Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eminim bana da öyle yapacaklar, bir de herkese cevap vermek var. Neyse 5 hafta var daha. Bakalım nasıl olacak, acayip merak içindeyim aslında

at havanı kuzum fırsatları kaçırma
üçüncü olmuşum hadi bakalım bu haftaki hedef 66 olsun Çok mu abarttım acaba Olsun yaa iki haftadır 900 gr verdim bu hafta da verebilirim dimi denemeden bilemem.

bu istikrarla vereceğine eminim cnmmmm

Bu kadar gelmişiz 60 mı olmayacak, Sabırla olacak inşallah

380.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 64,5--------------------->64,4
lisbeth93---67------------------>66,8
makres76----67-----------------|>66,9
merinetya----76,5 -------------------------->76
miss_wong----69,9---------------------->68,8
morcadıyesilyarasa-----49,5----------->48,5
35nur35----101--------------------------->100,5
neslihank4 ---76,8 ------------------------->77,1
senasevval----51,5----------------------------->52

381.Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 64,4--------------------->
lisbeth93---66,8------------------>
makres76----66,9-----------------|>66
merinetya----76-------------------------->
morcadıyesilyarasa-----48,5----------->
35nur35----100,5--------------------------->
neslihank4 ---77,1 ------------------------->
senasevval----52----------------------------->

Gelsin yeni hedeflerimizzz

Mezuniyet Kilo Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Başlangıç kilo /etap[/TD]
[TD] Hedef[/TD]
[TD] Verilmesi gereken kilo [/TD]
[TD]Mezun olunabilecek kilo (verilecek kilonun %80 i [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül[/TD]
[TD]68,2/364.etap[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]8,2[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslihan[/TD]
[TD]84,5/365.etap[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]16,5[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD]81/366.etap[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]64,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD]69/378.etap[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD]80/367.etap[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]70,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD]52,3/374.etap[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]46,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]57,5/368.etap[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD]9,5[/TD]
[TD]49,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]83,8/364,etap[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]8,8[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]107/376.etap[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[/TR].[TD]

[/TD][/TABLE][TD][/td]
[TD][/td]
[TD][/td]​
[TD][/td]

Ben geldimm bugün öğleden sonra okuldan kaçıp okey oynamaya gittik süper deşarj oldum vallahi herkes çok güzel vermiş kızlar keşke bende birazda olsa verebilseydim Artık haftaya inşallah ümidimizi kesmek yok. Ama acayip kas yaptım(hemen havamı atayım da) her tarafım sıkış sıkış
Bir de kaptanım ben daha ne kadar kilo verirsem mezun olabilirim?

QUOTE="Sweetdimple, post: 37071885, member: 513088"]İyi akşamlar meleklerimmmm dün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazar dün böyel geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim kitabımı bitirdim

prensesimm sizler okula gidiyorsunuz o yüzden benim için dersleriniz öncelikli sizleri mesajdan muaf tutuyorum bundan böyle zaten fırsat bulduğunuz an dinlenmek için geleceğinizi biliyorum dert etme bitanemm patates kızartması ve reçel hakikaten ilginçmiş 8, harikayı çok nadir yediğin için bişey demedim tatlım

afiyetolsun cnm kızılcık suyu şekersiz nasılki hiç içmedim ben spor yine mükemmel

afiyetolsun cnmmmm helva yeme fırsatını kaçırmışsın

tatilde hepimiz dikkat ediyoruz şimdiden söyliyim cıs yediysek sonraki öğn mutlaka telafi edelim bebişlerim ya da sporla

afiyetolsun cadıcımmmm akşam az olmuş sanki yanına bol salata yemezsen ileriki saatlerde acıkabilirsin kuzum

neler duyacağım daha bakalımmm demek sen de bala bandırırdın bir zamanlar

afiyetolsun kuzumm menün de sporunda harika yine özleyeceğim bu menüleri

hala yulafmı kuzucummm dukan yapıyor olsaydın yiyebilirdin istersen şekersiz yap yılafı değerlendir bozulmasın ama sağlık açısından bir faydası yok sadece çok su çekip yok tutuyor bitanem

afiyetolsun cnmmm sporda yapılmış malesef havalar serinledikçe su içmek zor geliyor fakat içmek zorundayızki yakılan yağlar atılsın

