt sporyok ama yorgunluk diz boyu
afiyet olsun menuler cok iyi bence tursu disindapazartesi menüsü
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
7zeytin
1avuç peynr
bol domates
ogle
1kase tarhana çorbası
biber turşusu
akşam
tavuk sote
bol salata
ayran
su 3lt spor yok
canim senin menulerinde hep su yogurt kuru tarsi sey oluyor ya onun etkisi neHemen menümü yazıorum kaptanım
pazartesi
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 1 elma
Öğle
Avuç içi kadar haşlama et + salata
Ara 2 kayısı
Akşam 1 lahmacun
Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
----------------------------------------------
Salı
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık
Ara 1 elma
Öğle
Fırında tavuk + salata + 1 tane şekerpare
Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye + 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
su 3,5 litre
spor yok maalesef. bu hafta spor yapamadım
ins kisa zamanda hayirlisiyla atlatirsiniz sorunlar simdilerde maalesef herkes hayatinin bir doneminde celiyor maddi sorunlariherkese merhaba
burdan uzak durmanın imkanı yok ya
insanın aklı hep burda sizlerle..
kalpten..
öncelikle güzel bir haber vereyim
oturduğum semtte bi özel hastaneye işe başlama ihtimalim %80
görüşmeye gittim başhekimle olumlu gibiydi
işkurun vereceği 3,5 aylık eğitim sonrası hastaneye yerleştirecekler
tıpkı diğer sorunu anlatırken 4 aylık eğitim süresinden bahsettiğim gibi
bende artık kabul ettim mecburen
maddi sıkıntımız giderilmiş değil
saolsun babam destek olmaya çalışıyor ama biz izin vermiyoruz
adamında kendine göre sıkıntısı var
bize kredi çekmişti biz ona ödeme yapıyorduk
ona 2 bin TL ödememiz kaldı
bana artık ödemeyin bankaya olan borcunuzu ödeyin dio
çok üzülüyoruz bu duruma..
neyse ben bankayla konuştum borcu taksitlendirmeleri için yalvardım
kabul ettiler
ocak ayından sonra hızla rahatlama yaşicaz inşalla
diyet durumlarına gelince dikkat etmeye çalışıyorum
ama ne durumdayım inanın hiç bilmiyorum
bu hafta bu sıkıntım yüzünden böyle saçmasapan hal aldı
aranıza en sağlamı olsun diye ayrı geçirdiğim günler var diye
kaptanımında izni olursa cuma günü tartılarak aranıza döneyim
o zamana kadar buraya takılır muhabbet ederiz yine
destekleriniz beni çok mutlu etti hepinize çok çok tek tek teşekkür ederim
uzakta da olsak birbirimizi görmesekte ne kadar iyi geliyoruz birbirimize
bunu gördüm..
yarın eşim yine şehirdışına çıkıyor iş için hep böyle artık sabrm tükeniyor
bu süreçte çok ihtiyacım olabilir muhabbetinize desteğinize
sizleri çok seviyorum
iyi ki varsınız
ne icin safak sayiyorsun bak onu da kacirmisimHerkese selam kızlar ben geldim bir cee diyeyim dedimokuldan gelince çok yorgun oluyorum şimdi de fazla yazacak halim yok biraz dinleneyim ders çalışcam o yüzden alıntı yapamadım kusura bakmayın
Bu arada kaptanım şafak 267
iyi akşamlar melekleirmmmm 2 çatal cısla günü kurtardım şükür o iki çatala rağmen az önce sadece kefir içtim ama iki bardağa yakındı
nurcum izmirde hava kapalı büyük ihtimal ondandır kapalı havalşarda benim de uykum gelir
çok da mütevaziyizdir bir de dimi
dirençmi şekermi kuzummm
sık yapmadığını biliyorum cnm menülerinde dediğin gibi uzunnn zamandır cıs görmemiştimm o yüzden ceza yok
slm prensesim ne kusuru önce güzelce dinlen sonra dersini çalış kafa dağıtmak istersen burası son şıkkın olsun derslerin önemli başarılar bitanemmoyyy bu şakaf bitermikiii
iyi akşamlar bızdıkımmmm bana beöyle menülerle gel işte harikasınnn karatayamı döndükkk
