Canımcım ye tabi de turşusunu değil çiğ olarak ye, Daha acı ve daha güzel emin olabilirsin.makresım ben hergun kahvaltıda bıle yıyorum acı olmadan yasayamam kı
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin.Kizlar selam iyiden hastayim bu gun kotuledim oksuruk basladi tum gun yattim ise gidemedim. Geçmişi okuyamiyorum. ihmal ettim yeni arkadaşlar var hepsine selam ettim. Menu yarin yazacagim hic halim keyfim yok hoscakalin
sağol canım. kilo çizelgesini bulamadım sen buldunmuGeçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin.
İyi akşamlar meleklerimmmmdün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazar dün böyel geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim kitabımı bitirdim
prensesimm sizler okula gidiyorsunuz o yüzden benim için dersleriniz öncelikli sizleri mesajdan muaf tutuyorum bundan böyle zaten fırsat bulduğunuz an dinlenmek için geleceğinizi biliyorum dert etme bitanemm patates kızartması ve reçel hakikaten ilginçmiş8, harikayı çok nadir yediğin için bişey demedim tatlım
afiyetolsun cnm kızılcık suyu şekersiz nasılki hiç içmedim benspor yine mükemmel
afiyetolsun cnmmmm helva yeme fırsatını kaçırmışsın
tatilde hepimiz dikkat ediyoruz şimdiden söyliyim cıs yediysek sonraki öğn mutlaka telafi edelim bebişlerim ya da sporla
afiyetolsun cadıcımmmm akşam az olmuş sanki yanına bol salata yemezsen ileriki saatlerde acıkabilirsin kuzum
neler duyacağım daha bakalımmm demek sen de bala bandırırdın bir zamanlar
afiyetolsun kuzumm menün de sporunda harika yine özleyeceğim bu menüleri
hala yulafmı kuzucummmdukan yapıyor olsaydın yiyebilirdin istersen şekersiz yap yılafı değerlendir bozulmasın ama sağlık açısından bir faydası yok sadece çok su çekip yok tutuyor bitanem
afiyetolsun cnmmm sporda yapılmışmalesef havalar serinledikçe su içmek zor geliyor fakat içmek zorundayızki yakılan yağlar atılsın
bak ya bi de cimcimeden yürütmüş çok ayıp
spor ve menü güzel cnmm
evet bizim ev boş durmazki
ben pekmezi sadece tahin pekmez olarak severdimmmeskiden ne yerdim
afiyetolsun cnmm hastasın şu an önemli olan iyileşmen yumurtadan çektiğim benim de neslim iki pzara gidiyorum onun için
hadi inşallah nurcummm
afiyetolsun bitanemmm sporda harika 2 gündür kaldı benim yine
psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarını çoks eviyorum ben makrescimm bana çok katkısı oluyor
mısır püskülü eskiden dediğin gibi mısır koçanlarından biriktirirdim ama benim bağırsaklar çok tembel hiç etkisi olmadı içmiştim bir dönem
8 pk margarin düşün farkedilmezmi tatlımmcumaya pek yansıyacağını sanmıyorum cnmm
