- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
gonlunden nur damlıyor kaptanımm... benım hep hayalım ve ıstegımdı cocugum olsa bıle evlatlık almak ne tesadufkı esımınde oyle bakalım kısmet.. aaaaa spor yapmam mı sınavdan sonra (c.tesi) bır yurumusum bır yurumusum 3 saat sonra eve geldım azıcık ıslendım dedım bu boyle olmayacak hızımı alamadım bır saat daha yurudum.. pazar gunu bayram temızlıgınden spor yapamadım
rica ederim cnm benimm
enişteye tşkler o zaman sayesinde seni tadınık
artık rüyalarına girmeye başladı neslimmhayır olsun inşş öksürüğün geçene dek spora ara ver istersen neslim terledikçe yeniler anneciğine kavuşacaksın yani çok sevindim cnmm bayram aileyle güzel
büyük gelen kıyafetlerini kilon oturana dek tutma cnmm çok bol gelen bedenleri evden yok et giyim bağış kutularına ya da uygun gördüğün birine verebilirsin evde büyük beden olunca insan rahat oluyor o yüzden yok et ki yenileri gelsin cnm kilon oturana dek idare et şimdilik
hayırlı günler kuzummm pc kesinlikle ilk tercihim mecbur kalmadıkça cepten bakmıyorum
anne ketçabı güzel anlaşılan afiyetolsun cnmm menünde sporunda süper
diyetisyenin işinin ehliyse ve seni iyi analiz edebilirse mutlaka güzel sonuç alırsın cnm fakat karatayı pek çok kişi uygulayıp mevcut hastalıklarından kurtuldu tercih senin bitanem önemli olan sağlıklı kalıcı kilo vermen
maşallah kaynaşmışsınız bile
ooo start verilmişşş iddia varmı ucunda ikinize de başarılar
amasya diyimnce hemen kütür kütür elması geliyor aklıma
gelecek kuzum sen gönlünü ferah tut rabbime güven abimlerde 7. seneye girdi biz de hala umutla bekliyoruz
şirinem kavuştu bak sıradaki neden sen olmayasın hele bi fazlalıkları atalım
aminnn cnmmm inş tşk ederim neslim iyi dileklerin için
siz hedeflerinize ulaşınca ben en büyük ödülümü alacağım kuzum est ne hakkıymış
görüşürüz cnm iyi dersler
inanmak başarmanın yarısı bitanem gerisi çorap söküğü gibi gelecekbazen bizleri dürtecek bir etken gerekiyor karar verdiğimiz o son nokta hayatımızın dönüm noktaıs oluyor
bugün nasılsın kuzummm enerjin süperiyisindir umarım su içmeyi ihmal etme ne olur
şehriye cıs cnm benimm ev eriştesi olursa makul miktarda yiyebilirsin ama erişteçörekotu kahvesini ben anneme kahve yasak olduğu için bir alternatif olması için araştırmıştım tatlım arada içiyor yine ama ısı görünce faydalı özellikleri kayboluıyormuş bak nasıld aşartlandırıyor kendini bayramdaki tatlılar yerine etlere kullansan
makresim senin başarın hakikaten ömüthiş 4 çocuk dile kolay her birinde 10 kilo alsan 40 kilo yapar iradene hayranım en zoru başardın cnmm kesinlikle kimseyi umursamamak önemli zaten diyet konusu açılınca çevremizdeki çoğu kişi prof kesiliyor fakat kendisi uyguluyor mu o tartışılır o yüzden hiç kimsenin dedikleirni umursamadım başlarkenne güzel herkese örnek olmuşsun cnmm neden gizli yiyeceksin ki
onlar en sağlıksız fast foodları yerken saklıyor mugeçen hafta hastahanede kütür kütür yedim elmamı
akşam hazırlamayı unutmasaydım beslenme kutumu doldururdum genelde öyle yapıyorum isteyinde herşey oluyor
bir de talhayasir arkadaşımız gelmişti ama uğramadı tekrar
o nasıl bir anlatıştır fındık kurduuulokum kürdan olayı demekkk nurun sana taktığına bayıldım tam fındık kurdusun
nasip bugüneymiş kuzummm
oylama hala bitmemiş cnm fakat evetler çoğunlukta büyük ihtimal 10 ekimde bildirim yapacağız 2 haftalık ve yüzdeler ikiye bölünecek
elbette henüz takım listesinde olmayabilirsin ama takımdasın kuzum
canımsınnn
evet hakikaten çok heyecanlı oluyor ben 3, takımdan mezun olmuştum ayrıca takım için sorumluluk duyup herhangi bir cıs yerken suçluluk duymak motive ediyor insanı cnm
çok şekersin sen nurcummm enişte o çığlıkları çok duyacak daha
hmmmm senin niyetini şimdi çaktımmm sen bir alıp bir vererek burdan ayrılmak istemediğin için taktik uyguluyorsun sanırımmmm
kuzumm sen hedefine ulaştığın gün ki bu benim için 45,5 seni kaptan yardımcısı yaparım sopnsuza dek burda kalırsınn dert ettiğin şeye bak
pek çok kuzenimi ben büyüttüm nurcum hepsi çocuğum gibi en büyük torun ben olduğum için şimdi onların büyüdüğnü görmek öyle zevkliki küçük anne der bazıları banaevlatlık almak en son şık olur cnm benim muhtaç bir yavruya annelik yapmak en büyük sevap ama buna gerek kalmayacağını umuyorum bitanem hayırlısı
canımsın bende öperim ki
hakikaten düşünemedi demek ki çam devirmiş resmen
ben de sevmiyorum çok cılızcadıcım sakın alınma snein boy kilo orantılı yalnız yüz çökerse kaslardan kilo verdiğinizin işaretiymiş melekleirm aman dikkat
içindeki çocuk hiç lmesin inş nurcummmm
sevdim bu sözü herşeyden herkesten önce kendimiz için sağlığımız için kilo vermeliyiz
aslında değil neslim maksimum 700 gr haftalık ideal bence geçen bir yaız okumuştum dur bulunca paylaşayım nedenini püsküütüm çok güzel açıklamış
bekliyorum hedefini cnmm
adet döneminde 1,5 2 kilo fark olabiliyor bbunu önemseme tatlım ama adet değilsen dr a gitmeyi unutma sakın
afiyetolsun cnmmmm ctsi hariç spor yapabilmişsin 4 çocukla zaman bulup yapıyorsun ya makresim şapka çıkarıyorum önündeminik bir bitter sonuçta o kadar zararlı değil kuzum afiyetolsun süper menüler tşk ederim
bu 2 mile olanı cnm bununla başlarsın zamanla diğer videolara geçersin
bende meleklerimiiiiii
senden de kuzummmm
en doğru zaman değildi demekki tatlım sorunları çözdükten sonra gelecek meleğimiz hayırlısıyla inş
geldimkiiiiiama sorunu az önce cevapladım sanırım kuzum
afiyetolsun bitanemmmm süpersin maşallahhhhspor yapamadınmı kuzumm ya da yazmayımı unuttun
grşrz cnmmm
aman maşallah hep iyi olun tatlım ben de iyiyim şükür sabah bir tapuya gidip geldim mesaj bekliyorum tekrar gidicemsindi de geldimi geçmişe yetişemeyiz inş kuzum
prensesim nerelerdesin bakimmmmEylülüm de uğramamışşş Özge muhtemelen akşamüstü gelir
otura kalka geçmiş bitti