afiyet olsun menuler cok iyi bence tursu disinda
sen ogretmen miydin canim kacirmisim ben
canim senin menulerinde hep su yogurt kuru tarsi sey oluyor ya onun etkisi ne
ins kisa zamanda hayirlisiyla atlatirsiniz sorunlar simdilerde maalesef herkes hayatinin bir doneminde celiyor maddi sorunlari
ne icin safak sayiyorsun bak onu da kacirmisim
ne cisi ne cisi
evet karataya dondum sayilir ama tam duzeni oturtmak biraz zaman alabilecek sanirim
kaptanim bu arada sana bir sey sorucam
mesela kahvaltida 2 yumurta yeniliyor ya 2 yumurta beni rahatsiz ediyor 1 yumurtayi bile zorla yiyorum
hani bazen boyle 1 yumurta 1 muz yesek beraber olur mu2 yumurta yerine daha uzun sure tok kalmak icin
ya sinir oldum yan tarafta margarin reklami altta burger reklami cikiyor bu niiiii yyyaaaaaaa
bir de seyi sorucam aksam saat 8 den sutlu kahve leptini bozar mi ben kitaba bir daha goz attim bulamadim
ya aslinda acikmaktan degil de ben kahvesiz yapamiyorum aksamda okul zamani gerekiyor bana uyanik kalmam icin
bızıdkımmm bir yoğurt karışımı var makresinki de ona benzer birşey benim dediğim hakikaten metabolizmayı ateşliyor ter basmıştı ben yaptığımda o derece
1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın karıştırıp her yemekten yarım saat önce yiyorsun ama tadına gelirsek
prenses okulların kapanması için sayıyor
bızdıkımm benim de ilk başlarda uyguladığım bir yöntem bu yumurta ellerimi kabartıyordu o yzüden 1 yumurta 1 minik yerli muz yemiştim şimdi 1 yumurta yeterli geliyor fakat şunu da söyleyeyim muz kilo vermeyi yavaşlatıyor bir hafta deneyebilirsin kuzum hepimizin bünyesi farklı bakalım sende etkisi nasıl olacak
cepten girince malesef reklamdan mesaj yazabilmek büyük başarı ama pc de reklam engelleyici var o yzüden şükür
kahve nescafe bunlara süt ekleyince g.i.si yükseliyor bu 1
süt ve ayran leptini bozmasa da biraz engelliyor tatlım fakat aç kalınca leptin tamamen durduğu için ayran veya süt içmek daha mantıklı bitanemm
ya aslinda acikmaktan degil de ben kahvesiz yapamiyorum aksamda okul zamani gerekiyor bana uyanik kalmam icin
sade filtre kahve espresso tarsi veya turk kahvesi iceyim o zaman aksamlari leptin bozulmaz degil mi o zaman
su muz+1 yumurta olayini yarin bir deniyeyim ben ne kadar tok kalacagima bakiyim
hos bugun kahvalti 10.30 civarida bitti 17.45 civariydi aksam yemegi yedigimde ama iste okul zamani yorulup acikmiyim diye cok yogun olacagim gunlerde arada bir denerim olmadi ama surekli yapmam dedigin gibi muz yavaslatiyor ben de test etmistim kendimde
su an iyi gidiyor bakalim artikinsütlü türk kahvesini tek geçerimmmmhepimizin bünyesi farklı olduğu için kendimize en uygununu deneyerek bukmak en güzeli bızdıkım şayet geç yatıyorsan 17,45 akşam yemeği için erken kuvvetli yemediysen acıkman kaçınılmaz cnm yatarken ayran iç olmazsa
su an iyi gidiyor bakalim artikinmisafir geldi annem cocuklara sut ilitip icirir gelenek uzerine annemin huyudur kadin cocuk bulunca sut iciriyor belki o zaman sut icerim ama acikmam diye dusunuyorum
Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta lorla
Biraz kasar peynir
6 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ; yarmali tarhana çorba az yoğurt kiymali patlican
Akşam ;etli mantar sote az yarmali tarhana salata turp ve havuç soganla
Spor sabah 25 dk yurume ve aletler
öğle 40 dk yurume
Aksam 45 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik
Şimdi sütlü t.kahvesi
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?