mecbursan yaptıracaksın o zaman demekki bitanemmydenize iki kez yapmaları kötü olmuş sen 24 ü bekle artık hiç olmazsa bekler benim paşam üzmez annesini
ohhh allah razı olsun görümcenden sana özel çevirmeturşuyu sadece haftasonları ye nurcummm makres ablanı dinle
hakikaten ceza olmuşşş ne kadar zararlı gıdalarhelall olksun sana prensesim
örnek davranış sergiledin
oyyy bızdıkım sendemiacilen d vit e başla bitanem kış gelmeden herkes hasta kışın düşünemiyorum bugünkü menün güzel sporda yapabilmişsin tam iyileşmeden yapma bence bızdıkım
ne hikmetse hep bu kitabı almaya niyetlendim bir türlü nasip olmadı başka kitaplar cazip geldi inş alırım bende
inş bitanemmmm afiyetolsun bugün ne güzel olmuş bal yeşil mercimekli salata çok doyurucu
senin kurabiye yılan hikayesine döndü bebişim bence bir işaret beni yapma diyor
afiyetolsun neslimm karnıbahar açılışını da yapmışsın kütür kütür olsun diye bekliyorum bende brokoli karnıbahar lahana pancar hepsi yumuşacık hala hasta hasta yine yapmışsın leslie ablayı
afiyetolsun cnmmmhem incir hem şeftali fazla kaçmış kuzummm
ben size emanet etmiştim cadıcımmmm
Hayırlısı olsun. İnşallah beslenmesini yine aynı şekilde sürdürebilir.Bu arada sevgili Miss_wong aramızdan ayrılıyormeleklerim kendisinin çok geçerli sebepleri var ve ben de hak verdim ama fırsat buldukça uğrayacak elbette
Beni de eklemişsin galiba, teşekkür ettim canımcımm...*** 6.Takım 380. Etap ***
eylul sıla(65/ / /% )
lisbeth93(67,7 / / /% )
makres76(67,8/66,9 /0,9 /%1,33)
merinetya(77/ / /% )
miss_wong(70,9 / 68,8/ 2,1/%2,96)kendi isteğiyle ayrıldı
morcadıyesilyarasa(49,8/ / /% )
neslihank4( 77,5/77,1 /0,4 /% 0,52)
senasevval(52/ / /% )
35nur35(101,7/ / /%)
6.Takım Ortalaması: %
Kız senin hedefin kaç ki, erimişsin yaa, boy kaç?günaydın sabah şekerleri
ben bugün biraz keyifsiz uyandım sancım var regl olucam gün içinde
tartıldıııım veeee 48,5 olmuşum
mesaj sayım 109
hesapladım ama umarım yanlış değildir bilen biri bi elden geçirse
*** 6.Takım 380. Etap ***
eylul sıla(65/ / /% )
lisbeth93(67,7 / / /% )
makres76(67,8/ / /%)
merinetya(77/ / /% )
morcadıyesilyarasa(49,8/48,5 /1,3 /%2,61 )
senasevval(52/ / /% )
35nur35(101,7/ / /%)
Seninle aynı gidiyoruz hadi bakalım, ama senin hedef yakın mezuniyetine az kaldı*** 6.Takım 380. Etap ***
eylul sıla(65/ / /% )
lisbeth93(67,7 /66.8 /0.9 /% 1.35)
makres76(67,8/ / /%)
merinetya(77/ / /% )
morcadıyesilyarasa(49,8/48,5 /1,3 /%2,61 )
senasevval(52/ / /% )
35nur35(101,7/ / /%)
çığ bıberın kokusu mıdemı bulandırıyor yıyemıyorum kıCanımcım ye tabi de turşusunu değil çiğ olarak ye, Daha acı ve daha güzel emin olabilirsin.
