ıhhhhh ben serbetlı tatlı sevmem zaten o konuda gozun arkada kalmasın ama kakaolu sutlu tatlı dedınmı ben
et yemekte özgürsün kuzummmama tatlı
ay öyle valla mis gibi oldu her yer
ellerine sağlık bitanemmm temiz ev gibisi yok temizlik olunca pozitif enerji doluyor her yer ama hastasın ya ondan dedim günde bir adet tatlı hakkınız var ona göreöyle her ev gezmesinde tatlı yemek yok
afiyetolsun cadıcımmm süper yemek daha ne olsun biz de iki kişiyiz ya annemde iki gün üst üste aynı yemeği yemeyi sevmez elimde bol kepçeneyseki artık minik tencereler aldım çareyi onda buldum yine de fazla olursa atıyorum hemen buzluğa :):)
bana bak dag erıtmem lazım resmen
su tabloyu gorene kadar gozumde buyumuyordu ... hesap yapınca sakınlestım
hiç gözünde büyütme 1 ayda 6 kilo verdin bileher ay 3 kilo versen 27 kilo yapar yaza dek kuzummmm
benım yarın kpss sınavım vaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay öyle valla mis gibi oldu her yer
aslında cam silmek istedim ama sağlığım izin vermedi
temizlikte bi hastalıktır aslında
ay teşekkür ederim kaptanım
valla bereketi bitmedi
yarınada kaldı ama artık yemem heralde
bilmiyorum duruma göre artık
bende küçük tencere mi alsam acaba
ıhhhhh ben serbetlı tatlı sevmem zaten o konuda gozun arkada kalmasın ama kakaolu sutlu tatlı dedınmı benolurum
su tabloyu gorene kadar gozumde buyumuyordu ... hesap yapınca sakınlestımbu zamana kadar aklım nerdeymıs kendıme kızıyorum
bazen bu kılo veren kararlı olan (kılo verme konusunda cunkı ben nu zamana kadar bu konu harıc herseyde kararlıydım) ben mıyım dıyorum sankı suan ıcımde ıkı kısı var bırı eskı nur ammmaaaannnnn dıyor ıkıncısı hayır buzamana kadar yedıklerıne say dıyor kı zaten kılo olarak ıkı kısıyı ıcımde barındırmıyor degılım
önemli olan karar verip başlamak tatlımmm başlamak başarmanın yarısı sayılır
oooo bayrama saklıyım onuda madem... tsk kaptanım azıcık etrafı toplayım yatıcam zati ... haftasonunu en cok evımde kahvaltı keyfı veeee temızlık ıcın sevıyorum dort gozle beklıyorum
ooo bugün güzelce uykunu al o zaman kuzum erken yat dinlen başarılar dilerim kuzumm
kesinlikle hastalık cadıcımmm ben bu belimi tavan silerken sakatladım
en küçüğü 1 lt -1,5 -2 ltlik set aldım evcilik oynar gibi hissediyorum bazen ama hakikaten faydası oldu
o zaman şanslısın n urcummm sütlü tatlı en minik kaselerden yiyebilirsin o zaman günde 1 tane
ne güzel yağmur başladı alt mahallede de düğün varne şans ama
bazen bu kılo veren kararlı olan (kılo verme konusunda cunkı ben nu zamana kadar bu konu harıc herseyde kararlıydım) ben mıyım dıyorum sankı suan ıcımde ıkı kısı var bırı eskı nur ammmaaaannnnn dıyor ıkıncısı hayır buzamana kadar yedıklerıne say dıyor kı zaten kılo olarak ıkı kısıyı ıcımde barındırmıyor degılım
oooo bayrama saklıyım onuda madem... tsk kaptanım azıcık etrafı toplayım yatıcam zati ... haftasonunu en cok evımde kahvaltı keyfı veeee temızlık ıcın sevıyorum dort gozle beklıyorum
kesinlikle hastalık cadıcımmm ben bu belimi tavan silerken sakatladım
en küçüğü 1 lt -1,5 -2 ltlik set aldım evcilik oynar gibi hissediyorum bazen ama hakikaten faydası oldu
bende eklediğim görsel varya onu beğenmiştim ama bunlar baya küçükmüş
17 cm lermiş çok küçük yaaaaakaç lt ki kuzummmben bimden almıştım 49 tlye 3 lü
17 cm lermiş çok küçük yaaaaa
işte o yazmıyorkaç lt aldığı önemli bitanemm 2 kişisiniz sonuçta
iyi aksamlar menumu yazip gecmis okuyayim
bugun menum duzensiz oldu evde olmadigim icin
Sabah
erken kalkmistim kahvaltiya baya vardi yolda bir muz yedim
kahvalti
2 yumurtadan biberli omletle kk
ogle aksam
1 kucuk seftali 3 yk yulaf ezmesi sut kar. 1 avuc cekirdek
arkadasim herkese pasta almis bana da bu karisimi hazirlamisti sagolsunama erken yedim saat 3 gibiydi ama aclik hissetmiyorum
bu arada simdi de bir sade turk kahvesi ictim 2.5 lt de su 1 sise maden suyu
spor olarak leslie 3 mile sanirim sabahlayacam belki 1 bardak daha kahve icerim
işte o yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?