bak ya bi de cimcimeden yürütmüş çok ayıp
spor ve menü güzel cnmm

evet bizim ev boş durmazki

ben pekmezi sadece tahin pekmez olarak severdimmm eskiden ne yerdim

afiyetolsun cnmm hastasın şu an önemli olan iyileşmen yumurtadan çektiğim benim de neslim iki pzara gidiyorum onun için

hadi inşallah nurcummm

afiyetolsun bitanemmm sporda harika 2 gündür kaldı benim yine

psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarını çoks eviyorum ben makrescimm bana çok katkısı oluyor
mısır püskülü eskiden dediğin gibi mısır koçanlarından biriktirirdim ama benim bağırsaklar çok tembel hiç etkisi olmadı içmiştim bir dönem

8 pk margarin düşün farkedilmezmi tatlımm cumaya pek yansıyacağını sanmıyorum cnmm

mecbursan yaptıracaksın o zaman demekki bitanem mydenize iki kez yapmaları kötü olmuş sen 24 ü bekle artık hiç olmazsa bekler benim paşam üzmez annesini

ohhh allah razı olsun görümcenden sana özel çevirme turşuyu sadece haftasonları ye nurcummm makres ablanı dinle

hakikaten ceza olmuşşş ne kadar zararlı gıdalar helall olksun sana prensesim
örnek davranış sergiledin

oyyy bızdıkım sendemi acilen d vit e başla bitanem kış gelmeden herkes hasta kışın düşünemiyorum bugünkü menün güzel sporda yapabilmişsin tam iyileşmeden yapma bence bızdıkım

ne hikmetse hep bu kitabı almaya niyetlendim bir türlü nasip olmadı başka kitaplar cazip geldi inş alırım bende

inş bitanemmmm afiyetolsun bugün ne güzel olmuş bal yeşil mercimekli salata çok doyurucu

senin kurabiye yılan hikayesine döndü bebişim bence bir işaret beni yapma diyor

afiyetolsun neslimm karnıbahar açılışını da yapmışsın kütür kütür olsun diye bekliyorum bende brokoli karnıbahar lahana pancar hepsi yumuşacık hala hasta hasta yine yapmışsın leslie ablayı

afiyetolsun cnmmm hem incir hem şeftali fazla kaçmış kuzummm

ben size emanet etmiştim cadıcımmmm

[/QUOTE]

Kaptanım ben çok ilginçtim aslında. Mayonez, ketçap, acı, sarımsak, soğan, tost, cips, patlamış mısır asla yemezdim. Sadece düşünüyorum da çok burgera giderdim tek sorun o Şimdi ise acı, sarımsak soğanı koy önüme çatır çutur yerim annem evrim geçirdin diyor
Evet helva yemedim çünkü ben helva sevmem
Annem bana kışın erik hoşafı kaynatır içirirdi şimdi şekerli içmiyorum diye kızılcık suyu kaynatıyor şekersiz ama tadı çokkk güzel ve de acayip faydalı

afiyetolsun cnm k v nin yanında spor olmaz tabii kaslarını dinlendirmişsin bugün de

geçmiş olsuns enin miniğine de cnmmm biryolunu bulup mutlaka içirmeye çalış artık

ben de hastasıyımmmm huysuz ve tatlı akdın diyorum ben ona

afiyetolsun nurcum ama korkarım ödem yapacak o turşular neyseki suyu güzel içmişsin

doğru söze ne denir dinlemiyoki ablasıııı

cadıcım nasıl olacakki bu hepimiz farklı yerlerdeyiz

kuzum taze acı biber ye bol bol ama turşu cısss

olasılıksızı ben çok sevmiştim prensesimmm ilk başları biraz sıkıcıydı ama sonrası hakikaten güzeldi

afiyetolsun cnm omega 3 almışsın bol boll mantıda kararındaspor desen süper

grşrz cnm allah zihin açıklığı versinn aminn cnm inşş

yeni lim geldiki neslimmm

afiyetolsun bızdıkımmm mükemmel bir menü

sanırım diğer topiğe kopyalayıp buraya yapıştırdı cnm o yüzden yanlış anlama olmuş d vite hemen başlıyosun bızdıkımmm tam yoğun zamanınızda hasta olmayın ne olur

