- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Eminim bana da öyle yapacaklar, bir de herkese cevap vermek var. Neyse 5 hafta var daha. Bakalım nasıl olacak, acayip merak içindeyim aslında
üçüncü olmuşumhadi bakalım bu haftaki hedef 66 olsun Çok mu abarttım acaba Olsun yaa iki haftadır 900 gr verdim bu hafta da verebilirim dimi denemeden bilemem.
Bu kadar gelmişiz 60 mı olmayacak, Sabırla olacak inşallahaa evet ya 2 haftadir neredeyse ayniyiz
benim de hedefim 60 aslinda 65 ilk hedefimdi az kaldi ona 60 I da gorurum insalla
az kalmis senin mezuniyetine hadi bakalim
biz de sana tesekkur ederiz desteklerin icin
bak hala tursu diyor
tatlim ye tabi yasak degil ama cok yeme odem yapar
benim de cok hosuma gitmeye basladi
ben de diyete 84 ile basladim beni o zamandan beri gormeyen bazi arkadaslarim taniyomuyor cok hos ya
o kadarrrrrBu kadar gelmişiz 60 mı olmayacak, Sabırla olacak inşallah
inşallah canım
at havanı kuzum fırsatları kaçırma
bu istikrarla vereceğine eminim cnmmmm
BANA BUYUK BIR MUTLULUK VERIYOR ACI OLMADAN YEMEGIN TADINI ALAMIYORUMNurcum hic rahatsiz etmiyomu aci biber tursusu
az yicem tmmmmbak ya illa çok yerim diysoun yaniiii
böyle güzel tepkiler hiç bitmesin inş herkes bunun keyfini yaşasın
3, lüğe düştük kuzummmmtakımlar coşmuş bu hafta
az yicem tmmmm
hoşbuldum prensesim haklısın yetişemedim sana geçmiş çok birikmişti iyi dersler bitanemm dersler önemlii şu acıyı bir ben yiyemiyorum sanırımm afiyetolsun bitanemm spor da coşmuşsun yine
Bu arada sevgili Miss_wong aramızdan ayrılıyormeleklerim kendisinin çok geçerli sebepleri var ve ben de hak verdim ama fırsat buldukça uğrayacak elbette
en iyisini yapmışsın canım hedefin ne?
*** 6.Takım 380. Etap ***
eylul sıla(65/ 64,4/ 0,6/% 0,92)
lisbeth93(67,7 / 66,8/ 0,9/% 1,33)
makres76(67,8/66,9 / 0,9 /%1,33)
merinetya(77 /76 / 1 /% 1,30)
miss_wong(70,9 / 68,8/ 2,1/%2,96)kendi isteğiyle ayrıldı
morcadıyesilyarasa(49,8/ 48,5/ 1,3/% 2,61)
neslihank4( 77,5/77,1 / 0,4/% 0,52) hedef kilosunu 68 olarak revize etmek istiyor
senasevval(52/ 52/ 0/% 0,0)kilosu sabit
35nur35(101,7/ 100,5/ 1,2 /%1,18)
6.Takım Ortalaması: % 1,35
söz verdin bak karışmamtatlım muhtemelen haftaya yarışma olmayacak arefe olduğu için tam belli değil 2 haftalık hedefini yaz tatlım tabii bayramı da hesaba katmayı unutmayın 98,5 iyi bence 2 haftalık ne dersin
[TD][/td]
Mezuniyet Kilo Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Başlangıç kilo /etap[/TD]
[TD] Hedef[/TD]
[TD] Verilmesi gereken kilo [/TD]
[TD]Mezun olunabilecek kilo (verilecek kilonun %80 i [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül[/TD]
[TD]68,2/364.etap[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]8,2[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslihan[/TD]
[TD]84,5/365.etap[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]16,5[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lisbeth[/TD]
[TD]81/366.etap[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]64,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD]69/378.etap[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD]80/367.etap[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]70,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morcadı[/TD]
[TD]52,3/374.etap[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]46,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]57,5/368.etap[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD]9,5[/TD]
[TD]49,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]83,8/364,etap[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]8,8[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]107/376.etap[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[/TR].[TD]
[/TD][/TABLE][TD][/td][TD][/td][TD][/td]
Ben geldimmbugün öğleden sonra okuldan kaçıp okey oynamaya gittik süper deşarj oldum vallahi herkes çok güzel vermiş kızlar keşke bende birazda olsa verebilseydim Artık haftaya inşallah ümidimizi kesmek yok. Ama acayip kas yaptım(hemen havamı atayım da) her tarafım sıkış sıkış
Bir de kaptanım ben daha ne kadar kilo verirsem mezun olabilirim?