İyi akşamlar meleklerimmmmdün teyzemler geldi memleketten onları garajdan aldım kuru patlıcan kabuklarımızı getirmişler sağolsunlar sonra ege ünv ne gittik 6 ay önce bir araba çarpmıştı hastahaneden rapor istemiş sigorta şirketi ameliyat olması gerekiyor onu aldık sonra eve onları bıraktım tapuya ve pazar dün böyel geçti 11 gibi yattılar girecektim fakat bu sabah erken kalkacağım için giremedim özür bugün de sabah 6 dan 15,30 a dek hastahanedeydik annemin sintigrafisi çekildi ne uzun bir işlemmiş turlamadığım yer kalmadı ama sonunda pes ettim kitabımı bitirdim
prensesimm sizler okula gidiyorsunuz o yüzden benim için dersleriniz öncelikli sizleri mesajdan muaf tutuyorum bundan böyle zaten fırsat bulduğunuz an dinlenmek için geleceğinizi biliyorum dert etme bitanemm patates kızartması ve reçel hakikaten ilginçmiş8, harikayı çok nadir yediğin için bişey demedim tatlım
afiyetolsun cnm kızılcık suyu şekersiz nasılki hiç içmedim benspor yine mükemmel
afiyetolsun cnmmmm helva yeme fırsatını kaçırmışsın
tatilde hepimiz dikkat ediyoruz şimdiden söyliyim cıs yediysek sonraki öğn mutlaka telafi edelim bebişlerim ya da sporla
afiyetolsun cadıcımmmm akşam az olmuş sanki yanına bol salata yemezsen ileriki saatlerde acıkabilirsin kuzum
neler duyacağım daha bakalımmm demek sen de bala bandırırdın bir zamanlar
afiyetolsun kuzumm menün de sporunda harika yine özleyeceğim bu menüleri
hala yulafmı kuzucummmdukan yapıyor olsaydın yiyebilirdin istersen şekersiz yap yılafı değerlendir bozulmasın ama sağlık açısından bir faydası yok sadece çok su çekip yok tutuyor bitanem
afiyetolsun cnmmm sporda yapılmışmalesef havalar serinledikçe su içmek zor geliyor fakat içmek zorundayızki yakılan yağlar atılsın
bak ya bi de cimcimeden yürütmüş çok ayıp
spor ve menü güzel cnmm
evet bizim ev boş durmazki
ben pekmezi sadece tahin pekmez olarak severdimmmeskiden ne yerdim
afiyetolsun cnmm hastasın şu an önemli olan iyileşmen yumurtadan çektiğim benim de neslim iki pzara gidiyorum onun için
hadi inşallah nurcummm
afiyetolsun bitanemmm sporda harika 2 gündür kaldı benim yine
psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarını çoks eviyorum ben makrescimm bana çok katkısı oluyor
mısır püskülü eskiden dediğin gibi mısır koçanlarından biriktirirdim ama benim bağırsaklar çok tembel hiç etkisi olmadı içmiştim bir dönem
8 pk margarin düşün farkedilmezmi tatlımmcumaya pek yansıyacağını sanmıyorum cnmm
mecbursan yaptıracaksın o zaman demekki bitanemmydenize iki kez yapmaları kötü olmuş sen 24 ü bekle artık hiç olmazsa bekler benim paşam üzmez annesini
ohhh allah razı olsun görümcenden sana özel çevirmeturşuyu sadece haftasonları ye nurcummm makres ablanı dinle
hakikaten ceza olmuşşş ne kadar zararlı gıdalarhelall olksun sana prensesim
örnek davranış sergiledin
oyyy bızdıkım sendemiacilen d vit e başla bitanem kış gelmeden herkes hasta kışın düşünemiyorum bugünkü menün güzel sporda yapabilmişsin tam iyileşmeden yapma bence bızdıkım
ne hikmetse hep bu kitabı almaya niyetlendim bir türlü nasip olmadı başka kitaplar cazip geldi inş alırım bende
inş bitanemmmm afiyetolsun bugün ne güzel olmuş bal yeşil mercimekli salata çok doyurucu
senin kurabiye yılan hikayesine döndü bebişim bence bir işaret beni yapma diyor
afiyetolsun neslimm karnıbahar açılışını da yapmışsın kütür kütür olsun diye bekliyorum bende brokoli karnıbahar lahana pancar hepsi yumuşacık hala hasta hasta yine yapmışsın leslie ablayı
afiyetolsun cnmmmhem incir hem şeftali fazla kaçmış kuzummm
ben size emanet etmiştim cadıcımmmm
oyyyy belkım bırgun karsılıklı ıcerızben menünü çok beğendim tatlım. bu arada şalgam suyunu bende çok severiiiimmmmm
oyyyy karatayım tursu yıyın demıstı amaaci yiyebilirsin tabi canim ama tursu pek tuketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?