Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay öyle valla mis gibi oldu her yer
aslında cam silmek istedim ama sağlığım izin vermedi
temizlikte bi hastalıktır aslında

ay teşekkür ederim kaptanım
valla bereketi bitmedi
yarınada kaldı ama artık yemem heralde
bilmiyorum duruma göre artık
bende küçük tencere mi alsam acaba

benım yarın kpss sınavım vaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ooo bugün güzelce uykunu al o zaman kuzum erken yat dinlen başarılar dilerim kuzumm

kesinlikle hastalık cadıcımmm ben bu belimi tavan silerken sakatladım

en küçüğü 1 lt -1,5 -2 ltlik set aldım evcilik oynar gibi hissediyorum bazen ama hakikaten faydası oldu

ıhhhhh ben serbetlı tatlı sevmem zaten o konuda gozun arkada kalmasın ama kakaolu sutlu tatlı dedınmı ben olurum

o zaman şanslısın n urcummm sütlü tatlı en minik kaselerden yiyebilirsin o zaman günde 1 tane
ne güzel yağmur başladı alt mahallede de düğün var ne şans ama

önemli olan karar verip başlamak tatlımmm başlamak başarmanın yarısı sayılır
bazen bu kılo veren kararlı olan (kılo verme konusunda cunkı ben nu zamana kadar bu konu harıc herseyde kararlıydım) ben mıyım dıyorum sankı suan ıcımde ıkı kısı var bırı eskı nur ammmaaaannnnn dıyor ıkıncısı hayır buzamana kadar yedıklerıne say dıyor kı zaten kılo olarak ıkı kısıyı ıcımde barındırmıyor degılım

oooo bayrama saklıyım onuda madem... tsk kaptanım azıcık etrafı toplayım yatıcam zati ... haftasonunu en cok evımde kahvaltı keyfı veeee temızlık ıcın sevıyorum dort gozle beklıyorum

eski nur eskide kaldı tatlım yeni nuru dinle sen estetik açısını geçtim bir melek sana anne diyecek düşünsene o meleğin sağlıklı bir anneye ihtiyacı olacak yaşamı boyunca kilo ilerde tansiyon şeker kolesterol vs pek çok hastalığın sebebi bunalra engel olmak varkenn ne egrek var yıllarca yedik dediğin gibi biraz da yemeyelim

oooo bayrama saklıyım onuda madem... tsk kaptanım azıcık etrafı toplayım yatıcam zati ... haftasonunu en cok evımde kahvaltı keyfı veeee temızlık ıcın sevıyorum dort gozle beklıyorum

hem sınavında başarılar hem de evin tadını çıkar kuzum iyi geceler

kesinlikle hastalık cadıcımmm ben bu belimi tavan silerken sakatladım

en küçüğü 1 lt -1,5 -2 ltlik set aldım evcilik oynar gibi hissediyorum bazen ama hakikaten faydası oldu

bende eklediğim görsel varya onu beğenmiştim ama bunlar baya küçükmüş

Eklentiler

• 1.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 71
iyi aksamlar menumu yazip gecmis okuyayim
bugun menum duzensiz oldu evde olmadigim icin
Sabah
erken kalkmistim kahvaltiya baya vardi yolda bir muz yedim
kahvalti
2 yumurtadan biberli omletle kk

ogle aksam
1 kucuk seftali 3 yk yulaf ezmesi sut kar. 1 avuc cekirdek

arkadasim herkese pasta almis bana da bu karisimi hazirlamisti sagolsun ama erken yedim saat 3 gibiydi ama aclik hissetmiyorum

bu arada simdi de bir sade turk kahvesi ictim 2.5 lt de su 1 sise maden suyu
spor olarak leslie 3 mile sanirim sabahlayacam belki 1 bardak daha kahve icerim

iyi akşamlar bızdıkım hoşgeldinnn arkadaşının esni düşünmesi ne kadar zarif bir davranış ama yine de akşam için az kuzum acıkmazmısın geceler uzadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…