Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menüm
Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma

Öğle
Fırında tavuk + salata

Ara 2 kuru kayısı

Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye

Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)

su 3 litre

spor yapamadım, regldan dolayı sanırım sancım vardı.

*** 6.Takım 380. Etap ***

eylul sıla(65/ / /% )
lisbeth93(67,7 /66.8 /0.9 /% 1.35)
makres76(67,8/ / /%)
merinetya(77/ / /% )
miss_wong(70,9 / 68,8/ 2,1/%2,96)kendi isteğiyle ayrıldı

morcadıyesilyarasa(49,8/48,5 /1,3 /%2,61 )
neslihank4( 77,5/77,1 /0,4 /% 0,52)
senasevval(52/ / /% )
35nur35(101,7/ 100,5/1,2 /%1,18)

6.Takım Ortalaması: %

mesaj sayım: 48

Günaydın melekleirmmm hayırlı cumalar hepimizee

Disarda belki gunes oluyo ama evler soguk bence dondum ben.iyi geceler canim
aynen bitanemm şimdi de hava bir kapalı içim karardı resmen

Senin menuler bizden guzel masalah sanki sen kilo vercen biz dehil:)

benim amacım korumak artık gülüm yeter fazla verirsem yakışmıyor bana giderse bilemem

Günaydın hepinizeeee bugün tartı bana koskocaman güldüüüüüü

Günaydın kuzummm gülmek ne kelime kahkaha atmış resmennn daha ne olsun helall olsun hepinize

Bana kocaman gulmedi ama tebessumden daha ileriydi:)
ben gayet memnunum tatlım tbrklerr

Yillar sonra tartida 64 gordum allahim sana sujurler olsun:)

darısı hedefe inşallah tatlımmmm olacak ben inanıyorummm

Günaydın şekerlerim....

Kilo bildirimi
Geçen hafta 67,8
Bu hafta 66,9
Giden 0,9
Yüzde 1,33

günaydın bitanemmm tam bir istikrar örneğisin maşallah cnmmm harika gitmiş yine

günaydın yoldaşlarım hastalığıma reglime ragmen bende mutluyum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,100
Giden 0,4
Yüzde %052

hasta olmana rağmen vermişsin neslim önmeli olan bu bir an önce iyleş kuzum sana hastalık yakışmıyor

çorbayla pideye dayanamadın sanırım afiyetolsun cnmm mantıda yenmiş tek iyi ol da cnm benim hasta olmasan gelmişti cezalarr

Geçmiş olsun canım atlattınız şükür. Sonuç belli mi peki

tşkler bitanem sonuç ptsi belli olacak tatlım

benim simdi cikmam gerekiyor aksam gelince mesajlarimi sayarim

bızdıkım harikasın tatlım tbrk ederim çok güzel vermişsin yine bu arada vermen gereken kilonun %88 ini verdin cnm istediğin zaman mezun olma hakkın mevcut hatırlatayım dedim

Mesaj sayım 47

Bu günü saymadım canım daha yazarım diye onu da haftaya eklerim artık olurmu

bugün haftaya sayılacak zaten bitanemmm tşk ederim 35 geçtikten sonra mesele yok zaten
oyyyy karatayım tursu yıyın demıstı ama

karatayım turşu yiyin diyor çünkü sağlıklı bakteriler mevcut fakat kilosu normal olanlar için bebişimmm turşu tuzlu olduğu için ödem yapıyor haftasonları yiyebilirsin ama abartmadan ya da her gün ye ama yemeklerini tuzsuz ye ki dengelensin kuzummm

spor yapamamana rağmen vermişsin cnmm demekki regl olmasaydın rakam daha farklı olacaktı haftaya karlı başlıyorun reglin bitince yaparsın cnm benim

Mesaj sayimi yazmsyi unutmusum 62 kaptsnim cepten girip saydim mesajlarii sayfayi oynatiren bekki 1 2 mesaj farkeder ama 2 defa saydim

tşkler bitanemmm 35i geçtikten sonra saymayabilirsinizde 35+ yazarsınız yeterli

ay ben bugün itibariyle spor yapamicam galiba
kasıklarım kasılıyor ayol

Yapma cadıcımmm zorlama kendini bu hafta süper vermişsin sen de tşk ederim kuzumm

vallahi kaptan hastayken sürekli acıktım ve canım cıs çekti bende anlamadım akşam zor sabrettim olmadı yattım yoksa daha ıvırzıvır götürecektim

*** 6.Takım 380. Etap ***

eylul sıla(65/ 64,4/ 0,6/% 0,92)
lisbeth93(67,7 / 66,8/ 0,9/% 1,33)
makres76(67,8/66,9 / 0,9 /%1,33)
merinetya(77 /76 / 1 /% 1,30)
miss_wong(70,9 / 68,8/ 2,1/%2,96)kendi isteğiyle ayrıldı

morcadıyesilyarasa(49,8/ 48,5/ 1,3/% 2,61)
neslihank4( 77,5/77,1 / 0,4/% 0,52) hedef kilosunu 68 olarak revize etmek istiyor
senasevval(52/ 52/ 0/% 0,0)kilosu sabit
35nur35(101,7/ 100,5/ 1,2 /%1,18)

6.Takım Ortalaması: % 1,35

Sağol kaptanım hedefe yaklaştıkça heyecan artıyor. Artık yeni birşeyler almak istiyorum ama biraz daha dur diyorum nasılsa kış geldi zaten kışlıklar çok, Hedefi bul ondan sonra diyorum, 38 bedene düşeyim ondan sonra alırım diyorum, önümde bir de düğün var ama onu son haftaya bırakmak zorundayım. sonra büyük gelmesin Çocuklarınkini bayram ertesi halledip kendimi sona bırakacam artık. Kasım 1 kardeşimin düğünü var.

artmazmı bitanemmm zorlu bir maratonun sonuna yaklaşıyorsunnn ne mutlu sana bence de alma son ana kadar bekle bitanemm 1 kasıma 5 hafta var daha o zamana dek hedefe ulaşırsın bence

düğünün yıldızı sen olacaksınnn bir de düğünde mutlaka seni uzun zamandır görmeyenler olacak tepkileri çok merak ediyorummmm

Aynen bende çok merak ediyorum. Dün birkaç aydır görmediğim iki tanıdığa rastladım, tanımadılar beni. İyice burunlarının dibine geldim de öyle tanıdılar Naptın sen böyle diyorlar. Bende diyorum ki içimden 26 kiloyu çıkarttım bu kaldı. Gülüyorlar. Ama ilk halleri görülmeye değerdi. İşte bunu görünce mutluluğum anlatılmazdı tabi.

bu tepkiler çekilen her zahmete değiyor bitanemmmm bu mutluluğa paha biçilmezz dur bklım düğünde neler olacak

bu tepkiler çekilen her zahmete değiyor bitanemmmm bu mutluluğa paha biçilmezz dur bklım düğünde neler olacak
Bende çok merak ediyorum açıkçası. Daha uzaktan gelecek çok kişi var. O zamana kadar en az 3 kilo daha gitse çok süper olurdu. Bakalım artık. Düğüne kadar 63 diyordum ama olmayadabilir, inşallah duraklama olmaz diye dua ediyorum artık. Bekleyip görecez hep birlikte.

4 kilo garanti diyorum ben cnm ve süper olacak çünkü düzenli spor yapamadın ona rağmen güzel verdin

evet ortalamamız süper cnmm şimdilik 2, yiz bakalımmmtüm takımlar eklenince belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…