hıııı ben tuzlu yemem zatı sevmem cunkı ozaman aksamları azıcık yıyımGünaydın melekleirmmm hayırlı cumalar hepimizee
aynen bitanemm şimdi de hava bir kapalı içim karardı resmen
benim amacım korumak artık gülüm yeter fazla verirsem yakışmıyor bana giderse bilemem
Günaydın kuzummm gülmek ne kelime kahkaha atmış resmennn daha ne olsun helall olsun hepinize
ben gayet memnunum tatlım tbrklerr
darısı hedefe inşallah tatlımmmm olacak ben inanıyorummm
günaydın bitanemmm tam bir istikrar örneğisin maşallah cnmmmharika gitmiş yine
hasta olmana rağmen vermişsin neslim önmeli olan bu bir an önce iyleş kuzum sana hastalık yakışmıyor
çorbayla pideye dayanamadın sanırım afiyetolsun cnmm mantıda yenmiş tek iyi ol da cnm benim hasta olmasan gelmişti cezalarr
tşkler bitanem sonuç ptsi belli olacak tatlım
bızdıkım harikasın tatlım tbrk ederim çok güzel vermişsin yine bu arada vermen gereken kilonun %88 ini verdin cnm istediğin zaman mezun olma hakkın mevcut hatırlatayım dedim
bugün haftaya sayılacak zaten bitanemmm tşk ederim 35 geçtikten sonra mesele yok zaten
karatayım turşu yiyin diyor çünkü sağlıklı bakteriler mevcut fakat kilosu normal olanlar için bebişimmm turşu tuzlu olduğu için ödem yapıyor haftasonları yiyebilirsin ama abartmadan ya da her gün ye ama yemeklerini tuzsuz ye ki dengelensin kuzummm
spor yapamamana rağmen vermişsin cnmm demekki regl olmasaydın rakam daha farklı olacaktı haftaya karlı başlıyorunreglin bitince yaparsın cnm benim
tşkler bitanemmm 35i geçtikten sonra saymayabilirsinizde 35+ yazarsınız yeterli
Yapma cadıcımmm zorlama kendini bu hafta süper vermişsin sen de tşk ederim kuzumm
hıııı ben tuzlu yemem zatı sevmem cunkı ozaman aksamları azıcık yıyım
ahahahaaccık derken dibini görmeyesin yine turşunun
Nurcum hic rahatsiz etmiyomu aci biber tursusuahahahakaptanım bende acı bıber tursusunun dıbı gorunmez cunkum kayananama acı bıber cok ektırdım kavanoz kavanoz tursu yaptım
Evrim gecirmisiz muhabbeti yapiyolar.ben 1 ay once esimin kuzeninin dugunune gitmistim millete cevap yetistirmekten dilim damagim kurudu:)dugunun gozbebegi olmustum cok guzel bir duygu.sen dahada iyisini yadarsin insallah insan acaip motive oluyoAynen bende çok merak ediyorum. Dün birkaç aydır görmediğim iki tanıdığa rastladım, tanımadılar beni.İyice burunlarının dibine geldim de öyle tanıdılar Naptın sen böyle diyorlar. Bende diyorum ki içimden 26 kiloyu çıkarttım bu kaldı. Gülüyorlar. Ama ilk halleri görülmeye değerdi. İşte bunu görünce mutluluğum anlatılmazdı tabi.
totamız silinir umarım kaptan 1. liği hakettik haftaya daha iyi olacağız sende sağol*** 6.Takım 380. Etap ***
eylul sıla(65/ 64,4/ 0,6/% 0,92)
lisbeth93(67,7 / 66,8/ 0,9/% 1,33)
makres76(67,8/66,9 / 0,9 /%1,33)
merinetya(77 /76 / 1 /% 1,30)
miss_wong(70,9 / 68,8/ 2,1/%2,96)kendi isteğiyle ayrıldı
morcadıyesilyarasa(49,8/ 48,5/ 1,3/% 2,61)
neslihank4( 77,5/77,1 / 0,4/% 0,52) hedef kilosunu 68 olarak revize etmek istiyor
senasevval(52/ 52/ 0/% 0,0)kilosu sabit
35nur35(101,7/ 100,5/ 1,2 /%1,18)
6.Takım Ortalaması: % 1,35
ahahahakaptanım bende acı bıber tursusunun dıbı gorunmez cunkum kayananama acı bıber cok ektırdım kavanoz kavanoz tursu yaptım
Evrim gecirmisiz muhabbeti yapiyolar.ben 1 ay once esimin kuzeninin dugunune gitmistim millete cevap yetistirmekten dilim damagim kurudu:)dugunun gozbebegi olmustum cok guzel bir duygu.sen dahada iyisini yadarsin insallah insan acaip motive oluyo
Selam kizlar kacinci olcaz mersk ediyorum bu haftski gibi hep oluruz insallah
olsun herkes alnının akıyla aldı sonuçları hepimiz verelimde tek amaç bu sonuçta üzülmedim benbak ya illa çok yerim diysoun yaniiii
böyle güzel tepkiler hiç bitmesin inş herkes bunun keyfini yaşasın
3, lüğe düştük kuzummmmtakımlar coşmuş bu hafta
olsun herkes alnının akıyla aldı sonuçları hepimiz verelimde tek amaç bu sonuçta üzülmedim ben
aa evet ya 2 haftadir neredeyse ayniyizSeninle aynı gidiyoruz hadi bakalım, ama senin hedef yakın mezuniyetine az kaldı
az kalmis senin mezuniyetine hadi bakalimboyum 1,53 hedef 45-46
biz de sana tesekkur ederiz desteklerin icinTakım ortalamamız için hepinize çok tşk ederim meleklerimmmm harika bir haftaydıııı daim olsun inşşş
bak hala tursu diyorahahahakaptanım bende acı bıber tursusunun dıbı gorunmez cunkum kayananama acı bıber cok ektırdım kavanoz kavanoz tursu yaptım
benim de cok hosuma gitmeye basladiEvrim gecirmisiz muhabbeti yapiyolar.ben 1 ay once esimin kuzeninin dugunune gitmistim millete cevap yetistirmekten dilim damagim kurudu:)dugunun gozbebegi olmustum cok guzel bir duygu.sen dahada iyisini yadarsin insallah insan acaip motive oluyo
Eminim bana da öyle yapacaklar, bir de herkese cevap vermek var. Neyse 5 hafta var daha. Bakalım nasıl olacak, acayip merak içindeyim aslındaEvrim gecirmisiz muhabbeti yapiyolar.ben 1 ay once esimin kuzeninin dugunune gitmistim millete cevap yetistirmekten dilim damagim kurudu:)dugunun gozbebegi olmustum cok guzel bir duygu.sen dahada iyisini yadarsin insallah insan acaip motive oluyo
üçüncü olmuşumTakım İçi İlk 3
1- miss_wong(70,9 / 68,8/ 2,1/%2,96
2- morcadıyesilyarasa(49,8/ 48,5/ 1,3/% 2,61
3- lisbeth93(67,7 / 66,8/ 0,9/% 1,33
3- makres76(67,8/66,9 / 0,9 /%1,33
cadıcımm sarı kartın biri silindi kuzumm
mesaj sayim 42 ama buyuk cogu coklu alinti oldugu icin biraz az olmus
bu arada kaptanim ben hedefimi 60 olarak degistirebilir miyim
ama bundan sonar takima cok asiri sik giremeyebilirim onun icin mesaj sayilarim tutmayabilir sorun olursa mezun da olabilirim takimi zor durumda birakmak istemem
ben cikiyim aksam gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?