- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
günaydın kızlar hiç geçmiş yapamıyorum az buçuk yani herkes iyidir umarım
yazamamıştım dünki menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;1 yumurta tereyağında
6 zeytin, peynir,
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
5 ceviz
Ogle ;et sote+patlıcan salatası
Aksam ciğer kavurma+salatalık
1 brd kefir+5 ceviz
Spor hastalıktan gene yok
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
birde hastalık dönemimde kullandığım 4 lü ballı karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı
kaptanım benim kilo verme yüzdem bu ayda gümbürtüye gitti. artık sinir oluyorum her ay bişi çıkıyor sekteye uğruyor şimdi takip çizelgeme baktım 22/8/2014 de 78,9 kg mışım 26/9/2014 de 77,1kg mım topu topu 1 ayda 1,8kg vermişim onunda en çogu i önceki hafta gitti 1,3 le. ben kızıcam kendime artık bu ne şaka gibi bi iyileşeyim ayda en az 3-4 kilo verecem. sürekli bahanem var ayağım yandı,belim tutuldu, şimdide hastayım of bunaldım vallahi kurşun dökecek birinide bulamadım çare arıyorum
380. Etap birincisi miss_wong, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 380. ETAP SONUC LİSTELERİ
19 - 26 EYLÜL 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................9. TAKIM % 1.54
İKİNCİ ..................1. TAKIM %1.37
ÜÇÜNCÜ ....................6. TAKIM % 1.35
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan................miss_wong.................%2.96
İKİNCİ
7. takımdan.............benelse.....................%2.8
ÜÇÜNCÜ
6. takımdan.............maviyesilyarasa.....................%2.61
6. TAKIM
375. Etap => -0,28% => 1. NOTA 380. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
Olsun canim sikma canini gitsunde yavas gitsin bende aylardir oyleyim spiru arttirsak daha iyi gitcek eminim.iyiles gider kilolar insallahkaptanım benim kilo verme yüzdem bu ayda gümbürtüye gitti. artık sinir oluyorum her ay bişi çıkıyor sekteye uğruyor şimdi takip çizelgeme baktım 22/8/2014 de 78,9 kg mışım 26/9/2014 de 77,1kg mım topu topu 1 ayda 1,8kg vermişim onunda en çogu i önceki hafta gitti 1,3 le. ben kızıcam kendime artık bu ne şaka gibi bi iyileşeyim ayda en az 3-4 kilo verecem. sürekli bahanem var ayağım yandı,belim tutuldu, şimdide hastayım of bunaldım vallahi kurşun dökecek birinide bulamadım çare arıyorum
Tünaydın herkesenormalde bugün dershanem başlayacaktı ama bayramdan sonra başlayacakmış rahatladım biraz gerçi annem ben evde durdukça iş yaptırıyor ama olsun
Ooo süper görünüyor tatlım antepli misiniz siz
MaşallahhNotamız da silindi çok şükür
Miswonga neguzel hazirlamis puskut insallah ugrarda gorur.gider ayak atti golunu:)
Dunki menun
sabah soganli yumurta 1dilim ekmek zeytin peynir
oglen 1 tabak kurufasulye ayran sogan
aksam 1dilim yaspasta
ara ayran
2 bardak yesilcay
1bardak bibwriye
1bardak hibiskus
200 ip atlama 30 dk yuruyus
Kimsecikker yok bende kacayim insallah ajsama ugrarim
meraba artık bende aranızdayım cumaya neredeyse bir hafta var her akşam menümü yazıp cumaları bildirim yapcam inş. veririm kiloları yaaaama hissediyorum sanki motive olcam bu sefer hadi bakalım
sildirdik mi notayi
Hoşgeldin kuzum evet Eylülüm ama notamızı sildirdik ya önemli olan bu
evet tatlım benim çenem çok açıldı bugün geçmişte arttı tabiiii
stress yapma kilo vermeyle ilgilikaptanım benim kilo verme yüzdem bu ayda gümbürtüye gitti. artık sinir oluyorum her ay bişi çıkıyor sekteye uğruyor şimdi takip çizelgeme baktım 22/8/2014 de 78,9 kg mışım 26/9/2014 de 77,1kg mım topu topu 1 ayda 1,8kg vermişim onunda en çogu i önceki hafta gitti 1,3 le. ben kızıcam kendime artık bu ne şaka gibi bi iyileşeyim ayda en az 3-4 kilo verecem. sürekli bahanem var ayağım yandı,belim tutuldu, şimdide hastayım of bunaldım vallahi kurşun dökecek birinide bulamadım çare arıyorum
mardinliyiz canim :)Tünaydın herkesenormalde bugün dershanem başlayacaktı ama bayramdan sonra başlayacakmış rahatladım biraz gerçi annem ben evde durdukça iş yaptırıyor ama olsun
Ooo süper görünüyor tatlım antepli misiniz siz
MaşallahhNotamız da silindi çok şükür
hosgeldin aramiza :)meraba artık bende aranızdayım cumaya neredeyse bir hafta var her akşam menümü yazıp cumaları bildirim yapcam inş. veririm kiloları yaaaama hissediyorum sanki motive olcam bu sefer hadi bakalım
iyi aksamlarmenu yazip gecmise daliyim
Sabah
sahanda peynirli yumurta (2 taneden) 7 zeytin bol domates biber maydonoz 1 avuc badem 1 gunkurusu 1 bardak sut
ara
sutlu filtre kahve
aksam
3 yk kiymali patlican yemegi havuc-turp salatasi (bunu biraz cok yedim) yogurt
su 2.5 lt 1 sise maden suyu 1 bardak yesilcay
spor leslie 2 mile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?