2 yumurtalı kahvaltının tok tutması lazım bitanemm ama erken yapıyorsan yetmeyebilir erken yapıyorsan 2,5 -3 öğün yapmalısın bitanemm

2 gündür yoğunluk vardı yine kuzummm

iyi derler bızdıkım allah zihin açıklığı versinn dur dur yeni başladın hepsini başarabilecek kapasitedesin sen hadi inş bitanemm

afiyetolsun cadıcımmmmm sütlü soğanlı omleti denemedim hiçç sütlü kaşarlı omlet yaparım ama soğanlı nasıl olurki

ve geçmiş bittiiiiii

[/QUOTE]

Mantı etli mantı olmasa yemicektim ama emek çektiler o kadar bol sarımsak acı ve yoğurtla yedim

hoşbuldum prensesim haklısın yetişemedim sana geçmiş çok birikmişti iyi dersler bitanemm dersler önemlii şu acıyı bir ben yiyemiyorum sanırımm afiyetolsun bitanemm spor da coşmuşsun yine

Bende yiyemezdim şimdi her yemeğe mutlaka acı katıyorum yoksa yiyemez oldum sorma kaptanım acayip kas yaptım şu sıralar

Bu arada sevgili Miss_wong aramızdan ayrılıyor meleklerim kendisinin çok geçerli sebepleri var ve ben de hak verdim ama fırsat buldukça uğrayacak elbette

Malesef sabah whatsappda okudum çok üzüldüm fatmacım buradan ayrılsan da canın her sıkıldığında mutlaka gel buraya tamam mı

en iyisini yapmışsın canım hedefin ne?

İtü mimarlık

Herkesi tebrik ederim nazar değmesin totoşunuzu kaşıyın bu hafta size bir katkım olmadı özür dilerim

Aaa 2 haftalık mı hedef yapalım kaptanım

Son 2 kilom ama hedefimi ne olursa olsun tutturacağım hatta biraz daha aşağıya mı çeksem ne neyse bir 48 kilo olayım o zaman düşünürüz

hoşgeldin prensesimmm ben 101 ve kastet oynamaya bayılırım okey sıkıcı geliyor iyi yapmışsınız cnm arada deşarj olmak lazm yendiysen mesele yok ne demek katkım yok kuzumm haftaya da sen verirsin ara ara durma dönemi oluyor biz bir takımız unutma tatlım

at havanı yabiki hakkın o kasları oluşturmak çok zor sen gelmeden sorunu cevaplamışım

soğan sarımsak vazgeçilmezim benimde bayılırımm sonra bir karanfil tamamdır

mantıyı kararında yemişsin kuzum mesele yok acı ve içkinin mantığını ben hiç çözemedim kuzumm

Aaa 2 haftalık mı hedef yapalım kaptanım

Son 2 kilom ama hedefimi ne olursa olsun tutturacağım hatta biraz daha aşağıya mı çeksem ne neyse bir 48 kilo olayım o zaman düşünürüz

henüz belli değil prensesimm biz yine haftalık yapalım olmazsa dur aşağı çekmekde sorun yok ama yukarı çekmek zor sen hedefini bi tuttur sonra düşünelim

Ben 7 yaşımdan beri tavla oynarım(babam sayıları öğrenince tavlayı öğretmişti) onun haricinde okey, 101, batak, poker, pişti, kastet, bilardo yani her şeyi oynarım yeter ki olsun
Aynen öyle içimi okumuşsun resmen kaptanım

d vitamini yaptır cnmm ayrıca çörek otu yut bir de kefir ve omega 3 alırsan hiç hastalanmazsın ben geçen sen hiç grip bile olmadım

Tamam hepsini yaparım benim için sorun değil ama anneme bunları anlatmam neredeyse imkansız geçen gün sordum kefir mayalayabilir misin diye bilmiyormuş yarım saat onu açıkladım d vitamini yaptırabilirim aslında. Omega 3 hapına da izin vereceğini hiç sanmıyorum çünkü sen bilmediğin hapları içmezdin noldu der kesin

ay ben hemde çok minyonuuumm
valla hastalandım artık sancılı mancılı geçiyor saatlerim
bu halimle koskoca evi temizledim
sevgili kocam sabah evimizde olacak allah izin verirse
mis gibi karşılayayım dedim
otellerden sonra evini özlemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…