Kaptanım ben çok ilginçtim aslında. Mayonez, ketçap, acı, sarımsak, soğan, tost, cips, patlamış mısır asla yemezdim. Sadece düşünüyorum da çok burgera giderdim tek sorun oŞimdi ise acı, sarımsak soğanı koy önüme çatır çutur yerim annem evrim geçirdin diyor
Evet helva yemedim çünkü ben helva sevmem
Annem bana kışın erik hoşafı kaynatır içirirdi şimdi şekerli içmiyorum diye kızılcık suyu kaynatıyor şekersiz ama tadı çokkk güzel ve de acayip faydalı
Mantı etli mantı olmasa yemicektim ama emek çektiler o kadar bol sarımsak acı ve yoğurtla yedim
Bende yiyemezdim şimdi her yemeğe mutlaka acı katıyorum yoksa yiyemez oldumsorma kaptanım acayip kas yaptım şu sıralar
Malesef sabah whatsappda okudum çok üzüldüm fatmacım buradan ayrılsan da canın her sıkıldığında mutlaka gel buraya tamam mı
İtü mimarlık
Herkesi tebrik ederim nazar değmesin totoşunuzu kaşıyınbu hafta size bir katkım olmadı özür dilerim
Aaa 2 haftalık mı hedef yapalım kaptanım
Son 2 kilomama hedefimi ne olursa olsun tutturacağım hatta biraz daha aşağıya mı çeksem ne neyse bir 48 kilo olayım o zaman düşünürüz
Kızlar bu arada bağışıklık sistemimi nasıl güçlendirebilirim? Daha yeni hastalığım bitti şimdi tekrardan hasta oldum
hoşgeldin prensesimmm ben 101 ve kastet oynamaya bayılırım okey sıkıcı geliyor iyi yapmışsınız cnm arada deşarj olmak lazm yendiysen mesele yokne demek katkım yok kuzumm haftaya da sen verirsin ara ara durma dönemi oluyor biz bir takımız unutma tatlım
at havanı yabiki hakkın o kasları oluşturmak çok zorsen gelmeden sorunu cevaplamışım
soğan sarımsak vazgeçilmezim benimde bayılırımm sonra bir karanfil tamamdır
mantıyı kararında yemişsin kuzum mesele yokacı ve içkinin mantığını ben hiç çözemedim kuzumm
henüz belli değil prensesimm biz yine haftalık yapalım olmazsa dur aşağı çekmekde sorun yok ama yukarı çekmek zor sen hedefini bi tuttur sonra düşünelim
d vitamini yaptır cnmm ayrıca çörek otu yut bir de kefir ve omega 3 alırsan hiç hastalanmazsın ben geçen sen hiç grip bile olmadım
aynen canım az kaldı çok şükür ama araya bayramın girmesi ile az kalan bu süre uzayacakaz kalmis senin mezuniyetine hadi bakalim
aynen canım az kaldı çok şükür ama araya bayramın girmesi ile az kalan bu süre uzayacak
ay ben hemde çok minyonuuummay sen minyonsun 45 kilo banada bi acip geliyor 12 yaşında kızım da 42 kilo olunca. ama kızımda uzun
ben 45 de tüy siklet olurdum :)
kız hastalanmayasın benimde ağrıyla başladıydı hastalık tüh aman dilimi ısırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?