Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hıııı ben tuzlu yemem zatı sevmem cunkı ozaman aksamları azıcık yıyım

Evrim gecirmisiz muhabbeti yapiyolar.ben 1 ay once esimin kuzeninin dugunune gitmistim millete cevap yetistirmekten dilim damagim kurudu:)dugunun gozbebegi olmustum cok guzel bir duygu.sen dahada iyisini yadarsin insallah insan acaip motive oluyo

totamız silinir umarım kaptan 1. liği hakettik haftaya daha iyi olacağız sende sağol

ahahaha kaptanım bende acı bıber tursusunun dıbı gorunmez cunkum kayananama acı bıber cok ektırdım kavanoz kavanoz tursu yaptım

bak ya illa çok yerim diysoun yaniiii

Evrim gecirmisiz muhabbeti yapiyolar.ben 1 ay once esimin kuzeninin dugunune gitmistim millete cevap yetistirmekten dilim damagim kurudu:)dugunun gozbebegi olmustum cok guzel bir duygu.sen dahada iyisini yadarsin insallah insan acaip motive oluyo

böyle güzel tepkiler hiç bitmesin inş herkes bunun keyfini yaşasın

Selam kizlar kacinci olcaz mersk ediyorum bu haftski gibi hep oluruz insallah

3, lüğe düştük kuzummmmtakımlar coşmuş bu hafta

bak ya illa çok yerim diysoun yaniiii

böyle güzel tepkiler hiç bitmesin inş herkes bunun keyfini yaşasın

3, lüğe düştük kuzummmmtakımlar coşmuş bu hafta
olsun herkes alnının akıyla aldı sonuçları hepimiz verelimde tek amaç bu sonuçta üzülmedim ben

Merhaba kardeş takım.sonuçlarınız çok iyi tebrik ederiz 7.takım adına.rica etsem bixim listeyi kontrol edermisiniz.ben tel.den katıldığım için kopyalayamıyorum.bi zahmet siz bakın.

Seninle aynı gidiyoruz hadi bakalım, ama senin hedef yakın mezuniyetine az kaldı
aa evet ya 2 haftadir neredeyse ayniyiz
benim de hedefim 60 aslinda 65 ilk hedefimdi az kaldi ona 60 I da gorurum insalla
boyum 1,53 hedef 45-46
az kalmis senin mezuniyetine hadi bakalim
Takım ortalamamız için hepinize çok tşk ederim meleklerimmmm harika bir haftaydıııı daim olsun inşşş
biz de sana tesekkur ederiz desteklerin icin
ahahaha kaptanım bende acı bıber tursusunun dıbı gorunmez cunkum kayananama acı bıber cok ektırdım kavanoz kavanoz tursu yaptım
bak hala tursu diyor
tatlim ye tabi yasak degil ama cok yeme odem yapar
benim de cok hosuma gitmeye basladi
ben de diyete 84 ile basladim beni o zamandan beri gormeyen bazi arkadaslarim taniyomuyor cok hos ya

Eminim bana da öyle yapacaklar, bir de herkese cevap vermek var. Neyse 5 hafta var daha. Bakalım nasıl olacak, acayip merak içindeyim aslında

üçüncü olmuşum hadi bakalım bu haftaki hedef 66 olsun Çok mu abarttım acaba Olsun yaa iki haftadır 900 gr verdim bu hafta da verebilirim dimi denemeden bilemem.

mesaj sayim 42 ama buyuk cogu coklu alinti oldugu icin biraz az olmus
bu arada kaptanim ben hedefimi 60 olarak degistirebilir miyim

sizler çoklu alıntı yaptığınız için sorun değil kuzumm tam zamanında söyledin değiştirdim kilo hedefini cnmm

ama bundan sonar takima cok asiri sik giremeyebilirim onun icin mesaj sayilarim tutmayabilir sorun olursa mezun da olabilirim takimi zor durumda birakmak istemem

siz öğrenciler için mesaj zorunluluğunu kaldırdım kuzum istikbaliniz önemli size güveniyorum zaten dinlenme amaçlı fırsat bulursanız gelirsiniz

ben cikiyim aksam gelirim

grşrz kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…